Faʻafefea ona aveeseina le manogi i totonu o le pusaaisa i le 4 faigofie sitepu

Anonim

Matou te saunia le masini e faʻamamaina ai, o aʻu ma le faʻaaogaina o le aiga vailaʻau poʻo ni mea e taofia ai ma puipuia le manogi.

Faʻafefea ona aveeseina le manogi i totonu o le pusaaisa i le 4 faigofie sitepu 3525_1

Faʻafefea ona aveeseina le manogi i totonu o le pusaaisa i le 4 faigofie sitepu

Tatala le faitotoʻa o le iunite o le pusa, aua le faʻamoemoe e le fiafia i ai ma le le fiafia. E ui i lea, o lo latou tutupu latou te. Malosi le manogi e patino i na. Ae paga lea, mai lea taimi i lea taimi, o le tele o ona tagata e manatu. O le a matou fuafuaina pe faʻafefea ona aveese le manogi mai le pusaaisa ma puipuia ona foliga.

O le a le mea e fai pe a fai o le pusa mumu e manogi leaga

Aisea e tupu ai

Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga mo manogi le fiafia

- Sauniuniga o meafaigaluega

- faamama mea pueata

- Faaopoopo togafitiga

- faapipiiina le afu

Aisea ua manogi ai le pusa mumu

Le le fiafia o le amle foliga mai i totonu o le potu puipui mo mafuaaga eseese. Matou te lisiina le sili ona taatele.

  • O le faʻapipiʻi lelei o le manogi poʻo oloa. O lea, ulaula puaoa po o se mililio eard, mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia e aveese ni fata nutimomoia i le faʻamalosi.
  • Oloa leaga. O le mafuaʻaga atonu o le faʻagaloina o le hostess poʻo le faʻafitauli o le tautua o le aofaʻiga. I totonu o le mataupu mulimuli, e mafai ona e toe faaleleia.
  • O le fefiloi o le tau o le tau. E taofi pe faʻalavelave tele i le tofiga ma le sapalaiina o le mama o le ea malulu. O lona iʻuga, o loʻo faʻaputuputu manogi ma faʻamalosia, ua aliali mai.
  • E mafai ona manogi le iunite fou palasitika ma le paʻu. I le aluga o taimi, ua pasi.
  • Ua faatoilaloina. O le tagata fungan o le a iloaina i le faamaufaailogaina, i tulimanu o potu ma malutaga. E foliga mai o le siʻitia o le le gaoia i totonu o le potu o loʻo avea ma faʻaiuga o le faʻamau paʻu, mativa ventilation, etc.
  • Aʻe i luga alavai. E maua ai le le latalata mai o le le tumau i fafo, o loʻo i le pito i lalo o le puipui pito i tua. Faʻamamaina le pu e mafai ona avea ma se pulumu faʻapitoa poʻo le talafeagai mo uaea lapoa.
  • O le le atoatoa o le fata mo le faamautu. E tu i luga o le itu tauagavale o le fale i le pito i lalo o le masini. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tapunia ma se tapuni.

Afai e manogi le le lelei mai le iunite, e tatau ona e malamalama pe aisea e tupu lea mea. O le a fesoasoani e aveese le faʻafitauli naʻo le faʻamamaina o ana mafuaʻaga.

Faʻafefea ona aveeseina le manogi i totonu o le pusaaisa i le 4 faigofie sitepu 3525_3

  • O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga

Faʻafefea ona aveese le manogi o le pusaaisa

Uma masini, aofia ai lauiloa lauiloa faʻataʻitaʻiga, manaʻomia le faʻamamaina masani. O foliga o Salty o se mafuaʻaga lelei e faʻatino ai se meaʻai sili. Matou te ofoina atu lea laasaga-i-sitepu faʻatonuga, Faʻafefea ona faʻatopetope ai le manogi i le pusaaisa.

1. Sauniuni mo le faamamaina

O le masini ua motusia mai le fesoʻotaʻiga. O mea uma e maua mai i ai. E sili ona lelei i le taimi e tasi. Oloa ma le faʻamutaina teuina o se nofoaga ma faʻapopoleina vave le lafoina. O le isi itu na saisaitia mo le teuina le tumau. O mea ia o le pusaaisa i le taimi o le malulu vaitau ua ave i luga o le faapaologa po o fafo, pe a o se fale tumaoti. I le taumafanafana, e lelei le faʻaaogaina o le ato pusa.

