9 aitema e mafai ona e teuina i luga o le umukuka faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa (ma sefe le tele o avanoa!)

Anonim

Oti i laupapa, ufiufi, taʻailuga ma le apamemea ma pepa mo le tao - na maua ai ni faʻataʻitaʻiga o mea e fetaui i le faitotoʻa o le kamuta a le umukuka ma o le a le faia.

9 aitema e mafai ona e teuina i luga o le umukuka faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa (ma sefe le tele o avanoa!) 3288_1

9 aitema e mafai ona e teuina i luga o le umukuka faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa (ma sefe le tele o avanoa!)

Lisi mea uma i se puʻupuʻu vitio. Vaʻai pe leai se taimi e faitau ai se tusitusiga

1 tipi laupapa

E masani lava, o le tipiina o a laupapa o loʻo nanaina i totonu o pusa i totonu o le kapofaʻi ma tele avanoa iina, e mafai ai. O le teuina o le faitotoʻa o le a fesoasoani e faʻavasega ai se laʻititi aofaʻi o laupapa ma sefeina avanoa. E mafai ona e faʻaaogaina tagata faʻatau faʻapitoa e ofoina atu i tagata gaosi oloa o le umukuka poʻo le sipela, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tuʻutuʻuga o le ato.

I se tagata e umia, 3-4 ...

I totonu o se isi e taofi pepa, e i ai le 3-4 viike ma o le ai ai sona nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le taamilomilo o le poil po o le solo o le pepa fomu.

  • 6 Fugalaʻau fou teuina mo umukuka o le a le taugata oe se penny

2 assales mo umukuka tuufaatasi

O le tele o numera o au uo mo le umukuka o loʻo faigata tele e faʻatulaga. I le faʻatupega o le Kapeneta, e le faitatala i latou, ma latou te le tuʻuina i le tioata mo umumoka mea, aʻo tatau ona lautele.

Ulufafo - tautau i luga o le '' 'faitotoʻa ...

Alu i fafo - tautau i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa i velcro ma faʻatulaga le teuina o 'auvae i lenei auala. E le gata i lea, o lenei filifiliga e talafeagai foi ona e mafai ona e filifilia se tasi - a o faigofie.

3 umukuka naifi

O le teuina o umukuka naifi - le o se galuega tulagalua, e pei ona foliga mai e foliga muamua i le vaai muamua. Faʻapitoa faʻapitoa faʻapipiʻi i luga o le galuega e masani ona le lelei lelei, ma pe a fai o meaʻai o laʻau - o loʻo minoi foi, pe a leai se masani o lanu susu. I le aufaamatalaga e aunoa ma ni faʻalapotopotoga faʻapitoa mo le Blade Snaves vave valea. O le mea lea, e masani ona faia pe a uma ona maua se fofo - teuina ma le filiga e umia le magnipec Btes, mo se faʻataʻitaʻiga.

Ma le lava manuia sili ona manuia le stitnetic

Faatasi ai ma le manuia lava, o le magnenetic e mafai ona faʻapipiʻi i le itu i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa a le Kamukuka. Afai e tele ni naifi, na ona ave ni tagata magnetic e umia. O lenei mea e teu ai filifiliga o le a vave ona sefeina avanoa i luga o le talieleele po o totonu o le pusa.

4 solo solo

Faatautau ni nai matau e teu ai solo ie i luga o le faitotoʻa pe faʻaaoga avanoa avanoa mo pepa solo o loʻo umiaina.

Na o le pau le mea na tupu i lena

Naʻo le pau le faʻafitauli i lenei mea e teu ai o le mea e tumu ai o se ofu faʻapipiʻi. O le roll o solo pepa atonu e le fetaui pe a tapunia le kapeneta. Ae le i faia le tagata o loʻo umiaina, taumafai e faʻaaoga le lisi ma suʻega.

  • 6 Teu Nofoaga i le umukuka, o le a le mafai ona e iloa

5 pepa mo le apalai ma le pepa

O le tauemuga i le lakiina o pepa, ie, faʻapipiʻiina, afifi ona o moega e masani ona faatau atu i le toe faʻaleleia o kapeti, ae mafai ona tuʻufaʻatasia avanoa i le faitotoʻa ma taʻoto iina.

Olaga: taumafai tutusa le va ...

Life Realhak: Taumafai le tutusa o le teuina filifiliga e le gata i le taamilosaga, ae faʻapea foʻi ma le lapoʻa ma le umukuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma toʻotoʻo.

  • 9 teuina faiga i totonu o le umukuka o le a fiafia e maua uma

6 tulaga sipuni

Afai e te fiafia i le kuka, ma o le fuaina o sipuni e faʻapuu ai i totonu o le pusato, e mafai ona latou faʻatulagaina i le ala lea - E tautau le faitotoʻa a le kapeneta.

Ma le isi, e mafai ona e saini i & ...

I se faʻaopopoga, e mafai ona e sainia le sipuni taʻitasi e vave faia le auala o le manaʻomia o le vaʻaiga pe a manaʻomia.

  • 8 ofoofogia faʻataʻitaʻiga o le teuina ma le faʻalapotopotoga o kapeneta i le umukuka, e te leʻi iloa muamua

7 mama mea faigaluega

Faʻamaulame atu mo le faʻamamaina o le umukuka, faʻapea foi ma ie na faʻamalolo i luga o le nofoa pe faʻapipiʻi le fagu i le faitotoʻa, e leai se pulupulu.

Faigofie ona saoloto

O lea, e faigofie ona faigofie ona faʻasaʻoloto le umukuka i totonu o le leo leo e faia ai le tele o mea tetele ma solosolo. Ia mautinoa o le ulaula e le faaputuputu i totonu o le koneteina.

8 covers

O le teuina o mea e aofia ai - o se fesili mamana o toetoe o mea uma o le faʻatonuga, pei o atigipusa ma i luga o fata latou te nofoia ai le tele o avanoa.

I faleoloa e mafai ona e mauaina le eseese & ...

I faleoloa e mafai ona e mauaina ni meainu eseese mo mea e pipii ai o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le faitotoʻa a le kapeneta. Ma e leai se mea leaga!

9 afifiina

Tuu lau "afifi ma afifi". Faʻatulaga le teuina i lenei auala - filifili le laupepa talafeagai ma le fausiaina o loʻo i ai ma tautau i le faitotoʻa faitotoʻa.

Masalo o le auala lea e mafai ai ona ...

Atonu e faapea foi ona e sau i le mea moni e mafai ona toe faia fua afifi ma toe sui. E masani lava, pe a fai o loʻo paʻu i totonu o se faaputuga i totonu o le kapoti poʻo se pusa, e te le manaʻo e vaʻai iina.

Faitau atili