Leai se mea ae o fafie

Anonim

O le tekonolosi o faʻatasiga fale mai le chlud timber e aunoa ma metallic heltes i le faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o le fa-tala o le 300 M2

Leai se mea ae o fafie 36036_1

O le ato ato na pa, na lata ane mulimuli ane i luga o le maketi fale fausiaina, na mafai ona manumalo i se lauiloa lauiloa. O mea fou na aumai ma oe ma faigata i le faʻagaioiga o fale e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina lautele o uʻamea-ele o le elemene tumea. E sese le aloese mai nei faafitauli?

Leai se mea ae o fafie

O le pa o le ata o se tasi lea o le tele o itu faa-lenei mea faʻaalu e faʻaaogaina lautele mo le fausiaina o fale laupapa. O le metotia o lona gaosiga, lea e aofia ai le faʻaputuputu o nisi faʻaputuga o foliga o le tonu ma mago o laʻau o laʻau faʻatasi, faʻataga e maua se mea ma le malosi maualuga, faʻatuatuaina ma tumau. Ipthi tulaga ese uiga e mafai ona ausia muamua faʻafetai i le gugy tekinolosi: Aoina i se tasi laupapa laupapa laupapa laupapa.

Fausiaina o fale mai le Cludd Timber o se vave faigofie ma vave gaioiga, aua o faʻamatalaga uma e faia i luga o le tele o itu, o loʻo i ai le "ipu" e pei o le "ipu, faʻapea foi ma le" ai O pa e faigofie ma vave ona fesoʻotaʻi le tasi ma le isi.

Leai se mea ae o fafie
Ata 1.
Leai se mea ae o fafie
Ata 2.
Leai se mea ae o fafie
Ata 3.
Leai se mea ae o fafie
Ata 4.
Leai se mea ae o fafie
Ata 5.
Leai se mea ae o fafie
Ata 6.
Leai se mea ae o fafie
Ata 7.
Leai se mea ae o fafie
Ata 8.

1. Na oʻo mai uma vaega atoa i le fale o le fausiaina, e iai foʻi ni masini i lalo o le CRD Pa e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o Windows.

2. A teuina i lalo o le ata tifaga, o le laupapa na togafitia ma Whitenging Bloocinetion "Mikut".

3. O loʻo tuʻufaʻatasia i le tulimanu i tulimanu ma uamea tulimanu ma le ata tusi, o loʻo osooso i le vaitusi.

4. Ia faia se faʻaoʻo i le sili atu le fesoʻotaʻiga o pa, o le pito i luga o potu na faataatia ma le band-faʻavae poʻo le mafiafia o le 3mm, faʻalelei ia i latou ma le stapler.

5-6. I le mamao o le faʻatasiga atoa o le fale i le faʻamatuʻuina atu, faʻaaogaina le pule (5), o le 'aʻai na teʻa e ala i le metactac stars (6)

7. O le sikuea laupapa laupapa (30mmm) sa faʻaaogaina mo le tuʻugamau i luga o le 'upega tafaʻilagi (30mm), sa tutuli ai i latou (faʻasesega o le faʻaeʻeina o le 1-1

8. Svalilerile e le o le tau o le tau na faamalosia ai le tufuga o le na faia e faanatinati: Mai le taimi o le amataga o le "SirubA" aso na pasia naʻo le atoa o le fola.

Toso-oti

O le tekinolosi o le fausiaina (sili atu tonu, o le Fono Aoao) o puipui mai le pa puipui o loo i ai se seti lelei. Nai lo le le mafai ona ofoina atu e faʻafesoʻotaʻi le pa i luga o pa (mai le "tuai" (tele fao ma le ulu o le ulu o le jape met O le filo ua faʻaaogaina e faʻaaoga e faʻaaoga ai, latou faʻapipiʻiina i totonu o le pu e tuli i le puipui uma 1,5m (i le ala, e matua taua ai le tau o le speur: 400-1000 rubles. Mo le 1P000 ). Ae tusa lava pe faʻapea e leai se faʻafanua: o nisi e ofoina mai e tulei i le taimi atoa i le taimi atoa o le tino o le donomis, o isi e manaʻo e tosina mai ai le pa ma 'au.). ITV ma e faaosofia ai le mea moni o le tausiga muamua o le faamafu, ma lona lua, e pule lava ia, faaitiitia i le itiiti ifo.

