I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata

Anonim

O le tolu-potu-potu potu fale ma se vaega o 57 sikuea o loʻo i ai i se fale masani o le II-29-3 faasologa. O Degigan Astastia Zabovova na avea ma fasiotia o nofoaga e manaʻomia ai litaea o le lalolagi ma toe faʻaleleia o ia i totonu o le fale o le paie.

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_1

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

Fale mautotogi a fale mautotogi - e faʻaipoipo le toʻalua talavou ma le tama a le 3 tausaga. Sa taua mo i latou i ai se isi laulaufaiva lelei ma se tamaʻi taʻaloga mo taʻaloga, potumoe, potu potu, e mafai ai ona faʻaaluina le aiga ma le laulau e le aiga.

Autu Autu o potu malolo ma

O le vaega taua o le potu malolo o le kapeta - o le na te filifilia le lanu papa. I lalo, o se vaega vaivai na filifilia: O le lanumoana lanumoana, o le moli moli. Fale kofe mai i le iPa lagolagoina uma le Scandinavia impletics. O se faʻailoga faʻapitoa o le faʻaaliga i totonu na aumaia ai ata i luga o le sofa: "Shafrani Sound" ma le "Lilon Linel" o Julia Lenin.

Toe fausia

O le uluaʻi fuafuaga o le fale mautotogi e tolu potu, o se tamaʻi faletaele, potu teu fale ma umukuka. E le talafeagai le auala umi na mafua mai i le ala savali i potu umi. O le aotelega o foliga ma otootoga o potu ua taofia, ae na toe fausia uma vaega. Suiga e ootia ai le tele o sone. Sa latou siitia le faitotoa i le umukuka mai le ala savali i le potu malolo. O le mea lea, sa sili ona lelei le faʻaaogaina o le va o le alatele, o se tagata Niche na aliali mai iina mo se fale teu potu, i le umukukale mai le itu e tasi - o se nofoaga mo le faitotoʻa. I se faʻaopopoga, o se tali fuafua na faia e mafai ai ona tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le umukuka i totonu o se tasi mea e tasi o poloka - o le faitotoʻa i le va o latou, e mafai ona faʻasolo i le va o latou.

Faʻateleina o le ata o ata: azure e paʻi mai & ...

O le totonu o loʻo tuʻuina atu i ata tifaga: AZARE BROEST MAI MAI LE PASIS PULEGA SALAME O LE VASEGA O LE GALUIʻI, faʻapea foi ma le "pati i totonu o le Carrisé D

O le isi suiga na mafua ai le va o le vanitiga i le va o le auala savali ma le potu malolo. Na fetosoese, na amata ona laʻitiiti le potu malolo e laʻititi ia i le eria, ae na faʻatagaina ona tuʻu i totonu o le saito i le potu ua teu i le fale puipui.

Mo sina cuiisiini e tatau ona ou ...

Mo se tamai umukuka, o se laulau puʻupuʻu ma nofoa na manaʻomia. O le siata o le tele o le tele sa maua i MyAA, ma nofoa o vili. Sa toe faʻafouina, suia le galuega faʻamalosiʻau. E tusa ai ma le tagata mamanu, o lenei filifiliga sa na o le taugofie nai lo le faʻatauina o le seti o nofoa i le maketi tele.

O le ulufale atu i le faleʻoloa mai le potumoe na faʻaliliuina i le masani o le 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ai ona faia se potu popole i le potu malolo ma faʻasoaina le potu tamaoaiga e maua mai le potu tamaoaiga.

I le vaega o tamaiti o le vaega o le potu teu muamua, na latou faʻaaogaina i lalo o le tuʻufaʻatasia o le Workrobe - lea na luluina ai le laufanua o le potu ma faʻateleina le vaega aoga.

O le faletaele e le i galue - na feoaʻi ma le auala, sa masani ona fesoʻotaʻi ma le umukuka. O lea la, o le manatu lea e le taliaina ona o le le mafai ona faia aloaia le lelei.

Faauma

A filifili ni mea ua maeʻa na taʻitaʻia e le mataupu faʻavae maualuga o le tusa ai ma mea masani lava. I luga o le fola, ua filifili loa e sefe, e ui lava e faʻatapulaʻaina le paketi. Filifilia tulaga. "I luga o se laau masani, e manaia tele ia le aunoa o le vaivai, ua faʻamafanafana nai lo le faʻailoga," na amatalia e le tusitala o le poloketi.

I le potumoe le auala autu & ...

I le potumoe, o le lagona autu e faʻatu ai le ata ata o le lua auala i luga o le moega mai le ata o le ata o Galue, faʻapea foʻi ma le lanu lanu moana. O se fale gaosi faletusi na faia e okaina, o le laulau samasama o le lamepa - o le le tala o le amberpot mai le Werner Panton (o lenei ua gaosia e le & tu masani).

I le umukuka na faataatia le nonoa, filifilia le lua mea e lua o ituaiga e ala i le fatuina o se ata manaia.

I totonu o le faletaele - nonoa foi. "O Creelo Bammer Eomi o se tasi lea o le tele o uluaʻi aoina o le faaputuga o le gaosiga o le gaosiga o Rusia gaosi oloa i lalo o maamora,

Mo le teuteuina o puipui i le ala savali, o le umukuka ma le potu ola na faʻaaogaina le Belgian Walpaper mai le Grandeco Number Aʻia, e i ai le laupepa faʻatafunaga. I totonu o le potumoe, o le pepa puipui - Milassa Shimsa - na filifilia ona o le paolo talafeagai o le sili ona lanumoana-lanumoana.

Nofoa i totonu o le potu moe, mai ...

O le nofoa i le potumoe o le malulu, mai le Czech Republic.

