E mafai ona tuu se microwave i le pusaaisa mai luga pe latalata mai: Tali le taofiga fesili

Anonim

Matou te talosia pe aisea e sili ai le aua le faia le metotia i luga o le tasi ma le isi ma pe faʻapefea ona mafai ona fai pe a leai ni filifiliga.

E mafai ona tuu se microwave i le pusaaisa mai luga pe latalata mai: Tali le taofiga fesili 3164_1

E mafai ona tuu se microwave i le pusaaisa mai luga pe latalata mai: Tali le taofiga fesili

E tatau ona mafaufau lelei le au umukuka laiti o le umukuka e mafaufau loloto i le tulaga o fale o aiga. Ona o le Passference, e le mafai ona faia ia faʻamalieina le tagata manaʻomia, ma ua amata ona oʻo i le maʻi i le Revenives, mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi e i ai masini i luga ole tasi ma le isi. Matou te fai atu pe mafai e le microwave i le pusaaisa mai luga pe latalata atu, ma le auala e fai ai e sao.

Mea uma e uiga i le pitonuu o microwave ma le pusaaisa

Aisea e le faia ai le sili atu

Faʻafefea ona tuʻu le metotia latalata ane

Aisea e le mafai ai ona tuu se microwave mo le pusaaisa

O le mea moni lava, e leai se tuʻusaʻo faʻasa i nei nofoaga. Ae ui i lea, o le tele o mafuaaga e le aoga ai le faia o loo faia pea.

1. Le ea le ea - fesuiaiga

Mo le faʻatinoina tatau o mea faigaluega, e manaʻomia le faʻaaogaina o iai. Ia faia lenei mea, siaki le mea o iai masini e iai ni pu i le ea. O mea na e masani ai ona i luga o le pito i luga o le mataupu po o le itu. O le mea lea, o le mamao mai le taualuga i le masini e tatau ona le itiiti ifo ma le 20 cm, e aoga le 10 cm i autafa o le ia - o fautuaga e maua ai le au gaosi oloa. E taua foi le mautinoa o se avanoa ma lalo o le ogaumu: Le itiiti ifo 1 cm.

  • 7 mafuaʻaga pe faʻafefea ona tafe le pusa puipui i totonu ma fafo

2. Le mautonu o le pusaaisa

Mai le faagaoioiga o le Poctiressor, o le inisitinisi e mafai ona gatete ma tautevateva laitiiti. Mai lenei microwave o le a suia, o lea e tuua ai maosia i luga o le glossy mataupu. E le saogalemu foi: o le microwave mafai ona pau mai luga. Ole mea sili, o le a na ona gagau, i le mea sili ona leaga - o le a tulaueleele i luga o le ulu i se tasi. E sili lea le lamatia mo i latou e iai tamaiti po o fagafao.

E mafai ona tuu se microwave i le pusaaisa mai luga pe latalata mai: Tali le taofiga fesili 3164_4

3. Leaga o le faʻaaogaina

E masani ona i ai i le 2 mita le maualuga o le 2 mita, o lea e le fiafia ai isi masini mai luga. Tuu le ipu i totonu o le ogaumu mo le mafanafana e faigata tele, solo mai i totonu - foi. E i ai foi le ono mafai ona lafo se mea vevela ma mumu.

  • 8 mea e le mafai ona faʻamafanafana i le microwave (pe a e le manaʻo e faʻaleaga)

4. Faaopopo le vevela

A faʻapea e te faʻaoga soo se vaivaiga i le taimi puʻupuʻu: faʻamafanafana meaʻai, faʻaaogaina mo meaʻai kuka, ona mafai lea ona afaina ai le pusa pusa. O le mea moni o le taimi lava o le taumafaina faifai pea i puipui o le masini, o le afi o le a galue sili atu e faʻatumauina le malulu i totonu o potu. O lea avega o le a faʻaititia lona olaga tautua. E paʻu foʻi ma isi faʻaupuga: E mafai e le masini ona inuina le tele eletise, ma o loʻo fausia ai le aisa i totonu o le pusa 'aisa.

5. Corps Deformization

E masani ona i ai le mamafa o Microwave. O le mea lea, latou te faʻatau atu o latou vae ma o latou vae i totonu o le fale o le masini faʻafouina. O se tamaʻi laʻititi lea o tamaʻi tamaʻi, ae e aoga foʻi ona iloa e uiga i ai.

E mafai ona tuu se microwave i le pusaaisa mai luga pe latalata mai: Tali le taofiga fesili 3164_6

  • 6 Mafuaaga Aisea e le mafai ai ona tuu se pusa afi i autafa o le ogaumu

Faʻafefea ona tuʻu le metotia latalata ane

E tusa ai ma le fesili, e mafai ai ona tuu se microwave i ona autafa o le pusaaisa, ae le o le a le mafuaaga e le mafai ai, leai. E taua le saunia o le lava o le ea sapalai i le masini, e le o le tuʻuga o le aʻoga latalata i le isi ma manatua i le va o le 20 cm. Tuu le gecroigeator, pe a mafai ona e faia se numera o tulaga.

O le nofoaga e talafeagai mo mataupu i le umukuka o loʻo i ai se pamu o loʻo avea ai ma le faʻailoga o le 90-120 cm. I lea tulaga, e faigofie ona manaʻomia le tausiga. Ae afai o se tamai pusato, e le o lau filifiliga, taumafai e mulimuli i fautuaga nei.

Puipui le microwave mai luga, pe a mafai. O lea o le a e mautinoa e le pau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tuʻufaʻatasia le masini i totonu o le kapeneta i luga ole masini pusa. Ae i lenei tulaga, e alagatatauoi ai pu i totonu o puipui ina ia faʻalauteleina le ea. E mafai ona e faʻaogaina ni puipui faʻapitoa e faʻapipiʻi i le puipui ma taofi le masini i luga o le mamafa. Afai e le mafai filifiliga ia, ina ia mautinoa e tuu le ogaumu i luga o le mafolafola ma mautu luga.

E mafai ona tuu se microwave i le pusaaisa mai luga pe latalata mai: Tali le taofiga fesili 3164_8

Afai o lau microwave le pu mo le ea o le ea i lalo, ona mautinoa lea e taofi le vevela i mea mai Plywood, Chipboard po o le OSB. O lea e te puipuia ai pa o le pusaaisa mai le ea mafanafana e sau i fafo o le ogaumu i le taimi o lana galuega. Ia Mautinoa o loʻomea Samoa O le faʻamatalaga o mea e le o paʻi atu iai le tasi, ma le faia foʻi se vaipuna, o le a latou vevela, o le a latou le mativa, e le saogalemu, e le saogalemu, e le saogalemu, e le saogalemu, e le saogalemu, e le saogalemu, e le faʻamalolosi. E aoga foi le faʻaaogaina o se vaega mautu e puipuia ai le metotia mai le mamafa o le microwave ma mafai ona suia. Mo lenei, o luga o mea e sili ona talafeagai.

Manatua, o le afaina mai le ogaumu e puʻupuʻu pe a fai o le ae faʻaaogaina mo se taimi puʻupuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o meaai faʻaʻaisa o meaʻai e aoga tele ai le masini ma naʻo le taimi na e faʻatautaia ai se taamilosaga fou o galuega. Afai oe sauniuni ni meaʻai matuia i totonu, e sili le teena o lenei nofoaga.

E mafai ona tuu se microwave i le pusaaisa mai luga pe latalata mai: Tali le taofiga fesili 3164_9

  • O se fesili feteʻenaʻi: E mafai ona tuʻu se pusaaisa i autafa o le paʻu

Faitau atili