Peitaʻi, o lenei metotia e iai uma le au fili ia o loʻo iai le tulaga o loʻo i luga o le uʻamea, o loʻo faataatia i totonu o puipui o loʻo mafai ona faʻamaloloina le aumaia o le susu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu i pu o pu. E pei ona solomuli, e mafai ona e faʻaititia lona vaega o le masini. Ana solomuli o se faʻaiuga o le faʻamamaina o le faʻalumaina e le aʻafia ai.

Polokalame o se faavae lelei

Leai se mea ae o fafie

1.Trambed primar

2. Faʻalelei i se lapoʻa lapoʻa o le 150mm

3. Avanoa PVC

4.Panopolistic 50mm

5.Panopolicliclic

6. Monolithic Plate

7. Mamanu

8. -Falua (mis 5%)

Ona o le amiotonu, e tatau lava ona maitauina, o nisi tufuga latou te le faaaogaina ni fusi i mea uma, ma o loo i ai le fale ogalaau i le faaluaina o "ipu", moega. O le isi pito sili lea.

Sa matou faia se suʻesuʻega o tagata faapolofesa i luga o le autu: "O fea na maua ai le pa o le palu ma le utupoto?" O le iʻuga, na sainia ai ni mea se toʻalua. Muamua: Tekonolosi na kopiina i le fale-fale-fale. I lo tatou manatu, e le mafai ona mafai, aua o le atoatoa e masani ona faamama i mataupu na o mataupu. O le lona lua: ua taofia ai ana tagata faigaluega a le atunuʻu i le amataga o le atinae a latou lava nitū o a latou feagaiga flutbert, ma le gaosia o tamaiti faataʻitaʻiga, ma le tele o tagata taʻalo. Ia, o le a se isi mea e potopoto faatasi ai tagata tāina? E le naʻo le faʻamagaloina, ae o le puipui atoa! Lelei, o le poto masani.

O le a le faia i togitogi o togitogi o le tekonolosi o le tekonolosi i luga o le lagona fafie, o le a aumaia ai le faʻaaogaina o uʻamea rods i se taimi talafeagai. I le fausiaina o Lapland Maota (Lusia) i le fale i nei tekonolosi ma o le a faamatala lenei tala.

Leai se mea ae o fafie
Ata 9.
Leai se mea ae o fafie
Ata 10.
Leai se mea ae o fafie
Ata 11.
Leai se mea ae o fafie
Ata 12.
Leai se mea ae o fafie
Ata 13.
Leai se mea ae o fafie
Ata 14.
Leai se mea ae o fafie
Ata 15.
Leai se mea ae o fafie
Ata 16.

9. O le uluaʻi taga o le uluaʻi fogaeleele o uʻamea uʻamea na fai mai se lua laupapa laupapa. O le ogatotonu o le fale o se lagolago mo i latou "pou", faʻapitoa mai i vaega o faʻaputuga tipolo e aunoa ma le faʻaaogaina o uʻamea elemene.

10. Ina ua faʻapipiʻi le tumutumu o le fogafale muamua o le utupoto ma se koluse o le 20060mm, sa faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o le pa ma le kolosi na faʻaaogaina.

11. O le taualuga o mea na faaeeina i le 600mm faaopoopo. Ina ia maitauina le faʻavae o le faʻavae, o avanoa na faia mai le pa o le vaega lava e pei o Utulalo na faʻatuina i le va o latou. La latou Laʻasaga Faʻavasegaina i totonu o le 600-1200mm: O le mea e le tuu i lalo, le fale talilele. Fola mai le plywood 24mm mafiafia ua maeʻa le masini talita.

