O le a le mea e mafai ona faʻauia ai i le fale (5 mafuaʻaga ma mafuaʻaga e faʻaeteete ai

Anonim

Vao, o laau e lata i tuaoi tuaoi ma o se faleuila - matou te fai atu o fale o le taumafanafana e mafai ona mafaufauina se lelei.

O le a le mea e mafai ona faʻauia ai i le fale (5 mafuaʻaga ma mafuaʻaga e faʻaeteete ai 3140_1

O le a se mea e mafai ona uma? Lisiina i le vitio

1 Borshevik ma isi vao

E tatau ona leoleo le tagata e ona tagata i le itu i Moscow: Afai o le a maua le borshviko i luga o la latou 'upega tafaʻilagi, e ono faia. O lenei fua na faʻalauiloaina ia Novema 2018 i le itulagi itulagi. O vaega faaletulafono e tetea i le tulaga o le nofoaga o loʻo feagai ma le lelei o le 150 afe i le 1 miliona rubles. Mo tagata taʻitoʻatasi, o le sala e sili atu le le faʻaalu - 2-5 afe o ru ·

Borshevik - O le laʻau e mataʻutia lava, paʻi i lalo o le sunny cyys e mafai ona mafua ai ona malosi malosi mu. Peitaʻi, e le i faia le au 'au, i lenei mafuaʻaga:' ua oʻo i le taupulepulega, o le pamu, ua mafai foʻi ona faʻateʻaina le aʻoaʻoga ma le aoga o ana aganuu mai ia. Ma le isi, o le laʻau e mafai ai e le laʻau o loʻo loloto le fesoʻotaʻiga o aʻa, ua matua faigata ai.

O tagata foi e ao ona faalau ai lava latou nofoaga o le a mafaufauina se mea lelei pe afai o tuaoi e faʻatusatusa i le Faavaseloina o vao: E le gata i le Borshevik, Bigrumomu ma Borterm, tele 'aisa. O loʻo tuʻuina atu le matafaioi a le tagata e ona le teritori: E le mafai ona taofia le faʻaofuina o faʻatoʻaga i laʻau, vaomatua ma vao ma vao. I le tulaga o le le mafai ona faʻataunuʻuina tiute o tagatanuu, o se sala tupe o le 20-50 afe o le faʻaletulafono, o faʻalapotopotoga faʻaletulafono - e oʻo i le 400-700 afe o loʻo faʻatali.

O le a le mea e mafai ona faʻauia ai i le fale (5 mafuaʻaga ma mafuaʻaga e faʻaeteete ai 3140_2

2 laau tetele ma malu

I se faaopoopo atu i vao, e mafai ai ona faalavelave ia tuaoi i tuaoi, lea e latalata i le pa, ma latalata i laau maualuga. Ile tulaga lea, o le solia e o se ata o se ata lafoia, lafoai e faamavae ma laau i le tuaoi na taina ese. E tatau ona latou aveʻesea, ese lava atonu e ono afaina ai se salani o le 5 afe rubles.

E sili le maeʻa ona fausia loa fale o le fale i tapulaʻa: O le mamao mai le fale i seisi nofoaga e tatau ona itiiti ifo 3 mita, ma le 4 mita. O le va o laʻau e tatau ona i le va o laʻau maualuga ma le pa o tuaoi.

O le a le mea e mafai ona faʻauia ai i le fale (5 mafuaʻaga ma mafuaʻaga e faʻaeteete ai 3140_3

  • Ikea mo COTTAGS: 9 moni aoga mea i luga 1,500 rubles

3 afi saogalemu le saogalemu

O le le usitaʻia o mea e ono lamatia ai e sili ona lamatia i le taumafanafana. O loʻo iai faʻasaina mo afi afi, ae maise'seiina o loʻo agavale le le mautonu. E le mafai foi ona susunu lapisi, gaosia e le mama mama i le vaitau vevela. Ia faasaʻoina e mafai ona lofituina i se sikaleti sili ona lelei i luga o lau 'upega tafaʻilagi, ae foʻi mo ona tuaoi. Mo nei soliga, tagata o le a totogi se sala o le 4 afe rubles. Mo vaega faaletulafono, o le aofaʻi e sili atu - e oʻo atu i le 400 afe rubles.

E taua foʻi le iloa e faʻapea pe a faʻapea o mea totino a se tasi pe o le toe faaleleia o se afi, ona lamatia lea o le ola.

O le a le mea e mafai ona faʻauia ai i le fale (5 mafuaʻaga ma mafuaʻaga e faʻaeteete ai 3140_5

4 Keababs

Ia falai Keys mai le 2020, e mafai naʻo i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa nofoaga poʻo le taufaʻamataʻu. I le taimi lava lea e tasi, e iai foi po ai o latou tulaga: ma le lapoa o le palu o le 6-8 eka, o le brazier e tatau ona i lalo ifo o le 5 mita mai le fale nofomau. E faasaina ona tuʻu se palagi o loʻo i ai se mutia mago, fusuaga, o le pa o fafie ma fale laupapa. Mai ia lava nofoaga e tatau ai ona e solomuli 2 mita. E le mafai foʻi ona falai Kbab i lalo o laʻau e tautau lala ma faʻaaogaina suavai mo le afi.

Ia e mautinoa e i ai se mea e tatau ona i ai se afi tiaʻi. I le taimi o kuka, e talafeagai la le mulimuli i le asu ma lefulefule: e le tatau ona tutuli i luga o fale tuaoi. O sauniga ia e manaʻomia e lapataʻi ai le afi. O le faasalaga mo lo latou solia mo le fiz.liz o le 3 afe rotabs.

O le a le mea e mafai ona faʻauia ai i le fale (5 mafuaʻaga ma mafuaʻaga e faʻaeteete ai 3140_6

5 faleuila

O le isi mafuaaga, o le mea lea e mafai ona faʻasaʻo ai le dacnis o le mea sese lea o le faleuila. E taua tele o fale o loʻo i le itiiti o latou faʻalilolilo mai le nofoaga o tuaoi, ma e mamao foʻi ile 8 mita mai soʻo se vaieli ma vaieli. O le loloto o le cessipool i le taimi lava e tasi atonu e le sili atu nai lo 3 mita. O le solia o soʻo se mea o nei mea e faʻasalaina e le lelei o le 3-5 afe rubles.

O le a le mea e mafai ona faʻauia ai i le fale (5 mafuaʻaga ma mafuaʻaga e faʻaeteete ai 3140_7

  • Faʻafefea ona toe faʻaleleia se fomaʻi mo le vaitau: 5 mataupu e mafai ona e faia ia i tatou lava

Ata i luga o le faavaa: Pixabay

Faitau atili