Tekonolosi o le apaau "susu silika" plaster: auiliiliga faatonuga

Anonim

Matou te faʻamatala e uiga i uiga ese o le faʻapipiʻi paluga ma metotia o le faʻaaogaina o ituaiga lua o mea: sauni e faʻaaoga ma sipuni e pei o le suavai puipui.

Tekonolosi o le apaau

Tekonolosi o le apaau

Ae le i toe faʻafouina, e tele le tele o mea masani. Ou te manao e taumafai se mea fou. Ae o le aulelei lea o 'ata tuʻu faʻatasi ma lelei faʻatinoga. O se tasi o nei tali o le sima o le sigsster mastic "suavai siliva". E leʻi aliali mai le faʻapitoa i aso uma, ae ua fiafia lava i se manaʻoga maualuga. O le a matou fuafuaina pe faʻapefea ona tuʻu se siʻurk faʻapipiʻi ma o le a ona foliga.

Auala e o ai i le Silk Plaster

Foliga o teuteuga

Mokre Stucuc styling tekonolosi

- Sauniuniga o le Faavae

- Talosaga

Faaaogaina Polokalama Daicque Plass

- kuka le laualuga

- tetea le paste

- Matou te faʻatagaina le tuʻufaʻatasiga

Faʻafefea ona fai se faʻaleagaina

Ituaiga ma foliga o le faamaopoopo mastic

Iloga lua ituaiga o mea.

  • O le muamua o se vai vai faʻapipiʻiina paste ma sili sili ona lelei. E faʻaopopo i le uʻamea paʻu, penina powder, paʻu paʻu. O le manino o le acrylic ua faaaogaina o se noataga. O le pisia e mafai e ala i le faia o se afi. Faʻatopetope le taufaʻamataʻu e pei o se pupula mata. Pe a suia le vaʻai o le vaʻai, o le pupula e faʻateleina ai pe mou atu. I fafo, e tutusa lelei ma susu susu. Faʻatau atu mea i le faiga o le sauni o le sauni-e faʻaaoga mastic.
  • O le lona lua o le ituaiga o le suavai puipui. O se mea e manatu o se tasi i totonu o le pepa DEMCor ma le pase fasi. Faatauina atu pei o se matutu paluga. I le faiga ua saunia mo le taoto, o se mafiafia palasitika malosi, lea e faʻavae i luga o le tele o sela celsulose. E sili atu i se manifinifi manifinifi i luga o puipui, e afua mai ai ni faaletonu ma faatosinaga. O le iʻuga, o se tau manaia o loʻo mauaina, o se mea e masani ai o se mea lelei o se ie siliki.

Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faʻataʻalo uma i ituaiga o silika.

Tekonolosi o le apaau

Faʻafefea ona faʻaaoga le teuteu teuteu teuteu "susu le sili atu" ma ou lava lima

O le tekonolosi e pei o le faʻatatauina o soʻo se sisitema fefiloi. O le a matou auiliiliina auiliili.

1. Sauniuniga o le laualuga

O mea o loʻo tuu i totonu o se manifinifi manifinifi, o le mea lea e le mafai ona iloa uma le faaletonu ma isi foliga o le leaga. Mo lenei mafuaʻaga, o sauniuniga lelei o le faʻavae o loʻo faʻatino. E fesoʻotaʻi ma ua ufitia i le faʻaiuga o le fofo e faʻavae i luga o le sipuni. Ma ituaiga eseese o loʻo galue i auala eseese.

  • Tuai le stucco. Iloilo ma le faaeteete, pipiike, aveese fasilaau fasi pepa. Faia gaogao ma isi ni faʻaletonu faʻatumu i le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, latou te mago. Faaee se faaeeina faapipii.
  • Sima. Plaster, foai ia mamago, tuu ese. Afai o iai ni nai lo ni nai lo itu, a o le i tuʻuina i latou, o loʻo tusia i latou ma le palasitika palasitika. Ona latou lamolemole i le umi atoa.
  • Laupapa laupapa laupapa ma nofoaga. Ituaiga uma o fafie ma faʻamalamalamaina papa ua tuʻu ese, muaʻi mea leaga. O le mea ua mago ua togafitia ma se viʻiga e aveese ai le masoa e le mafai. Faaee le faaumaina o le mana.

O le manatu faʻapitoa e totogi e faʻamalosia ai ma fungas pe a latou i luga o le faʻavae. Ua fufulu, tumu atoatoa i se fasi. O le faaiuga a se vaifofo e faʻaaoga, tapuni le faʻavae. Toe tasi le togafitia ma se inisiua antippic. Matau atoa le laualuga atoa ma le faauma mastic.

O loʻo fefiloi ma faʻamamaina paʻu e tatau ona faʻaseʻe. Mo lenei ave o se vailaʻau talafeagai. O le a tapunia lelei vailaʻau, faʻaleleia lona faʻamalosi i le pule. Lenei o le a faʻaititia ai le faʻaaluina o mea ma mea e fesoasoani ia aofia ai i le tele e mafai ai. Afai e le o le Primer, e mafai ona ave se vai-pito i fafo poʻo le acrylic vali, faʻafefiloi ma le pv elu i le vaega o le vali i luga o le vali i luga o le vali i luga o le ata o le ph O le fofo o loʻo faʻaaogaina o se Primar. E manaʻomia e ave le vali latalata i le teuteuga lanu fefiloi. Paʻepaʻe - faʻapitoa filifiliga.

