Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua

Anonim

Matou te manatu o fetomefitu, eseese agavaa, tuʻufaʻatasi ma faʻamalosia pou ma o lo o feagai ma o latou uiga.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_1

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua

I aso uma o le olaga, kuka mo se paga ua leva ona faaaogaina. Ile taimi muamua, mo lenei, o le faigofie mea e pei o le lattce tu i luga o vae, na tuu i totonu o le socardopan. Ma le isi, na sasau vai i totonu o le pani ina ia le mafai e le suavai ona o le pito i lalo o le tulaga, ma o oloa na faatafunaina i le itu lava ia - ma o le apaau na musaau. O faʻapologa faʻaonapo nei e galulue i le faʻavae e tasi, ae o latou fuafuaga e sili atu le lelei.

Ituaiga o paroirock

1. Tanumiai

O tagata eletise e gaosia o ni masini ua faʻaaogaina i le tele-sili gafatia gafatia mo le tuʻuina o oloa ma se fausia-i totonu o le vela-bead breater. O le faigofie o le fausiaina o le otometi o le faʻagaioiga o le kukaina ma le puleaina o le galuega o le metotia. Toeitiiti lava o na vaalele uma ei ai se timer, ma o lea e te faatonutonuina ai le umi o le galuega; Tele faʻataʻitaʻiga foi e iai ni masini e puipuia ai le galuega pe a leai se vai i le vaʻa. O lenei mafai ona avea ma se faiga o otometi tapunia pe a mativa le vai, ma i totonu o faasolosolo sili atu faʻataʻitaʻiga - o le faʻailoga foi o lona tulaga.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_3
Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_4

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_5

Gastroback 42 Spaeamer, 650 V Mana, LCD Faaali, puleaina faaeletoroni. Ua faʻaaogaina le Steamer i ni atigipusa ni ata se tolu, o le fale e fai ai le faʻailo a Shinless Steel.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_6

Steamer Scarlett Sc-Fs2550m01, Timer ma otometi Hetting Deeting Deating, lua tioata tioata i totonu o le pusa (3,790 rubles).

O tagata faʻapipiʻi e faʻapea, polaris, Phias, Filipo, Scarlett, Maful ma isi tagata gaosi o mea laʻititi. O le tau o le tele o faʻataʻitaʻiga o le 4-8 afe o rubles, ma na o nisi gaosi oloa e maualuga atu (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga f700 i le borbs).

A kuka mo se paga, o le lanu masani o fualaʻau o fualaʻau e le suia, o uiga lelei uma e lelei puipuiga ma meaʻai fiber e le faʻaleagaina.

I le faʻaopopoina o le tau, ua mafai ona eseʻese eletise, e mafai ona fua i le tulaga o le eletise.

O le agavaʻa (o le averesi mai le 5 i le 9 lita) o le faʻaluaina o le koʻa e faʻalagolago i lona ala, ae foi mai le mamanu. I le Steamber e mafai ona saunia mai le tasi i le tolu faafeiloaiga modules (ato) mo oloa e faapipii i luga o le tasi. I tulaga o nei ato atonu o loʻo i ai se lapotopoto poʻo le faʻatagata.

O le fea mamanu e sili atu: tasi, ae o le potu malolo (5-6 litters) agavaʻa poʻo le tolu modulala modular laiti (tusa o le 2-2.5 lita) Mo le tapenaina o vaega tele, tasi ato potumoe e sili atu ona faigofie, ma afai e te kuka ni nai ipu, o le moilalia o le a sili atu ona faigofie.

O le maota o le steamer, faʻapitoa fuafuaina mo kuka poʻo le utuga pepe o pepe, pei o Filisiina o le ScF875 poʻo le Chico faigofie meaʻai ma se tulaga o le 1 l; O loʻo latou fetuunai faʻapitoa mo galuega faigofie ma ni vaega laiti.

Steamer - Blender 4 i le 1 Philip Avent Scf870 / 22. Tasi i ...

Steamer - Blender 4 i le 1 Philip Avent Scf870 / 22. Tasi le jug mo tagata uma faʻataʻitaʻi (steam, olo ma le faʻaleagaina, vevela). O le agavaʻa e oʻo i le 1 l (mautu oloa), 720 ml (suavai). Aofia ai tusi auala.