12.Faanu o le folauga o le fogafale - sarstyle (sili atu le faʻaaogaina, o le lagolago lava): latou te le lagolagoina i latou e pei o le taofi tuʻusaʻo o le fogafale o le fola.

13. O le mea moni o le taualuga na fausia ai le foe o le fowl: i le umi o le "fale puipui" na faasolosolo ona faateleina le faamatuu o le pa. O lenei togafiti e faʻaaogaina e le gata i le faʻaaogaina o le faʻamoemoe, o loʻo faʻatagaina oe e faʻaopoopoina le vaega o le lagolago o le Schate tamoe ma le aveese o le taualuga.

14. O le taumafanafana o le taumafanafana sa tuʻufaʻatasia ma le tolu tamoʻe mai se fasimoli laupapa. E le gata i lea, o le ausilali e tele naua mea e sili atu le malosi tele, lea e faʻalauiloaina e ala i le faʻavaeina o le malosi.

15. O le malosi o le mamanu na faia mai le pa o le 20060mm. Aua o lana faʻapipiʻiina i luga o le faasee, na faataatia le pa, lea na faʻapipiʻi ai e le au faʻaseʻe le tulimanu. O le rafting vae ua tele na fai le ausilali.

16.Faaʻalua o folau i le taimi o le solomuli o tamatamailima na mafai ona faalautele atu i fafo, i le pito i luga o puipui, na faʻapipiʻiina e feoaʻi ai, le "clicm mafiafia.

Matou te Fausia le Faavae

Na matua uma lava ma le mea moni lea na faia ai le fale i lumanai le fale i luma atu mai fesoʻotaʻiga (Seace, suʻisuʻi, soffer, supa).

O le faavae o le fale e leai se mea o tupu. Mo lona masini, i lalo o le lumanaʻi fafo ma totonu o totonu o puipui, o le afi i le loloto o le 90 cm, i le pito i lalo o le oneone o le 30m. I tafatafa o le luatusi, na faʻapipiʻiina ai se mea laupapa, ma i le lumanai lipine mai le itu o loʻo feagai ma le fale, o papatusi o le vaituloto o le aʻila o vaitaʻele e 505m. Ona fausia ai lea o le vaega o Taleni mai le faamalosia o le 12 MM ma, faʻaaogaina le M300 Brand Correte, o le faʻavae o le eleele ma luga o le eleele - 500-600m. I le taimi lava lea, o le faamalosia e maua i luga o le laupepa, lea na mulimuli ane nonoa le faavaa o le monolithic plate.

Na faia faapena. Muamua, o le avanoa i le va o lipine na ufitia i le eleele, ona sosoo ai lea ma le oneone oneone 300m (ma lena ma le isi ua faʻamalosia lelei). I luga o le oneone na tuʻuina se vaega o le suavai ma le lua vaega o le ipu o le pito i luga o le pito o le polystyrey Ina ua maeʻa, o le faʻamalosia o le auala na faataatia ai (uaea - 6mm, o le tele o sela - 150150mm) ma mai le MDO00 Brand Scipt ma le mafiafia o le tele o le 120mm. A o le liliuina i totonu o le sima i le tulaga o le lumanaʻi o puipui "teuina" tipiina o le steel tulimanu ma le 75 sima o le i luga o le ipu ), o le mea mulimuli na faʻapipiʻi ai le paʻu o pa.

I le taimi lava na maeʻa ai, "o loʻo taofia" o le taeao. O le tekonolosi o lona foafoa e tutusa lava ma le metotia o le gaosia o le ipu na faʻamatalaina, ma le pau le eseesega o le mafiafia o le faʻapolopolo o le plysstyre.

Leai se mea ae o fafie
Ata 17.
Leai se mea ae o fafie
Ata 18.
Leai se mea ae o fafie
Ata 19.
Leai se mea ae o fafie
Ata 20.
Leai se mea ae o fafie
Ata 21.
Leai se mea ae o fafie
Ata 22.
Leai se mea ae o fafie
Ata 23.
Leai se mea ae o fafie
Ata 24pi.
Leai se mea ae o fafie
Ata 25.

