6 Fugalaʻau fou teuina mo umukuka o le a le taugata oe se penny

Anonim

Teteʻa mo pusa faitotoʻa mai i pusa laupapa, tagata e umiaina mo le Dests mai le Dourter mo ipu ma le isi 4 ofoofogia manatu o le oka.

6 Fugalaʻau fou teuina mo umukuka o le a le taugata oe se penny 3736_1

Leai se taimi e faitau ai se tusitusiga? Matamata ata vitio mo le teuina

1 teuina i totonu o pusa

Tipi tuusaunoaga pusa o fea cornfukes ma isi ituaiga o matutu o le taeao e masani ona faatauina atu. E tatau ona avea ma se mea e pei o se tusitala pupuu. I lenei auala, e mafai ai ona puipuia pulou mai koneteina afifi, seti ipu le talafeagai e maua ai le ata o le kamuta.

Peitai, afai e te le aoga ...

Peitaʻi, afai e te maua ni au e le le lelei pepa na faʻatau atu mo le ofisa o le fale, e mafai foi ona e taliaina latou mo ni faʻamoemoega lava, ma oti ai pusa mai lalo o eleele mamago.

  • O mea fou ma paketi teuina: Faʻafefea ona faʻaaoga le 6 le leʻi fuafuaina mea o loʻo i totonu o le fale

2 Faʻasaʻo teuina solo i le pusa

E faigofie ma e faigata manatu o palisi. Na o le taʻoto uma o le umukuka uma i le atigipusa i sikuea lamolemole, ona tuʻu lea i le pito. Ma o le a faigofie tele le mauaina o le manaʻomia nai lo le aofia i totonu o le 'pusa pule i le o loʻo faʻasalalauina ai le auvae.

O lea, sili ona manaia lauti & ...

O lea, e sili ona talafeagai le teu i matou ma terry solo ma terry, ona latou te le masani ona mafaufauina. Afai e te le fiafia i le avanoa i luga o ie ie ma ie lino, taumafai e tape i latou i taavale ma teuina i lenei auala.

  • 6 Teu Nofoaga i le umukuka, o le a le mafai ona e iloa

3 teuina o mea uma i luga o le fata

E mautinoa o loʻo ia te oe se fata - maua mai le tinamatua pe faʻatau tasi i le faleoloa. Ma aua e te le ofuina ni lauti i luga ma le ipu i totonu o le kuki mai le umukuka mai le potu malolo. Sili atu, alu tasi i le tausaga i le afa.

O lea, e mafai ona faaaogaina i le EK ...

Ma, e mafai ona faʻaaogaina i aso uma o le teuina - ia tuʻuina atu iina i le aʻoaʻiga faʻatonuga ua siʻitia i le laulau: Sounka pe suauʻu pe a e teuina i le kapeneta.

  • Le lava o le teuina o avanoa i le umukuka? 6 Manatu o le a fesoasoani e mafai ona maua ai 2 taimi sili atu

4 teuina o mea manogi i luga o isi

E toaitiiti o le fale e leai se paga-troiba utu. I le taimi nei, e mafai ona matou faʻaaogaina ma le manuia le teuina o le laititi o mea manogi i luga o faitotoʻa o umukuka kamuta. Na o le faʻaofuina o le ofu i le umiaina o le faitotoʻa ma sefe le ato ma se manogi.

O le teuina o mea manogi & ...

O lenei filifiliga o le teuina o manogi e atoatoa mo se tasi e le faʻaaogaina le aoina o mea manogi, ae e i ai ni nai ato i le tui. E matua sili lava mo i latou le sailia o se nofoaga - E sili atu le faigofie i le faia o le tele o fagu.

  • 6 O mea aoga i totonu o le umukuka e mafai ona faʻaaogaina e avea o se afu

5 Teuina mo le tao mo le magoto masini mamago

Amateur Manumunu Falani fale, cupcakes ma ke iloa lelei lea o keni ma agalelei O le galuega sili lea ona faigata ona lalagaina foliga foliga ma le faaeteete ma le faaeteete mai le saute.

I faleoloa na faʻatau atu faʻapitoa

O tagata faʻatau faʻapitoa mo le faʻatauga mo faʻatauga i faleoloa, ae mo lenei faʻamoemoe e mafai ona e mafai ona ofi le umukuka mama. Tuu i totonu o le potu tapunia, ina ia aua nei fausia se ata ata i luga o le laulau.

  • 5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka

6 Brackty Card Courboard pusa o ni tagata ese i pusa

E leai se tasi o le a vaʻai i le au o loʻo i ai i le aufaamaumau pusa, vagana ai mo tagata e ona. O le mea lea, afai e te le o le mautonu i nisi o faʻamatalaga o lenei metotia, matou te faʻaaogaina ma le faʻamalosiina. Auai o ni atigipusa o loʻo i totonu o le fale, ma o loʻo talafeagai i le tele.

Tipi le pito i lalo o le pusa ma aveese ...

Tipi le pito i lalo o le pusa ma aveese le tapuni. Sauni! Ua e maua le tetea ma lea e mafai ona e faʻatulaga i le tasi pusa teuina o mea manogi, fagu tamaiti, fuaina sipuni - ma lautele, soʻo se mea.

  • 6 Sauniga-faia ni fofo mai IKEA mo le teuina i le umukuka, o le a le lavea le atotupe

Faitau atili