8 Mauaina Manatu mo i latou e tele ni lavalava, ae leai se nofoaga

Anonim

Aʻoaʻo e faʻafetaui ai le tele o mea i tamaʻi pusa i auala eseese.

8 Mauaina Manatu mo i latou e tele ni lavalava, ae leai se nofoaga 3102_1

8 Mauaina Manatu mo i latou e tele ni lavalava, ae leai se nofoaga

1 taumafanafana seevae i pusa

O seevae o le taumafanafana - seevae, seevae, e mafai ona sefeina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le ata. I soo se pusa, piilima i sisifo ma sili ona fufusi i le tasi ma le isi.

E mafai ona teuina le pusa i le kapoti ma ...

O le pusa e mafai ona teuina i totonu o le kapoti pe tuu i lalo o le nofoa i le ala savali. E ui lava o le filifiliga lona lua e le aoga ma le lelei, ae i le leai o se nofoaga mo arethetics, e mafai ona e tapunia ou mata.

2 Bontywear i Rolls

A iai sau pusa o ofutino i totonu o le potu, ma mea e sili atu nai lo le mea e sili atu nai lo le mafai ona ofi i faaputuga, taumafai gagau tofa. I lenei auala, e mafai ona e teuina mea e teu ai mea i laina e lua. Ma fetaui i le tasi pusa sili atu nai lo lou manatu.

Ono le lava le teuina

Mafai ona leai se teuina i le tele o laina - e tatau ona e siitia ai ni tala e taoto i luga e alu i le pito i lalo. Ae faʻaopopoina i latou o le a faʻafaigofie. I lenei auala, i lenei ala, o ofuvae na teuina e le vaivai o Blowwair, ma o Ninens.

  • Moe le kapoti ina ia mafai ai ona tumau mea: 5 sitepu faigofie

3 pe i luga o le strisical stacks

O le isi filifiliga e teu ai mea na faʻapipiʻi i ni mea faʻapipiʻi i luga o le tino. Ina ia mauaina mea faapena, e tatau ona e gagau mea uma i se sikuea puʻupuʻu poʻo se faʻasologa, ona tuu lea i le "pito".

Mafai ona faaaogaina vavae ese

E mafai ona e faʻaogaina le au teteʻa poʻo ni faʻalapotopotoga mo se atigipusa pe 'ona e aunoa ma latou, ma naʻo mea e tuʻuina i mea lamolemole. I le ala, saili le mea saʻo i le faʻavae o loʻo faigofie atu nai lo le masani ai - o loʻo e vaʻai uma.

Na faʻaalia e le vitio le tele o filifiliga mo le teuina o palauvale ma isi Autumn Workrobe mea. Vaai ia, o le ae aʻoaʻoina le auala e sefe ai le avanoa i le kapoti ma tuʻu mai iina.

  • 10 masani mea sese i le faʻatulagaina o se potu laei (ma le auala e puipuia ai)

4 Hanger Starformer

E i ai le faʻaʻaisa faʻapisinisi o fea le "tauau e mafai ona faʻatulagaina", ma sa i ai se avanoa i luga o le crossbar i totonu o le fale puipui.

O manu o loʻo mafai ona tuʻuina & ...

O manu felelei e mafai ona tuu i totonu o se tulaga saʻo poʻo se faʻaupuga, o lona uiga, o loʻo tautau i tua i itu uma e lua. Filifili le tasi o le a sili atu le faigofie. Ma fuafua le maualuga o le isi, faʻapea foi ma le mamafa e mafai ona ia taofia.

  • 6 aoga teuina mo i latou e tele mea (ma e le manaʻo e togi ese)

5 Teuina i luga o le faitotoa

Leai se avanoa i le kapoti? Ulu atu i totonu o le faitotoa.

O lenei mafai ona teuina i luga ...

O lenei mea e mafai ona teuina, mo se faʻataʻitaʻiga, pulou. Faʻapipiʻi matau i luga o le velcro ma tuu le pulou. E moni, na o pulou o lenei poloka auala e le gata.

E mafai ona e taofia le faʻamalologa o le uunaiga i taga ma fetaui ma seevae i totonu o latou poʻo isi seevae malamalama. Po o ofuvae.

  • Faʻapefea ona filifili le saʻo tauau mo lavalava ma mea e teu ai mea?

6 stacks tufuga faalava

A faʻapea e teuina le teuina o taʻavale poʻo ni mea faʻapipiʻi mo nisi mafuaʻaga e le fetaui ma oe, ona taumafai lea o se isi filifiliga.

Vaai i le ata. Lē masani selau ...

Vaai i le ata. O faaputuga masani o loʻo teuina i laina e lua ma le faʻaupuga. I le tulaga saʻo i le pusa e tasi e ofi i luga o le faaputuga.

  • 5 Taugofie metotia e manaʻomia ai lava i totonu o le sili ona sili ona sili ona taugata

7 avanoa avanoa

O ato avanoa ua na o se avanoa mo i latou e le lava avanoa mo mea i totonu o le kapoti. Faʻaaoga e matua faigofie. E te manaʻo e gagau mea i totonu o le afifi, tapuni, ave se moli uila, aveese le pulumu ma faʻapipiʻi le hose i le pu i totonu o le pu i totonu o le afifi i totonu o le pu i totonu o le afifi i totonu o le pu i totonu o le pu. O le aofia aofia ai le suavai mama o le a ave atoa le ea mai le afifi e ala i le fausiaina i totonu o le avanoa. O le iʻuga, o le a faʻaititia le afifi i le tele o taimi.

I afifi sili ona lelei faleoloa & ...

I ato afifi e sili atu le talafeagai le teuina o mea tetele taumalulu mea: lalo peleue, pamesa, ma sili atu moega.

8 Teuina i lalo o le moega

Leai se nofoaga i le kapoti? Alu i le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaoga avanoa i lalo o le moega. Pe i lalo o le sofa, pe a fai e te i ai ni faigata ma oe moe i luga.

I totonu o pusa e mafai ona teuina i le tino & ...

I totonu o pusa e mafai ona teuina i luga o le vaitau o taimi ma ofu tino. O le mea autu o le mea lea e mafai ona e maua se mea sao.

I le ata - o se faʻataʻitaʻiga o pusa teuina i lalo o le moega.

Faitau atili