8 olaga mo le fufuluina o Windows e faʻafaigofie ai le faiga ma faia le iʻuga o le iʻuga (i le mea moni)

Anonim

O le tuufaafeagaiga i le tu masani o le filifilia o se mafanafana aso la i le fufuluina o faamalama, tatou te fautua i le faia i le ao aoai. Ma faʻaaoga foi le faʻapipiʻiina o le faʻaseʻe o lavalava e faamama ai le namu o le namu. Faitau uma Litehaki i le tusitusiga!

8 olaga mo le fufuluina o Windows e faʻafaigofie ai le faiga ma faia le iʻuga o le iʻuga (i le mea moni) 3691_1

8 olaga mo le fufuluina o Windows e faʻafaigofie ai le faiga ma faia le iʻuga o le iʻuga (i le mea moni)

O le taimi lava e faitauina ai se tusitusiga? Vaʻai se puʻupuʻu vitio ma iloiloga mo le magoto faamalama

1 Filifili mo le fufuluina o le malulu o ao

Afai e te filifili e fufulu faamalama i le vaiaso o sau i le faaiuga o le vaiaso, muamua vaai i le tau o le tau. Masalo e aoga le toe iloiloina o au fuafuaga. O le mea moni o le tauaso susulu o le a vevela le mata tioata, e mafai ona oʻo atu ai i se vave mago o vailaau ma faʻavae o teteʻa. O le mea lea, e sili atu le filifilia o se aso malulu o ao mo le faamamaina.

Ia faaeteete. Afai e te nofo i luga o le fogafale pito i luga ma faamalama e le tatalaina i totonu, faʻaaoga le tautua a kamupani faʻapitoa o le faʻamamaina. Manatua pea le puipuiga.

2 muamua, fufulu le palapala atoa

Ia amata, e le manaʻomia le aveina mo se auala faʻapitoa mo le fufuluina o tioata, ma fufulu uma faʻavaʻa ma tioata ma le vai masani. O le Microfuber o le a le tuua le faʻaiʻuga ma teteʻaga, ma o le a fesoasoani le vai masani o le vai o le a fufulu ese ai le palapala i le taimi lea e amata ai le tioata.

8 olaga mo le fufuluina o Windows e faʻafaigofie ai le faiga ma faia le iʻuga o le iʻuga (i le mea moni) 3691_3

3 Aveese le teuteuina

Afai o i luga o faʻavaʻa na e matauina ai le faʻataʻitaʻiga o le fatu, latou te manaʻomia e togafitia ma se uiga faapitoa faasaga i BUNSus. E mafai ona e faia se mea faʻapitoa o le requrine o le chlorine faʻapale ma faʻamama nofoaga ia latou. Vinega, hydrogen peroxide, taua o oa - vinefruit po o le ti o le tā - mafai ona faʻaaogaina mo prophylaxis. Masalo e le gata i lea, latou te le fesoasoani mai i le tele o foci o le ata.

4 Saunia mea na sosolo i le fale i le fale

Afai mo nisi mafuaʻaga e leai se manatu i le Wiper pe tumau tele ma e le lava le tele e faʻamamaina uma faamalama i totonu o le fale, filifili se tasi o le fua.

Fua numera 1

  • 1/4 ipu o fesootaiga feololo
  • 1/4 mata tioata o vinega
  • Sipuni o corn starch
  • 2 ipu vai mafanafana

Faafefiloi mea uma ma faʻatumu le fagu ma se sprayer. O le ava malosi o le a tuʻuina atu ai se faʻamamāina o loʻo faʻamamaluina ma se sulufaʻiga, pei o saito i totonu o sana.

8 olaga mo le fufuluina o Windows e faʻafaigofie ai le faiga ma faia le iʻuga o le iʻuga (i le mea moni) 3691_4

Fua le numera 2.

  • 1 vaega o vineta
  • 1 vaega o vai masani
  • O le tele o mataua o le fufuluina o le suavai
O se meafaigaluega lelei lenei e sili ona aoga pe a fai e te viliina i luga o le microfider ie, ae le o le ipu. O le mea moni o le aofaʻi o auala i luga o le tioata, e le mafai ona e fuafua ma tuʻu ai se teteʻa. Ma ioe, o le faʻaaogaina o le microfible ie o se mea taua foi lea e oʻo atu i le ala i faʻamalama mama.

Fua numera 3.

  • 3 ipu vai vai
  • 1/4 ipu o paʻepaʻe vinega
  • 20 mata o soʻo se suauʻu taua (filifiliga)

Faaaogaina foi lenei paluga ma a latou microfiber ie.

8 olaga mo le fufuluina o Windows e faʻafaigofie ai le faiga ma faia le iʻuga o le iʻuga (i le mea moni) 3691_5

5 Faʻaaoga se faʻailoga faʻapitoa mo le fufuluina o faʻamalama

Afai e te maua le tele o faamalama po o le parumacmic glazing i le fola, e aunoa ma se mole ma le telescopic tray e le mafai ona faia. Ioe, ma e sili atu le saogalemu nai lo le aʻe i luga o se nofoa poʻo se steppodder e maua i le pito i luga vaega. Ma i luga o ia moliga ei ai se vaega faapitoa - sgon - o se kesi valevale-manava e fesoasoani ia aveese le tetea. Latou na faatau eseese. Faatasi ai ma se mop, e faigofie foi le fufuluina o le taʻele vaega i le faletaele, o lea o le a avea ma tagata fesoasoani i aso uma o le olaga.

6 Aua le soloiesea Windows ma le susu ma le pepa solosolo

O solo malulu o le a tuua ai tetete, ma pepa - puaa. E sili le faʻaaogaina o se susu susu susu, ona alu lea i le tutusa o ie susu i luga o le fufulu luga. Poʻo le faʻaaogaina i le faʻaiuga mulimuli "dedovsky" metotia - nusipepa.

8 olaga mo le fufuluina o Windows e faʻafaigofie ai le faiga ma faia le iʻuga o le iʻuga (i le mea moni) 3691_6

7 Faʻaaoga le faʻapitoa fesoasoani

O le aso, o loʻo iai le fiber-Wiper Robotas, faʻapea foi ma le faʻapitoa eletise eletise e sili atu le faafaigofieina o le faiga. E le gata i lea, o le soa mama o le a fesoasoani i le magoto o fola ma faamalama.

8 Aua le galo e uiga i le namu netquio

Afai e te leʻi aveesea le namu o le namu mai pupuni mo le taumalulu, ona faʻaputuputu ai lea o le tele o le pefu ma palapala. E tatau ona aveʻesea ma faʻaalia i le faletaele, fufulu iina i lalo o le tafe vai. Ae afai mo nisi mafuaaga e le mafai ai ona e faia lenei mea pe gagau faʻamau faʻapipiʻi mai le Grid, Stem oe i se masani masani cper-chelloken faʻapipiʻi mo lavalava. O le a ia aoina le pefu ma tamai sela. E mafai foi ona e faʻaaogaina se ie teu faʻamama, pei 'Ae le fetaomi le ata ina ia le paʻu.

Faitau atili