Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar

Anonim

O le fale maulai ua fuafuaina e nofo o se fafine ma ona tina - sui o augatupulaga eseese, lea e tasi i lalo o le taualuga atoa o latou olaga. A o luma o le tagata mamanu, sa i ai se luʻi i le fauina o potu moe ma se nofoaga masani, faʻapea foi ma le laʻasaga lelei, e malolo ai.

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_1

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

O le pule o le fale mautotogi o loʻo umiaina le tulaga o le ulu o le kamupani o loʻo gaosi ai tioata ma faʻata. O le latalata i le mamanu o le mamanu na fesoasoani tele i le galuega - e tulaʻi mai ai le malosi o tagata faʻatau.

I totonu o le manaʻo o le tagata faʻatau o le faʻatulagaina o se avanoa lelei, lea e mafai ai ona e malolo pe a pisi le aso faigaluega. O lona tina o se tamaʻitaʻi matua - faʻaalu le tele o le taimi i le fale, ma e manaʻomia foʻi lenei mea. Ma le mea sa ia muamua ai o le auai i le potu manaia.

Mo le lesitalaina, o le ituaiga o Amerika Clatics na filifilia, ae ma le toa sili e lanu fofo ma le kalafi.

Toe fausia

Muamua, o le fale mautotogi o se potu e lua potu ma potu tuufua, umukuka ma se loka igoa na mafua ai le umukuka.

Suiga i le taamilosaga

O suiga i le avanoa na paʻi atu i le aotelega o le sone - o le umukuka ma le loggina ma le loggina latalata i ai. Sa tuufaatasi i le tasi avanoa: na latou saunia le nofoaga o faafiafiaga i luga o le logging loggia.

O le umukuka sologa lelei tafe i totonu o le auala ma le alatele, o le umukuka o le motu o loʻo vavaeeseina le nofoaga o faafiafiaga ma se sofa i le 'ai. Vaega o le Logginia tauagavale malulu - Sa i ai le faaauupegaina ma se potu faʻatekinisi ma le teuina.

E lua potu tuʻufua ua fiafia i lalo o potu moe. I le muamua, tele vaega, faia se potumoe o le Hostess - o le ofu o le potu e teuteuina ai iina ma vavae ese mai le autu autu o le vasega.

Le potu na talitonuina muamua & ...

O le potu, na manatu muamua o le potu malolo, ua faaagaga i lalo o le potumoe mo Tina. Na ia mauaina le igoa o le igoa "lanumoana potu".

Faauma

Mo le teuteuina o pa i sone masani ma potu moe, o le matte vali o Amerika gaosi na filifilia. Puipui i tua o moega i potu moe tui uma na faamamafaina ai ma le lima lima. I luga o le fola i le fale na i ai, le umukuka ma le faitogaumu mumū, ma i le potumoe - palu.

I le faletaele, trim tilek & ...

I le faletaele, o le Trim Tile na tuʻufaʻatasia ma le susu-faʻamaonia pepa pepa puipui ma se playing lolomiina o alope. I nofoaga susu, o le nonoa olo, ma puipui o pa puipui e le paʻu vai i totonu o pepa pepa. O se faʻailoga e mafai ai ona toe liliu le faletaele mai le potu le mautonu i le pito o Bouire ma faʻaopopo le siosiomaga talafeagai.

Meafale ma teuina

Faʻatosinaga Faʻatauga O se potu laei o loʻo avea ma potu moe i le potumoe o tagata e ona le fale, fausia-i totonu o le faletalimalo ma le potumoe tina.

Faʻaopopo i le kapeneta, i le lanumoana o le potumoe, o le ...

I le faʻaopopo atu i le kapeneta, i le lanumoana o le potu o loʻo iai foʻi le dresser - vali i le lanumoana "cheminics" mai IKEA. O le maketi o le maketi ua manuia lelei e tatau ona fetaui lelei i le tulaga manaia.

Tele aitema meafale, teuina ma vaega o vaega na faia e le autors mai se masani masani i lalo o le faʻatonuga e le faʻatulagaina o ata o loʻo tusia ai le ata o Amerika.

Tuusaunoaga mai stylistry selau

O le tuusaunoaga o le Styligis o se umukuka faaonapo faaonapo faamuli lea o le laau. O le Vaega kuka e tuʻufaʻatasia i totonu o le motu ma e masani ai ina ia mafai ona kuka le tali a le tali, faamemelo mai le ata mai le faamalama.

Malamalama

Eseese moli ata i potu uma ua mafai ai ona e suia le ula. O moli ua filifilia e avea ai ma sitaili - i le asthetics o Amerika lakapi. O oloa o tagata lauiloa na tuʻufaʻatasia ma faʻataʻitaʻiga o le faatemokalasi.

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_8

Lanu

O le totonu o loʻo faʻavae i luga o tamaitusi loloto o puipui ua valiina, latou te tuʻufaʻatasia ma moli moli ma meaafale.

O supaina o le sukalati i le alatele o le tuʻufaʻatasia ma le lanumoana lanumoana ma faamamafaina ai le mumu susulu mumu luga o meaafale. O le lalelei matagofie o le lanumoana i le potumoe tina na taalo i tafatafa o le efuefu ma le lanumeamata lanumeamata, fai se potu e faaalia tele. Ma o le potumoe o tagata faʻatau o loʻo valivali i se lanu lanumeamata lanumeamata ma faʻaopoopoina e le wallpaper handmmade faʻaalia ai se laʻau tele i luga o le lanu enaena enaena.

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_9

Leaga

O mea leaga, valiina ma laufanua na filifilia ma le naunau i le faamoemoe mo potu taʻitasi mo se taimi umi ma aumai mai le malaga, o lea ua foliga lilo, o lea ua foliga lilo, ma o loʻo foliga lilo.

I le taimi pito i le alatele ua tuʻufaʻatasia & ...

I le auala savali, e tele ni mea taua o mea e sili ona tuʻufaʻatasia. O le faaputuga i luga o le fola ma le geomoric mamanu, ma se vaega o faʻata o faʻata i puipui, ma metotia o kapeneta ma le ata masani. Latou te masani ai ma valiina o aso ma measina elemene, faʻapea foʻi i luga o pa.

Irina BOBROVSKAYA, Tusitala a le tusitala & ...

IRINA BOBROVSKSKAYA, Poloketi Tusitala:

O le faiga masani o le lautele o Amerika o loʻo i le tuʻufaʻatasia ma ultra-aso nei faʻailoga e leʻi filifilia. O lenei sitaili o loʻo i totonu o puipui na valiina i le loloto loloto i totonu o leo ma le tuʻufaʻatasia o ni uʻamea uʻamea, o se faʻamalosi o le fola o le fomu.

O le pule o le fale mautotogi ua alualu i luma i mataupu taua ma faʻapitoa i mea ma tekinolosi, saofafa i le faʻaiuga a le tusitala ma lagolagoina.

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_12
Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_13
Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_14
Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_15
Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_16
Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_17
Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_18
Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_19
Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_20
Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_21

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_22

Umukuka

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_23

Potumoe tagata faatau

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_24

Workrobe ma le potumoe

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_25

Potumoe tina

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_26

Potumoe tina

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_27

Potumoe tina

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_28

Potumoe tina

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_29

Faletaele

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_30

Vaega

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_31

Vaega

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Sulu Amerika Sincic: Fale i totonu o le lua-potu potu fale i Krasnodar 4240_32

Designer: Irina BOBROVSKAYA

Matamata i luga

Faitau atili