2. Vavae ese

O le Panasonic Nu-Sc101 faʻataʻitaʻiga na o le pau lava le steam o le utu ua uma ona ogaumu i lona lava ala. Ona o le faʻaoʻoina o le paʻu ma le vevela vevela, o le saoasaoa o ipu vai inu faʻateleina faʻateleina taimi. Vaʻaia, SleameR Reminicent o Manuc Microve Oven - Tinogale Pa puipui, faitotoʻa i le laulau pito i luma. E maualuga lona potu nai lo le isi o isi fetuutuunai vaega (15 l), sili atu ma le numera o polokalama otometi - 13. O loʻo tuʻuina atu i ipu lautele "," o yoMat mo le ulugalii. Ulugalii "ma le fua faatatau masani i le 'ai o le' ai i le atunuʻu (" Dumpling "," Manta ").

Caps Atoa Faʻaliliuga le vevela, o le mea lea e mafai ai ona e ausia se faʻaiuga sili o le kuka i le maualalo o le vevela o le a le faʻaleagaina.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_8
Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_9
Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_10

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_11

Ato ma lattice lalo.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_12

Steamer Polaris PFS 0213, e lua ato faʻamaeʻa, timer mo le 60 minute (2 6 6 rubles).

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_13

Philip HD9140, 900 W, Tolu ato (3.5, 2.6 ma 2.5 lita). Masini flvor booster mo le ofa o ipu i farmas o heabs ma mea manogi.

3. Filifiliga Filifiliga

O le lauiloa o le lauiloa o le Komum ua tupu, ae o le numera o faʻataʻitaʻiga o fetuutuuga feʻaveaʻi, o loʻo faʻaalia ai faʻatau atu, ua maeʻa ona faʻaititia. O le mafuaaga mo lenei o le galuega o le kuka o se ulugalii o loo i nei mea o powerokers, ma o le tele o tagata faʻatau e fiafia e mauaina se tele o le mea e mafai ona saunia ai le lautele paluga, falai, keke ma sili atu.

O mataʻitu o Opoʻu e maualalo a iaamers, masalo, o le agavaʻa, i le tele o faʻataʻitaʻiga, o le tele o faʻataʻitaʻiga o le prol o le 4-5 lita (ua i ai le malosi o le tulaga, ae o le tau o le, ae o loʻo i ai le tulaga o le ipu. rubles. ma sili atu).

O Paroirs e mafai ona fautuaina muamua ma le Steam ullkumbon Hangers e taua tele maualuga le sili atu le maualuga o tekonolosi.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_14
Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_15
Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_16
Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_17

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_18

Mulvalkak ma se galuega o le kuka mo se paga o Vitek vt-4281 w, 800 w, 4 l (4 290 Rullas).

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_19

O le tele o le galuega o le kukaina o se paga o Scarlett Sc-Mc410s09, 500 W, 3 l (2 99 rubras).

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_20

Multichun Redmond RMK-M451 ma le falai pani ma se siiina o le mea manogi.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_21

O le Steam Convection Reacection Nu-Sc101 (Panasonic) faʻatagaina tuʻufaʻatasia sheam ma faʻatapulaʻaina auala.

4. Fausia-i

O se vaega eseese o masini o loʻo aofia ai tagata faʻatau. Faʻasaina, e ese mai i latou mai matagi leo ma pei foi o gataifale. Le mafai ona fausia-i totonu o le lua laupapa o le a tau i le 30-50 afe rubles, ma le suite auala e mafai ona 3-4 taimi sili atu taugata.

I le tulaga o le faʻamafanafanaga, e oʻo lava i le taugofie tele, o loʻo maua ai le auvaʻa feʻaveaʻi. Ua latou aumaia le pulega faaeletonika, o loʻo iai faʻamoemoega o loʻo faʻaalia ai faamatalaga e uiga i le sauniuni, maulalo foʻi, ma le 15-20 (150 fua o le 15-150 (150 DGM 6800 faʻataʻitaʻiga). I se faʻaopopoga, o loʻo faʻamatala mai ai le au vaʻa e se maualuga maualuga (e oʻo i le 40 lita) ma, e tusa ai, o le faʻatinoga.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_22
Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_23

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_24

Taavale Plassam Pro ogaumu ma Great Great Steam System (Electrolux).

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_25

Veypoint Fas4s 841 j Ix ha, 34990 ogalaau ma le faʻailoaina o le vevela o le mea mo le tuʻuga o le steam.

