Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i le faiga o le system ma tuʻuina atu se auiliiliga fuafuaga, faʻafefea ona faia le sili ona faigofie le tiapolo mai fagu, o le vaipuna ma o se alavai.

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_1

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga

A o le i faia le tiapolo i totonu o le atunuʻu, e tatau ona e mamafa uma "mo" ma "faʻasaga". O le faiga o le a molia ai le mamafa o tusi lesona galuega. Ia ia, e le mafai ona tago i uta teuina ma vai. O le manaʻoga e tu i afiafi ma se hese, laʻau feʻaveaʻi. O le a i ai le le mautonu stealls i luga o moega - toso le hose, e faigofie ona faʻaleagaina le togalaʻau o loʻo i luga o le togalaʻau. O le malosi o le malosi e puipuia ai le eleele ma e mafai ona gagau se tamai paranesi, ma otometi masini e mafai ona faatulaga i se isi faiga, faatuina le taimi ma le umi. O faiga e faia ia lava-faia ma masini. I le tulaga muamua, na faagaoioia le faatafafao i luga o le mataupu faavae o le vai o le vai vai. O loʻo tuʻu i luga o fata poʻo le i ai o le mauga. I le lona lua - faʻaaoga pamu e fesoʻotaʻi ma le mana grid. O le misses: O le koneteina ave le tele o avanoa ma foliga mai e le aoga, aemaise i le maualuga maualuga. O masini e faʻaumatia eletise, faʻapefea taʻitaʻia i nisi oka, e masani lava e faʻaaogaina i nofoaga tetele.

Uma le auala e fai ai le auto i le atunuu

Elemene o le faiga

Vai mo le alavai

O le mamafa talafeagai i le faiga

Punavai o le suavai i le nofoaga

Lauga auala i laau

Fesuiai o Autopoly Faiga

- masini faia mai fagu

- sisina ma rout alavai

- timuga mamafa

Elemene o le faiga

E aofia ai tolu vaega autu.

  • O le vai o le vai o le vai vai, vai masani, o loʻo latalata i le nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se lapoʻa lapoa o 2 M3.
  • Auala e fesoʻotaʻi ai moega ma puna.
  • Sprayer, lalo ifo o le papupuni pe o le lima.

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_3

  • Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata

O le a le vai e talafeagai mo le alavai

  • E tatau ona mafanafana - malulu le faapalepaleina laau. Afai e aveeseina mai le vaipuna, e sili le faʻapipiʻi o se pusa mo le lulu i fafo. I luga o le taumafanafana, e masani ona maualuga le vevela nai lo le vaieli. I le sprayer, faia ni mataua laiti, e mafai ona e tautua malulu tele - o le a maua le taimi e mafanafana ai i luga o le ea.
  • E taua le i ai o le faʻauiga - e mafai ona pupuni ma le oneone ma le masima, faʻapea foi ma le malosi o le prost. O nisi mea e le fiafia ai laau. I luga o auala na tuʻu mai i le vaitafe poʻo le ono, faʻapea foi ma fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi i le paʻu o le paʻu, e sili atu le faʻapipiʻi o faamama mama.

  • Matou te aoina le uriti o le faiga o le sikaiga mo lanumeamata mai le parrel mo 3 sitepu

O le a le mamafa e tatau ona iai i le faiga

Mo le faʻaleagaina o le tino, e le o le itiiti ifo ma le lua o le a manaʻomia. Ina ia maua se faʻamalosi, faʻaoga papu o loʻo faʻaaogaina mai le eletise. I pu o se malosi malosi e le manaomia. Ia faʻaititia, tuʻu le kia. O le faʻailoga sili ona lelei e uiga i le tasi ma le afa o le siosiomaga. Afai e sau le vai ma le kalave, e taua le faʻatatauina o le maualuga o le faʻasao-manava - o le vaitafe malosi ma le nofoaga e tatau ona ufiufi ai. E manaʻomia le amanaia le maualuga o le eleele i le nofoaga. Ina ia faʻamalosia le tafe e tafe i luga, o le a tatau ona e faia ni maʻa maualuluga i lalo o le paelo poʻo le tane. E fautuaina e faʻatulaga i le tulaga maualuga, ae e le mafai ona mafai.

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_6

Punavai o le vai mo le faiga o le autopolivivation i le atunuu

Polokalame e aunoa ma paipa paipa

I lea tulaga, ua faʻaaogaina le tane, faʻatumuina i se papupuni faʻamalosi poʻo se alavai. Mafai ona aoga mo ni mafuaaga se lua. O le muamua - o le suavai e tatau ona mafanafana, pei o le tele o laʻau tele, aemaise mo laʻau lanumeamata, e taua tele le vevela. E oʻo lava i le aganuu e masani lava i le malulu o le tau e sili ona tupu aʻe i le mafanafana. Ma le mafuaaga lona lua - e le lava le faʻatofa i le faʻatupuina o le faʻamalosi talafeagai i svyers.

Ma o le mea lena i totonu o le alga, o le koneteina o loʻo ufiufi i ata uliuli poʻo isi mea e le faʻatagaina ai le la o le la. A aunoa ma le malamalama, alga o le a le mafai ona faʻaauau o latou galuega.

Meafaigaluega e pulea ma le tagata. E i ai le faʻatulagaina o nofoaga e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi le fafaga auala. Avanoa pamu ma alavai ma le taimi. E i ai le faigofie auala e otometi ai ona otometi - e tatau ona e oloina le alatoto ma le opeopea mai le moli moli, i luga o le fafaga.

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_7

Fesootai i fesoʻotaʻiga

A faʻapea e maualalo le vevela o loʻo i ai, ma e le lava le mamafa, e faʻaauupegaina i totonu o le tane teuina tane. Copper i le paopani paipa mafai ona faia mai lona lala. Afai e te manaʻo e faʻatumu le tane, e leai se mea e te faia ai se tipi, talu ai o le tele o le mamafa e le manaʻomia - ua lava le ofuina o se mea ua uma ona faʻapipiʻi pe o loʻo faʻapipiʻiina.

Mo le faia o le suavai, faʻapitoa Grid, tisiketi, electromognetic togi e puʻeina ai le tele o fasipepa o loʻo faʻaaogaina. O le suavai e ulufale i le eleele e ala i le vaapiapi e uiga i le militeri lautele. E faigofie ona pupuni i le oneone, omea, toloa ese ma le malosi. Ua manino lo latou le faigofie. Ua pupuni le sprayer. E le gata i lea, o se faʻaputuga faigata faʻaputuputu i le pito i lalo o paipa ma mata, ma le suʻeina o le taimi. O le faʻamamaina o loʻo manaʻomia lava ina ia mafai ai ona faʻateleina le tautua o le soifuaga o masini. O tuʻutumoʻemoʻeʻa ese o vaega o le faʻaleagaina mea ua latou le faʻatamaina ma fufulu kesi o valeni.

Taavale Poll System Sponnel Devices

O loo natia i lalo o le eleele pe taamilo i luga. O le faaiuga lona lua e sili atu ona faigofie i le tulaga maualalo o le faiga o le vai ile pe a fai o le uaea e tatau ona fufulu soo. O loʻo tanumia i lalo o le eleele i lalo o le loloto o le 30 cm. Afai e te faʻatulagaina i luga, o le a latou masani ai i aafiaga mai fafo. E faigofie tele ona latou faia le suo po o le afi-poloka. E fautuaina e nana i latou i lalo ifo o le maualuga o le eleele malulu.

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_9

Ia faapea e le faʻatuai le susu ma tuʻusaʻo, fai se tautalaga atoa o le 1-2 tikeri.

Faʻaaoga palasitika ma uʻamea. I le palasitika sili atu le lelei - e le sausou, e faigofie atu ai le tauemuina ma le aulia e le sili atu le leaga avega nai lo Steel. O le mea e sili atu le palasitika ma sili atu le faʻamalosi tino pe a oʻo le vai o loʻo totoe i totonu.

E masani ona filifilia paipa ma le lapoa o le 2.5 i le 4 cm. O loʻo potopoto i le faʻaaogaina o mea lelei. O oloa e le manaʻomia ona vaʻavaʻaia ma tipi filo i nofoaga o latou fesoʻotaʻiga. O auiliiliga ua sauni e faʻaaoga. Ua faatau atu i le tau.

