Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina

Anonim

Aua le toe ipu ou moega, aua le manogi o vao ma faʻapipiʻi le tiapolo o - leai, e le o le pito pito i luga o le palepania ma le lamala i le vevela ma le lamala.

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina 3120_1

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina

Ina ua faʻaalia le e le au o le aufaʻamala + 30 ° C, o le tagata nofoia o moega i le atunuʻu o le a le mautonu. O le vevela faʻale-umi e mafai ona aʻafia ai ni avanoa, ma o nisi taimi o le olaga taamilosaga o laʻau. Mai le tele o auʻauna motusia o le DACNIS, 8 o le faʻagaioiga lelei o le seleselega auala ua filifilia. Tuleia i latou pe faʻaoga eseʻese.

1 Aua le tele vai

I le taimi muamua, e iai se faʻamasinoga valea, ae o loʻo moni lava i totonu. Tele mea masani o le a fufulu uma o le eleele uma o microorogasms ma minerale e fafaga ai le laau. O le ulu o le eleele ua tumu i le mea moni o le laau laau o le a le sau okesene ma le talu o le a oti.

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina 3120_3

  • Faʻafefea ona fai se fugalaʻau e le manaʻomia le tausiga o le tausiga: 5 Delometrics

2 Fai se bet i luga o le pito i luga o le pito i tua

Afai e te filifili e faʻavasega se faʻatoʻaga i le fanua i le fanua, suʻesuʻe ma le totoʻa faʻamatalaga e uiga i gaioiga toto i lau tau. O isi taimi e oʻo lava i le sili maʻa maʻa faʻamalosi i le vevela e le aumaia ai ni faʻaiʻuga, ona o laʻau ua filifilia sese.

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina 3120_5

  • 5 mea taua e le galo ona faia le poto masani o le taumafanafana tagata (siaki oe lava)

3 Shick Groupry

E mafai ona e faʻamaonia teisi laʻititi faʻapipiʻi faʻaaogaina se falelauasiga vevela. Faʻapipiʻiina nisi o iʻa i le eleele, ma latou faia se tui faʻafitia ia latou.

O le a puipuia le suavai malu mai le supa tuusaʻo la susulu ma o le a fesoasoani i le palapala e umi le susu pe a uma le susu pe a uma le suavai. Ona o le moni o le mea lea o le a tatalaina ai se ata lea mai itu uma, o le ea fua o le a fuaina atoatoa.

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina 3120_7

4 mulch grokey

Fausia le lauʻeleʻele i luga o moega i luga o le pito i luga o se isi vaega o loʻo vaʻaia, iliili pe faʻapitoa mea. Le mafiafia - o le sili atu. O lenei vaega o le a pei o le puipuiga: o le a le faʻatagaina se eleele e faʻamago ai ma faʻamatuʻu se tulaga lelei o le le fiafia i aʻa.

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina 3120_8

  • 8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau

5 Mafaufau i se natura "puipui"

Afai e tuʻufaʻatasia lelei i laʻau i le togalaʻau, o le a le manogi o le la o le a le faʻaleagaina au aganuu. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai sasaʻe i sisifo, e mafai ona e totoina sana, ma talaatu i ona kuka. O le maualuga o pa o le paoa o le corn o le a fausia ai se paolo masani o loʻo manaʻomia - i luga o le togalaʻau ma kuka.

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina 3120_10

6 Faʻapipiʻi Auto paka

O le mea na taʻua o le Spray o se tasi o auala sili ona aoga e faʻaola ai lau faʻatoʻaga mai le vevela.

O le polokalama e faʻapipiʻi i luga o moega o le a faapuva ai le moli ma susu le eleele. I se faʻaopopoga, o le a faʻalauteleina le susu o le susu o le a faʻaititia ai le vevela i le nofoaga e galue ai le tiapolo. Faʻaaofia ai e fautuaina i le aoauli pe a o le auala o le ea pito sili ona maualuga le vevela.

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina 3120_11

  • Faʻapefea ona taʻele le fale vevela i le vevela: 3 galue faiga

7 Fausia se ata tusia

O fusi o vao, reed pe na o ni pepa o le pepa o loʻo faʻatumauina i luga o le o le a atagia ai le la ma faʻaoʻo ia nofoaga e taua le puipuia. O lenei metotia e i ai se minus - ma le matagi malosi, e mafai ona faʻaputu le mamanu.

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina 3120_13

8 Aua le onā

Ioe. I vao vevela vevela, e sili le alu i moega. Taʻu i fugalaʻau e aloese mai isi vaega o le faʻatoʻaga, ma tuʻu ai le isi vaega o le laau. E moni lenei mea pe afai tatou te talanoa i vao maualuga - latou mulimuli atoatoa i togavao ma puipuia le aganuu mai le mago. O le tele o le lamala uma e afaina ai Zucchini ona o a latou laʻau tele, e tele na latou le maua ai le tele o le susu o le susu, o le a latou lagona sili atu i le vevela.

Faʻafefea ona puipuia le togalaʻau fanua i le vevela: 8 taua le Crop Faʻasaoina 3120_14

  • 5 Solaets i luga o le galuega i luga o se togafiti mo paie gamene

Faitau atili