E pei ona i ai i le tulaga o tagata tuʻu eseese, o loʻo umiaina Steamers poto masani tauvaga mai le tele o masini - o lenei taimi mai le itu o matagi kapoti. O ia ituaiga omea e maua ai ni avanoa tele o avanoa mo faʻaputuga fatuga. I le faaopoopo atu i le kuka a le au aʻiaʻi, o le faʻafefiloiina o fuafuaga fefiloi o avanoa i totonu o latou, o loʻo lelei tele mo kuka kuka.

Masani Faʻalauiloa Modes Mo Contrang ma Steam Feseʻaga Tuu atoa le tulaga fou o meaʻai lelei: aano, o le a tumau pea ona aau i totonu.

5 taua uiga o le fausia-i le lua boiler

  1. Gafatia o le vai tane tane. E masani lava 1-2 lita. E sili atu le popole o tane, e pei ona iai i totonu o le aofia ai faʻataʻitaʻiga e le o saunia mo le tuʻuga o le vai e aunoa ma le taofi o le kuka.
  2. Faigofie o le faatumuina i le vai. I nisi faʻataʻitaʻiga, o le saito ua tosoina ma faʻatumuina i fafo i vai vai, ma i isi lona itu e faʻafilemu ai, peʻa manaʻomia e faʻamaulaloina le vai. I soo se tulaga, ia mautinoa o le mamanu e fetaui lelei ma sefe.
  3. Faailoga le potu galue. A o i ai i ogaumu, o moli lelei e faafaigofie ai le faiga kuka.
  4. Faigofie o mea pueata i le faamama. E le tatau ona i ai ni potu vaapiapi, itu ma isi mauaina i luga o le totonu o totonu, lea e mafai ai ona faʻaputu le palapala.
  5. Malulu luma. E manaʻomia le faitotoʻa o le faitotoʻa e le vevela le taimi o le a galue ai i le 40-50 ° C ina ia le 'alofia.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_26
Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_27

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_28

Steamer ma Microwave DGM 6800 (Mileer): Multisseam School (tuʻufaʻatasiga o se malosi o le Steam Bank)

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_29

O le a le mea e tosina atu ai pe a filifilia se lua boiler

Pulega ma Polokalama

E mafai ona faaauupegaina le aufifini eletise i polokalame e kuka ai i luga o le kuka, omelet, iʻa ma le tele o isi ipu. O le numera o polokalame i steamers e le lapoʻa tele, faʻamaumau i totonu o lenei tulaga - faʻataʻitaʻiga VC 3008 Steam'point i le TFAL (e fitu polokalame). E tele nisi polokalame i totonu o muspeded omea ma le afu galuega.

Mea sao faaopoopo

O le afifi o le tele o faʻataʻitaʻiga e aofia ai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa mo le tapenaina o araisa. E le pei o ato, e i ai le pito i lalo e aunoa ma pu, ina ia mafai ona toe ufiufi ma le vai. Ma o le pusa e mafai ona avea ma se mataʻupu faʻapitoa mo kuka kuka, o le saute mo le tineia o oloa i ona lava suavai pe moʻomia ai couccakes, ma isi.

Masani mamanu

Filifilia o se faʻaiʻuga faaluaina, vaʻai lelei i le faigofie o lana mamanu. Siaki pe o ato modular e faigofie ona aveese ma tuu i luga. Fuafua la latou pepa - Faʻafefea ona fufulu le a fufulu i le vai taele.

Ia maitauina foi le mamanuina ole vai vai (pe o le a faigofie ona tumu a o le taumafaina o ia. E manaʻomia e mafai ona faʻapipiʻi le vai i se lua boiler e aunoa ma le taofi kuka.

Mea ato

Ile tele o anametar, o ato e fausiaina i se aga manino, i se faʻataʻitaʻiga, e pei o le Tuta vc1451, na faia ai le uamea slyeble. Steel, o le mea moni, sili atu le agaga poto, ae o puipui manino e tele foi o latou manuia - o le kuka galuega e faigofie ona tomai.

Aso nei Seamers: Vaʻaiga o le 4 ituaiga o masini ma taua taua 4207_30

O tagata faatonu faafetai na faʻafetai i ofisa sui o le eletise eletise, faʻatafe, yakenic, Philitisa, polalett, vitelet, vitelek mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili