Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola

Anonim

Matou te taʻuina auiliili e uiga i le filifiliga o vali mo le fola ma e uiga i le saʻo o le ata vali.

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_1

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

I le mamanu o totonu e le tupu. O le mea lea, ua uma ona totogi i le filifiliga ma le atoaga ole fola. Valivali o se lelei manatu mo le faafouina o le faaumaina faaumaina. Mea fou o vali ma eseese mea e mafai ai ona maua se mea le masani ai, tuʻufaʻatasia lanu eseese. O le iʻuga o le a fiafia i le ona mo ni tausaga e le suia. O le a matou taulimaina ni vali vali le vali le fola ma pe faʻafefea ona faʻasaʻo.

Uma e uiga i le filifilia o le vali manifinifi ma vali

Filifilia Valivali

Meafaigaluega ma Fefiloi mo atavali

Faatonuga mo le valivali

O le a le vali vali ata: laupapa, sima ma isi mea

Masani ai, na o mea laupapa na valiina. O vali faaiila a le vaitafe ma vaipuna e le mafai ona lanu e le gata ia i latou, ae o namea foi, mautu. E manino lelei e leai ni 'aʻaʻo i soʻo se mea, peitaʻi, o le agavaʻa lava e vali ia latou pe a manaʻomia. E manaʻomia le filifilia o le ata vali ata i mea taua e tolu.

O le mea e tatau ona amanaia pe a filifilia

  • Le maualuga o le le fiafia i totonu. O le tufuga e tatau ona sao lelei ia te ia. Mo le faletaele e filifili ai se susu-faʻamaoniga o le fofo, mo se avanoa avanoa mo le atunuʻu i le atunuʻu, e sili le faia o se fefiloi o potu mago. Afai e te le mulimuli i lenei tulafono, o le ogaumu o le a vave ona amata mai i le le mautonu.
  • Faavae mea. Tele taimi o se ituaiga ituaiga ituaiga o laʻau: ATA, PLYWOD, faberboard, ma isi Ae e ono avea o ni uʻamea, sima, tuufaatasiga. E manaʻomia le mautinoa e mafai ona faʻaogaina le faʻavae mo ia mafuaʻaga. E masani ona faʻailoa mai le tagata faʻatau.
  • Avega malosi. O le faifai pea o le a taofiofi ana meatotino mo se taimi umi, ae a pe a filifilia sao. O lea, mo fale ma le pule maualuga, o le faʻamaeaina o mea, talafeagai ma lenei faʻailoga, ua filifilia.

O ata uma ma vali uma e vaevaeina i ni vaega se lua. E manaʻomia ona iloa pe a filifilia. Muamua aofia ai fualaau faamatala. Ua latou faʻataoto mai lava le faʻavae o se ata tifaga malu puipuia, ae le nanaina ona mata ma vali. Valivali mea faigaluega e ufiufi, latou te ufiufi atoa le fausaga ma le leo o le faʻavae, valiina i totonu o le lanu filifilia. Mo fafie, e mafai ona e filifilia sauniuniga mai le vaega muamua pe lua. Mo isi ituaiga o fola, e na o lanu lanu e talafeagai.

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_3

E tele mea e maua mai ai vai eseese i luga ole vai ma isi ituaiga o faavae. Latou te faigata tele i totonu o le faʻaaogaina ma le taimi mulimuli. Aua le ma e iloga le faʻaletonu faavae, o lea e manaʻomia ai le lelei tapenapenati. Valivali le fefiloi o loʻo eseese foʻi, ua vaevaeina i ni ituaiga ituaiga.

Faailoga o Krask

  • Acrylic. O le fefiloi o le acrylic resin, valivali paipa ma vai. O lea, ua latou taʻua foi o le vai-emilission. Laasagatuala, faʻaaoga mo le ata o soʻo se mea, mo galuega i fafo atu. Aua le oona, faigofie ona faʻaaoga, vave mago, fusia i ni mafuaʻaga leaga.
  • Alkyd enamel. O le faavae o le fualaau faasaina alkyd Retun. Na te maua ai le malosi ia te ia, susulu ese, susuga lemei. O le sili atu le mamago, e vave ona i ai le manogi ma le malosi, e le tetee atu i le saua o le chemistry. Faaaogaina i potu susu.
  • Polyaurethane. E lua vaega o loʻo iloga e iloga i le siʻitia o le teteʻe i le teteʻe, e mafai ona faʻaogaina i luga o sima, uʻamea, fafie, fai mamiolemo. Aua le oona, tetee i le ultraviolet, suamalie, vevela vevela. Atoa faamaoti i le 10-14 aso.
  • Suauu. O le tuʻufaʻatasia e aofia ai le suauʻu ma nisi oona vaega. O le mea lea, o vailaʻau e faigata ma e iai le manogi tele. E taugofie, gaosia i lanu eseese. Ae i le taimi lava e tasi, e vave ona e inu i le faʻaleagaina o meaʻai, i le mamao o le samasama.
  • Paʻu. O le Polymer Squrets ua liua i le mafiafia o ata tifaga. E le taʻea, tetee i mea leaga o masini, e le tumau, e le fiafia i le la. Tapunia lanu enaena.

