4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga

Anonim

O le lelei o le ata tifaga, o le saʻo faʻapipiʻi o lamepa ma le faʻataʻamilomilo o pai, le sagging ma faʻapipiʻi o le oAves - matou te taʻu atu pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina le galuega o le mataina, ma le lelei o le sosolo le mafatia i le faalavanaga.

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_1

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga

I le avea ai o se tulafono, e i ai se tulafono atoatoa o le 1 tausaga i le 5 tausaga i le pito i luga o le tolu o le pito i luga o mea (PVC ata tifaga po o le polyester ie). Peitaʻi, e leʻo iai taimi uma o le Fono a le Fono Faʻafaigaluegaina o Faʻasaliga e faʻasaʻo ai le faʻaipoipoga, ma i soʻo se tulaga, o le finauga ma le poto aveʻese le tele o le taimi ma neura. O lea la, e tatau ona filifilia pe a talafeagai le filifilia o se kamupani malaga, e mataituina lelei le galuega o ia ma o latou mafuaʻaga ae le o faʻailogaina le gaioiga o taliaina. Matou te taʻuina atu mea e faʻalogo i ai.

1 ata lelei

O kamupani na te ofoina atu i le faʻasolo i tau maualalo i tau maualalo (mai le 450 rubles / m2), e masani lava ona faʻaaogaina PVC-ata, Yumy ma le onosai) ma mafai ona iloa ai le mea oona oona o le phenol ma tolluene mo se taimi umi.

Muamua o mea uma, e tatau ona e mautinoa o mea na aumai e leai se mea e fai ai le manogi o vailaʻau ma lanu lanu, pei o lanu samasama. I lea tulaga, o se malamalama tetele o le paʻepaʻe ata o le paʻepaʻe ua manatu o le masani ai.

E taua tele o le mamanu e le i ai ni tulaga taua mai i le maualalo maualalo fautuaga: o lona umi ma lautele e tatau ona tusa ma le 7% itiiti ifo nai lo le umi ma lautele o le potu. O le mea moni, i le faʻamalieina o le ata e mafai ona faʻaoʻo malosi atu (ma le 20-30% i le uluaʻi lapoʻa), ae foliga mai o le mafiafia o le a suia i le lotoifale ma, o le faʻamoemoe o lona malosi. Afai o le faʻatusa o le a sili atu nai lo le mea e tatau ai, o le a le mafai ona faʻapipiʻi e aunoa ma le vaʻai vaʻaia.

Tauloto o le lotoifale faatagaina le

O le faʻamafanafana o le lotoifale e faʻafaigofie ai le fufui o le PVC--ata i totonu o le telokinoga faapalepale, ae afai o le faʻatusa e faia ma mea sese, o loʻo faʻaalia lava o latou faaletonu o le a faʻaalia o latou lava.

Tele o le European kamupani e maua ai se ata PVC e le sili atu nai lo 2 m, o lea i le gaosia o le taualuga e tatau ona e tusia ai le taualuga. E le faʻalavelaveina e ia mautinoa o le tane faʻatasi ma saʻo.

A leai ni pa lamolemole i totonu o le fale mautotogi, o le faʻatiga o le faʻatiga e tatau ona tuʻuina atu e faʻaaoga ai se palasitika baseette, o le a faigofie ona fetaomi atu i luga o le laulu.

  • Faʻafefea ona tosoina le pito i luga o le pito i luga: auiliili faʻatonuga

2 faapipiiina o moli, traversal o le vao o paipa

Vaʻai totoʻa i le vaega o le moli eletise, o faʻaaliga tusi, o taunuʻuga faʻaiuga. E sili ona masani ona tupu le le mautonu. Afai e te matauina i latou, ma manaʻomia le faʻaletonu vave. I nofoaga o pu, e tatau ona pipii le taulaitu i le ata tifaga o le Mermocol. Latou te le manaʻomia tele mo le faʻamalieina o le Hormal Credio Deverations (o masini nei e leʻi vevela), o le a le tele o le faʻalauteleina o le mea - E leai ni mama e mafai ona faʻateleina ai le pa. O tipi i le mau o le faʻamafanafana paipa e tatau ona tapunia atoatoa ma le faʻatonutonuina o le procative plastic matagaluega.

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_5
4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_6
4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_7

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_8

Ua tatau ona faʻapipiʻi uaea mo le fesoʻotaʻiga i luga o le slab luga.

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_9

I le tulaga o lamepa, o vaega lagolago o palasitika poʻo uʻamea i luga o puipui o loʻo faʻapipiʻi muamua. E taua le saʻo pea i le tulaga o le lumanaʻi i le Valaʻau.

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_10

3 sefeina

Faʻatagaina sagging ma mo le PVC ata, ma mo Polyester Canvas o le 5 mm i le 1 m o le potu lautele. O le tele o le ulaina e le taliaina, talu mai le mamao o taimi e faʻateleina ai ma masalo o le foliga foliga mai i le potu maualalo i le potu i le ogatotonu o le potu, faʻapea foi ma galu i luga o le taualuga pe a faʻatautaia. Ia mautinoa o le faʻapipiʻiina o tulafono o le a fesoasoani i le masani o le laser pointer o le a fesoasoani - na o le lafoina o le utupoto e tutusa i le tupua.

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_11
4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_12

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_13

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_14

4 faapipiiina o karnizov

O le tulaga masani vaʻaia o nisi taimi e manaʻomia e tapunia ma se masini teuteu teuteu, manaʻomia tele e matua faaeteete ma na o le pronorthane glucts o mea e le mafai ona tuiina o le tino. Ma, o mea moni, e le taliaina o le fogafale, vaʻai mai tamatamailima poʻo le teuteuina o le spalata, lea e faʻatumu ai le ie i le totonugala o pe a uma ona faʻapipiʻi.

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_15
4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_16
4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_17

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_18

Ma pvc ata ma polyester ie o loʻo faʻapipiʻiina ai le faʻaaogaina o se buggat talaaga. Afai o le faʻamatalaga ua mautu i le le talitonuina, o le a talepeina le auala o le a tape ese mai le puipui.

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_19

O le tulaga masani o le palasitika basutte o faʻamaumau o le 80-150 mm, Alumini 200-500 MM, e fuafua i le puipui mafiafia ma ituaiga).

4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga 4198_20

A faʻapipiʻiina le faʻatonutonuina o le faʻaaogaina, e taua aua le maosia ae aua le faʻaaluina le ata.

  • Faʻafefea ona fai le Faʻasalaina o se faʻamaloloina o le tuufaatasiga o le Armalt Armstrong ma ou lava lima: sitepu-e-sitepu faatonuga

Faitau atili