Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto

Anonim

Matou te filifilia ni paolo talafeagai, saili pe faʻafefea ona latou vaʻavaʻai i le puipui, faʻaaoga totoʻa i eseʻese aʻafiaga ma aʻoaʻo e aloese mai ni mea sese.

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_1

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto

Mo le malamalama i le lanu e filifili ai vali mo puipui, e tatau ona e faʻatopetope oe i le poto e naʻo le mafai ona iloa: lanu fefiloi o papaʻa, eseʻese. Ina ua mavae lena, o le ae mautinoa o le fea lanu e te manaʻomia ma le auala o le a mulimuli ane ai i totonu.

8 taimi taua i le filifilia o se tofo

1. Valivali Fua Faatatau

2. Faleoloa faʻataʻitaʻiga

3. Filifiliga: faasaʻoina poʻo mea fai

4. Aveese

5. Palette mo le fale atoa

6. Tuufaatasiga o puipui ma meaafale

7. Suia le paolo

8. E eseese aafiaga

O le 1opu o le lanu lanu e te fiafia ai

Afai e te iloa tonu le igoa o le lanu, o le taimi lea e iai seisi faiga e mafai ai ona fesoasoani ia te oe e filifili le itu gaosiga uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, na e aʻoaʻoina i totonu o le Scandinavia i totonu o pa e masani ona faʻaaogaina e le "Stockholm White". O lona fomu o le NCS s 0502-y. O lenei faiga mai le NCS System, lea e faʻaogaina ai ni tikeri eseese o le pogisa ma le lelei mo tuʻufaʻatasiga o samasama y, mumu r, lanumoana

Faʻataʻitaʻiga: Decryption o NCS S 0502-Y Tauvaga

  • NCS - masani lanu lanu. Masani fugalaau faiga.
  • S - tumu. Tulaga, o le tele lava e masani ona faʻaaogaina faʻamatalaga o lenei faiga.
  • 0502: 05 - Panu o pasene, 02 - pasene o le vevela. O le pasene o le pogisa ma le vaivaiga e laititi tele, ona e paʻepaʻe ai oe. Lea paʻepaʻe - o le a taʻu le vaega mulimuli o le faʻavae.
  • Y o 100% samasama. O lona uiga, o Scandinavia paʻepaʻe ua na o le malamalama ma le malupuipuia mama samasama, aunoa ma ni mea leaga. Afai na tusia le faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, y10r - o le a lona uiga o le 10% r (mumu), ma, talafeagai, talu ai 100%), e tatau ona ofi i ai. Afai o le Y20G - O le ae mauaina le 20% g (lanumeamata) ma, (80% y (samasama).

E naʻo le mauaina o le sili ona tutusa le ofo mai tagata faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aoina o le subrom e maua ai le leo, o loʻo taʻua - s 0502 y. Tikkulila e latalata mai papae "Jasmine" ma "Casla". Sparty & Bat - Paʻepaʻe Tu o le 2002, Alcro - Aggskal.

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_3
Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_4

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_5

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_6

  • Faʻafefea ona faʻaopopo le lanu i totonu: 11 Manatu o loʻo iai

2 Aumai fale teu fale

Afai o le ae le iloa le mea e te manaʻo ai i le mea e te manaʻo ai, faʻataʻitaʻiga, pale lanumoana poʻo le lanumoana lanumeamata, filifili le lanu o pa afi mo puipui o loʻo i totonu o faleoloa o loʻo i puipui. E tele taimi o le kata poʻo se faʻailoga ma lanu eseʻese ma o latou igoa. Aumaia i latou i le fale, faʻapipiʻi i le puipui ma vaʻai i le lua aso e malamalama ai i mea e te fiafia i ai.

Aua neʻi e faatapulaaina oe lava i le filifilia o faʻataʻitaʻiga, taumafai, pupula filifiliga. Masalo e te le manaʻo e faʻaaoga i totonu o le potu i totonu o le potu atoa, ae faʻamalosia se puipui faʻafeagai.