O ituaiga uma e iai a latou tupe alu mo sikuea. mita. O lenei e iloa ai le tele o vali foloa e aoga vali. O le numera o loʻo faʻatulagaina i luga o le igoa o loʻo faʻateleina e le fale mautotogi ma le numera o le pisia vaega.

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_4

  • O le a le faʻauiga o le faʻauiga mo fafie ma pe faʻafefea ona faʻaaoga: O se auiliiliga auiliili

Meafaigaluega ma vali meafaigaluega

O le ata vali e naʻo se vaega o le sauniuniga mo le ata vali. I le faaopoopo atu i ai, o isi mea o le a manaʻomia. Mo le faʻapipiʻiina o slots ma paluga faʻaaoga i le tino. E mafai ona paopai-kelu, valevale pe om. Ua filifilia le pas e faʻavae i luga o le tau o le a tatau ona galue. Mo fola laupapa, o le fale o le fale mai le carbon black gliue e talafeagai, fefiloi ma mataua.

Tuaoi. O se vailaʻau lea ua fuafuaina e tapena le faʻavae mo le valivaliina. O Ia e tapunia le pori, faʻaleleia le tausisi. O loʻo iai muamua ma faʻapitoa meatotino: antipmeptics, Antipyrins, ma isi. O le filifiliga o le ata o loʻo fuafuaina e ala i le faʻavae o le fola o le fola. E manaʻomia tele, lona vaetau, ma e masani ona paʻepaʻe ma lanu efuefu, o loʻo latalata lava i le leo o le valivali paluga. Ona le pupula lava lea o ia.

Mai mea faigaluega mo le vali e masani ona faʻaaoga le faʻamuamua. Ia mautinoa ia manaʻomia se fata lea o loʻo faʻamamaina ai le pasters valiina i vaega. Matou te manaʻomia ni pulumu e eseʻese ituaiga. Latou te le maua vaega faigata, proth, fasi mea laiti uma. O le a aveina le fotia sepe, o le a tapunia nofoa lea e le o vali, spatua ma le lupe mo le sauniuni o le gaioiga.

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_6

Auiliiliga faʻatonuga mo le valiina laupapa laupapa

Ia maua se iʻuga lelei, e taua le filifilia o le saʻo lanu vailaʻau ma isi fefiloi. Ae e tutusa tutusa le aunoa ma ni mea sese e sauni ai ma le lanu lava ia. Na ma toe tilotilo lemu atu i le auala e vali ai le vali vali o fafie ma papatusi laupapa. Masters e tatau ona galulue ma i latou tele taimi.

1. Sauniuniga

O le mea sili ona faigata e galue ai pe o fea ua i ai se vaega o le aupito tuai. A o le i valiina le foloa, o le vali tuai e tatau ona aveese. Muamua faʻamama upu leona, ona iloa ai lea o le ma le totoʻa laupapa. I le aluga o taimi, o a latou mea faʻapipiʻi i loka ua faʻavaivaia ai ma faʻamatuʻu. O alavai e mafai ona tulaʻi mai aila. E tatau ona latou omoina loloto. O tagata atamamai ua saunia faapena, o loo pupula ai vali o vali. Afai e faʻaaogaina i le tasi vaega, o le faigofie auala o le a faʻaaoga le masini olo o soʻo se ituaiga. E le gata e aveese le ata vali, ae o laina foi i luga o laupapa.

Ma le tele-vaega o le a tatau ona tutusa. O le fugalaʻau valivali fola ua faʻaʻaisa i le vao, e le masani ona talanoa i ai. Ma faʻaaoga le faʻamafanafana. O se vaega tuai o loʻo vevela i le fale puipui, ona aveʻesea ai lea ma le scraper poʻo le spatula. Faamamala i lenei auala o le faʻavae lea ua toe suʻesuʻeina ma le totoʻa. O lea la ua tatau le fuafuaina o le iai ma le tele o ni faaletonu: taʻei, e le mafai, vaʻaiga.

