Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale

Anonim

O le vai timu mo le vai o le togalaʻau e mafai ona aoina i totonu o le tane o loʻo unaʻia i lalo o le eleele, ma luga o le teuteuga o mea teuteu Matou te taʻuina pe faʻafefea ona fai.

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_1

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale

Fufulu le vai vai i le vai le togalaʻau, o le taʻavale taʻavale poʻo le teʻelega o le faʻasalaina ma manaʻomia tele. E mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le vai o le timu, o loʻo faʻaaogaina i le pamu, ma luga e fausia ai se rash sela. Le fausiaina o se mea teuteu lelei i le atunuʻu ma ou lava lima, o le a e manaʻomia le sili atu o le aoga o le galue ma le maʻa, faʻaigoaina i le fola laupapa. Ae maise lava, o nisi o gaioiga, pei o le gaosiga o lemea folasaga, e tatau ona faʻatinoina i tulafono uma ina ia faʻatamaia le fausiaina. O le pamu ua faʻamalosia i luga uʻamea tulimanu ma faʻapipiʻi i le crane faʻapipiʻi i fafo. O se tamai counter o le a faʻaalia ai pe o le a le tele o le suavai ua faʻaolaina. E talafeagai le moega o le ofu o fugalaau i luga. O le Pertimeter o loʻo feagai ma "i lalo o le piliki" pe na faia mai fafie. O le taualuga e sili ona lelei - ma le fesoasoani o fao ma fusi bero. O le taualuga e sili atu le filifilia tutusa ma le taualuga o le fale.

Matou te tusia se teuteuga lelei i le atunuu

Meafaigaluega ma Mea mo Galuega

Faapipiiina o lalo o le pito i lalo o le tane

Faapipiiina o tumutumu ma puipui sima

- faatumu le faavae

- Fausia puipui

- oso le faitotoa

- Faapipiiina le taualuga

- Matou te fesoʻotaʻi le pamu

- Matou te faia le tini

Fausiaina mai laupapa ma pa

O a isi mea e mafai ona faʻaaogaina

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

  • Vai tane.
  • O le pamu ma se malosi o le 3000 l / h.
  • Faasaga i piliki (1.5 M2).
  • Faʻapipiʻi paluga (5 kg).
  • Bar o le 'ai poʻo le ok 7,070 mm (pe tusa o le 15 m).
  • Brks (mo crate), malu ma mea faigaluega.
  • PVC paipa.
  • Tulimanu tulimanu ma papatusi.
  • Oneone, iliili, simuni.
  • Hollow Wall Blocks 10x20x5050CM ma 20x20x5050.
  • Maluelue ma le loto atoa.
  • Suavai eletise eletise i le 16 A.
  • Mason Meafaigaluega.
  • Sima palu poʻo le tane mo le faʻafefiloi le fofo.

O le ata o loʻo faʻaalia

O le ata o loʻo faʻaalia ai se auiliiliga faʻapitoa ata i le tane ma le pito i luga o le vaega o le fausaga.

Faapipiiina vai aoina tane

Eli

A o le i faia se teuteuga lelei i totonu o le atunuʻu, e manaʻomia le faʻaaloalo.

O le eli e matua tele lava e sili atu le tele o le tulia o le 'au o tagata tomai faʻapitoa ma se edcavator. O le fanua o le pa puipui i autafa o le lua. O lana fuainumera ua faia e tusa ma le tele o le agavaʻa, a o isi itu e tatau ona faʻaopopoina 25 cm Ona ​​e faigofie ai ona faʻamaufaʻailoga i le vai o le tane.

A 20-Inemita Seaceter o oneone ua sasaa i luga o le pai, lea e faaitiitia ai le le fiafia i le eleele ma le faaitiitia o lona feaveai.

Meafaigaluega faapolopolo

E sili le faʻaaogaina o le tane o le 3,000 l i lalo o le vai suauu, ma faʻamamaina ma le faʻaeteete ma paleti, matai le saogalemu tulafono saogalemu. O le pito i luga o le hatch e tatau ona aveʻesea ma i le itu o le pito i luga e faia ai se pu ma le lapoa o le 100 mm mo luga o paipa paipa.

O le atigipusa o loʻo tuu i lalo o le lua o le ofuvae ma faʻamalosia ai oneone na faʻataʻitaʻi i itu uma e lua, lea e tusia e le laupapa. O le mamao mai le uʻamea vertex i le eleele tulaga e tatau ona oʻo i le 30 cm.

