Faʻafefea ona faʻaaoga le Antibactarial Spray mo le faʻamaʻi i le fale: 6 fesoasoani mo sili atu iʻuga

Anonim

E lelei le faʻamamaina o le faʻamamaina o le fale ma i le faʻateleina o le asvi, ma i olaga masani. Tuu le fofo pe a maeʻa le gaosia o luga, muamua ona aveese le gaʻo ma faʻafaigofie tele - matou te taʻuina atu le tele o taimi - matou te taʻuina pe faʻapefea ona faʻaaogaina le affisfotics e aoga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Antibactarial Spray mo le faʻamaʻi i le fale: 6 fesoasoani mo sili atu iʻuga 4008_1

Faʻafefea ona faʻaaoga le Antibactarial Spray mo le faʻamaʻi i le fale: 6 fesoasoani mo sili atu iʻuga

O le eseesega i le va o le Apbaborbal Shopays ma le masani ai le faʻamamaina o le paʻia, e le gata i lea, o faʻavae galuega i auala eseese. Faʻafefea ona Saili Po o a mea saʻo na e maua, ma o a tulafono e mulimuli ai pe a o le galulue faʻatasi ma le faʻamamaina o lenei kulupu faʻamamaina, tatou te iloa.

1 Faitau le faatonuga

I luga o afifi afifi, faʻaalia ai pea le gaosiga o le faʻaaogaina, pagota ma le taimi o gaioiga. Faʻamaonia nei fautuaga e faʻaaoga le mea faigaluega 100%.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Antibactarial Spray mo le faʻamaʻi i le fale: 6 fesoasoani mo sili atu iʻuga 4008_3

2 Tuu le fofo pe a uma ona gaosia

A e soloi le laualuga ma le le talafeagai, e le mafai ona fufuluina vave ma se solosolo poʻo se solo solo. E manaʻomia le tuua o le tuʻufaʻatasiga mo ni nai minute faʻalagolago i le mea na faʻailoa ai e le tagata gaosi oloa. E taua tele le maitauina e le o se mea uma o le a aoga pe a uma le 10 minute o le nofo i luga. O nisi e lava i le lava ma le paga o minute, e ui o isi e mafai ona totoe e le gata i le 10, ae mo le 15 minute foi.

A maeʻa le taimi e pasi ai, e mafai ona e fufuluina toega ma faʻamama mama. Ae, o se tulafono, o le lamu ma lava e faamaamuia atoatoa. Afai e le o le galueaina e le mamago, e mafai ona e tatalaina le faamalama ina ia maua ai le ea fou o le mea totoe.

3 Aua le soloiesea le laualuga pe a uma le antibacteral solotona

'Ava tipkins lippins ua o ese mai i latou lava, i le tele o le tele o le susu. E le mafai ona fufuluina i se ie mago poʻo se solosolo, o lenei faʻatinoga e tatau ona faʻatupuina ai le faʻamalosia o ia, ona o galuega e aoga ma faʻamamafa ai lau meafale.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Antibactarial Spray mo le faʻamaʻi i le fale: 6 fesoasoani mo sili atu iʻuga 4008_4

  • 9 e le o ni mea e le o oe i le fale e le tumau

4 aveese le palapala ma le gaʻo

Afai o le laualuga ua leaga faʻaleagaina (mo se faʻataʻitaʻiga, o le umukuka laulau poʻo se chatchertop), ia e mautinoa e fufulu ae e te leʻi faʻaaogaina se affarpssitic. Sili atu pe a faigofie le vai mama. O le mea moni o nei tuʻufaʻatasiga e le galue i luga o se palapala poʻo le o lona uiga, o lona uiga o le a e faʻaaluina le le aoga ma le taimi ma lou taimi.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Antibactarial Spray mo le faʻamaʻi i le fale: 6 fesoasoani mo sili atu iʻuga 4008_6

  • Faʻafefea ona faʻaaoga se antippice mo lima i aso uma o le olaga: 9 manaia auala

5 ufiufi atoa luga

E sili atu le taua o le fale o le fale e mautinoa ai o le assemeptic comprication e ufiufi atoa luga o le mea e te manao e mama. E le aoga i le faʻavae faʻavae o le resitala, ma i na nofoaga o loʻo galo ai ia i lalo le vaega o totoe. I lenei uiga, o le sili ona faigofie o le tino o le sprayer, ae afai ei ai sau sanitizer i foliga o le sikafu i se fagu aoga. Mo mea matutu o le a vaʻaia o le a vaʻaia poʻo fea e aoga ai le faʻatinoina o le faʻaopopoina o gaioiga.

6 O nisi mea e tatau ona faʻagaioia

E taua le tauaveina e tusa ai ma le antipabacrial le tumau. Faʻatasi i le vaiaso mo le tele o luga o le fale e le lava le mafuaʻaga, aemaise lava pe a fai e masani ona i ai malo. Fatu, faletaele, faletaele ma isi pito i luga e te paʻi atu pea i ou lima (tusa lava poʻo se telefoni feaveaʻi ma isi metotia i aso uma. E mafai ona fai mai le lelei o le faʻauiga pe a siʻitia o ia siʻosiʻomaga pe a maeʻa soʻo se fesoʻotaʻiga ma lima e le uma.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Antibactarial Spray mo le faʻamaʻi i le fale: 6 fesoasoani mo sili atu iʻuga 4008_8

Faitau atili