Tekonolosi o le apaau

2. Faʻaaogaina o mea ua maeʻa

E mafai ona e talosaga mastic i auala e lua. O le muamua e faafaigofie pe a fai o le matata e sili atu i le tasi vaega.

Tasi vaega

Amata mai le alavai o le sikuea, ona tumu ai lea. O le mafiafia o le ofutino e tatau ona sili atu nai lo le 2 mm. Afai e iai ni vaega o loʻo i ai i vaega poʻo ni elemene o se foliga faigata i luga o le vaalele, muamua "avetaavale" i latou i luga o le alatele. Ona faʻatumu lea o le avanoa. Alu i luga o le pa puipui "slutenka". Ina ua uma ona faʻaaoga le mastic Polikatics ma le fiafia. Afai e te manaʻomia se isi vaega, e faʻaaoga i luga o le lauʻeleʻele. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga le ribubbbbbbbede vaʻa, leaga papupuni, faʻailoga poʻo naʻo le tuʻinanau o polyedyne.

O le tele o faigata e aofia ai le taotoga e lua. O lea e liliu ese le pule, e tutusa lava ma le lotoa i venetian.

Tekonolosi o le faʻaaogaina o le sipuni ai "susu sili le manaia" i le lua vaega

  1. Matou te faafaigaluegaina sina mastic i luga o le celma. Kiliki i le Junction i le va o le puipui ma le taualuga, faatino le smear. O ia manogi o le tuaoi o tuaoi o le sikuea o le 0.7-1 sikuea mita. M. Tuʻu le malosi tele, e manogi i luga o le faʻavae. Faaluaina le aveʻesea, faʻasolosolo le mea e fai ai le mea faigaluega. A maeʻa ona faʻataunuʻuina tuaoi, faʻatumu i totonu o le sikuea.
  2. Sa matou agai atu i le soofaatasi. Faatumu le isi sikuea. O le vaega lenei e faʻatumuina i lalo o le mea moni na e galue i le taimi muamua. Ona matou faia lea o le faauma o le sikuea i le pito i luga o le puipui. Fai mai i lenei polokalame, le Matai ua taua o le "Scenteka", matou te galulue ai e oʻo i le iʻuga. Tau taua: O vaega o tuaoi o sikuea e le tatau ona maitauina. Ina ua uma ona faʻatumuina le faʻavae atoatoa, tuu o ia mamago. Taimi e fofo ai o loʻo faʻaalia i luga o le afifi.
  3. O le vaega lona lua e sili atu le sili atu i le auala e tasi. Matou te amata i le tulimanu ma agai i luga o le apefai. Naʻo le tasi le eseʻese le ituaiga i tekonolosi. I le faaiuga o le galuega i luga o sikuea taʻitasi, matou te toe foʻi i le tasi muamua. O le faʻauma i luga o le mago teisi, o le mea e manaʻomia mo le faʻavaeina o le tino. O sela mama e faia ai ni pupuu puʻupuʻu e fausia ai le ata. E mafai ona galu, strokes, laau Kerisimasi, ma isi ..
  4. Ile faaiuga ole Applix o le vaega lona lua, matou te amatalia le asi. O lana sini o le poloka e oʻo i le laʻititi le faigata i luga o le fanua lafoa, ia te ia se susulu susulu. E manaʻomia le faia lea i lenei mea ma le fesoasoani a le faʻalumaina poʻo le celma. Matou te fetaomi le mea faigaluega i le puipui ma sina malosi, toe faia gaioiga e fausia ai se fale gaosi. O le moli moli e tatau ona mago. E le o se aso.
A maeʻa ona mago, ua mafai ona e faʻasoasoaina varnish. E tatau ona ia faia ma le faaeteete, aua e matua faʻamamalu le tautau i le vaiaso.

Mafaufau ma le faaeteete i fuaitau uma pe faʻapefea ona faʻaaoga le sili o le sima i luga o puipui, e mafai ona e i totonu o le vitio.

Faʻafefea ona tuʻu i lau lava lima Presc Silk Plaster

Faia o le a faigofie, talu ai o le suavai pepa e faigofie ona tumu. Matou te tuuina atu se faasologa o galuega.

1. Sauniga 1. Saunia o le Faavae

O galuega sauniuni e faʻafaigofie, talu mai le faʻafilemu o le mafiafia e nana ai ni nai faʻaletonu laiti. O mea leaga tetele ua tapunia ma le toe faaleleia fofo. E taua le tape le vaalele mai le filogia. E le tatau ona i ai ni avanoa. O gaʻo, vali poʻo le palapala na faasolosolo ona faaseʻe i le teuteuga ma o le a faʻaalia i le ituaiga o feʻeseʻesea ma pisia. O lea, e tatau ona mama.

