Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina

Anonim

E toʻatele e taumafai e fai toe faʻalelei i se taimi vave ma e mumusu i faʻafitauli e manumalo ai ia le itiiti ifo i ni nai vaiaso. Peitaʻi, e masani ona tosina mai e le iʻa meaʻai poto. O lenei mea faʻaalia e faʻaalia ai le faiga faʻapolofesa, o se potu e tolu potu e mafai ona faʻaopoopoina mo le tolu masina.

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_1

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina

O le fale maunu ma potu e lua o le liliu i totonu o se tagata. O le tagata iloga na tatau ai ona fai fesoʻotaʻiga i potu mo matua ma fanau ma saunia mo le nofoaga o Peretania aofaʻi - o le potu malolo-kamuta-fale-ola.

Fuafuaina

I le galuega ua fuafuaina, o moomooga uma o tagata faʻatau sa tatau ona faʻaalia. O le potumoe ma tamaiti na faʻaaogaina i le tulaga o potu nofomau ai potu. Na mafai e le potu o matua ona vaneina le nofoaga mo se potu ese i lalo o le potu e fai ai le la potu. I le potu tele ma le potu o le tama teine ​​i le taimi o tama teine, i le aia tatau o le ulufale, maualuga vaega o vaega mo le fausia-i totonu o falesa.

Nofoa ma se laulau 'ese mai le suti ...

Nofoa ma se laulau 'ai na faia o le poto masani na faia e oka ai i le tusia o le tusitala o le tusitala o le poloketi. Na vaeluaina le pusa o le ventitila i le fale kuka, e faataʻitaʻi ai le piliki matua.

Tuʻu le faletaele, o loʻo totoe i le tuaoi muamua, vaevaeina i se faletaele ma faleuila. E aoga le le faʻailoaina o le le Aofai o le le aoga le fuafuaina - o malumalu uma e faʻatatau i le le faatagaina potu o le tele o le mamafa o le potu. O le mea lea, o le itu na auai i le ofu manaia o le fuafuaga mai le tagata atiaʻe, ma i le iʻuga sili ona faatulagaina, ma i le potu malolo o loʻo iai se potu malolo.

O le umukuka apamemea ma le fola ua faatulagaina ...

O le umukuka afu ma le fola tipi ese ese se tino tele-mamanu. O lona faʻatuatuaina clituch ma ni mataua e maua ai le lautele lautele ma le maualuga o le malosi ma le tumau.

Lipea

Muamua o mea uma, faʻapipiʻi fou faʻamalama faʻamaumauga. Ona amata loa lea o le fausiaina o puipui. O le fale mautotogi ua pa i le faletaele, ae na o le atoa o le potu. O vaega na fausia mai Martwall - na fausia uamea faavaa, tumu i minerale fulufulu ma nutimomoia glc.

I le fonotaga muamua ma le tagata mamanu ...

I le fonotaga muamua ma le tagatavaai, o tagata faʻatau na iloga ai le tele o mea aoga, latou te manaʻo i le umukuka ma le lanu lamolemole.

Sa faʻapipiʻiina i luga o fola ma le mautonu ma le a sasaa e le fola. I luga o le alatele i le alatele, o le umukuka ma le faletaele na faataatia ai le poletivin ma le porcedio.

Malu malu i luga o le puipui i totonu o le potu ...

O laupepa vaivai i luga o le puipui i le potu o le tama teine ​​e avea ma lelei lelei le maualuga. Sa leai se mea e faʻafesoʻotaʻi ai le puipui - O lenei faʻaumaina o mea e nana ai se laititi o mataua. Ae a o le i taina o le panels, o le puipui na togafitia ma le pionene plainger.

I nisi nofoaga, na faataape- magalauina o taua ma lulu. Faasee fausaga mai le glc ma nana le eletise eletise. O lea foi na mafai ai foi ona faʻapipiʻi ni moli matala.

Talu ai o se vaega o le vaega a le eria & ...

