Ladw Brot mo Amata: Filifili i le va o le Robot, Lava-Greent Mower ma Rider

Anonim

O le a le eseesega i le va o nei masini ma le a tapulaʻa e faʻalogo ai pe a filifili - taʻu mai ia te aʻu faʻatasi ma le tagata poto.

Ladw Brot mo Amata: Filifili i le va o le Robot, Lava-Greent Mower ma Rider 3150_1

Ladw Brot mo Amata: Filifili i le va o le Robot, Lava-Greent Mower ma Rider

O le faʻamoemoe e le faigofie le aofaʻi o uiga o Law Tekonolosi, e ui ou te manaʻo i mea fou e mafai ona vave faia se galuega ma faigofie. Sa matou fesili ia Vitaly Shilov, o le tagata faatau-faufautua vaega "togalaau" i Leta Merothhof auala i le tulaga lelei o le tagata lava ia.

O le a le mea e faia ai le vao o le a faia le galuega o le faitogalaau

O le tele o laʻau vao na tuʻuina atu i aso nei i faleoloa mo le fale ma le togalaʻau o loʻo tupu ai ni mea o loʻo faʻaaogaina le soʻona o le a o loʻo faʻaaogaina le soʻona o le a le soʻona o loʻo faʻaaogaina ai le soʻona o le a o le a le soʻona o loʻo faʻaaogaina ai le soʻona o le a o le soʻona o le a o loʻo faʻaaogaina ai le soʻona o le a o loʻo faʻaaogaina ai le soʻona o le a le soʻona o loʻo faʻaaogaina ai le soʻona o le a o le soʻona faʻaotonu. E faʻamalosia e se eletise eletise poʻo se penisini enisinia, ona o le malosi o le laulu e liu ai i le saoasaoa tele ma faʻataʻitaʻiina ai o lona mutia ma tuu i totonu o le laufanua o le vao

Naʻo gaioiga faaopoopo e mafai ona faʻafaigofie galuega, ma o le filifiliga o le laufanua o talimalo filifiliga e matua tele lava.

I tagata lava ia-faʻa-pule-faʻapitoa, o le mana o le afi e le gata i le mala, ae o uili foʻi. O le sili ona malosi faʻataʻitaʻiga o tagata lava e mafai ona felauaiga o se tagata faigaluega ma ua taʻua o tiʻetiʻe.

O le isi mea fou fou, lea aso nei vave faʻatoʻilaloina le lauiloa, o robotats tootoo.

Ladw Brot mo Amata: Filifili i le va o le Robot, Lava-Greent Mower ma Rider 3150_3

  • Gain Garden Do-A-oe-oe-: 5 laufanua o mea faigaluega o le a sosolo

Mataupu faavae o le galuega robot.

O ia masini e fausia e tusa ai ma le tekonolosi na faʻataʻitaʻi i le robots-strium masima ma le tele o faʻafitauli o le "nofoaga poto". RoobItic Mower tutoʻatasi o loʻo avea ma taulaitu i le avanoa, mataituina le maualuga o le totogi ma faʻagasologa o le laufanua e aunoa ma le auai o tagata.

E i ai ni faʻataʻitaʻiga o vao leaga e mafai ona faʻatonutonuina mai le telefoni. Nai mea na tulaʻi mai ai le faiga faʻatonutonu, e tulaʻi mai ai suʻesuʻega ma le faʻaaogaina o se tagata, ona faauau pea le faʻaauau i suiga o suiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ropota e mafai ona faʻataʻatia tutoatasi le matamuli i le mataseleina, ua taʻua ai le moni o le tupugatupu ae fua o mutia.

Ladw Brot mo Amata: Filifili i le va o le Robot, Lava-Greent Mower ma Rider 3150_5

E le gata i le galulue ma le vao, o le robot e iloa le auala e "mulimuli ia te oe lava." O le poto poto e faʻamalosia ai le maualuga o le pule ma i le taimi tatau e lafoina se moto i se laveaʻiina o le doming; O le vaai atu i le pa, aumai ia ou poloaiga e pasi i tua ma liliu; Faatasi ai ma le fesoasoani a le elefane, o le a afaina ai le timu; Taofia le olo pe a tupu ni faafitauli.

I le galuega o le ropota o loo i ai foi manaoga foi. O lea, o le maualuga o le tipi ua fetuunai i le laina mai le 20 i le 50 mm i le 10 mm faaopoopoga. O lona uiga o le a maeʻa le umi o le leai, a o le i amataina le ropota, e manaʻomia le moʻomo maualuga ma se trimmer. I se faʻaopopoga, o le robott o loʻo aiaia mo le afi mumū, o lona uiga o le galuega na o le galue i le mulch mode i le laufanua.

O le a le mea e aoga ai le gauai atu pe a filifilia se malae latin mo se amataga

Ae le i filifilia e te fiafia i le sili atu - alu i le itu i le itu i le tietie pe matamata pe faʻafefea ona mulimuli atu le ropota i le lanā o oe, e aoga mafaufau i nisi tulaga taua.

Sikuea fanua

A o le tulafono, tagata gaosi oloa e le fautuaina le faʻaaogaina o le tagata lava o loʻo i ai i le faʻapipiʻiina o le mamanuina o le mamanuina mo le faʻagaioiga o vao ma se vaega o le 15 eka. E ui ina le manaʻomia e le Austret: e le tatau ona tulei i o ia, e o mai foʻi mo le tele o itula, e masani lava ona faʻatafunaina o Herbanzer,. Mo le tele o nofoaga e aoga le filifiliina o se tietiega.