I tamaiti - Farani pepa tusiga kavale mai le faʻaputuga faʻaputuga mai i le faʻaputugaʻau, latou te faʻaauau pea ona faʻavasega le fale atoa.

Teuina faiga

Na faʻatulagaina e le Carridor le vaega tele o le teuina o vaega o taimi ma fale, faʻapea foi ma se tamai potu teuina, lea o loʻo tu ai le uʻamea, valeti moli ma mea faigaluega. I le ala savali o loʻo i ai le steatete kapeteni mo le fafo atu o fafo ma seevae, ma latalata i le faitotoʻa - o le susu o le susu.

I le potu o le potumoe matua, fale ogalaau ua maeʻa i totonu o le kapoti, ae faʻapea foi i totonu o le au paolo i totonu o le moega. I le vasega pepese, e faaopoopo atu i fata e pupuni i le faamalama, faia se nofoaga tele o teuina i lalo. O le moega ua faaauupegaina foi i le aus. I se faʻaopopoga, o loʻo fausia ai fale puipui i se nich o loʻo teuina ai lavalava pepe.

Tamaiti na mananao e fai atili tele i & ...

Tamaiti sa mananaʻo e faʻafiafia atili ma toʻamalie. Lenei e faʻaaoga i totonu o lanu samasama, aemaise le tele o latou lava i le taʻaloga o taʻaloga. O le geometric kapeta ma zigzags ua tuʻufaʻatasia ma le lolomiina i luga o le pepa puipui. Black Horse, Graphic Opelows ma Demum Wilds Shalls o lenei o se tamai potu o le tamaloa.

I totonu o se tamai faletaele, na latou mafaufau ai i le teuina o faiga ina ia faaaogaina i le numera tasi o le sikuea. O lea, o le faapipiiina o le faleuila e fausia se kapeneta i le taualuga. Lalo o le magoto ifo i lalo o le lagi.

O le umukuka ua faaopopoina i le tapulaa maualuga, aofia ai ma le microwave ma fufulu, o se ogaumu tele ma le pusaaisa.

Malamalama

Talu ai o le maualuga o le taualuga na o le 2.5 m, mai le moli uila mumusu e fiafia i le fausia-i lamepa. O le lua ituaiga o moli na faʻaaogaina i le vasega pepe: fausia-i luga ma luga o le laina, o le mea e gata ai i le taʻaloga taʻaloga. I totonu o le potu malolo o se susulu malu tele na moliina, na atili ai ona faatino le pito i tua i le auala galue, ma ua faapipiiina le fola mo le malamalama faaopoopo. I totonu o le potumoe, vagana mo moli moli, e iai laulau lamepa.

Ata aumai i totonu ma & ...

Ata aumai a latou vaega o le le lelei ma le gofie gofie i totonu. O lenei "pulou po o le angins" Elena Lueuetica ma le ata o Nina Petrova (Carré D i le ata o Gallery). O le moega na filifilia i le IKA ma suia ai ma ni ata.

Lanu

O le autu autu o le poloketi e lanu efuefu ma sizo lanumoana. Latou te tuʻufaʻatasia ma le masani masani. Moli ma samasama filifilia e pei ona aliali mai ni lanu faigofie. O latou nonoa, eseese ai le tasi potu i le isi, ae o le atoa lanu lanu o se tasi. O le fale mautotogi ma matou te le mananaʻo e sasaina le avanoa, ae, i soʻo se tasi, fai ma le tasi-lava ma faʻapalafia ai le lagona o le ma potu o tamaʻi potu. Ma le isi, sa matou galulue malosi i le Dorty Graphiss: Taulaitu, kapeta ma se geometric mamanu e fetaui lelei i le Scandinavia i totonu.

Demigner Astastia Zavakova, a & ...

Demigner Astastia Zavakova, tusitala o le poloketi:

O tagata e ana le fale mautotogi i le fanua o faʻasalalauga ma le paleni i le va o le faʻatulagaina o tulaga faʻafoe galue ma le aʻoga a le Alo. Mo latou, o taua o aiga ma le siosiomaga i totonu o le fale e taua tele. I le taimi o le galuega i luga o le poloketi, na iloa ai le tofo o le sipuni 'eseʻese, ae na matou maua se tali na ogatasi uma ai tagata: Faʻamalolo o le potu lelei mo le sili atu auiliiliga auiliiliga.

I le filifiliga o sitaili, sa autasi le ulugaliʻi ma toe taofi i le Scandinavia Asyotis ma pepa faigofie. Ua faʻaalia le le faalumaga, faigofie pepa malamalama, o le faʻaaogaina o mea faʻalenatura, faʻapea foi ma lanu. I se faʻaopopoga, na matou faataʻulii fua paketi, ose vaega taua o le i totonu na maua i le ICA, ma Scandinavia sitaili e sili ona fetaui mo poloketi ma le faʻatapulaʻa o tupe ma le faʻatapulaʻaina o poloketi.

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_11
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_12
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_13
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_14

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_15

Potumoe

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_16

Ala karitoti

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_17

Faletaele

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_18

Faletaele

A o le fale o le fale na te leʻi toe faʻafouina

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_19
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_20
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_21
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_22
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_23
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_24
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_25
I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_26

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_27

Potu malolo

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_28

Potu malolo

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_29

Umukuka

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_30

Umukuka

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_31

Potumoe

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_32

Fanau

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_33

Fanau

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_34

Ala karitoti

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

I luma ma le maeʻa: Na faʻafefea ona suia e le tagata mamanuina le mea tuai mo le 6 masina ma le 1.5 miliona tagata 3344_35

Designer: Aistassia ZabusOva

Stylist: Astastasa Kharlamova

Matamata i luga

Faitau atili