I tulaga ogaoga, o oloa ua ufiufi i se palanikeke poʻo le pemepa e vave ona vevela. E le mafai ona faʻamamaina ni auala e mafai ai ona faʻamamaina vave. Faʻavaʻa faʻavae e tatau ona toe faʻailoaina atoa. A o latou le mautonu, ua aveese le vai mai le aisa aisa.

  • Worthak: E faʻafefea ona teuina lelei oloa i le fale puipui o le fale?

2. Faamamaina o le mea faigaluega

E manaʻomia le faʻamamaina lelei o fata, puipui, faʻamau. Fai e sili i le vai mafanafana. I le avea ai o se mea leaga, e mafai ona e ave se gel mo ipu, o se vai poʻo se paʻu o le tamaoaiga. O se auala faʻapitoa mo le faʻamamaina o le pusaaisa poʻo le syda tali e talafeagai. Mo le tapenaa o le mea mulimuli i le vai lino e sosolo 3-5 st. Sipuni o meaai shea. E faasa ona faʻaaogaina le vailaʻau o le lafulaʻau. Latou te tuua le tele o tala a le siama, lea e faʻateleina ai le siama o le siama ona faʻateleina.

O le a le manaʻomia le Chemistymight. E mafai ona faʻaleagaina e le suauʻu ma alkalsi i luga, aemaise le palasitika. Meafaigaluega o le a leiloa se vaaiga matagofie. O le faʻamamaina o le vaifoliga e faʻaaoga i le SPONGE Coating. Tuʻu se taimi e faʻamuta ai le filogia. Ona fufulu ese ai lea o fasipepa o mea e palu. Afai ua i ai ni vaega mago, o le faiga o loʻo tuʻuina mai. E le aoga le faʻaaogaina o se naifi poʻo isi masini maʻai e siʻi ai le filogia. O lea e mafai ona e faaleagaina le tipi.

Faʻafefea ona aveeseina le manogi i totonu o le pusaaisa i le 4 faigofie sitepu 3525_6

Ia mautinoa ia faʻamamaina le pu alavai. O pulumu ua faʻaofi i totonu, latou te faʻatupuina le tele o gaioiga o gaioiga. O le faʻagasologa o loʻo toe faia lua pe tolu taimi. Ua manaʻomia le pu o le pu e le manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, ua sasaa mai i le tui poerody o hydrogen. O le tuʻufaʻatasiga o le a faʻateleina ai le fcteria ua faʻaputuputu i totonu o le palasitika tube. E tumau pea le fufuluina o le vailaau ma le mama vai ma solo uma luga mago. Afai e i ai le masalosalo e manogi i se fata mo le aoina o le faʻaputuputu, o le masini e faʻaalia, maua le atigipusa ma fufulu ese.

  • 9 mafuaaga e te le manogi leaga ai i le fale (ma le auala e faʻasaʻo ai)

3. Faaopoopoina le gaosi

E le mafai i taimi uma ona aveese le le fiafia "dusk" e ala i le fufuluina masani. E mafai ona faʻaititia lona malosi, ae o loʻo faʻasaoina pea. Ona manaʻomia lea o le faʻaopoopoina o faʻagaioiga. E tele auala mo le fufuluina o le pusaaisa mai le manogi i totonu. Matou te ofoina atu filifiliga sili ona aoga.

Vili

Faʻaaogaina na o le ituaiga o se mafuaʻaga talafeagai. I le ipu vai vai dircorces 2-3 tbsp. Spoon 9% fualaau. I le iʻuga o le fefiloi, o le vai suamalie poʻo le tamg e manogi, ua toso teisi. O le faʻaauau pea ona faagasolo le vaega atoa o mea i totonu o mea, e aofia ai le faʻamaeaina gom, malupuipuia ma pusa. Pau lava le faʻataʻoto o loʻomea elemene. E mafai ona amata ona tausuai i lalo o le tosinaga o acid.

