6 Faʻamaoniga e mafai ona faia i le fale

Anonim

Fomai Aufaigaluega, Peroxidi ma Glycerin - Fai se fale agai i le fale, a leai se aoga ma ono sili atu masani mo le lima po o le fufuluina. Ma e leai se tu i le laina!

6 Faʻamaoniga e mafai ona faia i le fale 4112_1

6 Faʻamaoniga e mafai ona faia i le fale

O le puʻupuʻu vitio o loʻo lisiina fua o le fale o le fale. Vaʻai pe leai se taimi e faitau ai le taimi

Talu ona o laʻuʻu fanau, matou te masani ona aʻoaʻo e fufulu ou lima ona aloese ai mai le faʻasalalauga o siama. Afai e leai se sao i vai ma le fasimoli, e omai ina ia faʻasaoina - o laʻau mo lima faʻavae luga o le ava malosi. E faigofie ona latou faia i le fale. O le sua o le suavai e mafai ona faʻaaogaina o se mea hemodifier - sili pe a tupu pe a tupu i luga o lau faʻamalama sill. Faʻasolo atu a nai lo le manogi o le 'ava malosi, ma i le taimi e tasi, ma faʻaopopo amioga taua i luga - ting, a le lauʻeleʻele ma isi o lou tofo.

Ia galulue ma le ava malosi, e manaʻomia le aʻoaʻoina sina mea totino. O lenei mea e afaina ai le mucous ma le paʻu ma le paʻu o lima. Saunia Faʻamaoni Ilenitilai, e taua le fuafua lelei o vaʻaiga ina ia lava le ava malosi i totonu, a leai o le a leai sau taimi. E ala i le ala i le vale i le ava malosi e mafai ona faʻaaogaina o ni mea sili ona lelei. Sa matou aoina le 6 fua mo tagata tausi fale, lea e mafai ona faia na o oe.

1 ethyl ava malosi ma peroxide

Mo le le atoatoa e leai se mea sili atu. E mafai ona faʻaaogaina i le fufuluina, ma, o lea e tatau, ia saunia ai le tuʻinanau o le lima. Faamama le ava malosi e matua malosi tele, e le mafai ona faaaogaina. Mo se galuega saogalemu i luga o le paʻu, o le vailaʻau o le Atua, mo se faʻataʻitaʻiga, vai le mafaitauo (faʻatusatusa o le tusa o le 4: 1), faʻaopopo hydrogen peroxide peroxide. O le fale talavai e mafai ona faʻaaogaina o se isi vaega. Ole paketi lenei ma tele auala mo le faʻaputuga o le paʻu ina ua maeʻa le malosi o le 'ava.

6 Faʻamaoniga e mafai ona faia i le fale 4112_3

  • Faʻafefea ona faʻaaoga se antippice mo lima i aso uma o le olaga: 9 manaia auala

2 White ma vai

O lenei fua e le mafai ona faʻaoga mo lima, ae o le le fiafia tele o luga o le laualuga: O le foloa, kapeneta faʻatasi ma le avanoa faitotoʻa. E mafai ona faʻaopopoina se vaega o manogi, e pei o suauʻu taua. Toetoe o latou uma o loʻo i ai se isi faʻafitauli.

  • Aspirin mo le faʻamamaina ma e le gata: 6 metotia o le faʻaaogaina o auala o loʻo i le muamua-fesoasoani pusa mo tagata uma

3 o le Astoopropyl ava malosi ma peroxide

Istopropyl ava malosi o loʻo faʻaaogaina o se faʻalavelave, e mafai ona faʻatauina i le fausiaina poʻo fale gaosi fale. E i ai lona manatu maualuga nai lo le masani ai - 99.8%. Na ia le maua atoatoa ona lima ma luga. I le vaega o le sanitisizer, o le EPoitorLl Brevel e fefiloi ma le glycerin, peroxide ma faaopoopo falelauasiga o le ava malosi e 200 milimio o le 200 milimio o le 200 milimio o le 200 milimio o le 200 militilai

6 Faʻamaoniga e mafai ona faia i le fale 4112_6

4 Ava ma Aloe Gel

Gel poʻo le alo o le sua o le sua o faʻanoanoa manuʻa manuʻa, faʻafefeteina ma puipuia le paʻu mai aʻafiaga leaga. Maʻeu le faʻaaogaina o le taimi nei ma lenei mea: ave 9 vaega 70% o le ava malosi ma faʻaopopo 1 vaega o le aloe gel gel ia latou. O le iai o se le fiafia o le ava malosi e mafai ona tauia e ala a manogi.

6 Faʻamaoniga e mafai ona faia i le fale 4112_7

5 nimeuni kalenduse ma Aloe

O le faatafunaga a Kalesela e mafai ona faʻatauina i luga o soʻo se fale talavai, ma atonu o lo o i le fale. O le manatu faʻateleina o le 'ava mālosi ua lava iina i ni faiga lelei lima, ae o le faʻapena ^ o le a faʻatinoina o se pulumu solo. O le mesmer herbal manogi o kalelui e faʻatagaina le faʻaaogaina o lona uiga e aunoa ma le faʻaopopoina o isi asmatic faʻaopoopoga.

Ia faʻaeteete, soʻo se mea e le mafai ona faʻaaoga ni ava malosi i foliga ma maaleale itu o le tino. Ae le i faʻaaogaina le ava malosi, siaki pe faʻapea e faʻaliliu e lou paʻu i se aafiaga. Faʻaaoga sina vailaau i se tamai nofoaga o le paʻu ma faʻatali, pe a leai se mumu poʻo isi lagona le fiafia, e mafai ona e faʻaaogaina.

6 chlorthexidine

Le tele o mea e sili ona manino e mafai ona maua i le fale talavai ma faʻaaoga e pei o le santzer - chlorhexidine. E faʻaaogaina i fale faʻafomaʻi mo le faʻagaioiga lima. E masani ona faʻatau atu i le ituaiga o faʻaputuga, e faigofie ma tamaoaiga. E aoga le faʻaopopoina i ai - o ia lava o le mea faigaluega o loʻo faʻaalia ai le ava malosi ma o se aftisespssitic.

6 Faʻamaoniga e mafai ona faia i le fale 4112_8

  • 9 e le o ni mea e le o oe i le fale e le tumau

Faitau atili