Alexander oredcharn, tagata faʻatau-faufautua vaega "prosats" "Lega Merlin Vylin VyYway":

Faleoloa faʻataʻitaʻiga o loʻo latalata i le mafai ona oʻo i le iʻuga mulimuli. Ae e tatau ona malamalama o le lomia le lolomiina o le lolomiina o faʻamatalaga ma kata e le mafai lava ona lafoaʻi le iʻuga iuga. O le vaʻaiga mulimuli o le a aʻafia ai le moli o lou potu. I taimi eseese o le aso ma i lalo o lamepa ma eseese itu o le susulu o le susulu, ae o le faʻaumaina o mea, ae o foliga tutusa o le laufanua, faʻapea foi ma le tikeri o le itiiti o le lalolagi e mafai ona suia.

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_9

3 Filifili: Faʻasalalau poʻo le Cracer mea

O le vali e mafai ona apalai, ma le maeʻa o le paʻi saʻo, o se mea ua uma ona faia se gaosi oloa mo oe. O lona uiga, afai e te iloa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a se mea e te manaʻo ai se pale-lanumoana, e tatau ona e vaʻai i le a le tele o faʻataʻitaʻiga lanumoana o le pa.

Ma afai e te iloa le mea e te fiafia ai i le lanumoana, ae le o mautinoa, ma faʻataua) pe sesega, e te manaʻomia se filifiliga vave. O lona uiga, o le a e suia oe lava i le faʻaopopoina o le lanu paʻepaʻe samasama.

4 Fai togi

A maeʻa ona e filifilia se lanu lata mai o valivali vali mo puipui o le potu, ma ua e amata le filifiliga o le leo, alu ese mai le faʻaaogaina o le auala

Demigner Tatyna Zaitseva:

Ia mautinoa e ave ese, tusa lava pe e te mautinoa i le filifilia o se mea. Afai e te le manaʻo e faʻaaoga vave i le laualuga, faʻaaoga se pepa Warman Tele. O le a faʻamatalaina manino ia amio a amio i taimi taʻitasi o le aso ma i lalo o moli eseese. O le mea lea, o le a mautinoa ia oe lava ia faamalieina ile iuga ma sefe le paketi.

Faʻafefea ona fai ni tusi saʻo

  • Oe filifilia se togafiti i luga o le puipui o le a e faataitai.
  • Faaaoga mea i le 2-3 vaega i le eria a itiiti mai 30x40 cm.
  • Matamata ou lagona ia le itiiti ifo 2-3 aso. I le taimi lea o loʻo ia te oe le taimi e te malamalama ai i lagona e te foliga i le mativa ma le malamalama, e pei ona tuʻufaʻatasi ma le faʻatauaʻa ma le folalau. E mafai foʻi ona e taumafai e faʻataʻamiloina se fasi pepa pepa o lena paolo, lea o le a saunia i totonu o le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, sofa.

Alexander oredcharn, tagata faʻatau-faufautua vaega "prosats" "Lega Merlin Vylin VyYway":

E lua auala e fai ai se faamasinoga. O le laina oloa o tagata gaosi o mea ua maeʻa liliuina mea e masani ona aofia ai ni faʻalogo. E mafai ona e faʻatauina ni faʻataʻitaʻiga o le latalata atu i mea e filifili ai le sili ona lelei. I le tulaga o le mauaina o se mea e faʻamaninoina mo se suʻega vali, e mafai ona e faʻatau se numera maualalo faletupe ma toso le apalai.

  • Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi o vali ma sefe le toe faʻaleleia

5 Taulaʻi i le paleti i le fale atoa

Tusa lava pe i ai sau galuega e toe fai ai se tasi potu, e tatau ona e amanaia le mea o totoe mo puipui o le vaega o totoe o potu ua uma ona filifilia. Mafaufau e le gata i fale nofomau, ae o se alavai, umukuka ma faletaele. O le sili ona mafaufau lanu lanu i totonu o le totonu, o le sili atu o le sosaiete ma faapolofesa e foliga mai. E masani ona tupu ona o potu taʻitasi e lelei ma siʻosiʻole fefiloi faʻatasiga, ma lautele, o le faʻapalepale e le tutusa.

Tusa lava pe leai sau sini e tatalia potu taʻitasi i le tasi sitaili ma meaafale mo le fale mautotogi na faʻatauina e leai se tasi ma e le o le laʻau e fesoʻotaʻi potu uma.