  • 9 aitema e le mafai ona faamamaina ma le vineta

Amonia

E aveese le manogi o le palasitika ma le paʻu, o loʻo iai nei i se masini fou, faʻapea foi ma le tarlilicsul manogi. Ia saunia le fefiloi paluga, o se ipu vai ma 18-20 mataua o le a manaʻomia o Amonia. O mea uma e fefiloi, o le suavai ua susu solo solo po o le mug. Taofiofi ma le faaeteete i totonu o le masini. E tatau ona manatua o le ava malosi ava malosi matua le lelei. E le fautuaina lona siisii. A maeʻa ona faʻagaioia le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Faʻafefea ona aveeseina le manogi i totonu o le pusaaisa i le 4 faigofie sitepu 3525_9

Tipolo

O le sua o lenei citrum e aveese ai le sili ona le fiafia i fafo, e aofia ai iʻa, lea e toetoe a le mafai ona alu ese. E mafai ona e avea i se tipolo ma uu i latou ma puipui o le masini. Ona soloi i latou ma se ie mama. A e leiloa le sua o le sua, ua suia i se fou. E le faigofie, ina ia mafai ona e faia se isi mea. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tusi lesona suamalie pe naʻo, o le sua o le tipolo o loʻo sosolo. Sa latou matamata i se apu ma taulimaina mea pueata.

  • 10 mafuaʻaga pe aisea e tatau ai i lou fale ona avea pea ... lemon

Pata o Parkgate

O se malositaga malosi, e mafai foi ona talepeina manogi. Mo le faʻagaioiga saunia se lanu piniki o le vai. Crystalline e tatau atoa ona sefe atoa, pe a maeʻa lena, o le vai ua toe fefiloi ma solo le totonugalemu o potu, fata, faʻailoga. Manganese o le a fesoasoani e feagai ma le teuteuina pe a aliali i totonu o meafaigaluega. E faapena foi, o galuega i le Hydrogen Person Person. E le manaʻomia le faʻaleagaina. O le vailaʻau e faʻaaogaina i le ituaiga mama.

Mo le faʻagaeʻetia, e mafai ona faʻaaogaina Soda tali, faʻafefemeina o le tamaoaiga poʻo le chlorine-faʻavae vailaʻau. O le mea mulimuli e mafai ona matua malosi ma matautia mo tagata. E tatau ona faʻaaogaina na o le na o le faʻatonuga ma le faʻamalu ma fufulu faʻamaligiina le laualuga.

  • Nai lo le fufuluina o le pusaaisa mai le manogi: O faatonuga o le a saʻo le fesoasoani

4. Faapipiiina o le afu

O le faʻataunuʻuina o le galuega o le a avea ma faʻapipiʻiina o le statober, o le a "aoina" ma uuina uma tofo. E tele filifiliga mo nei masini. O le faigofie na faia na o oe i le fale. Nei o nisi mea e leai ni fua.

  • I totonu o se tamai pusa matala, malulu eleele kofe, nutimomoia laulau o le faʻagaioia carbon, soda efuefu, araisa pe mago ai le laugutu. O le ABRORRBE faʻapipiʻi i totonu o le pusaaisa, o le tagata matala e masani ona suia i le fou.
  • Sigca Gel Baegs e mafai ona maua i afifi ma seevae po o lavalava ua faaputuputu i totonu o se fagu matala. O mea faigaluega o le tulaga faʻavae lapoa e lava lea e fa-lima ato. O le fagu ua tuu i totonu o le potu. E tatau ona manatu o le fale e iloa ai o le silika gel polo polo e le maua. Ae e lapataia lava le mataupu.
  • Fasi fasi falaoa. O le pano ua tipi i fasi manifinifi, o loʻo tuʻuina atu i totonu i totonu o le kanesa. A uma se taimi latou te manaʻomia ai ona aveʻese. O le iʻuga o le mulmon e faʻapena. E taua le aveesea o le fale i le fale i le taimi lea ina ia le afaina.

I le teuina o se lautele filifiliga o alamanuia gaosi oloa. Latou eseese i le faʻatumuina o mea, mataupu mea. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le malosi o palasitika o lo o teuteuina ai le faitotoʻa poʻo le puipui. O afifi ua fausia mai le ata ua tumu i le miti foi e avanoa foi. O faʻataʻitaʻiga taʻitasi e iai le tausaga o le faʻamaonia. A maeʻa, ona ia manaʻomia lea e sui i se fou, pe suia le faila.

Na matou iloaina le auala e aveese ai le manogi i totonu o le pusaaisa. Le toe aliali mai, e manaʻomia le i ai o meafaigaluega mama ma mulimuli i lona tautua faʻatekinisi. Oloa teu tupe atoa ma aua neʻi galo e aveese le faʻaleagaina o meaʻai i le taimi.

  • O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga

Faitau atili