5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu

Anonim

O ata lauiloa a le lalolagi, o se pa e tutu ma faʻatau atu i le tamaʻi fale - faʻamatala pe aisea e tatau ona tuʻua ese ai le pa b. - Faʻamatala pe aisea e tatau ai ona tuʻua pe faʻaaoga lelei ni metotia matata.

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_1

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu

1 faʻaaogaina ata o le lalolagi-taʻutaʻua

E le afaina, e te faia pepa faʻapipiʻi a le befa ma se alavai auro pe tusi i luga o le puipui i le umukuka masani o london, pei o le ata i totonu o le ata. O le sili ona lauiloa o le elemene e te fuafua e faʻaaogaina, o le saoasaoa o le a le fiafia. Le mea sili, o le ae le toe maitauina, ma i le sili ona leaga - o le a amata ona e ita.

O le mea lea, tusa lava pe e te faia se miti, mo se faʻataʻitaʻiga, alu loa i Farani, aua le faamuamua faʻamaumauga o le Eiffel o siomia ai oe. Galue i le le mafaufau: Aʻoaʻo pe faʻapefea ona foliga masani a Pale i Paris, faʻaopopo elemene i le sitaisaga o faʻamaonia.

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_3
5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_4

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_5

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_6

  • 5 auala i totonu o le a faʻaleleia atili ai le siosiomaga i le aiga

2 taumafaiga e maua ai le lokaina i totonu o se tamaʻi fale

Ioe, o le Loft o se tasi o sili ona matagofie o itu i totonu o itu i totonu o le itu. E foliga tutusa i taimi e tasi male toa ma le toa ma le toa, aulelei ma muamua. Ae o loʻo ia te ia se tasi taua: E faʻavae i luga o se avanoa. E na ona ia manaomiaina le maualuga o lona taua, o se nofoaga tele, o se sima, tioata, o moli uila ma paipa. I le masani ai o le masani Khrushchev, e lalaga tele, uiga ese ma le talafeagai, pei o faʻataʻitaʻiga i le ata, ma e vave lava ona amata gaoioi i neura.

Peitai e le o manaʻomia le musu e musu e le mafaafitia atoatoa, e mafai ona e gafatia le tasi o le pa ma le sima, o se paʻu paʻu paʻu paʻu i le faʻamalama i le umukuka i totonu o le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka i le umukuka

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_8
5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_9

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_10

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_11

  • 5 Matagofie auala i totonu, mai lea o le le mautonu

3 le talafeagai pa puipui po o le ischen Island

Mo se sili ona lua elemene o se mea taua o le sili ona taua cuisine. I le tele o fale o Rusia mai le Skitchen Island, e manaʻomia le musu e teʻena ona o le a faʻafaigofie le gaioiga, ma i le manatu e kuka ai le taʻamilosaga ma faʻafaigofie. E fai ina ia mafai ai ona avea se vaega o le lapoa, - mafai, ae le o le sili fofo.

O le tala lava e tasi ma le cout. E ono aoga pe a fai e te vavaeeseina le va o le potu vaʻai o le potu malolo mai le potu 'ai i le potu' ai i le potu poʻo le a e faʻaaogaina nai lo le laulau 'ai poʻo faʻatasi.

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_13
5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_14

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_15

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_16

  • Aua le faigata: 5 faigofie i totonu o faʻavae e foliga taugata ma matagofie

4 kopiina o mea taua

E masani lava o le faʻaosoosoga e maua ai se kopi Saina o se tasi o loʻo iai le totonu o le totonu o le totonu o loʻo i ai. Ma le filifiliga e faʻatau se mea tutusa, ae o loʻo faia fua i le vasega tamaoaiga o le tamaoaiga, e foliga mai o se mafuaʻaga talafeagai ma aoga. Ae o lenei e galue ai lava le tulafono lava e tasi ma kopi o ato lauiloa, - pepelo pe vave vaʻaia, pe tuʻituʻi ese mai le vaega o totoe o le ata.

Lototele, musu e faʻataʻitaʻi i totonu o fale i totonu o aiga ma alu e aʻoaʻo le lalolagi e maua ai le mea na avatu e le lalolagi i le Boice Byvice ma tagata mamanuina. O le a e mauaina mea maualuga-uiga e le maasiasi e taʻu mai ai ma fatuina se avanoa muamua o loʻo siomia ai oe.

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_18
5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_19

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_20

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_21

  • 5 Borging metotia i le mamanu o le potu malolo (ma le mea e sui ai)

5 kopi o le faleoloa tu

Mo sina lava a o ou masani ona o mai i se faleoloa tele ma le tele o meaafale autu e faʻatau uma ai mea ma faʻaopopoga o loʻo teuteuina o oloa. E faigofie ona faamatalaina: O le tagata na sau mai le fale mautotogi, lea na ia vaivai ai i se mea, ma ou te manaʻo i suiga lelei ma faʻalelei, o loʻo ua uma ona tausia.

Ae ui i lea, lafoaia le manatu e kopi ai manatu o isi tagata ma taumafai e o atu ma e o lo o ese a oe. Musuia blogs, ata ma mekasini, ave se fasi filifiliga taʻitasi e te fiafia iai - tuu lau fesoʻotaʻiga e uiga ia te oe.

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_23
5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_24

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_25

5 faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu 3930_26

Faitau atili