Faauma seti: 10 mea faigaluega mo le faʻamamaina, e tatau ona i totonu o lau Kapeneta

Anonim

Afai i le taimi o le sili atu le faʻamamaina o le faʻamamaina o le le mafai ona faʻamamaina le kapeta poʻo le fufuluina masini ona o le mea moni e te le o iai se meafaigaluega talafeagai O le a fesoasoani lo tatou tusitusiga!

Faauma seti: 10 mea faigaluega mo le faʻamamaina, e tatau ona i totonu o lau Kapeneta 3356_1

Faauma seti: 10 mea faigaluega mo le faʻamamaina, e tatau ona i totonu o lau Kapeneta

O le le-ita-o le taimi lelei e faafou ai le fale mautotogi ma fai ai le faʻamamaina o mea, lea na e le oʻo i ou lima. Le a le ituaiga o faʻatinoga manaʻomia mo lenei, aʻoaʻoga a le aʻoga o le faʻaleleia o le toe faʻaleleia "Lega Melen" ua taʻu atu.

1 o lona uiga mo le faʻamamaina o faʻamalama ma wiper

Faauma seti: 10 mea faigaluega mo le faʻamamaina, e tatau ona i totonu o lau Kapeneta 3356_3

Latou te foliga mai, ae o le auala e faamamaina ai tioata o se vai, ma o le Wiper o le meafaigaluega. Filifilia o le mea mulimuli, e fiafia i le faʻataʻitaʻiga ma le faʻaseʻeina o le auupega - e aoga tele mo oe pe a e le oʻo i le pito i luga o faamalama poʻo le stash i luga o latou. Gauai ma le ram. Le tele o aso nei o loʻo faʻapipiʻiina, ma afai o oe e le o se tuusaunoaga, ua e maua foʻi le auala e faʻalautele ai mea palasitika. O le a fesoasoani e faʻaola foliga o faʻavaomalo faʻavaʻa ma, afai o iai ia oe, ni tauaso.

2 gaʻo ma le valevale

O lenei mea faigaluega e aoga mo le faʻamamaina o le ogaumu, ogaumu, pulou, ummun vinop. E taua tele o le umukuka e tatau ona avea ma cerearac po o le tioata. A iai sau avanoa i le ituaiga o palu pa puipui, o se mama malosi atonu e le sau - ia mautinoa e suesue i faatonuga mo ia.

  • Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua

3 faamamaina le sui mo le fufulu ipu

Faauma seti: 10 mea faigaluega mo le faʻamamaina, e tatau ona i totonu o lau Kapeneta 3356_5

Tusa lava pe o loʻo e faʻaaogaina se masima faʻapitoa mai le pale, ua aoga le iloa tasi o le tasi taimi e fai ma faʻamalosia ai le fufulu ua itiiti ifo i ni nai masina.

4 mama mo le fufuluina masini

O le masini fufulu, pei o le fufulu, ma se isi metotia, manaʻomia le gauai ma le tausiga - faʻaaoga ia faʻapitoa meafaigaluega, ma faʻaoga le itiiti ifo i le tasi kuata.

  • Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei

5 mama le fua faatatau

Faauma seti: 10 mea faigaluega mo le faʻamamaina, e tatau ona i totonu o lau Kapeneta 3356_7

Mo le umukuka (ma i le taimi e tasi mo le faletaele) e le taofia ai foi le mama o se maamora - e mafai ona savavali i le plumbing. E ala i le ala o tupe na teuina ua fausia i paipa. Tusa lava pe leai ni faʻafitauli ma faʻailoga, maua se faʻapitoa o lona uiga ma amioga faʻasao pe a ma le tasi le kuata.

6 faaaoga manogi

Afai e iai ni au fagafao, e te faʻaaogaina le manogi o le agyll steadber: Matou te iloa uma o tulaga le talafeagai e ono tulaʻi mai, pe a fai e le mafai ona aveese le manogi. O le mafuaaga mo lenei - e mitiia toetoe lava o soʻo se tisu. Ma afai o le laupepa ma pupuni e mafai ona afifi, ona naʻo le aposifo o le a fesoasoani ia te oe e faʻatoʻilaloina le manogi mai le sipuni o le sofa.