17-18. E le gata i tagata e faia ni tulafono tuai, ae o ofisa foi tekonolosi: O le fale e mafanafana o le taualuga (17), o lo o ufiufi i pou vaivai (18).

19-20. O le eletise eletise na faʻaaogaina le uaea uaea i le paipa pipi (19). Sa faʻatulaga i faʻavae ma fola, faʻapea foi ma le sima i luga ole suauʻu (20).

21. O le manaʻo o le pule i le tele o potu, faʻaaoga uamea-ma-loloto paipa, o lo o sauaina fola sili. Paiko na faataatia i luga o papatusi faʻapitoa o le fa 'aflystyrene foma 50mm mafiafia ma faʻapipiʻi palasitika ia latou.

22. O le aufaʻatasi Aofaʻi (faalumaina) o fola mafanafana na tuʻuina i totonu o le oketerop card kapeti ma se tapuni ua ave lelei i se tapuni ua faʻamamaina, na o le paʻepaʻe ua papaʻe.

23. I le uaina o le vai vai vai sapalai, faʻapea foi ma le sapalaiina o le malutaga i puipui o puipui, pipita pipi, lea na faʻaaogaina). Mulimuli ane ma la latou, ma le eletise eletise na lafi ai se sima o le siomia.

24-25. O le "loto" o le faʻamafanafana ma le vevela vai sapalai nofoaga o ni puipui puipui e lua o le lapisi uila (24), ua aveese "mai ai poʻo fea o le pa o le fale (25) na aveesea. O tagata fai pisinisi e galue ai i le tele: O se tasi e faifai pea i le faasao.

Matou te aoina puipui

I luga o le sima i luga o le tulaga o le lumanaʻi o puipui, o le suavai mafanafana na faʻapipiʻi i luga o le perimeter (Rubbroid i le lua vaega o le 200150mm (faia i luga o le koluse tausi) i tulimanu.

Se seti o auiliiliga mo le fale na faia mai le Anitarsk Pine (e uiga i le gaioiga o le totoina o le pa puipui.

"IVN", 2007, Nu. 53 rusia) e tusa ma le poloketi poloketi na lafoina iina. I le faʻaiuga a le 'au, o le taimi o lenei laʻau na aʻafia i mea e lua. Muamua, Irkutk Pine e sili atu le mafiafia ma e tumau nai lo le pine mai le ata i luga, e sili atu le faʻagaioiga, ma o le vai e itiiti. Lua, o le fale gaosi filifilia e matua fou lava, ma o lea o le le onosai i le tekonolosi ua fautuaina e le faila faila mai fafo, faamago ma le gugu atoatoa. E fetaui lelei le fuainumera mo lenei mea, e tusa ma le pule, ua taʻua lelei.

Ole tupe i luga o le 'upega tafaʻilagi e leʻi tau e aunoa ma le le mautonu. O le pa, na aumai ai aʻo leʻi fausiaina o le faavae, na pipi i luga o pou i le faaputuga ma ufitia i le timu ma se ata tifaga. Iso o se mea sese. O le vevela o le taumafanafana na mafua ai le malosi o le susu o le susu, ma o le pa-vent-vent-vertipering pa (e tusa ma tagata atamamai, mo le amataga o le tau, i lalo ole 3-4 aso, E mafai ona liua fafie). O le mea lea, e masani lava, sa manaʻomia le togafitia o le amoina o le faʻaaogaina o le "Uliuli" vaega.

