Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea

Anonim

Fausia se lisi o galuega, suʻe mea o paketi ma fai se mea ma lou lava lima - taʻu le auala e faʻaleleia atili ai lau tulaga o loʻo iai ma le taugofie.

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_1

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea

1 Fai se lisi o galuega

Atonu e foliga mai o le vailaʻau ma manino, ae o se faʻamaumauga auiliili o mea e manaʻomia ona toe faʻatuina i le fale mautotogi o le a "'ai se elefane." Tuu oe lava o le laupapa i Tylllo pe na o se laulau i luga o se komupiuta, lea e tusi ai ni vaega tetele tele: umukuka, potu malolo, potu moe, fale puipui. Ona tusi lea o mea uma e manaʻomia ai lou mafaufau. Tuʻu i le mumu mea e fai ai e masani ona ola i le taimi nei, samasama - o a mea e faʻaosofia ai ma vete totonu. Green manaʻomia e faʻailogaina le mea e mafai ona e faia i le taimi nei, e aunoa ma le faʻatinoina o faʻatauga ma taulimaina i polofesa. O lenei mea i luga o le komepiuta e sili atu ona o lea e mafai ona e teuina sootaga i faʻasalalauga, paʻu ma oloa i luga ole laiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, na e faʻataulafoaʻia se faapaologa i totonu o le laulau. I luga o le 'eleʻele mai mea tuai o loʻo feula ese mai le Windows na tauina ai le fola i luga o le foloa ma gaosia i luga o le totonugalemu. Green o le a avea ma kilia ma aveese mea le talafeagai, faamamaina. Mumu - teuteuina i luga o le taualuga ma ata mai le Windows. Samasama - le mataga. O lea auala e maua ai le avanoa e fuafua ai le toe faaleleia ma amata faʻaleleia atili tulaga o lou tulaga vave ma e aunoa ma tau lautele.

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_3

  • Faʻafefea ona toe faʻafou le toe faʻaleleia ma ou lava lima mo le masina o tafaoga: Fuafuaga mai le 4 sitepu

2 Saili mea tau tupe e faigofie ona faaaoga

O le a fesoasoani e sefe se auala talafeagai e faʻatau ai mea e mafai ona e faʻaaogaina e aunoa ma le fesoasoani a tagata faigaluega. Muamua o mea uma o totonu o pupupa, vali, phim, fola ma fesoʻotaʻiga meafaigaluega. Asiasi i le tele o fale faleoloa ma fai mai e faaali atu ia te oe o le usuina o le agavale agavale: E masani ona latou faʻatau atu i le paʻu. Masalo o le a lava lou toe malosi mo se faʻamamafa poʻo se vaega foi, faʻapea foi mo le teuteuga, faʻataʻitaʻiga, teuteu le vaega i totonu o le Kapepeti. O le tala lava e tasi ma le vali o loʻo avea ai taga fou o le faʻatau atu o le taugofie, ae o le mea lea, sauni e saili se pato talafeagai i le tele o faleoloa i le tele o galuega.

Fefaʻasoaaʻi ma faitau i le tagata o loʻo i ai i luga o le 'aʻai, e masani lava i tagata pe a uma ona toe faʻaleleia mea e faʻanoanoa e lafoaʻi. E i ai taimi e taugofie i nisi taimi nai lo latou tutu i totonu o le faleoloa, pe mo le mea uma e aunoa ma se totogi.

O le a le galuega e mafai ona faia oe lava

  • Fugaina o le pepa puipui. E sili le suʻea o pepa pepa moli i se faigofie mamanu pe leai foi.
  • Vali puipui. Vaʻai mo vai faʻavae i filifiliga e mafai ai ona e faia ni mea teuteu faʻapitoa o vaega - faʻalavelave ma teteʻa. O lea e te maua ai se sili atu le manaia ma le loloto le aoga ma aveese le fefe o le a le atoatoa le lamolemole.
  • Laminate ma le Tile. Lua tala o au talapau e mafai ona aʻoaʻoina na oi latou. A e le tatau ona e fefe e te inu mea eseese: mo se faataʻitaʻiga, e mafai ona outou tuʻufaʻatasia malo i luga o le umukuka.

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_5

  • Faʻafefea ona ola i totonu o se fale mautotogi ma faia ni toe faʻaleleia: 11 aoga fautuaga

3 Amata galue ma le a

O maketi o le tapenaina o maketi ma faleoloa o loʻo tuʻuina mai se lautele lautele mea e mafai ona faʻaaogaina e le gata i pa ma faʻalisi, a e tuʻu atu foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻatau le atavali lanu lanu ma tuʻu eseʻese le kapeneta tuai. Pe faʻatau se tamaʻi fagu o vali ma toe vali i se pupula susulu o le faʻamalama o le faʻamalama ma faamalama, faʻafou nofoa ma se laulau. E masani lava, e foliga mai e leai se faamoemoe o meaafale ma mataʻutia ona o mea na vaaia, ma ina ua mavae le faʻafouina e foliga eseese.

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_7
Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_8
Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_9

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_10

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_11

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_12

4 alu solo

E i ai ni tulaga e foliga mai e aunoa ma le fesoasoani a tagata faigaluega, e le o le tapunia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o e mativa ma e te filifili e faia se mea. O le faʻaiuga manino o le suia lea o le uaea, faia ni faʻaiuga faaopoopo mo Chandeliers ma moli moli. Taugata, pefu, faigata ma umi.

Taumafai puʻupuʻu e mumusu se vaifofo manino ma o mai i luga ma isi filifiliga. Masalo e mafai ona e faʻaogaina le laulau a lamepa ma laulau. Po o se moa, i le taimi e tasi e uunaʻia ai le faʻamafanafanaga. O le isi filifiliga o le tumutumu o lipine lipine o loʻo faʻamamaina atoatoa le laʻasaga i luga o le umukuka.

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_13
Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_14

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_15

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_16

5 Faia oe lava

Aua neʻi e fefe e fai se mea oe lava, aua e te iloa le mea o loʻo i ai lou fale ma mafai ona e faia se matagofie matagofie e aunoa ma se totogi faaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, taumafai e teuteu pupuni, solo solo poʻo se ie puipui. Fai se laulau moega mai se pusa laupapa poʻo se faigofie nofoa o laupapa. E le afaina pe a fai e le atoatoa - o loʻo iai lona lava faigata.

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_17

6 Fesili mo se fesoasoani mai le setete

O se lomiga faigata ma umi e aoga ia i latou o loo i ai faafitauli municipal fale po o le toe faaleleia tulai ona o mafuaaga fafo, mo se faataitaiga, na faaali atu se mamanu i luga o le taualuga ona o le taualuga tafe i se fale mautotogi. E masani ona faʻatali mo se fesoasoani mamao i se taimi umi, ma o mea na fuafuaina e le manaia, ae o nisi taimi e sili atu nai lo le leai.

Faʻafefea ona fai le toe faaleleia e aunoa ma tupe ma tagata faigaluega: 6 superb faʻamatalaga o mea 3751_18

Faitau atili