Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate

Anonim

TAULAU O LE TAULAGA MA LE FANUA FUA, TUPE MA SOIFOʻIGA, tusi faamaonia o tupe maua a le tagata lava ia, toe faʻafou - Faʻafefea ona e foia ni pepa le gata ae faia se feutagaiga? Matou te avatua i le sitepu-i le sitepu faatonuga.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_1

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate

Faʻafefea ona faʻatau se fale mautotogi i le mokesi:

Faʻafefea ona maua se potu

Auala e Filifili ai se Faletupe

Faʻafefea ona maua muamua le faʻamaoniga

Auala e Filifili ai Broker

Faʻafefea ona faʻaiʻuina se gaioiga o le mauaina

O ai latou te avatua ai le mokesi

Tuutuuga o le tuuina atu o aitalafu aitalafu

Afai e te le lava le nofo ai ma ou matua, e te fuafuaina se tamaititi fanau pe alu i se isi taulaga - o meatotino fou o se manaʻoga. Saili le laumua i luga "O le taimi nei ma nei" o le a fesoasoani i le taimi umi nonogatupe mo le faʻatauina o fale. Faʻafefea ona faʻatau se fale mautotogi i se mokesi ae le o le valea? Matou te malamalama.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_3

  • Faʻafefea ona faʻatau atu se fale mautotogi pe a fai o le mokesi: fegalegaleaiga, polokalame, o mea faitino

Laasaga 1: Saili se fale mautotogi

Afai e te manaʻomia mea totino - e te filifilia le filifiliga talafeagai, numera numera. I le tulaga o se nonogatupe, e tatau ona e amata i le filifiliga o le fale o le fale, o le fea e latalata ia te oe - Peraimeri po o lona lua.

Tagavai o Fale o Fale

O le tau tele o le faʻatauga o le tau iinei o se fanua moni i se fale o loʻo fausiaina, le si-valaʻau i le auai faʻatasi. O nei fale ei ai le tau maualalo mo le mita, e oʻo lava i le tulaga o le ua molia o le a faʻateleina le tau mo le lua pasene. O le minus e sili ona taua, ona o le tele o tagata faʻatau e faʻaoʻo mai - le le mailoa. O loʻo manino lava o loʻo iai moni tuʻutuʻuga o lafoina i totonu o le fuafuaga ma ile konekarate. Ae e mafai e le tagata atiaʻe ona gaumativa, ma o le a aumai le poloketi mo ni tausaga seiloga e faʻatau se kamupani fou.

E mafai ona e puipuia oe lava mai ia mea tutupu pe a fai e te faʻatauina fale i se fale fausia fou. O le Tulafono i luga o galuega e fausia ai galuega ma o lamatiaga e leʻi faʻatauina e le fale o se tasi i aso nei. O le minus o se mea e feagai ai, o filifiliga o loʻo tumau i le fale tumau pea - sili ona togiolaina i le fa 'atu. O le tulafono, i le taimi o le tuʻuina mai o le fale, o falaoa muamua ma le mulimuli o fola ma ni nai faʻaolaina tumau. O le isi faaʻoleʻole - i le taimi lava e tiliva ai le fale, ua atili ai ona faʻateleina le tau o le mita e le 20-30%.

O le mea o loʻo i luga o le tusi muamua maketi tusi ma naʻo le pau lea o lena faʻamatalaga. Ma e mafai ona tasi i na faalapotopotoga o loʻo galulue faʻatasi ma le kamupani a le tagata o le tagata e tepeʻapegaina ma vaʻavaʻaia le fale ua e filifilia.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_5

Tulaga lua fale

Faʻafefea ona ave se mokesi i luga o se fale mautotogi i le aʻoga tulaga lua? O a latou tulafono. Muamua e tatau ona maua tupe, pe a uma ona amata ona filifili. O le taimi lava e faia ai, e tatau ona e toe faʻafesoʻotaʻi le faletupe e faamaonia le mea. O le uʻunaʻi ma le lelei ma le aoga tele - e mafai ona e ulufale ma ola i le taimi lava pe a uma ona faʻatau. O le ponesi oe o le a e mauaina ai le sauniuni o le faʻatuina o le eria ma faleoloa, aʻoga, tama faʻaoga tama ma falemaʻi.

Ae i le tulaga lua maketi e tele ni avanoa e feagai ai ma scammers. O le meatotino ua i ai le pule ma atonu e lelei ni avega, e uiga i le tagata e ona le tagata e ona e na ona iloa e ala i le vaeluaina ma tupe. E ui i le suʻega o tagata atamamai, e manaʻomia le fai atu o le tagata faʻatau e uiga i le lelei o le mea o le mea, pe iai se aitalafu a le tuafafine, e le usitaʻia le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le tama o le uso o Sun. I le tagata faʻatau atu le masani ai, o tali uma o le a mautinoa lava i ai se tusi faʻamaonia, e faʻamalosia ai upu.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_6

  • Faʻafefea ona fuafua le lafoga o fanua: E uiga uma le totogi, toesea ma penefiti

Laasaga 2: Filifili se faletupe

E faigata tele le tulaga faigata. E taua le suʻesuʻeina atoatoa ia le itiiti ifo i ni nai fuaiupu, faʻatusatusa le tapulaʻa, ona faia lea o se filifiliga.

Tului

O se tasi o le muamua faailoaina e gauai atu ai. E manino lava, o le maualalo maualalo o tului, o le sili atu ona aoga tulaga ma le itiiti ifo masina totogi. O le aso, e toetoe lava o faʻalapotopotoga uma na aumaia nonogatupe faʻa-umi, o le fua faatatau e tutusa lava lea lava. E sili atu le lelei o le galulueina e mafai ona maua i luga o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo totogi o totogi poʻo le teutupe.

Ofo faapitoa

E amio lelei le faʻaolaina ma le aoga ona faʻaiʻu i le faʻaaogaina o polokalame faapitoa ua i totonu o faletupe uma - mo aiga talavou, faiaʻoga, ma isi mea. Ae le i tusiaina le pepa ma faʻafesoʻotaʻi le au faʻasasinisi, aʻoaʻo lenei lisi ma sue pe mafai ona e aveina se fale i le Mokesidial i le mokesiliaina.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_8

Avanoa faaopoopo

I le avega i le nonogatupe talosagaina, o nisi tulafono, e tele nisi o faʻaaluga e faʻaalu i le tasi faʻatau: inisiua, Komisi mo pepa faʻatumu, teugatupe, faʻapea foi ma le iloiloga. Afai e te manaʻo e sefe, e mafai ona e teena le inisiua ma faufautua.

Tolopoina ma toefaafouina

Tulaga e mafai ona galue i se auala faapena ia avea le maaiga o le aitalafu o le a avea ma inbox. E manaʻomia le fesili atu i le faletupe a le Faletupe e uiga i se mea e mafai ai le faʻatuai poʻo le faʻaliliu atu o tupe i le faʻalapotopotoga i le mea latou te maua ai se tului maualalo.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_9

Faʻaaoga le tama teine

O le faʻapipiʻiina o le tama teine ​​o le tele o se fesoasoani lelei pe a faʻatau. Afai e te manaʻo e faʻaaoga lenei filifiliga, e aoga tele pe a le gatatia nisi o tagata talaʻi, ma lona tolu ma le faʻaaogaina o le tamaititi e oʻo i le 3 tausaga le matua.

Cookers ma tautoga

O se mea na faataga e faʻailoa mai e le gata i le toʻalua i faiaʻoga, ae foʻi foi isi ou aiga, mo se faataʻitaʻiga, matua. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻamaninoina o le tulaga o le feuiaiga, lea o le a manatu o se faamalumaluga pe a le mafai ona toe totogi.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_10

  • Vaega o fale mautotogi i le mokesi pe a tetea: tali i le 8 autu fesili

Laasaga 3: Maua le muamua faamaoniga

Poto masani nonogatupe fautuaina le lafoina o se faʻamatalaga i le tasi auvai ina ia aua neʻi uma se taimi aʻo faʻatali mo se tali, ma mafai foʻi ona faʻatusatusaina tulaga o loʻo sauni ai le uaina.