Ia e uiga i le faʻatulagaina ma le tekonolosi o pa ua taoto. E i ai le vaega o le 210165mmm. O le itu o le RAMMER na aveese i luga o le pito i luga o le vaalele ma le lua o le vaega o le vaega orpezoibadal groovoves o le loloto o le 15mm, lea na aveese ai suiga e tolu. I luga o le vaalele i lalo, o le pito itu maai ua tuua ma ua profired grooves tolu: ina ua faaee atu se tasi pa i le isi protrusions lua i luga le pito i lalo o loo aofia ai i le grooves i luga o le pito i luga. I le taimi lava lea, o itu itu o itu e faʻavae i luga o le auivi o le pa o loʻo i lalo o le pa, faamaufaʻai o le avanoa.

Mai le faʻaaogaina o le filo ua teena; O le tuusaunoaga o le pito i tua o le pito i luga o le pito i fafo o le faʻasaʻoina o le pa-pa-faʻamatalaga o elemene e mamao tele mo le "mafanafana" o le a leai se faʻamaʻi.

Mo le faʻapipiʻi o le tuʻuga o le faʻamiloga, o le sikuea sa masani ona faia ma se koluse vaega o 2222mm ma le umi o le 250mm- latou sili atu faʻasolo i totonu o le pu i totonu o le pa. O le tulaga o le saeia o le masani masani mo log cabins: i le wodges - i le checker, sitepu i le tasi vents - 1-1,5m.

O le le atoatoa polypropylene o le polypropylene na faaaogaina.

O le gauai faʻapitoa i le au fai o le fale na totogi le faʻagaioiga o le tuua o pito o le pa. Aisea? O loʻo i pito i pito i luga o le fafie lea o le tofo o le tofo o le tofo i luga, ma afai latou te le o faʻagaioia, latou mautinoa ai. Tele o tagata fasia mo ia togafitiga e aoga pva kelu. Ae na filifili e tagata ona ofi ma faʻaaoga le acrylic kapeteni Sikkens (Netherlands).

Leai se mea ae o fafie
Ata 26.
Leai se mea ae o fafie
Ata 27.
Leai se mea ae o fafie
Ata 28.
Leai se mea ae o fafie
Ata 29.
Leai se mea ae o fafie
Ata 30.
Leai se mea ae o fafie
Ata 31.
Leai se mea ae o fafie
Ata 32.
Leai se mea ae o fafie
Ata 33.

26. Na faia mai Mrwall, o le Backwall Syster e faʻafeagai ma le malosi "Wooden Space".

27-28. Fai fai lelei i le faʻavaʻa o le au tekinolosi. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi ona faʻamalama, faʻaaogaina 'oloa a le kamupani rockwol, fusia (27), ona e tausala ai i autafa o itu a le Tim (28).

29.Tube apefai na faia e okaina.

30. O le taualuga na faʻamalosia e le lautele o le laupapa e faia mai le ANDARK PIN.

31-32. O le taimi nei i luga o le faapaologa e le faʻatuai, o lona fola o loʻo faia mai le laupapa laupapa na faʻatulaga ma avanoa (31). O le faʻavae o le fale, o le mea, ma faʻapea foʻi ma le togalaʻau o taʻavale na ufiufi i le gagana faʻaʻauta o Lusia ma maʻa masani (32).

33. O le faʻauma i totonu o le fale o loʻo i ai i le Spartan. O luga o le laupapa laupapa sa matua atoatoa le eleele, ona maina lea ma le bioted invosing: i fafo (e sili atu le puipuia o le fafie mai le gaioiga o le ultraviolet), ma le masani ai.

Epilologue ... pe o le amataga o se tala fou?

E mafai ona e iloa le fausiaina o lenei fale mo se taimi umi, aua na maua atoatoa e tagata e na te faʻatauina le tufuga o loʻo tuʻuina atu atoa ma fale, ma le vaega o le filifiliga. Manaia taimi i le taimi o le galuega sa tele naua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatinoga o le fatuina o se taua mafanafana o le taualuga e matua faigofie ma sa saoasaoa na matou filifili ai e faʻamatala i totonu o se tasi o mataʻitusi laupepa. I le tulaga lea, mo le leai o se avanoa, matou, matou te uma ai i lenei tala, saunia le avanoa e faamasani ai ia te oe ma ata puʻe o le fausiaina ma faaiuina galuega.

