10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma

Anonim

Mo le faʻamamaina o lavalava mai le manogi o manogi, fufuluina o Windows, Tiles ma Mo Isi Faamoemoega - O le Vaega o le Faʻaaogaina o le Soushwasher e sili atu ona manaʻomia nai lo oe manatu.

10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma 3415_1

10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma

1 e aveese ai le tele o nofoaga mai lavalava

O le ipu ipu vai ua fuafuaina e tau ai le gaʻo. O le a tutusa ma le fasia i luga o papatusi, ae o le ie foi. A o le i faʻaaogaina, e sili le siaki i se tamai lavalava, pe a le afaina le ie (aemaise pe a fai e faʻapitoa). Ma o lea e mafai ona e tuʻu le pisia e faʻaaoga ai le mea faʻaaoga i le masani masani.

  • Faʻafefea ona aveese le pisia i luga o le laulau pe a maeʻa le tausamiga: foliga ma faʻafanua

2 mo le fufuluina fufuluina

Afai na e faaiuina i le fola o le fufuluina, topiʻi se paga o sipuni ti o le fufuluina o le suavai i totonu o le pakete mafanafana. E sili le faʻaaogaina o se fofo i le faʻamamaina o laʻau ma isi ituaiga o fola e teteʻe ai i le susu. O ofu faapufaai e le tatau ona ave ese ofu paepae.

10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma 3415_4

3 mo le faʻamamaina o meafale faʻatau

Afai ua uma ona e tatalaina le atunuʻu, ua oʻo i le taimi e tausi ai le meafale. Ia fufulu uʻamea ma palasitika, e faʻateʻa sina mea laiti i totonu o se pesini ma vai mafanafana ma solo ai meafale. Fufulu le fasimoli fasilaau mai le hose.

I le ala, afai e i ai sau togalaʻau tuʻuina atu i luga o le pa puipui i totonu o le taulaga fale mautotogi, e tatau foi ona fufulu. Faaaoga lelei.

4 e tau ai fua fua

A faʻapea o le fua o meaʻai i totonu o le fale, fai se maunu: faʻaopopo ni nai mataua o le fasimoli e fufuluina ipu i totonu o le pesini ma le vineta. O le a fesoasoani lea "Aoina" lago i lenei pesini ma aveese foi latou vave.

10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma 3415_5

  • Faʻafefea ona aumai le Drozoophile mai le fale mautotogi: faigofie auala ma fautuaga mo le puipuia

5 mo le fufuluina o le

O le fua e tutusa lava: mafanafana vai ma le suavai suamalie. E mafai ona e faia se tali i totonu o le pesini ma fufui o le ie iina, ona e solo ai lea o le upu. Pe faʻafefiloi mea uma i le sprayer ma faʻaaoga i luga i lenei auala. E ui lava pe a faʻaaogaina le sprayer e i ai se lamatiaga o le a pa'ū ai le paʻu i luga o le pa ma luga o le fola. Ina ua maeʻa le fufuluina, nonoa le pronth ma se ie mago.

5 mo le faʻamamaina o suauʻu ea

A o le i amataina le taumafanafana, ua oʻo i le taimi e mafaufau ai e uiga i le faʻamamaina o le ea malulu. Lenei mafai ona faia tutoʻatasi pe valaʻauina tagata faʻapitoa. Ae o le fufuluina o le faamama sese faigofie. Tatala le poloka i totonu o le pito i totonu ma toso ese ai le faamama. Faʻasusu i totonu o le vaifofo o vai mafanafana ma le fufuluina vai, mo le sili ona faʻamamaina lelei, suamalie se pulumu nifo. Ona fufulu lea i lalo o le vai ma mago.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina le malosi o le ea malulu, o faʻamama o faamama e le faʻamamafa e le uma le tasi i le masina.

10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma 3415_7

6 Mo le fufuluina o faamalama ma tioata

Vai e mafai ona faʻaaogaina i le vai e mafai ona faʻaaogaina mo le fufuluina o faʻamalama ma tioata. Tele filifiliga. Muamua o le muamua alu i totonu o le tioata ma se fofo ma ni vailaʻau e aveese ai le palapala, ona faʻaaoga lea o se mea faʻapitoa.

O le filifiliga lona lua o le saunia lea o le Wiper. O le tasi ipu vai o le a ulufale atu i le fua, 1/4 mata tioata o vinega ma ni nai mataua mo fufuluina ipu.

  • 8 olaga mo le fufuluina o Windows e faʻafaigofie ai le faiga ma faia le iʻuga o le iʻuga (i le mea moni)

7 mo le faʻamamaina i le umukuka kamukuka

O le malutaga o le umukuka i le kamuta o se tasi o na nofoaga i le umukuka, lea e masani lava pe a fufulu. E ui lava i fale pupuni i falepuu, na faʻapupula mai le pefu pupuʻu ma faʻamamafa mai le vai mata mai ipu, e le lava le lelei aʻo le i aveesea i le fata. O le le fiafia o le a mafai ona fesoasoani pe a e filifili e fai le taua o le faʻamamaina o le umukuka. Faaopopo ni nai sipuni au mea faigaluega i totonu o le pesini ma le vai mafanafana, susu le ie ma fufulu fata. Solo solo i latou mago ma e mafai ona toe tuu le ipu.

10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma 3415_9

8 mo le fufuluina o le mea ma le palu

Ina ia mafai ona fufulu le palapala, sauni le fofo e tasi mai le ipu ma le fufulu vai. Na ona le malamalama i le uluaʻi taimi, aemaise lava pe afai o le matatioata ua matua mautu lava. Ina ua uma le gaʻo ua aveʻesea, e fufulu lelei ai le mea mataʻutia, ma e mafai ona e toe faʻaaogaina.

  • Auala e Filifiliina ai se Grill BarbeCue mo le Mangal Zone i le Cottage: 10 Delometric Fautuaga

9 mo le sima solo

O le poletito i le atunuʻu poʻo le fola i luga o le faʻauluuluga o le tuʻuga e masani ona tumau le sima. Ma avanoa aliali mai ia i latou. O loʻo mafai ona aveʻese mai ai ni tulaga o le suauʻu e faʻaaoga ai le suavai uamea. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia se meaʻai ma le pulumu id. Pour Suau i luga o le pisia, sasaa fasimoli. Matamata i le togafiti ma le pulumu ma tuu mo ni nai itula. Ona fufulu lea o le fola i le vai.

10 e tau ai vao

Afai e te le manaʻo e faʻaaoga vave vailaʻau e taua tele vao, taumafai e sauni le mea lea o loʻo sosoʻo ai. Faafefiloi se sipuni ti mo le fufuluina o ipu ma le ipu masima ma soloia i 4 lita o le vai. O le iʻuga o le fefiloi e mafai ona faʻaaoga e tuʻu ai vao leaga.

10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma 3415_11

Faitau atili