5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu

Anonim

Tandar, o se moli moli ma le umukuka mai ika - matou te taʻu mai pe faʻapefea ona faʻaaogaina le taumafanafana i le atunuʻu ae aua le faʻaaluina ai se tupe tele i ana mea.

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_1

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu

1 tuu i luga o le Tandar nofoaga

O le Tanetar o se tamaʻi povi siliva, ma le fesoasoani a e mafai ona faʻaputuputu ai vai, saunia faʻailo, aano ma isi aano o manu ma isi mea manogi. E tatau ona e masani ona kuka i le tandara, ae afai e te pulea, o le a tele ni mea fou e manaia.

Afai o le paketi e laʻititi, ona e mafai lea ona e taumafai e fai se tulei oe lava. O le faigofie auala e faʻaputuputu ai se taamilosaga faʻataʻitaʻi faʻaaogaina piliki masani. Ia faaeteete: o tulafono saogalemu o afi e manaomia ai le tuuina o mamanu ma isi mea i fafo 5 mita ma fale ma fale o le fale ma fale.

Mea mo le Fausiaina

  • Piliki
  • Sima
  • Geotexles
  • Olopalaina
  • Oneone
  • Faamalosia le saua
  • Masonry fofo
  • Slag po o ceramzit
  • Mea e fai ai mea teuteu i fafo
  • Uamea hoop

Faasologa o Foafoaga

Ina ia amata i le, eli se tamai pu e faʻavae ai le tandoor - o se monolithic ipu. E manaʻomia e le fiafia le mamanu i le taumalulu pe i taimi o timuga mamafa. O le pu muamua e tatau ona teuteu e geothexpert, ona moe ai lea i luga o le tumutumu ma pupuu mea uma ma le manifinifi mo le manifinifi mo le faavae.

A faʻamamaina atoa le faʻavae, alu i le fuafuaina o le tandoor. O le laina muamua o Ring Masonry ua tumu atoatoa i piliki, o le autasi e tumau ma se fofo Masonry. I le laina lona lua, tuʻu se nofoaga mo le faitotoʻa o le Aso, e faigofie lava ona aveʻese lefulefu. Ua faʻaaogaina le auupega uamea e faʻamalosia ai le mamanu: e manaʻomia le faʻasaʻoina o laina taʻitasi ia i latou. I le vaega lona lua, fausia se isi vaega i le faʻavae faʻaaogaina o mea mo mea teuteu i fafo. O se mea e malolo ai o le moe i le va o le teuteuga ma le vaega autu: slag po o le omea.

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_3
5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_4
5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_5
5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_6

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_7

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_8

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_9

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_10

Afai e te faia se tandan oe lava, e te le o sauni, ae ou te manaʻo e maua se aoga aoga i luga o le upega tafailagi, e mafai ona e mafaufauina le faʻatau filifiliga. Tele faʻataʻitaʻiga e taugata, o lea e sili atu le taofi o lau filifiliga i luga o le Mini version. O isi sima e iai mea uma o loʻo i ai le tele, ae o loʻo i lalo ifo o mea laiti. Afai e te le o iai se aiga tele tele, ona e le manaʻomia se ata tele.

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_11
5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_12
5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_13
5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_14

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_15

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_16

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_17

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_18

  • O le a le mea e mafai ona faʻauia ai i le fale (5 mafuaʻaga ma mafuaʻaga e faʻaeteete ai

2 Faʻaaoga le masani masani metotia

E mafai ona e sauni i luga o le upega tafailagi ma le fesoasoani a le metotia na e faʻaaogaina e faʻaaoga i le fale i lalo o tulaga masani. E mafai ona fatuina i luga o pupuni pe matala foi, pei ona i ai i luga o le upega tafailagi i lalo o le auala pe a aveesea le eletise i tala atu o le fale.

O a mea e mafai ona faʻaaogaina

  • Multichoker - o se masini e mafai ai ona e kuka, stew ma falai. O nisi faʻataʻitaʻiga e iai le mamafa o le kuka e mafai ai ona e faʻaititia le taimi kuka o le tele o ipu.
  • Eletise eletise - o le alougue o se barbecoe. O se sui lelei lenei pe a fai e le lava lau tupe mo se tino atoa o le tino, ma ou te le manaʻo e fai taugofie ma flip. O mea lelei o se eletise eletise: leai se mea e manaʻomia e maua ai le afi, faʻatau coal ma isi mea faigaluega. Ua lava ona pipii i totonu o le taga i luga o le veranda pe i le fale. E le gata i lea, o le mea malie e mafai ona piki i totonu o le fale ma kuka i totonu o le umukuka.
  • Microwave - Universal Fesoasoani. Fetaui lelei mo le faʻapipiʻiina i luga o le tapunia Veranda ma fesoasoani e tele ipu. Peitai, e le suia atoa le pa puipui atoa.

  • 5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava

3 Aufaʻavaleina le laʻititi-umukuka

O le taumafanafana o le Cacking e faigata ona vaai faalemafaufau i se paʻu, lea e mafai ona fufulu ai lima ma oloa, faʻapea foi ma le avanoa mo galuega. O se fesoʻotaʻiga taugofie e mafai ona faʻaoʻo atu i le stanless steel tu ma magoto mai le mea lava e tasi. Na te mafaia ona ola ma aulelei la, ma timuga tau. I faleoloa e mafai ona e mauaina filifiliga i se tele tau, o se tasi o le sili ona taugata - o le sunnetars faʻataʻitaʻiga mai IKEA. I le faʻaopopo atu i le magoto, o le umukuka ei ai le laulau e mafai ona e faʻatulagaina oloa poʻo ni metotia.

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_21

  • 8 Super Wortese oloa mai IKEA mo tamai umukuka

4 Saili mea taugofie

Latalata i tafatafa o le umukuka, e mafai ona e faatulagaina se fanua ' E le o se mea e manaʻomia le faʻaaoga o meafale faapitoa mo ia, ma Pamanu. Afai e te le mauaina, e mafai ona e tosoina mai le laulau ma ka tane mai le fale. Peitaʻi, e manaʻomia le faoa mo le taimi o le timu, pei o le faʻamamaina e le o fuafuaina mo le faʻaaogaina i mea mata. O le isi filifiliga o le saili mo le faʻataʻitaʻiga talafeagai mo oe i luga o le faʻatau, feat maketi, nofoaga e maua ai mea e aunoa ma se tau laiti. I le tulaga maualuga, e mafai ona e nonoina atu se faatau oe lava.

  • 12 mea faigaluega mai ika mo le taumafanafana umukuka i le atunuʻu e le sili atu nai lo le 550 rubles

5 Faaaoga anotusi

Nai lo le fausia o se Gazebo, tapuni le umukuka mai le la ma le timu ma le fesoasoani a se mea tau susu. E mafai lava ona toso na o ia: Naʻo le vai-replent tisu ma maea e lava. Pe e mafai ona e faʻatau se mea taugofie ma se faʻavaʻa uʻamea faʻavae.

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_24
5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_25

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_26

5 Paketi faʻaiuga mo le faʻatulagaina o le taumafanafana i le atunuʻu 3059_27

  • 5 Tala Tau o Paketi mo le fausiaina o se ata i luga o le nofoaga (ma e leai se la!)

Faitau atili