Matou te faia le faʻatonuga i le atunuʻu atoa pe a uma le taumalulu: 4 taua mataupu

Anonim

Matou te faia se suʻesuʻega maeʻaeʻa o loʻo siakiina fesoʻotaʻiga, ia faʻamamaina i totonu o le fale ma luga o le upega tafailagi - faʻamatala mai ai le taua o gaioiga e manaʻomia e amata ai le atunuʻu.

Matou te faia le faʻatonuga i le atunuʻu atoa pe a uma le taumalulu: 4 taua mataupu 3703_1

Matou te faia le faʻatonuga i le atunuʻu atoa pe a uma le taumalulu: 4 taua mataupu

Toe foʻi i le fale i le taimi o le taumalulu o taimi uma e masani lava o se mataua: E te le iloa le mea e te vaʻai atu ai, ina ua taunuu i le togafiti. O se mea teuteu i le faiga na totoe ai i le tautoulu, pe malaia i luga o le upega tafailagi pe a uma le malulu o le taumalulu? Soʻo se tasi o mea e lua o loʻo faʻaalia ai le tasi mea: toe foʻi i le atunuʻu, e tatau ona e faʻatonuina ina ia mafai. O le a le mea e fai ai lenei mea, taʻu faʻatasi faatasi aʻu ma faiaʻoga ma le aʻoga o le toe faʻaleleia "Lega Melen".

1 AGENCY ASITAIGA

Ina ia mafai ona otootoina le pito i luma o le galuega, e manaʻomia le suʻesuʻeina o le tulaga o le fale ma le togafiti i auiliiliga uma. Amata mai le cellar pe a fai o le: maualuga maualuga o le pito i lalo lologa i le taimi o le malu o kiona ma lologa. O taunuʻuga e manino ma le manaia - o le manogi o le susu i totonu o le fale, o foliga mai o funga ma totoina. Valaʻau tagata faʻapitoa, faʻaaoga tatau le alavai alavai, fai le fausiaina o alavai i le tino - le mea autu, aua neʻi faʻamoemoe o le faʻafitauli o le faʻavae o le faʻateleina o le faʻaleagaina o le faʻavae.

A maeʻa le potu i lalo, siaki le faletatala: E mafai foi ona faʻaalia ai le fiafia ma tagata fungas. E i ai se faʻafitauli o le faʻamaliega o le taualuga ma ulufale ma le totoʻa i itu uma o itu ma, pe a maua le mea e mafai ai, i se taimi vave o le coting.

Matou te faia le faʻatonuga i le atunuʻu atoa pe a uma le taumalulu: 4 taua mataupu 3703_3

  • 9 Dacaligs o le taimi e faʻataunuʻuina ia Fepuari

2 Aiga Tausia

E taua le mamago, e le gata o le ogatusi ma le fale puipui, ae o lona fale atoa: e toe foi i le fale ma faitotoa uma, tuu ai le potu e faamago ai. E mafai ona e faia se isi o auala avanoa - pe o se fana vevela, o se suauu mamafa po o le magalafu.

Siaki foi le tulaga o fesoʻotaʻiga: I le taimi o le taumalulu e mafai ona latou vete o coudent. "Faʻamamaina" pe le sili atu le vaʻaia o le uaea, ua faʻalogo i le vai sapalai faiga ma mea uma.

Faʻaaofia le eletise ma pato i taimi uma pe a uma ona siaki fesoʻotaʻiga - a leai se matagaluega puʻupuʻu atonu e ono mafai pe lolo.

O le a le aoga le gauai atu i le tulaga o le fale i fafo atu: Afai o iai sana le fufuluina o le fale - e le gata ua ufitia foi i foliga o le fale. le palapala ma lau, puipuia le faiga o le feitu ai le laau. Mo le lelei atoatoa ole uati, ma le faʻamamaina o faʻamamaina tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaopopo - Ua faʻatau atu i latou i falelotu ma fale.

Matou te faia le faʻatonuga i le atunuʻu atoa pe a uma le taumalulu: 4 taua mataupu 3703_5

O le gau o eseʻesega e faʻatatau i le malosi ma manaʻoga - e leai se manaʻomia e mauaina se faʻataʻitaʻiga lapoa mo alamanuia tetele mo alamanuia, e iai faiga faʻapitoa mo le faʻaaogaina i le atunuʻu.

  • 8 Dactional ma lea e tatau ona e maua le taimi seʻia oʻo i le iʻuga o Mati

3 FANUA SILI

A faʻamamaina le fale o le atunuʻu, o le ae faʻaogaina uma lou iloa uma o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le fale mautotogi, aua e leai se eseesega i le va o nei vasega.

Manatua ma faʻaaoga le Tulafono Auro: Amata i le pefu, faʻaauau se broom poʻo le faʻamamaina o le mama ma faʻaiʻu i le susu susu. O le mea tiga e faigofie - i lena faʻasologa, ua le paʻu le efuefu e pei o le foloa e pei o le foloa, ma le palapala o le a le fufuluina i le potu atoa.

Ae le i faimalaga, aoina ma oe le mea tatau i mea faigaluega mo le faamamaina:

Faʻamamaina o oloa: Glass ma le GIld Cooters, Grell Comaner (pe a fai o oe Keban i luga o le upega tafailagi)

O mea totino a le tagata lava ia: O totigilima tuai, mask pe, i le sili ona leaga, o le fusiua;

Meafaigaluega mo le faʻamamaina o: Mop, pakete, ieie, faʻapuʻu ma pulumu.

E le gata i le fufuluina o fola, puipui ma meaaʻomaga, ua ou mafaufau loloto i tulimanu o potu - e mafai ona i ai se ufiufi. Fai se toe faʻafouina i le kapeneta, aua e te fefe e lafoai mea na faʻaleagaina (susu, na amata ona pala). O mea o totoe e mafai ona faʻaaogaina pe afifi, fuafua i le latou setete. Afai e iai se manogi le lelei i totonu o le fale, e mafai foi ona e faʻatauina ni manogi faʻapitoa a Sperll, e faʻaopopo sina vinega (pe tusa o le 50 kalama o le vai.

Matou te faia le faʻatonuga i le atunuʻu atoa pe a uma le taumalulu: 4 taua mataupu 3703_7

  • 5 mataupu taua i le togalaau e tatau ona faatulagaina mo Me

4 pati

O le lalolagi ma laau i luga o le tau manatu e manaʻomia e le itiiti ifo o lou mafaufau nai lo le fale. Ufiufi le Blades o laʻau ogalaau, togafitia i latou ma se faʻapitoa faʻapitoa e faasaga i suega, tipiina le tagata oti, mama lala o laʻau mama.

A faʻapea ona e ufitia ai laʻau i le Pa'ū i le tautoulu, e sefe ai le la, e mafai e se la ona afaina ai laau tetele mai ia te ia. Aveese le puipuiga lemu, tasi le vaega. Afai e i ai le tau, ona totogi lea o le taimi ua pule ai le auala. Taumafai e aua le afaina laʻau, aua le soona fai, aua na latou o ese mai pe a latou umi se taimi e mafai ai ona latou feololo.

O se manatu lelei o le faʻapipiʻiina o le meainu o le manulele i luga o le togafiti: I le tautotogo o le manu o loo saili mo nofoaga o le a latou le fiafia ai, ma i latou fesoasoani.

Matou te faia le faʻatonuga i le atunuʻu atoa pe a uma le taumalulu: 4 taua mataupu 3703_9

Faitau atili