E mafai ona e faʻatauina se soʻoga palasitika faʻapitoa mo le timu, faʻaoʻo atu ma fofoa, vaitusi ma vaitusi pu. O ia oloa e ono eseese ituaiga ma foliga.

O timuga mai le alavai alavai o le a fufulu i totonu o le tane. I se tasi o ona itu itu, o se pu na faia i le mea na avatu ai le PVC i luga o le PVC. O le fufusi e maua ai le sikopao, apalai i luga i luga o itu uma e lua o le puipui. O le Overflow Walnal o loʻo faʻapipiʻiina ma se tamai slope (tusa o le 3 cm / m) ma ua lafoaia i totonu o le suavai.

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_4

Matou te faia faʻamalosi sima faʻapitoa lelei

O le galuega fuafuaina e faia se lagona e faia na o le eleele matutu po o le eleele o feololo feololo. Afai o le eleele e tele o le susu, e i ai le lamatiaga o le tane o le a "aau" ma oso i luga o le vavaeeseina. I lenei tulaga, o le koneteina o le a ulaula - e nonoa se avega mamafa i na.

Faatumu le faavae

A maeʻa ona faʻapipiʻi le atigipusa, o loʻo faʻapipiʻiina pepa i luga o le hatch ma le faʻamalosia sima o loʻo lafoina i totonu (o le itu laʻititi o le itu o le 1 CM). E faʻamalosia e se maʻea o le maʻei, ma fa sili atu o le metallic rods ma se lapoa o le 10 mm o loʻo tuʻu i le tino. I totonu o le ogatotonu o le ipu ua tatau ona i ai se pu i le tele o le fofo ina ia mafai ona ulufale i le tane mo lona faamama.

O le pito i luga o le saoasaoa sima sima e tatau ona i le loloto o le 20 cm i lalo ifo o le eleele.

Ina ua maeʻa le faʻamamaina o sima o le sima o le tino, o le numera o le 20-centimeter homed o loʻo faʻatulaga (i le fofo).

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_5

Na matou tuu puipui

Ina ua uma ona mago, ni nai aso mulimuli ane, e tolu puipui o le vaielu o loʻo taoto mai i le 10-centimeter poloka poloka i le fa laina.

Latou te faʻatuina se sima faʻamalosia sima (000x1000 mm ma le mafiafia o le 60 mm (gaosi muamua). E mafai foi ona e lafoina se isi laina o poloka - o le fatuina o le curl curl, e faigofie ona faʻatulaga i luga o le ipu pito i luga.

Nana le faitotoa

E nonoa i luga o le hinge hinges. E matala le avanoa i totonu o le vaieli. E mafai ona e kuka mai uʻamea tulimanu ma manaia, ae o le a foliga lelei le papala o laʻau.

Faapipii le taualuga

E sili ona lelei mai mungs, ae o mea tusia, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se vaega masani. O le Fono Aoao o le Spruce poʻo le Oak e faigofie tele - o se upu lea i totonu poʻo se tuʻuga i totonu o le groove fuli.

O le taualuga o le galugalu lava i le isumu tutusa e pei o le taualuga o le fale.

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_6

Faʻapipiʻi le pamu

E le tatau ona e filifilia meafaigaluega ma se aoga le aoga, e leai se vai o le tane e itiiti ifo nai lo le itula. E sili le faʻaaogaina o se masini fetuʻunaʻiga ma le sili atu le maualuga bandwidth o 3,000 l / h. E fesoʻotaʻi i se atigi elefani 'eleʻele elefaia, faʻamautu le faʻaaogaina o se otometi puipuiga ma se duck o loʻo i ai nei o 30 ma.

Mai le pamu i le tane, o le sulugatiti o le stube o le starter spimep ma le mesh faamama i le pito ua tuutuu i le iuga. O loʻo faʻailoa mai i se mea e faʻatatau i se mea fuafua ina ia le oʻo atu le faʻamama o le 10 cm. Afai o le faagaau o loʻo tuutuu i lalo ifo, e mafai ona faʻaoʻo le palapala i lalo o mea leaga.

I le faleoloa, e fesoʻotaʻi le pamu pe a feoaʻi le pauna i le Crane, faamalosia i luga o le puipui o le vaieli. E mafai ona faʻapipiʻiina le mita vai i luga o le uturt ube.