Ae, e masani ona tupu i le olaga, e leʻi iʻuga le tatou tala fauina. I le taimi muamua, sa fesiligia e le au 'au fausiaina fale e fau ai se leo mo taavale e lua ma se tamai galuega e latalata ia te ia ma le lukblock. Ma, ina ua maeʻa le "aʻoaʻiga" ua leva ona saunia mo le tiliva, ae na latou filifili e faʻapipiʻi se tamai vaitaʻele i le fale. A o e malamalama, e le mafai ona tatou pasia o lenei faiga ma matou fautua mai le faitau e uiga i le isi potu.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Leai se mea ae o fafie

1. Terrace ....................................... 9,6m2

2. Tambour ........................................ 8,3m2

3. Hall Hall ........................................... 12,4m2

4. Faleoloa BADE ....................................... 16m2

5. Hall Hall ........................................... 24.7m2

6. O le potu faatau ................. 7,3m2

7. Skichen-File potu ............................................ 24.7m2

8. potu malolo ...................................... 47.3m2

9. faletaele ........................................ 2.9m2

10. O Leuna ......................................... 4,6m2

11. potu malolo ............................ 16m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Leai se mea ae o fafie

1. Hall Hall ......................................... 17,4M2

2. potumoe ..................................... 16,11m2

3. faletaele ...................................... 8m2

4. potumoe ..................................... 17,9M2

5. "O le moli lona lua" potu malolo

6. faletaele .......................... 9,2M2

7. potumoe ..................................... 20,5m2

8. kapeneta ..................................... 15,2m2

9. Paleni ....................................... 2.4M2

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 300m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega taua
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 86m3 670. 57 620.
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 30m3 420. 12 600.
Masini o le faavae o lipine, papatusi o monolithic malosi sima 59m3 1.00. 247 800.
Faʻalauiloa o le Monolithic Faʻalauiloa seti - 12,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 220m2. - 79 200.
Atoa 409 220.
Apalai mea i luga o le vaega
Iliili le maa nutimomoia, oneone 30m3 - 39 000
Mamafa mamafa 59m3 4500. 265 500.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 220m2. - 63 800.
Armature, pepa talitufu, vevela ma isi mea seti - 89 300.
Atoa 457 600.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Fausia puipui ma vaega mai le pa 48m3. 4300. 206 400.
Overlapping masini seti - 62,000
Masini o le rafter system 210m2. - 157 500.
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga 320m2. 90. 28 800.
Hydro ma le SyPorizootion masini 320m2. 40. 12 800.
Bitsumen triles coting masini 210m2. 420. 88.
Swanging magoto seti - 27 300.
Faapipiiina faamalama ma poloka poloka seti - 73 400.
Atoa 656 400.
Apalai mea i luga o le vaega
Faʻapipiʻi pusa (kuki, gase laupapa, isi mea) seti - 5 140 000
Taofia le faʻaʻaisa (polyropropylene ū seti - 25 800.
Steam, matagi ma vaipuna 320m2. - 11 500.
Faʻaʻesega 320m2. - 34 800.
Bimuminius tale, donborny elemene 210m2. - 109 500
Faamalama ma poloka poloka seti - 443,000
Atoa 5 764 600.
Inisinia faiga, ua maeʻa galuega
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 657,000
Faauma galuega seti - 825,000
Atoa 1 482,000
Apalai mea i luga o le vaega
Plumping ma eletise eletise seti - 1 823,000
Gulf laupapa laupapa, Porcelain Chinedy, Suafa, Papatusi Fale, Vaifanua, Prenishbsite, Peses, Puipuiga Mafuaaga, Mafuaaga Faasaina seti - 1 750 600.
Atoa 3 573 600.
* O le tulafono ua faia e aunoa ma le suʻesuʻeina o le vaomatua, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma tupe maua.

O le au Faatonutonu faafetai ma le lalagaina fale mo se fesoasoani i le tapenaega o mea.

Faitau atili