Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava

Anonim

Manai se faʻatoʻaga matagofie, ae le o taimi ma le manaʻo e tausi ia te ia? Na latou faia se filifiliga o laʻau le faʻamaoni, o loʻo iai i le isi itu, o le a faʻamalosia lou fugalaʻau.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_1

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava

Mo tagata ofisa ese mai tagata fai nofoaga i le togalaau mea, faʻapea foi mo i latou e le manatu sa manaʻomia e galue i le togalaʻau, e toetoe lava a le tausia. E tatau ona faamāina i le eleele, ona sasaa ai foi ma isi mea uma.

1 croccuses

O le taimi lava e o mai ai le kiona ma, e aliali mai i totonu o le kiona, e aliali mai ma i totonu o latou croccuses. Latou te pei o tuli ma se mea, na o le sili atu le puʻupuʻu. O le Awareth vaitaimi - mai Mati e Me. A o e iloa, o se taimi sili lea ona lelei e nofo ai i le atunuʻu, o lea foi faʻatoʻaga olaola moni lava i latou. Ina ia faʻatulaga la fugalaʻau i totonu o le togalaʻau e mafai ona teuteu maʻa poʻo se tele-tele-vaega vaega fugalaʻau. Totoina sili atu i luga o le la susulu, lea e leai ai se suavai ma matagi musse.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_3

2 tuleia

O le isi vaega sili ona malosi o croccuts i le tele o fanua - pulkin. O le fuga mai i le paepae paepae-lanumoana uliuli o lanu laiti. I le maualuga - sili atu le tele o siama, o le maualuga o le 20 centimeters. E sili ona tupu i luga o vaitaʻele lala, ma i se isi itu e le manaʻomia ai se isi tausiga.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_4
Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_5

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_6

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_7

  • 10 lanu e tupu e oo lava i le mea e tupu

3 dtscentra

O le pule poto e mafai ona taʻua o se togavao, aua e taulia toetoe o le mita le maualuga. Cydy Cloght Inflorescescences e pei o le fatu fatu foliga ma fuga i le masina. O le faifeau e amata ona tupu vave e pei o le kiona e sau i lalo ma e fiafia i ai paolo vaega e sili atu - i ai fuga o le toe aitalafu.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_9

4 Buckkulnia

O le laʻau na maua lona igoa faʻafetai i le alofa o le vai - Afai o lau togalaʻau o loo i le paolo o Watcher, o le ofutino o le lelei fofo mo fugalaʻau. Lagona lelei latalata i pa poʻo isi laʻau sili atu maualuluga, pei o le togalaʻau.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_10

  • Lua i le tasi: 9 laau toto o le tutusa o le tutusa ma aumai se seleselega

5 Margargata

O le mea manaia ma le tauagafau o le fugalaʻau mafai ona matua teuteuina ai le sipine slide pe naʻo soʻo se leo i le togalaʻau. Daisies alofa lelei moli, ae latou te le tali atu lelei i le vevela, o lea o le nofoaga atoatoa mo i latou o le la e tupu ai le ata, ma se faataitaiga, mai i se laau po o se laau . E ui i le le malamalama i fafo, o se mea e sili atu le malulu o le tagata.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_12

  • 10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei

6 fou fou

O le isi mea matagofie ma agamalu i le va o le tautotogo fugalaau. Galo--ia-leai, fuafua i luga o le ituaiga, e ono avea ma tausaga ma tausaga. O le ofisa autu o le tausiga o le mulimuli lea i le le susu o le eleele ma taimi i lea taimi. Ae ui i lea, afai o le agi o le tautotogo, e le tatau.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_14

7 Faatofula Fire

E tele taimi e tupu ai le isi igoa - "Panses". Se tamai laʻau maualalo e fuga mai i le amataga o le taumafanafana, e ofo ai le lagona o le leo i totonu o isi tagata o le faatoaga. O lona pupula o le lanu o le lanu ma le le masani ai foliga mai o le itu tauagavale o le itu tauagavale. E mafai le totoina i nofoaga shady, ma i le la.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_15

8 Princess Siberian

O lenei laau ma le mafiafia o vao vao, tele o le ufitia i fugalaʻau paʻepaʻe. Ua faʻaigoaina foʻi le "Fare Hap" ona o le pito i fafo. E le naʻo se aulelei, ae o se laʻau manogi. Ae ia faaeteete - o se manifinifi manogi tosina bee. O le alo tamaʻitaʻi o se vaomatua toto, ina ia sili ona lelei le filifili o se sili atu le paolo pled mo ia.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_16
Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_17

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_18

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_19

9 CKOMIS ZHUUCHI

Cletlotis, i le lautele o le taumalulu ma patino le taumatematega o ituaiga o laʻau, ae o lenei lava lea o loʻo mafai ona latou aumaia le taumalulu mataʻutia ma o lea e sili atu mo le itu i matu o manu. E sili le tuʻufaʻatasia o le afa, pei o le laʻau e fiafia i le malamalama, ae leai se lagona lelei i lalo o le itu taumatau la le la. Ma le isi mea, e tatau ona e mautinoa o le eleele faataamilo i le magafagafa ua susu.

Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava 3042_20

  • 8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau

Faitau atili