Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto

Anonim

E tolu potu moe, o se potu le fiafia o le umukuka, fai lavalava ma fale faimea ma fale tagamea i le fuafuaina fua. Ia mafaufau foi i isi faletaele se lua, lea e taua mo se aiga toatele.

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_1

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto

O tagata e ona le fale faʻaipoipo o loʻo faʻaipoipo ma afafine e toʻalua a tausaga o le 9 tausaga le tele ma le 21 tausaga. E fiafia le aiga e maua le malo ma manaʻo i tuʻu avanoa e tusa ma o latou manaʻoga. Ma, sa tatau foi i le fale ona avea ma potu sili ona popole mo se totogi a le umukuka mo le afitusi, o se potu malolo mo matua ma le fia vasega mo le toeaina, ia e mafai ona liua i le tagata asiasi ( O se tamaititi matua na fuafuaina e alu ese mai le matua faamoega). Ina ia faʻataunuʻuina mea manaʻoga ma faʻatupu ai le mafanafana i totonu, na valaaulia ai Na futalia Vaathia Vasaelev.

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_3

Toe fausia

Muamua, o le fale mautotogi na fua fua i le nofoaga o fale susu. O le sailiga mo le fuafuaina o le fofo ua avea ma se tulaga sili ona faigata o galuega i luga o le poloketi, ona o le tusitala, talu ai o le nofoaga o le fale na o le le mautonu, i itu ma agafesootai.

O le iʻuga, o le a mafai, ona mafai lea ona faʻamatalaina se potu sili ona mata o le potu faʻapipiʻi, o le potu pepe, sau pepe o le afafine matua. Mai le potu o le umukuka-ola, o faitotoʻa o faitotoʻa e paʻu ai i totonu o fale e lua: fale manava ma tapuaʻiga.

Kitchen Zone Disport Department

O le umukuka o le a vaʻaia e le vavaeeseina e le lotoa a le umukuka ma fafo atu o loʻo faʻaumaina - "kapeta" mai le laupapa laupapa.

I le ulufale atu i le fale mautotogi ua siitia se potu manaia. E i ai foʻi ni faletaele e lua - i totonu o le taʻaloga lautele mai le alatele.

I le matua potu moe - 4 faamalama. ...

I le matua potu moe - 4 faamalama. Ma o se mea tele lea mo se potu malolo e oo lava i lona tamai eria ua liliu. Sa faʻaaoga nisi o le faamalama o le faamalama mo le teuina ma le pule.

O se tama teine ​​pepe mo le afafine laititi na avea ma potu sili ona faaseeā. Lenei o le lua sone: mo le moe ma le galuega.

I le potumoe sone - o le sofa, lea & ...

I totonu o le potumoe sone - o le Sfu, o loo i ai i le Niko o le Kapeneta. Ua faaloaloa kapeneta i le taualuga ma ona o lenei latou te le o vaʻai foliga mataga, ma o latou taufetuli o le lanu autu ma le la.

O le nofoaga faigaluega o se ato lapoʻa tusitusi tele o loʻo i totonu o le faʻamalama. O lenei tulaga e mafai ai ona e faia lesona ma auai i fatufatuga i le ao i le ao, e taua tele mo le soifua maloloina o le ala.

Mo le zoling i tamaiti sola & ...

Mo le mimita i le vasega pepe, na faʻaaoga ai nofoaafi teuteu teuteu. O lea, e mafai ona vaʻaia ese le nofoaga ma galuega faʻafiafia.

Potu a le tama teine ​​a le afafine (le lumanaʻi) - laʻititi) - laʻititi i le eria. O le moega, teuina o faiga, ma i luga o le faamalama maualalo faamalama sill, faaauupegaina tafaoga.

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_8

Faauma

I le teuteuina o puipui, o mea e sili ona faigofie na filifilia. Ole tele o loʻo valiina, i totonu o puipui o le potu malolo tuʻuina atu teuteu piliki. I luga o le fola - laminate ma le faaputuga. I totonu o faletaele - tutusa foi. O le filifiliga o mea faigofie e mafua mai i le fetuu lelei o le poloketi - sa taua le faia o le mea o loʻo iai.

Meafale ma teuina

O meafale na filifilia foi se faigofie, i le ...

Sa filifilia lelei foi le meafale, tele na faia e tupe a Rusia mai le MDF. Pe a filifilia mea o le tulaga, na latou alualu i luma mai manaʻoga o tagata e nonofo ai i potu ma sone aoga.

E mafaufau i fafo faiga teuina. I potu taʻitasi o loʻo i ai fale kapeneta, o se potu laei, o le fale o le teuina o mea o vaʻa, ma le kapoti ma le post-dor e mafai ona faʻatulaga lelei mea tau tamaoaiga.

Susulu

E faigata tele le malamalama o le malamalama, o le pau a le mea e foliga mai e le o le tulaga masani o le pasi pasi. E le gata i moli o lamepa, o isi tulaga o loʻo faʻaogaina i le fale faigaluega o tamaiti i totonu o le afafine laititi o Tamaiti ma le laulau 'ai i le umukuka o le potu malolo.

Deiggen Navalia Vasalyeva, Av & ...

Designer Natalia Vasalyva, Poloketi Tusitala:

O le manaʻoga o tagata faʻatau sa o se pupula ma se faʻaupuga. O le mea lea, i totonu o totonu e iai ni suamalie lanu. I le afafine o tamaiti, o le mea lava lea e lanu samasama, i le potu o le ulumatua o le ulumatua - Terracotta, i le potumoe o matua, tuufaatasiga o le lanumoana ma le 'afa.

E tusa ai ma tagata faʻatau, na tuʻuina atu i latou e le au feʻeseʻeseaʻiga, e pei ona i ai le tali a le tali a le tali a le talimalo, ma le toʻalua, i soʻo se lautele. O le mea lea, na avea ai le poloketi ma fefiloi i luga o sitaili. Ole fetuunaiga lea, poo fea e tasi o fafine e vale i se tagata maualalo, o lea na mafua ai le fusgias faʻataʻitaʻiga ma onapo nei.

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_11
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_12
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_13
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_14
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_15
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_16
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_17
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_18
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_19
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_20
Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_21

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_22

Potu malolo

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_23

Potu malolo

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_24

Umukuka

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_25

Umukuka

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_26

Potumoe

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_27

Fanau

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_28

Fanau

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_29

Le Potu a le Maota Tama Sinia

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_30

Sanosel

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_31

Sanosel

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_32

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Susulu ma sili atu le aluga ma le mafaufau loloto 3395_33

Designer: Natatalia Vaullyeva

Stylist: Eugene Pissulshchuk

Matamata i luga

Faitau atili