Faamaumau

O vaega pito i luga ma lalo o le fausiaina o loʻo i luga o le fausiaina e vavaeeseina e maa na falei ma le afe i piliki. O le pito i fafo o loʻo ufitia i le spream squster poʻo le igoa o le sipai. O le laʻau ua togafitia ma le iniseti ma antifoangal comsonesion ma faʻauluu ma lua vaega o varnish mo galuega mai fafo.

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_7

  • Faʻafefea ona tapunia le lelei i le atunuʻu o loʻo iai: O faʻataʻitaʻiga filifiliga

Fai se mea teuteu lelei i luga o le fale mai le laau

O le faʻavae i tulaga maualuga o le susua maualuga, e le manaʻomia le faia mai o le faʻasologa. Naʻo si2a le talafeagai mo lona foafoaga. O puipui i luga e mafai ona fausia mai le ogalaau faʻamamaina mai paʻu, laina poʻo laupapa.

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_9

O laupapa o le faigofie fofo. Faatasi ai ma galuega e mafai ona e tutusa i le tolu itula. E le manaʻomia le malosi maualuga i lenei mataupu, ae e tatau ona iai le tiute auala e faʻamamafa ai lou sitaili.

Muamua aoina o pale - sikuea mai laupapa o loʻo fausia puipui. Na fusifusia i fao poʻo le tagata taʻitoʻatasi-tusi, ona tuʻu ai lea o se faʻaputuga. Ina ia faʻaopopoina tofo, o le faʻailoga ua faʻatinoina mai le poloka fale ma le siʻosiʻomia tulimanu itu. E faaaofia ai ogalaau. O itu faafeagai o le itu e lua o le nofoaga tutotonu na fafagaina ai laupapa e avea ma faavae mo le taualuga. O lo latou pito i luga ua tipiina e ala i le fausiaina o le faavae o le lona lua-nonoa taualuga. Tulimanu e faʻamalosia e pa puipui. O le taʻavale o loʻo potopoto mai i pa ma o le koluse vaega o le 5x5 cm. O mea uma e lua o loʻo faʻamalosia ma le le mautonu o le le mama ma latou. O le fola e faia mai le plywood poʻo le palu ma se filo. O le pito i luga o le pale na fafagaina ai laupapa, faʻataʻatia e le plassics. Latou te faia itu. I le va o le itu, e mafai ona faʻapipiʻi se uʻamea rod ma le kesi, afifi ma se filifili, ma faʻapipiʻi sau au mai ia.

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_10
Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_11
Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_12
Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_13
Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_14

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_15

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_16

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_17

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_18

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_19

O le maeʻa o le fausaga o loʻo olo ma se ata ma le faʻaaoga ma le antisptotics. Ma o le laualuga ua ufitia i se vaega o vale. E i ai le lanu ma le tele o auala.

O a isi mea e mafai ona faʻaaogaina

Fausiaina o se teuteuga lelei ma o latou lava lima pe feagai ma manatu mo le tuʻuina atu i le fuafuaina o le tulaga, e faigofie ona iloa e le gata i mea o loʻo iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i lalo e mafai ona faia i suauʻu otometi otometi.

E le manaʻomia le fau o mea, pe a iai se sili atu faʻamalosi mama o le sima. E mafai ona vali le mata pe tuueseeseina e pou.

O le a atoatoa le o le ai ai i le palasitika ma le uʻamea sivine, o le polymer e teuteu ai le faʻavae, faʻataʻitaʻiina le masoa mai le carser raw.

O le tumau le tumau e fai ai le piliki ma faʻamalosi sima. O piliki ua tumu i le umi, faia o se ligation i le afa. O le tali mumu ua saunia mai le sima ma oneone na ave i se fua faatatau o le 1: 3. Brand House - M300 pe M400. O le pepa o loʻo i ai i le ogatotonu o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina e le au malaga i le ogatotonu o le 30 cm. O le pepa lautele o le 15-20 cm.

Masonry faia mai palu poloka po o maa masani. Ua mafai ona faaseseina pa ma se vaifofo, aveese uma tulimanu. A o le paluga e leʻi malulu, chips o ciratecs ma tioata o loʻo tuleia i ai.

Faʻafefea ona e faia se mea teuteu lelei i luga o le fale 4120_20

  • Faʻafefea ona faʻamama le lelei i le dacha: faʻatonuga mo le tusi lesona ma otometi faamama

Faitau atili