Demigner Tatyna Zaitseva:

E oʻo lava i potu eseese, puipui e tatau ona tuʻufaʻatasia ma e le tasi le isi. E le o lona uiga e tatau ona latou efuefu pe lanumeamata. Na ona tatau ona latou latalata i leo po o le isi i tafatafa o le lanu lio. O se tuusaunoaga na mafai ona faia mo le potu o le fanau, aua o i ai lona lava vale.

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_12
Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_13
Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_14

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_15

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_16

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_17

6 ituaiga le tuʻufaʻatasiga o puipui ma meaafale

Filifilia o le faʻamaeaina o mea, teu meaafale ma tamaitusi i le ulu, o le a tuu i totonu. O iai soʻo se mea e pupula ai, faʻamamafa i nei elemene, mo se faʻataʻitaʻiga, o se maatafu mumu sofa ma le vela? O lenei, i se isi itu, e matua saʻo lava le meaafale ma taofiofi, ma e te manatu o le a mou atu le a mou atu? E tatau ona avea tali i nei fesili e tatau ona avea ma faʻavae i le filifilia o mea faʻaalu.

Demigner Tatyna Zaitseva:

Filifili vave le mea e te manaʻo ai e te faʻaaloalo. Afai o puipui nei, ona mafai lea ona e filifilia pauna o le moega, ae afai e le - o le a sili atu - o le a sili atu ona taofi i luga o le lanu pupula, e manatu e mafanafana lanu pe o le a e mafanafana ai pe malulu. . O le malulu o paolo o le a le foliga fiafia i le latalata i le mafanafana. O le mea lea, tuʻufaʻatasiga o le mafanafana i le mafanafana, malulu ma le malulu.

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_18

7 Suia le le le manuia le paolo

E tupu i le taimi o vali, e te malamalama e te le fiafia i le paolo i luga o le puipui, ma e le mafai ona pasi i totonu o le faleoloa. I lea tulaga, e mafai ona suia tutoʻatasi. Faʻasolosolo moli i le faʻaopopoina o paʻepaʻe paʻepaʻe. Ae e mafai ona e faʻaopopo le faʻamamaina e ala i le faʻatauina o se keke faʻapitoa i le ituaiga o le paste.

Alexander oredcharn, tagata faʻatau-faufautua vaega "prosats" "Lega Merlin Vylin VyYway":

E taua tele le malamalama o le taimi o le fetuunaiga o le leo e matua faigata tele ona toe fai i le lumanai. E aoga le manatua pe a pisia se taua tele pe a sili atu nai lo le tasi vali mafai ona faaaogaina. I lea tulaga, o loʻo faʻatino mai le faʻailoaina o se faʻailoga i lenei tulaga, mo se isi saʻo ma sili ona saʻo. O le Kraska o loʻo faʻapupula lelei lava le faʻapipiʻi. O suʻega e ave i ai pe a uma le faʻaopopoga o le oscorant poʻo le fefiloi ma paʻepaʻe vali.

8 Faʻaaoga aafiaga eseese

O le Designer Tatyana Zaiitseva foi e fautuaina foi le faʻaogaina o mea eseese e ono aʻafia.

  • Faailoga o le Sirster, e maua e ala i le faaopoopoina o mea eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, papaʻu, oneone. O le eseesega mai le masani o sipela o le a avea ma tamaʻi suauʻu mafiafia.
  • O le aafiaga o le siliki, e liua ai le potu i ogalaau.
  • Faataʻitaʻiga o oneone - pei o le fala poʻo le penina.
  • O le aʻafiaga o "Chameleon" - o le vali na suia ai le lanu faʻalagolago i le tulimanu o le moli.
  • Velvet cloting e faia e ala i le faʻaopopoina o vaega mautu e maua ai se isi faʻamatalaga. Faʻaaogaina ia vali, e mafai ona e faia le aʻafiaga o le "vaivai" luga.

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_19
Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_20
Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_21

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_22

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_23

Auala e Filifili ai le valivali lanu mo puipui ae le sese: 8 fautuaga taua ma manatu poto 3137_24

Faitau atili