O le a le mea pe a fai o le tamaʻi fale o loʻo faʻamauina ma mea: 6 manatu aoga

Anonim

O filifiliga e faʻatau ai mea leaga ma mea e le aoga, ae le o mea le lelei, ae o latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaoga lelei o 'auʻaunaga, faʻatulaga se garag o le faʻatau pe faʻaaogaina ni isi tulaga sili ona malie i ai.

O le a le mea pe a fai o le tamaʻi fale o loʻo faʻamauina ma mea: 6 manatu aoga 3884_1

O le a le mea pe a fai o le tamaʻi fale o loʻo faʻamauina ma mea: 6 manatu aoga

Afai o loʻo e siaʻia i totonu o meafale ma mea, ae aua le faʻaaogaina tele se mea, o le taimi lenei e aveese ai mea e ave ai le ea mai lou fale mautotogi. Matou te taʻu atu ia te oe le mea e mafai ona faia i mea, pe a na o lou togiina ia te oe le salamo.

1 Recycle faaaoga auaunaga

Saili atu pe afai o iai tagata i lau taulaga o loʻo palu mea faʻaaogaina mea i totonu o fua fua. O se tulafono, ua fai ai auaunaga faapitoa. I se taimi talafeagai mo oe, latou te o mai ma ave mea uma ua e sauni e avatua. O nisi e maua ai ni ponesi, o isi na o le aveesea o le matua. O lenei metotia e talafeagai aua e te le manaʻomia le faʻateʻaina i le faʻatau atu oa matou meaafale ma isi mea tetele i le fanua, aua o le a faia oe e tagata faigaluega faʻapitoa.

O le a le mea pe a fai o le tamaʻi fale o loʻo faʻamauina ma mea: 6 manatu aoga 3884_3

  • 6 O mea aoga o le aiga e aoga e amata ona o loʻo i ai le auvae

2 faatau mai le lima

O se tasi o le sili ona lauiloa ma manino auala e aveese ai mea tuai e faatau pe avatu. E mafai ona e tuʻuina se faʻasalalauga i luga o le upega tafailagi poʻo le faʻatulagaina o se tele-faʻatau faʻatau i ou tuaoi. O le ala lona lua e faigata tele e faʻatulaga, ae e televave nai lo faʻatauga e ala i se faʻapitoa faʻapitoa.

O le a le mea pe a fai o le tamaʻi fale o loʻo faʻamauina ma mea: 6 manatu aoga 3884_5

3 tuu le tagata le tagolima

O le filifiliga lea e matua aoga mo tamaiti, o meafaigaluega le aoga ma faʻataufaufaʻuʻaluiga, ae o loʻo i ai lava tulaga lelei, ae e te le manaʻomia. E tele nofoaga volenitia e maileia e aiga maualuluga poo ni tagata o loʻo iai i se olaga faigata olaga. Tautua i taimi uma faʻaaliga lisi o mea taua o loʻo sauni e piki ma lima.

O le a le mea pe a fai o le tamaʻi fale o loʻo faʻamauina ma mea: 6 manatu aoga 3884_6

4 Ave i le atunuu

Ua oʻo i le taimi e amata ai tapenaga mo le tau o le taumafanafana. Faatasi ai ma le fesoasoani mai mea le talafeagai i le fale mautotogi e mafai ona e suia ai le atunuʻu o loʻo i totonu, ia sili atu le mafanafana. I le taimi lava e tasi, o le avanoa o le fale mautotogi e aoga i lenei mea: aunoa ma luga o le malosi ma mea uma o le a sili atu ona mataala ma sili malie mo le olaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoa o le tolu lona tolu o potu ma tau mo le tele o itu e aunoa ma se tulaga, e mafai ona avea ma se cozy o le atunuʻu. O mekasini Matua, e leʻi faitauina - O lenei mea o le a iloa ai foi ma le mafaufau i totonu o le atunuʻu.

O le a le mea pe a fai o le tamaʻi fale o loʻo faʻamauina ma mea: 6 manatu aoga 3884_7

5 tufatufaina i isi potu

O nisi taimi o le mataupu, o le sili i le potu e tasi, fetaui i le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o sina tamaʻi potumoe maʻa e mafai ona toe faʻatulagaina i totonu o le umukuka ma faʻatulaga o le teuina o ipu poʻo isi atigi atigi. E mafai ona e tuʻuina i totonu o le potu malolo, vavaeeseina i lua sone aoga poʻo se tuʻufaʻatasiga o le fale faʻatumu mai le potu e oʻo mai i ai. E mautinoa lava i lou fale mautotogi ei ai le meaafale e sili lava i le auala e tasi i le tutusa potu, ae mafai ona saufilemu i se isi.

O le a le mea pe a fai o le tamaʻi fale o loʻo faʻamauina ma mea: 6 manatu aoga 3884_8

6 Fesuiaiga mo Auaunaga

O le tulaga le masani ai o le lafoaia o le fesuiaiga o mea i luga o auaunaga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te le o manaʻomia se TV muamua, ae e manaʻomia le agai i le sofa pe faʻamama le lafu i le mautotogi. E mafai ona e faʻaaogaina mea a le tagata lava ia ae le o tupe. E ala i le auala e mafai ai e le fesuiaʻiina, ae faʻapena foʻi i isi mea, mo se faataʻitaʻiga, i suamalie mo se tamaititi poʻo se mea e manaia ia te oe lava. O lenei mea uma e mafai ona faia i luga o nofoaga faʻapitoa poʻo ni tagata nofoia, o le faʻafitauli o le tau o le tau e masani ona aoga iina.

O le a le mea pe a fai o le tamaʻi fale o loʻo faʻamauina ma mea: 6 manatu aoga 3884_9

  • 6 aoga masani o tagata e masani ona atoatoa le tumau i le fale

Faitau atili