E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala

Anonim

Ina ia aua nei faʻaalu le paketi a le aiga, taumafai e toe faʻafouina mea tuai o mea tuai - saunia le faʻaputuga vai, o le laʻau e sili atu ona aoga

E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala 3191_1

E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala

I se tulaga lautele, o le fatu oloa o le teuina o taimi e taua, ae e le o auiliiliina i le mea ua faamaoti mai i luga o le ato, ma e masani ona mafai ona totoina. O le faia o lenei mea, tatala se afifi ma fatu, fai 5-10 fasi mai iina ma taumafai e toe taui atu. Afai e aoga, e mafai ai le toe faʻaola uma mea i le auala e tasi. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona fai.

1 Aloe sua

E le mafai ona faʻamamalu fatu i le sua poʻo le faʻamamaʻi i le mama mai le tapuvae, ma mo le sili ona pane i totonu o le laupepa tipi. E moni, i le mataupu mulimuli o le a tele pea faʻafitauli. E sili atu ona talafeagai le tuʻu gize, ma faʻamalo i luga o fatu faʻamaumau ma tapuni le vaega lona lua, pe a maeʻa le sua o sua o sua o sua. Na tuleia le laau laau pe a ma le tolu aso, ma e sili - lima uma. Aua le faatagaina le avetaavale. I le mavae ai o le lima aso, o fatu e tatau ona fufula, mafai foi ona malamalama.

E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala 3191_3

  • 5 Solaets i luga o le galuega i luga o se togafiti mo paie gamene

2 Honey fofo

I le 50 kalama o le vai, o le tasi sipuni tele o le meli e manaomia. A maeʻa le meli, e mafai ona e amata toe faʻaleleia. O le tuai o fatu e tatau ona lafoina i se tioata, ma e ufiufi ai le ata mai luga ina ia le maua ai le suavai. Tausi 5 aso, ona vaʻai lea, Nobchy pe leai. A leai, ona faaauau lea ona sofu.

E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala 3191_5

3 Grove Strimedents

E mafai ona e faʻatau se toe faʻafouina o le fofo mo fatu i totonu o le faleoloa, e masani ona o se mea mai le tuputupu aʻe faʻamalosi poʻo le faʻavae faʻavae. I luga o le afifiina o sea tupe ua maeʻa ona iai se faʻatonuga, o loʻo mulimuli mai, e tatau ona e saunia le paluga.

Fasufanua, mai itu e lua, ua ufiufi i le faʻapuna ua fola i totonu o le koneteina ma sasaa le fofo. O le iʻuga o le a matauina pe a uma le tele o aso - oi latou e leʻi suia, e mafai ona suia, o isi mea o totoe i le fofo mo ni nai aso.

E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala 3191_6

  • 8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau

4 vevela ma malulu vai

Masalo o le a manaʻomia e le au paketi, o le a e manaʻomia ni atigipusa se lua: o le tasi ma le malulu vai, lona lua - o le vai faʻafefe. O le aano taʻu o le faʻagasologa i Suia le maua o le lagi Faisa ma fatu i le tasi koneteina, i le isi. Fatuina e tatau ona totoina ma lafo mai faʻailoga o le ola. A uma le 5-7 e faʻaititia, o fatu e tatau ona mago ma sasaa le vevela o le potu mo le tele o oʻu aso.

E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala 3191_8

5 aasi

E mafai ona e faʻaogaina soʻo se ava malosi-aofia ai suavai: kalesegula faʻapipiʻi, hawthorn. O lenei metotia o le a fesoasoani e faʻailoa mai ai le atigi atigi fufulu ma faʻamaualuga e osofaʻia, ma o le a maua ai foʻi le mama o le fatu o fatu. I le koneteina ma le faʻatamafa, o fatu ua faʻatupuina, pe a fufulu ma faʻamago.

Faʻamolemole matau e aua le fasiotia le mea toto, ae na o le toe faʻaaogaina, aua le faatofa atu i le 30 minute.

E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala 3191_9

6 Hydrogen peroxide

O le isi e eseese o le shock togafitiga mo le lumanaʻi o laʻau. O fatu e faʻamauina i totonu o se ipusi e sili atu lona lima mo le lima i le sefulu minute, pe a fufulu ma magoto. I le taimi sa ula ai, o le tali e tatau ona amata - alu laiti, pei o la e foliga mai e fesoʻotaʻi le peroxine ma le manua.

E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala 3191_10

  • Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga

7 o le tuueseina o Luka.

O le isi tala o le fale o le fale e fafaguina ai fatu tuai i le olaga o le faia lea o le byinson minks. O le litaea o le vai o le a manaʻomia e uiga i ni ata faʻataʻitaʻi e lua. Ua faʻaopoopoina foi iinei ma le 1 kalama o Manganese, 0.3 Grams o Bric Acid, 5 kalama o Soda ma fefiloi ma se vaifofo o le asini. O lenei tuʻufaʻatasiga o loʻo tuu le gaoa ma fatu ma le toe foʻi i le afa itula. Ina ua uma lena, o fatu e togafitia ma vai ma mago.

E mafai ona faʻaaoga le tele o fatu o le togalaʻau ma le auala e toe faʻaola ai: 7 ni auala 3191_12

  • 10 faʻailoga o le mauga-Gardener, o le a faʻaleagaina uma le seleselega (siaki oe lava)

Faitau atili