Lisi o pepa o pepa

O le a la le mea e manaʻomia mo le mokesi i se fale mautotogi i le tele o faletupe o Rusia? Ole lisi autu o a mea o a tutupu, na faʻatinoina e kopi kopi, e matua tele lava, ae o loʻo masani lava o latou uma.

  • Tusifolau o tagata uma e auai i le feuiaiga.
  • Tusi penisione.
  • Inn.
  • O alii o se militeri pepa.
  • Ulugalii a aiga - tusi pasi o le faaipoipoga.
  • Le pepa fanau a le tamaitiiti.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_12

Fesoasoani mai galuega

  • O se kopi o le faʻamaumauga o faʻamaumauga, faʻatasi ai ma le lolomi pasi e le fale faigaluega. E tatau ona faʻailoa mai o loʻo galue pea le tagata talosaga ile faʻalapotopotoga. O le tagata galue e aoga mo le 30 aso, o lea ia ave i le taimi lava e te lafoina ai se faamatalaga;
  • FESOASOANI 2DFL pe i le ituaiga o le faletupe, o nisi taimi foi o le tusi pasi o tupe maua a se tagata i se tagata fua i le pepa saoloto e faatagaina. Mafai ona talafeagai le masina.

Telefoni Pepa faaopoopo

  • Faʻasino i le resitalaina i le tuatusi faʻapitoa (Faʻamaonia 30 aso).
  • Tusipasi faʻamaonia le avanoa o faʻatauaina poʻo le mea totino.
  • Aveese le faʻamaonia o le avanoa o tupe mo le amataga o le pili.
  • Fesootai konekarate poʻo se tusi faʻamaonia o le leai o aitalafu.
  • Tupe maua e faʻamaonia le leai o se aitalafu mo galuega.
  • Tusi pasi mai fualaau faasaina ma psychoneurone nepapensers.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_13

  • Faʻalautele pepa mo se fale poʻo se fale o le fale: Faʻafefea ona faʻatulaga, sui ma toe faʻaleleia

Laasaga 4: Filifili Broker

E mafai ona e amata i pepa i auala eseese. E fiafia se tasi e totogi le tagata moni ma o loʻo faia ni mea na saunia-o loʻo faia i le faʻaiuga o le feuiaiga, e fiafia isi i le faletupe talafeagai ma le faʻaaogaina.

Afai e te manaʻo e maua se fesoasoani i le faia o se feʻau, saili le tele o le iloiloina o le fale mautotogi mo le mokesi, e faʻatonuina le lagolago i le mamanu o le Konekarate. Peitaʻi, a o le sainia ia te ia le au konekarate, ona suʻesuʻe lelei le lisi o Taufouga o le faʻaliliuga. E tatau ona aofia ai:

  • Saili mo se filifiliga talafeagai;
  • Suʻega Lomiga;
  • Faamauina o inisiua;
  • Tausiga o le feuiaiga.

I le avea ai o se pulega, faʻatau atu auaunaga e pei ona totogiina ai i se aofaiga faʻatulagaina o le nonogatupe na tuʻuina atu (tusa o le 1-5% ma na o le tulaga o le faʻatagaina o le talosaga).

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_15

  • O le a le fale mautotogi i le fale fou e filifili ai: ma pe leai se maeʻa?

E mafai ona faia pepa e aunoa ma se tagata moni?