  • Faʻafefea ona sosolo lau laʻau: aoga aoga ma sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Toomaga i luga o le upega tafailagi

Mo le faʻagaioiga o se mafolafola mafolafola vaega o le 10-15 eka, o le a i ai se faʻamaoni talafeagai pe perwoline a aunoa ma ni galuega. Ma afai e i ai le siʻitia i luga o le 'upega tafaʻilagi, e sili atu le faʻalogo i le tagata lava ia-tapuvae. O le taʻavale i uili uma o le a avea ma vaega o le avega pe a siʻi i luga.

Mo ni vaega laiti ma le atiaʻeina o fanua, o le tele o le fugalaʻau, o auala faitotoʻa ma isi mea e tatau ona tapunia i le ropota. O le masini e mafai ona folau atu i le vaapiapi, e oʻo i le 1 mita lautele, avanoa ma le faʻapopoleina o faʻafitauli o soʻo se ituaiga. Filifili mo ia vaega o loʻo iai le penisini o le penisini o loʻo i luga o tagata o loʻo i luga o uili faataamilo i luma o le Axle.

Ladw Brot mo Amata: Filifili i le va o le Robot, Lava-Greent Mower ma Rider 3150_7

Lautele o le moaina

O lenei faʻatusatusaga faʻailoa le umi o le aeronel, o loʻo faʻaoʻo atu i le vao vao. O le palapala mai se vaega e le mafai ona faʻaogaina i le faʻaesea, lea i le tasi e pasi ai fasi pepa o le 22 i le 55 candimeters lautele. O le tele o le lautele o le uana, o le a le manatu e tatau ona fai atoa ai le galugalu atoa. O le lautele o le deck faia se mower itiiti liliu ma faigata ai i le tino o le tino faataamilo i faigata.

O le voluma o le mutia

O faʻataʻitaʻiga e le mafai ona faʻaogaina o laʻau o laʻau o le vao ma le laulu ma le tele o le 35 i le 50 lita. O lenei faʻatapulaʻaina e fuafua lava ia e faʻalagolago i le faʻamafanafanaga o galuega. Sili atu le tele o le aofaʻi o le laufanua, o le itiiti ifo e te manaʻo e fana ai le gaogao. O le mea lea, mo nofoaga tele, e fautuaina foi i le filifilia o faʻataʻitaʻiga ma se tapulaʻa maualuga o pusa. O le sili ona saʻo o le totilu, e tusa ma le 150 lita - e iai tiʻetiʻe.

  • Faʻafefea ona tuʻu le mutia i luga o le vao ua uma ona tupu

Nofoaga faaopoopo

O se mea sili ona lelei o le a i ai i le faʻaaogaina o le tagata lava ia o le a le tagata lava ia poʻo le eletise eletise mo le faʻafitauli-saoloto. I le tele o faʻataʻitaʻiga, o le penisini afi ua amata ona faʻaaogaina se laupepa amata, ma e le o le sili lea ona talafeagai filifiliga. E aoga foi le taliaina o le lapoa ma le mafiafia o uili - tele ma lautele e faafaigofie le afu o le laufanua.

I le tele o le uaua i aso nei, e mafai ona fetuunai le maualuga o le moaina i fafo atu mai le 2.5 i le 7 Centimeters. E aoga le taliaina o le mafai fetuunaiga talafeagai. O le faigofie auala o le faʻaaogaina lea o le polokalama e faʻatautaia le maualuga o le moʻomia e se tasi leve gaioiga.

A o le filifilia o le tagata lava ia-tapulaau mower, o le faigofie o le 'au o se taua taua. O le sili ona mafanafana i le galuega faʻataʻitaʻiga ma se maualuga maualuga o se ergonomic foliga o le sili ona lelei ma se mea vaivai e sili ona manaia. A o le i faʻatauina e aoga le taumafai e tutoʻatasi le faʻaaogaina o le 'au ma ia mautinoa e mafai ona e filifilia se tulaga toʻafilemu.

Ladw Brot mo Amata: Filifili i le va o le Robot, Lava-Greent Mower ma Rider 3150_9

Toetoe o tagata uma o loʻo avea ma tino ua faʻatumuina i le susu susu ua maeʻa le galuega pe a maeʻa le galuega. I le pito i luga o le fogafale, o le adapter ua faʻapipiʻiina mo le fesoʻotaʻi o se togalaʻau o loʻo i ai ma le vave-faʻasaoloto. Faʻafetai i lenei faʻaopopoga, e te le tau liliu ma teu se moli mamafa i le itu e faamama ai le fasipepa i totonu.

Tau

O le faʻavae autu o le robot vao lelei e mafai ona taugata pe tusa o le 26,000 rubles. O le tele ma le malosi tele o le galuega e galulue ai i vaega e oʻo atu i le 15 e faʻatatau o le a tau sili atu nai lo le 100,000 rubles.

O le tau o le tagata lava ia-tapuona penisini o kapeti o le sili ona o le faatemokalasi. O le faʻavae faʻavae tau pe tusa o le 15,000 rubles. Rider o le a sili ona taugata filifiliga - o lona tau aoga mai le 135 afe i le lua ma le afa miliona rubles. O sea vaega o le vaega e mafua mai i se vaega tele o tala o le afi ma isi tapulaa. O le sili ona taugata faʻataʻitaʻiga e mafai ona togi vao i se taimi puʻupuʻu i luga o le patuti lapoa ma le soka o le soka.

Ladw Brot mo Amata: Filifili i le va o le Robot, Lava-Greent Mower ma Rider 3150_10

Faitau atili