Talu mai le vaega o le matua o le potumoe o le potu moe na nonofo ai le potu e fai ai le moe, itiiti ifo nai lo le 11 M2 na tumau i le moe moe. Faʻavatia o le faʻata i itu uma e lua o le laupapa faʻaopopoina le potu loloto.

Ona faaauau lea o le fola i le fola. O le tagata malaga sa tumau pea i le fusi, malosi le malosi ma isi o loʻo iai ma le faʻamalosiʻau, ma le fesoasoani a Kelu lua, na faʻatasia se laupapa fale laupapa. O puipui i nofoaga o soʻoga o laupepa o le glcs o loʻo taua. Ina ua uma ona mago, o le eleele na ufitia i le sikalutila, faʻamalosia le liligi ma faia le faʻaumaina o le faʻaumaina (wallpapers, laupapa, faaputuga kuka).

Galue i lalo o le fufulu fufulu US

O le laulau i lalo o le fufulu fufulu sa faia ma le loto i ai lautele (60 cm) e nonofo ai le atoa fufuluina ma mago masini i lalo.

Fausaga

A o leʻi toe faʻaleleia, e iai manaʻoga o tagata faʻatau: O loʻo itūpo, grisy luga, o lanu laupapa, lanu laupapa ma le itiiti ifo o lanu pupula. Na maua mai e le tagata mamanu ni fofo lelei i galuega ua faʻatulaga - o loʻo avea ma moli, faʻamafanafana, ma le tele o tusitusiga.

O se auala vaapiapi na foliga mai o le shi & ...

Mo se vaapiapi vaapiapi foliga lautele, o se tasi o puipui na faia e faʻata e tuʻufaʻatasia ma MDF Planels o loʻo ufiufi i le moli lanu efuefu Masina. O le atoa atoa sa tumu i luga o le lua-vaega kusi.

Demigner Alexander Mironova, & ...

Demigner Alexander Mironova, Poloketi Tusitala:

Sa matou fetaui lelei i lenei poloketi - i le 3 masina mai le aso o le mauaina o ki, na tusia e le au faatau se fale teu fale. Lelei, le tatau ona toe amataina le toe faʻaleleia pe a maeʻa atoa le poloketi faʻavae. Peitaʻi, mo ni mafuaʻaga eseese, e le mafai lea. I lea ma le taimi e sauni ai le polokalame mo fuafua, na amata fausia e tagata faigaluega puipui ma le faʻapipiʻiina o pepe mea e fai. O isi vaega o auiliiliga (teuteuga, Faʻateʻaina o meafale, le taʻi tele o le eletise) matou mafaufau i le taimi o le toe faaleleia. Ioe, o lenei auala mai na ou talosaga ai i le faʻaaogaina o mea faʻapitoa i le faʻagasologa ma le masani ai i le fale, ma mai tagata faʻatau - le polokalame faʻavaveina o tali uma. A o tagata faigaluega na fausia e ni suiga ma faia se salia, sa ou auai i le faaputuga o meaafale ma tusa ma lena nofoaga o mauket ma e tusa ma lena nofoaga. O naea na fuafua e taoto i luga o le mamanu o se tuufaatasiga o le tuufaatasia (i se tasi o tulaga mulimuli o ata o le ata). O lea na lava le matou taimi e faʻataunuʻuina ai le poloketi o fuafuaga.

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_11
Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_12
Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_13
Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_14
Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_15
Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_16
Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_17
Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_18

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_19

Potu malolo

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_20

Umukuka

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_21

Umukuka

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_22

Potumoe

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_23

Potumoe

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_24

Tamaloa Tamaloa

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_25

Tamaloa Tamaloa

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_26

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tolu-potu potu potu i totonu o se fale fou, lea na faʻauʻuina i ai i le leai o le 3 masina 3988_27

Designer: Alexander Mironova

Stylist: Ekaterina NaumOva

Matamata i luga

Faitau atili