  • 12 pefu e toetoe lava o tagata uma (aveese o latou, ma faamamaina o le a faigofie)

7 kapeta mama ma luga o meaafale

Faauma seti: 10 mea faigaluega mo le faʻamamaina, e tatau ona i totonu o lau Kapeneta 3356_9

Mafaufau e faʻafefea ona faʻatau le ua taʻua o le matutu faʻamama - o se mea e sili ona taua mo tagata fiafia e 'ai pizza i totonu o le potu. O le foma e aveese ai le nofoaga ma tuua le kapeta po o meaafale ua mago.

  • Faʻafefea ona fufulu le kapeta i le fale mai le pisia, fulufulu ma le pefu

8 mama le ea malulu

Aua neʻi galo le mea e uiga i le faʻamamaina o mea faigaluega: Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ea e manaʻomia ai le faʻamasinoga sili ona faʻamamaina - o le ea e alu i le potu o le a fou. E mafai ona toso ese le faamama o le ea ma fufulu - o mea uma e faigofie. Ae a e uiga i le Efoporator, lea e lilo loloto i totonu lava? O le tali o le Air Conditioner Cleaner: E na o lou manaʻomia e faʻapipiʻiina i le evaporator, faʻatali 5-10 minute ma fufulu vai mama.

9 faamamaina o lona uiga mo plumping

Faauma seti: 10 mea faigaluega mo le faʻamamaina, e tatau ona i totonu o lau Kapeneta 3356_11

Filifili vailaʻau o le fale e faʻalagolago i le mea o le pamu. Mo faiga faimaiga ma acrylicree e fua mai ai vaega eseese, ia mautinoa e tosina mai ai le teuina i le faleoloa. O lona uiga mo le fufuluina o Windows na e iai, talafeagai mo le faʻamamaina o faʻata. Ae afai ei ai sau ipu vai vai atofaina, o le a le taulimaina. Mo ia tulaga, o le ae manaʻomia se sui faapitoa e faasaga i se liʻo.

10 o lona uiga mo le aveesea

I le faletaele ma le faleuila maualuga le susu, o lea e i ai i taimi uma le afaina o le a i ai le aoga po o le taliga. Galue i luma ma Bowl e aveese le suia.

  • 9 mea taua mo le maualuga-lelei faamamaina (siaki le mea e te le o iai)

Ponesi: O le a le isi mea e tatau ona i totonu o lau kapeneta ma inivesi

  • Fola faʻamama o lona uiga (pe a faʻatau, faʻaeteete i le ituaiga o le taʻotoga o le mea o loʻo fuafuaina ai).
  • Lapisi ato.
  • O le paʻu o paʻu o totigilima.
  • Tumutumu, scoops ma pulumu.
  • Faatau - E oʻo lava i luga o sug ¯ a! Afai e te fufuluina le pefu ma meaafale ma le mimigi o le mitiafu tuai, sui i luga o le microfiber solo, e le tuua tetete i luga o le faʻata i luga o le faʻata i luga o le faʻata.
  • Tip - E foliga mai e leai foʻi se aoga o lea e sau ai o iinei, ae le o faʻavasegaina ma faʻaiuga: o lenei e tele laumei ma le faʻamaufaʻailogaina. I le avea ai o se tulafono, ua uma ona tuʻuina atu i se microfiber solosolo, o lona uiga o le faʻamamaina e sili atu ona lelei i le mop.

O lisi uma e lisiina e talafeagai mo le au o fale mautotogi ma tagata e ona fale tumaoti. E mafai foi ona fautuaina e le mulimuli i le faʻatauina o le maualuga o le faʻamalosi: E mafai ona feagai ma se masini i le galuega, faʻamamaina le taʻavale, faʻamamaina o le taʻavale mai le fale pefu. A filifili, agai atu i le lautele o le galuega ma piki i lalo le goto o lalo ifo, ae le o le ova atu mo le malosi ma gaioiga o loʻo e le manaʻomia.

  • 10 e le o le manino auala e faʻaititia ai le aofaʻi o le pefu i totonu o le fale

Ua tatou faagaloina se mea? Faʻaopopo au mea taua mo le faʻamamaina o manatu!

Faitau atili