8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau

Anonim

E te manaʻo i le togalaʻau e faʻamanatu ai ia te oe le taumafanafana - fai se laʻau fugalaʻau o le a fuga ai pea. Faatasi ai ma se filifiliga agavaa o laau, e sili atu nai lo le moni.

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau 3249_1

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau

O le mea moni, o le tausaga atoa i le ogatotonu o le laina e le mafai ona fuga mai i se auala auala. Taofi le lanumeamata laulaau ma le popole tele e aunoa ma se malupuipuia - ioe. Ae o fugalaʻau sa vave ona pa'ū ai. E ui i lea, ei ai se manatu matagofie o le fatuina o se ata vaaia o le faatoaga e faavavau - moega fugalaau i le ituaiga lea, suia tasi i le isi, o le a fuga mai le vaitau atoa. Ma o le mea lena e mafai ona e tu ai i luga.

Lisiina uma laau mai le tusitusiga i se puʻupuʻu vitio

1 Togafitiga

O se tagata le mautonu na teʻi e togi ese ai fugalaʻau samasama fugalaʻau pe a taʻoto pea le kiona, ma e leai ni tuua. O le Bloom Paradox o loʻo i ai i lea ma o - muamua foliga fugalaʻau, ma naʻo le taimi lava na tupu ai laulaau. O se tasi o le sili ona vave fuga i togavao e mafai ona teuteuina i le togalaau.

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau 3249_3

  • 8 Bloom o mea teuteu e talafeagai mo le faʻafaileleina i siberia

2 azilya

E fiafia le AzaAa malulu ma e le tumau le malulu. O le mafuaaga lena e totoina ai i latou i o latou fale o loʻo faia i luga o palkcon ma le le mautonu, ia faʻatumauina le vevela e tusa ma le 12 tikeri. Azalea fuga i se taimi malu ma tatala lona lanu agamalu e ufiufi ai le amataga o le fuga o le togalaau uma.

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau 3249_5

  • Fugalaau mo paie: 9 togalaau o le fuga e fuga mai ia i latou lava

3 Rhodedron

O se tasi o le tele o le tele o le tele o mea na tupu ai vaomatua - e tusa o le 600 ituaiga, o nisi e toe sauni le lau ma le amataga o le tau malulu, ma e leai. Le sili ona lauiloa - oi latou e fuga mai ma mumu, piniki ma pastel lanu. E sili atu le ituaiga nai lo le olaola, ma sili atu squat - mo le fugalaau.

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau 3249_7

  • 10 Virbang City Shibrubs na fuga i fugalaau lanu piniki

4 Hortesnia

Maoaʻe fiafia fiafia Hydrangea Cap i o latou foliga o le amataga o le taumafanafana ma nofo e faʻafiafiaina le mata seia oʻo i le mata e sauni ai le mata. Matau manuia i le pa, luga o le fugalaau ma e oo lava i totonu o se pusa laupapa. Faʻaopopo i le Emrennial Springes ma Spring Dirtys, mo se faʻataʻitaʻiga, Daffothils ma Thelips.

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau 3249_9

  • 5 Faʻamanuiaina o tuʻufaʻatasiga o laʻau mo specctar fugalaʻau

5 armery

O le a fugaina armery, mo le alofa alofa, na te manaʻomia se papa papa ma le tele o le la. E ala i meaola, o se tamai laau ma le mafiafia cereal laulaau ma gush poto masani buquets i luga o mata manifinifi. I lalo o tulaga lelei, o ape apemo fugalaʻau i le tautotogo ma toe totogi i le paʻu, o lona uiga o le a maua ai lau fugalaʻau i le tele o aisa i le tele o le aisa.

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau 3249_11

  • 8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu

6 Badan

O le mea e mafai ona faʻaaoga e toe faʻaaogaina ai le pusa fesoasoani o le fale. O le eleele eleele, o loʻo liligi ifo i le eleele, i le maualuga e oʻo atu i le maualuga o 'afa-mita. O le Autoumn, o ona laulu e avea ma lanu mumu ma moa ma ia tu i tua atu i le talaaga o le togalaau. O fugalaʻau o fugalaʻau mai le ogatotonu o le tautotogo seia oʻo i le ogatotonu o le taumafanafana, ma o nisi taimi foi i Aukuso - Setema - tutusa ma Books, Infloces Gakma.

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau 3249_13

  • Lua i le tasi: 9 laau toto o le tutusa o le tutusa ma aumai se seleselega

7 Astilba

Masalo na o le pau le tulaga e tatau ona maitauina pe a e manaʻo i le astilba lish bloom, - masani ona faavaivai pe tuʻu i le faʻatanoa. Ona fuga ai lea o le totoina o le laʻau i le taumafanafana atoa, ma pe a uma - e tusa lava pe leai ni suiga - decorate le togalaʻau ma ona matagofie matagofie lau lau.

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau 3249_15

  • O le a le mea e mafai ona i ai le fanua i le: 7 ituaiga o fualaʻau ma 6 lanu

8 Faapalepale

Afai o iai sau tulimanu paolo i totonu o le togalaʻau, sa nonofo faʻatasi ma le fale poʻo le fale, i isi itulagi e mumusu e tuputupu ae. O se tamaʻi meaʻai e uiga i se mita o le maualuga e le mafai ona sili ona lelei o le susulu o susulu, ae faʻapea foi i le paolo o tagata sili ona maualuga i le togalaʻau. Faatasi ai ma lenei mea uma, o le tau o fuga mai i le tautotogo ma le muamua malulu, ma o loo tupu pea e aunoa ma le alu i le 10 tausaga i le tasi nofoaga.

8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau 3249_17

  • 6 togalaau vaomatua e matagofie bloom i le tautotogo

Faitau atili