Ma le taua tele, e alagatatau ona fesoʻotaʻi. O loʻo faia le faʻaaogaina o se masini faʻafitauli. Ona aveese lea o le pefu uma ma lapisi. Faʻaaoga lelei mo lenei fale malosi e faʻamamaina ai le mama.

O lenei e tatau ona tafiesea le taʻesega ma paʻu. Afai latou te laʻititi, ua lava le faʻatumuina o faʻalenatura ma le tuʻu tino ma tuʻuina ia tatala. O avanoa lautele o loʻo faʻateleina, o lona uiga, faʻalauteleina i se tulimanu. Ona faʻaofi ai lea ia i latou le fiafia i le galue o le autu o fale, faʻataʻitaʻi i le tele. Vapē mai le auupega. O le laualuga ma ua toe faʻapipiʻi sluts ua toe pasi ai o loʻo utu mea ma oona. Fetaui lelei photper. O vaega faigata o loo malamalama i se pulumu, o le vaega o totoe o le vaa. E masani lava, o le promin ua tuu i le lua pe tolu vaega. Lenei faʻamalamalamaina luga o le faʻailoga ma le aʻoaʻoga. O isi mea uma e lua na faʻaaogaina pe a uma le faʻamagoina o le muamua.

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_7

  • Faʻafefea ona vali le laupapa laupapa i luga o se avanoa avanoa VerandA: Filifiliga o le Tangting ma Talosaga Tekonolosi

2. Valivali

Mo le valivali e naʻo le faʻaaogaina e le tasi lanu poʻo ni nai tamaʻi taʻamilosaga. O le mamanu na muamua faʻaaogaina i luga o le Monochrome Base i luga o le stensil pe vali i le faʻatusatusaina o le itu o le fola. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona vaʻaia i lalo i le ata. I soo se tulaga, o le paolo autu e muamua sili atu. O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona vali se laupapa laupapa.

Faatonuga mo le valivali

  1. Afai e tatau, tatou te faʻapipiʻiina le vali ata vali e mafai ona taufetuli.
  2. O loʻo matou saunia le ata vali i le galuega. Faafefiloi lea e leai ni lumps ma tapuni ua tuua. Sasaa i totonu o le fata.
  3. Pulumu pisia o soʻoga o puipui ma le fola i luga o le tino o le potu. Afai e i ai nisi nisi o mea faigata-i-auala, faʻataʻitaʻiga, punou poʻo laufanua, pisia.
  4. Rockle dip i le fata, aveese le sili atu fofo, faʻataʻavaleina i luga o se fata faʻapitoa. Tatalo o le folo. Ua tatou amata mai le puipui e fesuisuiai i le faitotoa ulufale. Agai i fafo.
  5. O loʻo matou faʻatali mo se faamago atoatoa o le muamua vaega. A maeʻa lena, pe a manaʻomia, tatou te faʻaaogaina le lona lua.

O isi gaioiga e faʻamoemoe i le mea o loʻo fuafuaina e tatau ona mauaina. A le manaʻomia se siva mai le fola, na mulumulu le fola mai le loloto o vai, pe a tuʻuaʻo se meafale.

O faʻamaumauga o isi teuteuga o loʻo faia e faʻaaoga ai Stells, o loʻo i ai i luga o ni sikola. E i ai foi le filifiliga: O le vali mumu na tapunia ai vaega e le tatau ona valiina. O vaega o totoe o loʻo valiina ma se faʻavae o le isi lanu.

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_9
Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_10
Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_11

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_12

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_13

Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola 3033_14

O loʻo iai le itu uʻamea poʻo uamea uʻamea. Muamua, o le tautua saunia galuega i le tulaga o le faavae, na maua ai le mauaina o ni faaletonu o lo o faia. Ona tumu ai lea i le sili atu o le placey ma pisia. O uiga ese o mea vali ata o loʻo faʻaalia i faʻatonuga, o loʻo manaʻomia le taimi e tatau ai ona galulue. Afai o mea uma e faia saʻo, o le valivali fola i totonu o le fale o le a fiafia o latou tagata faʻatau ma se vaʻaiga aulelei mo se taimi umi.

Faitau atili