O vaega uamea na teuteuina foi, e valivali le atavali muamua mo le uamea. O lea e le mafai ona latou maua le tuli i le taimi. O le lanu e sili atu le filifili latalata i le paolo o le au fai mea. Aveese le teuteuina ma le fingus pe a o latou. Ia e mautinoa e faʻaaoga le aftiseptictic ma faʻapitoa muamua. O le pa saunia saunia i lenei ala ua faamamaina mai efuefu, eleele, maua mama.

Tekonolosi o le apaau

2. Sauniuniga o le fefiloi

O le tekonolosi o le faʻaaogaina o le sili atu o le sili o le sili o le alek e aofia ai le tapenaina o pasta e galue ai. O le faia lea o lenei mea, o le ae manaʻomia se pusa avanoa ma mafanafana vai. Amata i le aʻoaʻoina o faʻatonuga i luga o le afifi. O loʻo faʻaalia mai ai mea tonu, e le o mafai ona suia le faʻamalosi. E manaʻomia le taumafaina e pei ona taua i lalo.

  1. Matou te faʻamafanafana le vai i le vevela o le 30-35 ° C. Afai e malulu, e le mafai e le areto ona faʻaitiitia, o le a le maua ai e le manaʻoga manaʻomia i le vevela.
  2. Fuaina le aofaʻi manaʻomia o le vevela vevela. Sasaa i totonu o se pusa mama.
  3. Muamua e tuu i lalo o le laina poʻo isi anotusi o tamaʻi afifi, pe a fai o lena mea. Matou te tuuina atu fiber e vela i totonu o le 5-10 minute. Ona tatou momoe ai lea o isi vaega o le paluga.
  4. O le mea lea e tuʻi ai le lapoʻa ma ou lima. E sili ona lelei le ofuina o totigilima papa. O le faiga o le fagota ma e le mafai ona faʻaaogaina ni mea faʻapitoa. Na latou faaleaga le siiina o le talanoaga.
  5. Matou te fufuluina ma le faaeteete le PASTE aʻo leʻi mauaina se magafagafa e tumau. E tatau ona tutusa o ia sau kulimi. Matou te malolo mo le fulafula.

O lenei ua sauni le taufaamatau mastic mo le galuega. A faʻapea e faapea na matua tele, i le faʻaiuga o le aso o le faʻamamaina o se taumafataga na tumau ai, na tuu i totonu o se taga palasitika ma tapuni heniminically. Manaia mea, pe a manaʻomia ai, susuluʻi, pe a uma ona latou galulue. I se faʻaopopoga, o toe vaega e mafai ona faʻaopopo i le fou ma le tau.

Tekonolosi o le apaau

3. Faatoleniina le suavai tele

E galue o le a ave se maʻeʻe poʻo se tamai palasitika visa. Matou te tuʻuina se vaega laititi o le mastic i luga o le mea faigaluega, matou te tuʻuina atu i le vaalele i se tulimanu o 10-15 °. Ina ia faia le tina. O loʻo tatou agai i luma, matou te tufatufa atu le faʻaoso i luga o le faavae. E tatau ona taoto i lalo ma se toniga o le toniga ma le mafiafia o le 1.8-2.0 mm. I le maeʻa o le itula ma le afa, o le ufiufi tumu e tatau ona utu. O le kalama ua susu i le vai ma ma sina taumafaiga e faʻaalu ai i luga o le vaalele.

Pulea le saʻo o le galuega o le a fesoasoani i le tuai o moli. O le lamepa e faia i itu ese mai itu eseese e iloa ai mea uma e mafai ai. Le faʻaumaina ua tuua mo le faʻamamaina. E tasi le tasi pe lua aso i le potu vevela. E le mautinoa e pa'ū i lalo ifo 15 ° C. E faʻatagaina ona aloese mai ma faʻaoga le magafagafa ma vaigoloa e faʻavaveina le gaioiga.

Faʻafefea ona fai se ata

O le teuteuga o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga mo le tele o faʻafitauli, mamanu ma mamanu. O lenei mea na fuafuaina, faataʻitaʻi, o ata leo. A o le i amataina galuega sauniuni o le eseese o lanu eseese. Afai latou te leʻi faʻatau, ave se lanu ma paʻepaʻe sauniuniga. Ufiufi i le itu taumatau ma o latou lava lima. Ona faatino lea i se faasologa.

  1. Faatulagaina i luga o le tino ua saunia ala. O le feʻau o vaega o lanu eseese o loʻo olo ai le penitala.
  2. O le tulaga o loʻo i ai o le tutusa lanu e faʻatumu ai pasta. Ogatasi ma lamolemole mea. O le pito o le Sparp o le Spalala na faʻasaʻoina ai le tuaoi o le vaega, aveese le faaluaina.
  3. Faasolosolo faʻatumuina le vaalele atoa.

Afai o le ata e matua faigata, o ese mai. Faʻaoga le tuʻufaʻatasia o paʻepaʻe i luga o le puipui, ona vali ai lea ma acrylic vali.

Tekonolosi o le apaau

Faitau atili