Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama

Anonim

O tioata gau, mesh i luga o le faʻamalama ma le fanau meataʻalo - taʻu mai ia te aʻu pe aisea e mafai ai ona e faʻaaogaina se ata faʻapipiʻi, vagana ai mo lavalava faamama.

Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama 3105_1

Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama

1 tamai lapisi

O isi taimi tatou te feagai ai ma le tulaga pe a faʻataʻapepeina ni mea laiti. Aoina a latou feololo ma umi. O le a sau lava le vaa i le laveaʻiina: O auiliiliga o faʻamatalaga o le a faʻapipiʻiina i latou lava, o le a naʻo oe e faʻalautele i totonu o le teuina o pusa.

E mafai ona e aumaia i se faʻataʻitaʻiga tele o mataupu pe a fesoasoani. Mo se faʻataʻitaʻiga, vave aoina faʻamau, faʻamatalaga mo le manaʻomia, nila, tagofia. I totonu o le umukuka, o lenei auala e mafai ai ona aveese le falaoamata e le gata mai luga, ae foi mai lavalava. E tutusa foʻi le tutusa o le paʻu paʻu i luga o le tusitusiga: A e luluina le alofilima, o le a e shars le pipili i luga o le ie, e sili le inu ma le ma le totoʻa le paʻu ma aveese ma le maloloina le paʻu ma aveese ma le maloloina le paʻu ma aveese ma le maloloina le paʻu ma aveese le paʻu.

Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama 3105_3

2 Great Glass

Afai na e talepeina le mea tioata, ona e aoina ai fasi vaega e sili atu e le o le lima, ae o le sterlley sword. Tamai fasi fasilaau i le pito sili ona lelei. Peitai, ia faaeteete, aveese le pito i luga o lipine o lipine ma fasimea. I le taimi lava e tasi, e mafai ona lavea le faiga. Ma le isi, o le metotia talafeagai mo le aoina o ni mea malepelepe: malamalama malosi, faʻata ma ceramics.

Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama 3105_4

3 drawers

E masani ona alu i le lapisi o le kapeti o le Kapeneta, i le umukuka: i le umukuka - meaʻai meaʻai, i totonu o le pefu. E le fesoasoani le faʻamamaina ma le spon spopge: ni fasi fasimea o loʻo tumau pea i le pito i lalo. Taumafai e aveese i latou ma le fesoasoani a le tagata faʻatau: O le tele o palapala e faʻapipiʻi atoatoa i lana fasi laau.

Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama 3105_5

  • 11 soifua maloloina, o le a fesoasoani e tausia le umukuka pusa i le faasologa (taimi uma!)

4 meaafale meafale ma mea faigaluega

E masani lava, o le tagata faʻatau e faʻaaoga e faʻamamaina ai lavalava mai le pefu ma lapisi, ae tele na mafai ona faʻamamaina e soʻo se ie pupuni i le fale ma nofoa, o laapa, lamepa. Na o le pasia le fusipaʻu i luga, vaʻai pe fia le palapala e lafi Taumafai e aoina le pefu mai le ie i le tasi itu, o lea e te matua faʻaleagaina ai.

Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama 3105_7

5 Mesh i luga o le faamalama

O nisi ata mamanu ua fausia-i le namu o upega, o le a faigata tele pe le mafai ona aveeseina. O le mea lea, o le faʻamamaina i latou i le efuefu o le vai taele e le faigofie. Aloaiga a oe ma le Sceyy Roller: O le a ia aoina le pefu ma le palapala mai tamai sela. Taumafai e aua le faʻamalosia i luga o le ata, a leai e mafai ona paʻu ese pe gagau.

Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama 3105_8

6 Meafale i luga

O lenei faalavelave faʻafuaseʻi o le a fesoasoani e aveese ai le pefu ma ni ituaiga o meaafale mai luga o meaafale: Na o le faaaluina i luga, o le a tumau pea le uila. O lenei metotia e sili ona aoga i luga o laupapa ma tioata luga. Peitaʻi, e masani ona latou le faʻaaogaina: O le taumafaina o le faʻapipiʻiina o le a taua tele. Fufulu le pefu o le masani tele le tele o le tele o microfiber e sili atu le taugofie.

  • Matou te tauivi ma le pefu: 10 aoga aoga

7 malulu meataalo

Le malu o mea e fiafia ai e alofagia e tamaiti, aoina le efuefu atoatoa. Peitai, e masani ona latou fufulu. Taumafai e faʻamama i taimi uma ma se faʻaseʻe.

Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama 3105_10

8 iniseti

I le vaitaimi o le le mautonu gaioiga (mai le iʻuga o le tautotogo i le amataga o le tautoulu), o le sterley e fesoasoani ia te oe e faʻateʻaina mea eseese o mea e tutupu, o fea na faʻafuaseʻi i lou fale. O lenei metotia o le a laveaʻi ai oe mai le manaʻoga e paʻi atu i ai ma ou lima ma le saogalemu mai le manogi le lelei, paʻepaʻe ma isi taunuuga.

Pipii kilomita mai i le ICEA mo 35 rubles: 8 filifiliga mo lona aoga fou i le faamama 3105_11

Faitau atili