E masani lava ona siaki ma le faaeteete e le pule ma le faaeteete le filifiliga e tatau ona tuuina atu. I le faʻaopopoina o le mama aʻiaʻi o totino lava ia lava ia lava ia, o faʻamaumauga i le igoa o le tagata faʻatau o loʻo aoina, avega o loʻo fuafuaina. O lea la, o le fesoasoani a Sui Ofisa ii o le aotelega e le o taua. A iai sou taimi ma le mafai ona tutoʻatasi le faʻaputuputu o le pusa talafeagai o pepa aloaia - e mafai ona e sefe se tupe lelei.

  • Fale mautotogi mo le faʻatau e aunoa ma se mea moni: sitepu-i-laasaga faʻatonuga o le a fesoasoani e le faia ni mea sese

Laasaga 5: Saini le gaioiga o le taliaina ma fesiitai

O le taimi lava ua saunia ai le mea faitino ma talafeagai o loʻo mauaina, o loʻo valaʻauina le taua o faʻamatalaga e tuʻuina atu i tagata uma. O lenei faiga e tatau ai ona e faia uma nati e tatau ona aveese e le konekarate. E tatau foi ona fai mai e le tagata atiae le 'aupega mulimuli na tusia i le Tulafono.

O le mea e tatau ona e siakiina aʻo le i sainia pepa

E sili pe a, pe a siaki le taulaga o le taliaina ma le sainia o se tusi o le taliaina ma le lafoina, o se faʻatinoga o le a auai poʻo nisi gaioiga. O le a fesoasoani e siaki lelei le siakiina atoa.

Le masani ona fai mai o le tautalaga telefoni. Seasea pe a fai o le tagata atiae e tuu ni ata sili ona lelei. Lelei, e le tatau ona latou faʻaauau, o le faʻamaʻi e le tatau ona fausia, ma o faʻavave e tatau ona tatalaina ma tapuni le totoa.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_18

E le gata i Windows, e fautuaina le Pros e siaki:

  • le iai o le vaipuna i le faletaele;
  • O le maualuga lea na tulaʻi mai ai paipa ma lona mafuaʻaga e masani ona maua ai se taliaina lautele;
  • soʻofaʻatasi gaosi ma le auala ma se fofo faʻapitoa;
  • Fafaga suiga ma paket;
  • fufusi o paipa;
  • Le i ai o le faamaufaailoga i luga o mita.

Ia mautinoa e fuaina le vaega o lou lumanaʻi i le fale - i le mea e tupu e le tutusa ma le faʻapitoa, e tatau ona totogi le faʻasalaga. O mea leaga uma o loʻo faʻatulagaina i le faʻamatalaga, ona sainia lea e le ua taliaina - ma i le tulaga lea e tuʻuina atu e le uafuina o le le atoatoa o le konekarate, pe tumau ai i le faʻailoga, e faʻaopopo le faʻailoga i le Tagata atiae.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_19

Musu e talia se mea

I se tulaga lautele, o mea leaga uma e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: ogaoga pe laititi. Ina ia iloa gofie - faʻaletonu faʻaletonu se fale e le talafeagai mo le iai, faʻatasi ai ma le isi tagata e mafai ona maeʻa - ia leisi mea e mafai ona faigofie ona ave e o latou lava.

I le tulaga muamua, saini le gaioiga ma le meatotino e le aoga tele. E manaʻomia le faʻatali seʻia toe fausia loa le 'autino. I le gaioiga o le mauaina ma le faʻasalalauina, o mafuaʻaga uma ua faʻaalia mai, pe a maeʻa ona tuʻuina atu i le Konekarate. Afai na e mauaina ni nai ni faaleaga manu, e mafai ona e tuʻu se faʻailoga i le faʻamatalaga, ia mautinoa e faʻailoa mai le taimi o le faʻatinoga o galuega.

  • 8 Main Bags Novice, faʻalauiloa le toe faʻaleleia

O le ua latou avatua se mokesi i le fale mautotogi

O lea, o ai o ia - o le sui faaatoatoa mo tagata aitalafu?