A o le i aoina le autototototo i moega i le atunuʻu ma ou lima, e manaʻomia le puʻeaa e puʻea ai le polokalame i luga o le fuafuaga o le upega tafailagi. Paipa e le tatau ona ofi i totonu ma le sami ma pasi atu i lalo o le eleele o lalo - lelei, septic tane, lalo ole eleele. Ina ia taofia se mea sese, o le ala e tuu i le pisia ma se maea na faaloaloa i le va oi latou, maka le tulaga o ulufafo uma.

Fesuiai o le autopoly faiga ma pe faʻafefea ona faia ia oe lava

1. Mai le palasitika fagu

O le faigofie fofo e le manaʻomia le tele-fua galuega - fagu palasitika ma tapuni tapuni. O mea na latou lava na lava, ma itu taua uma - punavai, auala ma galuega i fafo. O le faigofie sili lea ma le sili ona le fiafia le auala o le le fiafia o le prigration. E latalata i le eleele i le eleele, e mafiafia le faitau ma le mafiafia o le tusa ma le konetimita ma se fagu faʻapipiʻi i ai. O le pu i le tapuni ua uma ona faia i le vao manifinifi, pine poo ni nila. E sili le vevela i latou ina ia latou faʻafaigofie ai le pasiina o palasitika.

E i ai ni mea faʻapitoa e iloa ai le palasitika, laei i luga o le ua ma pipii i le eleele. Latou te faia se tasi pe lua pu i autafa. Afai e te faia mai lalo ifo o le mea lea, o le a togi le lalolagi pe a faaofiina le fagu. Faatasi ai ma lenei metotia, e sau tuʻu saʻo le susu i aʻa, e aunoa ma le taina o le eleele. E fetaui lelei mo Greenchouses ma Laʻitiiti nofoaga. O le le mautonu o le fagu e tatau ona faʻatumuina e fagu fagu. E tele le taimi ma taumafaiga. E tofu foʻi ma latou ona aveeseina mai le mai, matala, faʻatumu, tapuni ma toe foʻi i le nofoaga. O le tauina o le faʻamamaina e manaʻomia ai taumafaiga laiti ma le faaupuga lava e tasi, ae o loʻo feiʻu le pepe i le eleele, ma o le vevela malulu e maualalo tele. Afai o oe totogi fagu mo ni aso e tele, o le a tupu ai le taimi.

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_10

  • 7 Faʻamoemoeina ma aoga filifiliga mo le faʻaaogaina o se palasitika fagu i le atunuʻu

2. Masini o le sisina ma root alavai

O le saʻo pea ona faʻatinoina le fuafuaina o sea faiga, o le fesoasoani a tagata poto faʻapitoa o le a manaʻomia. E manaʻomia le amanaia e le gata ua manaʻomia le taumafaina, ae o le malosi uma ma siitia uma e faʻavaveina le tafe poʻo le tele.

E i ai se fofo lautele e le manaʻomia le saʻo o fua faatatau. O le faigofie filifiliga o le faʻatamala mai le mea e sau ai le susu i le kalave. O lona aofaʻi faʻalagolago i le agavaʻa o le koneteina.

O le malifa i luga o le upega tafailagi e tatau ona i lalo ifo o le 1 tikeri. O le tapulaʻa autu o loʻo fuafuaina le mamanu o le vai taumafaina. E manaʻomia le iloa o le numera o lita o loʻo manaʻomia mo le suavai i vaega taʻitasi. Afai o le mamao i le va o laina o laʻau e sili atu i le 0.4 m, e tatau ona faʻapipiʻi le laina taʻitasi i laina taʻitasi.

Afai e tatau, o le taumafaina o taimi o mea filifilia. O lana oloa e tatau ona 1.5 taimi sili atu laʻititi, a leai o le a aoga le mea faigaluega i le faʻatapulaʻaina o latou tomai ma o le a vave le toilalo.