Tausaga

Atoatoa pe a na o le 21 i le 45 tausaga le matua. O lona uiga, i le taimi o le toe totogiina o le aitalafu, e tatau i le tagata ona ova atu nai lo 65 tausaga. O le mea lea o taiala i le fuafuaina o le aofaʻi o loʻo sii ma umi - O le Sese o le a faʻamaonia e se sitiseni ae le o le 50 tausaga - naʻo le 20 tausaga le matua-tuai ma laiti le 45 tausaga.

Le totogi

Maua se nonogatupe i le faʻaititia o le bet ma i sili atu lelei tulaga o le a fesoasoani i le maualuga o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe. Peitaʻi, e manaʻomia le faʻasaʻoina o fuainumera moni, ona o le faletupe siaki le fuainumera o tupe maua i le atunuʻu i le nofoaga o loʻo pisi ai. O le numera tele e mafai ona avea ma faavae mo le toilalo.

O le pili muamua

Ole tau maualalo o le muamua saofaga e tusa ma le 10% o le aofaiga atoa. Ae paga lea, o lenei peimeni e tatau ona totogi i aso nei, o le fale mautotogi i le mokesi e aunoa ma le muamua saofaga e le i tuuina atu. Afai ua e sauni e totogi le 30% ma sili atu, e mafai ona e maua ai le sili atu ona lelei.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_21

  • Uma le auala e maua ai se toe faafoi le NDFL pe a faʻatau se fale mautotogi i se mokesi

Tuutuuga o le tuuina atu o aitalafu aitalafu

Pasene i le fua faatatau

O lenei o faletupe e tuuina atu nonogatupe mai le tauofoga mai le 9 i le 17% i le tausaga. Ole aofaiga o aia e faʻalagolago i le maualuga o totogi, ma mai le talaʻaga o le credit, ma le tele o le uluaʻi mea faigaluega ma le taimi atoa o loʻo tuʻuina atu le nonogatupe.

Umi o totogi

Va o le faʻavae o taimi - mai le 5 i le 30 tausaga. I le avea ai o se tulafono, faʻamaonia le talosaga, o tala e mafai ai ona toe totogi vave. Ma, o le filifiliga o le tagata e leai se totogi e mafai ona faapuupuuina le masina o le totogi poʻo le aofaʻi o tausaga o loʻo tuʻuina atu le aofaʻi.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_23

Faaipoipoga

Le tagata e sili ona e fiafia iai ile credit interentions o ulugalii faaipoipo. O se tasi o ulugalii e faia o le tagata nono tupe, o le lona lua - o se coincide pe o le lotoa. Afai e le manaʻo le toʻalua o le toʻalua, o le aufaigaluega a lea, le aufaigaluega i le aia tatau e manaʻomia ai le resitalaina o le resitalaina o se faʻaipoipoga konekarate i le puleaina o le tagata, i le tulaga o le teteʻa. O le toʻalua lona toʻalua i lenei mataupu e leai se aia tatau i le fanua, tusa lava pe fuafua e faʻasoa tupe mo le totogiina o aitalafu pe toe fai le toe faaleleia o aitalafu.

Inisiua

A aunoa ma inisiua, e te ono lamatia foi le mauaina o se toe musu. I le avea ai ma tulafono, e tatau ona fesiligia oe e faʻavasega se inisiua mo le ola poʻo mea faʻaopoopo, e faʻaopoopo, le tagata faʻatau atu e agavaa e fautuaina se kamupani e tatau ona fautuaina.

Faʻatau atu o se fale mautotogi i le mokesi: o tulaga uma - mai le filifiliga o fale ae leʻi maeʻa le faʻaiuga o le Konekarate 31667_24

O le aitalafu o se upu e tiga le fefe i le tele o aiga. Ae e aoga le malamalama i lenei mataupu ma le faʻatau o se fale mautotogi i se mokesi e foliga mai e foliga mai o se meaʻai taufaafefe - a ea?

  • Aisea e filifilia ai e le Millennially le mautotogiina nai lo le mokesi: 6 mafuaaga i ai e tatau ona e faalogo ai

Faitau atili