O mata e mafai ona faatau pe ua tutoʻatasi. Ina ia faia lea o le mea lea, o le paʻu paʻu e talafeagai, lea e mafai ona faʻamalosia i luga o le faʻamalosia. E faʻamaninoina i laʻau ma sasaa i nofoaga saʻo. O le hese e tanu i lalo o le eleele, tuʻu i luga o le eleele pe tuʻu i luga o fata puʻupuʻu.

O loo i ai ni pa e sao mai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le "beet" system. E tu i fafo atu i lalo o le palapala eleele.

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_12

Homemade ata o le drip chipolis i le atunuu i le fale gaosi

O le tane vai o loʻo tuu i luga o le stel strup ma le maualuga o le 1-2 m. O le mafiafia mafiafia ua puʻeina ma se laina. O le voluma mo le taamilosaga-o le-uati o le oona o le tasi fale gaosi fanau e 15-20 o le a le tusa ai ma 200 lita.

O le pamu e fesoʻotaʻi ma le parrel e faʻatumu ai le vai mai le vaituloto poʻo le vaieli. Afai o le vaega o le sapalaiina o le vai o le lotoifale, o le kiapu e faʻapipiʻi, e faʻatapulaʻaina le mamafa. O le polo o le polo e nonoa i le ulufafo o le paelo. O le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o loʻo fesoʻotaʻi i ai, o le alatoto ma le polokalama ma faʻalelei faʻalelei. I le tulaga lea, e le faʻaaogaina le pamu.

Lua auala o paipa o lo o taoto
  • Eleele - e talafeagai mo le faʻaaogaina o le taimi. I le tautoulu ua aveʻesea, faʻateleina o toega o le suavai.
  • Lalo o lalo o le eleele - o loʻo faʻamauina mo le faʻaauauina pea. I le eria o lo oi le faailoga, maliata o le lautele ma le loloto o le 30 cmth o paipa, ua soloi le faga. Afai o le eleele e tatau ona tuʻu i luga o le mutia, o le mutia o loʻo ufitia i le polythylene ata.

Polythylene pnd ornd o paipa e talafeagai, fesoʻotaʻi ma uma filo fetaui lelei. O le faia o se lala, o le laumei ua tipiina ma le uamea ma faʻapipiʻi se tee. Paipa o loʻo afifi ma geotexult e puipuia mai le faʻaʻaisa. O le a latou 'ave i ai le fuatia e tupu mai i le faalauteleina o le aisa, ae na tele le misifusi o le a maua ma manino ma °. O le faʻaputu o mea o totoe, fuafua le pito sili ona maualalo ma le alatoto alatoto o loʻo faʻamauina i totonu. E mafai ona maualuga tele le voltage. O lenei mataupu e iai le alatoto otometi ona osofia pe a tupu ae ua sili atu.

O fesoʻotaʻiga uma e tatau ona i ai i le vaʻai lelei i le vaʻai. O S noss e masani ona agaʻi tonu lava i nei nofoaga, faʻapena foʻi le soʻotaga e tatau ona faʻataugofie.

A sauni le laina, o loʻo fesoʻotaʻi le Driespers i ai - fale poʻo fale gaosi.

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_13
Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_14
Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_15
Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_16
Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_17

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_18

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_19

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_20

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_21

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_22

3. Masini o le timu o le timu

O fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia i le auala lava e tasi e pei o le mataupu muamua. Pnd paipa o le a taofia ai le talafeagai o le mamafa.

O le mea e vala o le a faia na o le mamafa e tatau ona malosi atu. E manaʻomia le pamu e fafaga ai vai i 'auvae. O loʻo faʻapipiʻi i le ulufafo mai le tane. Sprayers o ni ituaiga e lua o le tuufaatasia ma sasa. Faatasi ai ma se nofoaga tele o gaioiga, latou te le tau fusia i laina o laau i luga o moega. Lenei faʻapitoa faʻafaigofie le polokalame fesoʻotaʻiga.

I le polokalame i luga o le upega tafailagi, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ni faʻafitauli mo le fesoʻotaʻi ma le siʻusiʻomia ma tuʻu pe afai e faʻatagaina le faʻamalosi.

Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga 4204_23

Faitau atili