Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale

Anonim

Matou te taʻuina atu le auala e faʻatulaga ai le galuega tuʻusaʻo: e faʻagaioi ai le meaafale ma le faʻasologa e faʻapipiʻi ai mea. Ma lapataiga - o a uiga e sili atu le le mafai ona avea.

Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale 4304_1

Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale

E faʻatino ai le galuega i le faʻataʻamilosaga o le inisiua, e tatau ona e foia galuega faʻafitauli. Faʻapefea ona faʻaofuina mamafa i luga o linoleum e aunoa ma le paʻu o vae ma taʻe? O fea e toe faʻatulaga ai le mea a le leoleoina o le fatafata, o loʻo nofoia le lua o pa? O nei fesili na o le muamua o le manatu e foliga le le lelei. E tele auala e foia ai le faʻafitauli. E manaʻomia le galue ia le itiiti ifo - ia siitia se mamafa mamafa poʻo se fatafata o le fatafata. O le mea taua o le mea e te manaʻomia e tausi - saogalemu. O le tosoina o kapeti e faigofie ona manua. Galue sili atu e aunoa ma se faanatinati. Ina ia mafai ona teuteu le pito i tua, e tatau ona tumau pea. Lapoa tele, squatting. Afai e te alu i luma, e mafai ona afaina ai le tui. Tagata ma Osteochundsronresses, o isi faaletonu, isi faamaimau e faʻatapulaʻaina o latou agavaʻa, sili le faʻaleleia o mea tetele ma se tele.

Soul Linoleum i se potu ma meaafale

A e le mafai le galuega

Faʻafefea ona faʻasolo meafale

- o fautuaga a le foolk

- Faapitoa meafaigaluega

Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga mo le taotoga

- Meafaigaluega mo Galuega

- Sauniuniga o le Faavae

- Faalelei mea

A e sili atu le aveina

  • Afai o le a e galue na o oe. O le tasi tagata e le mafai ona faia se laupepa faʻapipiʻi lautele poʻo se sofa. Afai e te tosoina meafale ma le luko, vae o vae ma fola lologa. Ina ia faʻapaʻi atu vae o loʻo i luga o ato manifinifi e faʻaititia ai le feteʻenaʻi, latou o i ai latou te faia. Kelu mea sili atu le mafanafana ma lima e lua. Ioe, e mafai ona e feagai ma se tasi. E faigata le mafaufauina o le taimi lava lea o le a taofia ai le lima lona lua o le a taofia le mamafa o le tele o le sefulu o kilokalama. O le a fesoasoani The Boocobile Jack e tuua le tulaga, i le galue ai o le mea lea na faataatia ai ie. E tatau ona puipuia le laau mai le scratchchs. E mafai ona latou tuua se uʻamea pito i luga, malolo i totonu o se fale laupapa ufiufi i le vale. Faatasi ai ma lenei metotia, o le a tele se taimi o le a tele lava taimi. A aunoa ma le fesoasoani, e sili le le aveina.
  • Afai o loʻo tele mea o loʻo i totonu, ma ua latou le afaina. Peitai, afai e lei faʻataʻalo, o le a mafai ona faasaolotoina ia le itiiti ifo ma kuata o le sikuea, ua uma lava ona leaga. Tupela, laulau, nofoa e tele naua. E taua le faʻatulagaina o latou ina ia latou le paʻu ma mafua ai manuʻa.
  • Afai e fausia meaa lapopoa i totonu o le potu, pei o le tele o leoleo. E le mafai ona aveeseina ai - mo lenei mea, o le mamanu o le a le mafai ona suia. O sea filifiliga e tau atu ai i le faʻavaivaia o fesoʻotaʻiga i le va o auiliiliga. O le iʻuga, ua amata ona la tetei ma vave oʻo atu i faalavelave. O le mea e maua ai elemene mai le laupapa laupapa ma o le natura masani na faigofie ona le mafai ona mausa a latou foliga, ua tatou mulimu, gagau. E i ai le lamatiaga e momotu ai nisi o latou. O le potopotoga ma le faʻauiga o gaioiga o le a umi se taimi. O le galuega faatino e matua faigofie lava - pe a fai o le ua e taʻoto i lalo o le pusaaila, e faigata pe matua mafai, oe manaʻomia le tuu o se upega tafailagi fou o loʻo siomia ai. I le faaiuga, aisea e sui ai le vaega o le tini, e leai se tasi e le mafai ona vaai. O tuusaunoaga o mataupu pe a tulai le leoleo o le aiga. Ona maua ai lea e tetea oe pito i lalo e faʻapipiʻi ai le faʻavae.

Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale 4304_3

  • Afai e te manaʻo e toe faʻavasega meafale: 7 taimi i le toe faʻaleleia e tatau ona e mafaufau muamua

Faʻafefea ona 'auai i meafale i luga o Linoleum e le faʻaleagaina

O mea o le tulaga e tatau ona faʻatutuina ina ia o loʻo i luga o vae. Lea latou te le gagau, pipiimau ie faauma, ma o le a le faʻaleagaina o ia.

FOIK MODS MA AUALA

O nisi taimi o meafale e tatau ona toso le luko - e le mafai ona toe siitia ona o le mamafa tele. I lea tulaga, o fata ua tapunia ma le maseeseʻe gaʻo malulu. E tele auala e fai ai latou.

  • Lagona - o le ie e faigofie ona faʻapipiʻi ma lelei vave i luga o le polymer luga. E i ai le taimi tuai. Seevae i vae, tuu i totonu o le laupapa. A aunoa ma latou, pu i luga o le alofilima. O le metotia na o le galue ma lagona masani. Synthetic ni ata mataga.
  • O aʻa masani - o se kesi tuai o le kesi poʻo se custive cherrobe mafai ona faʻaalia i le lua pe tolu paga o luo totini.
  • Palasitika fasi fasipepa o le a le tuua scratches. O loʻo lelei tele le faʻaaogaina o le taʻaloga o loʻo fesoʻotaʻi. Latou te faʻaseʻe sili pe a ufitia i le fasimoli poʻo ni mea leaga mo ipu. O lea, e mafai ona e maua i le taimi e tasi e i ai le faʻamamaina o le faʻamamaina. Mo le uunatoa, e le talafeagai le suauʻu - e faigata ona tape. E sili atu le faʻaaogaina e le paʻu e le o le faʻaaogaina - e le mafai ona faʻasusu le pamu o loʻo tuʻua.
  • O laupapa laupapa laupapa laupapa - latou te tutusa lava si sikola ma gaioiga e tusa ma le tutusa mataupu, faʻatasi ai ma le uta i luga o togi atoa ma faʻaititia i manatu uma. O le tasi laupapa ua tuu i lalo o le itu taumatau, o le isi o i lalo o le itu tauagavale.
  • Papatusi tipi ese mai pateta. O lo latou mafiafia e tatau ona tusa ma le 3 cm. O le a latou tuua le auala, ae faigofie lava ona aveese ma se ie susu. Ina ia mafai e le sua o le pateta ona faʻapipiʻi i totonu o se laʻau poʻo le laupapa, o loʻo afifi vae ma le polythylene.
  • O le taʻele o Salah - ua faʻapipiʻi i vae, fuli i totonu. Ua aveʻesea le tele o mea e faʻasusu ai.

Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale 4304_5

Meafaigaluega faapitoa

Faatasi ai ma le tele o galuega ae e te leʻi tuʻuina le linoleum i totonu o le potu ma meaafale, e sili atu le valaʻauina o tagata taʻavale. E mafai ona totogi mea faigaluega latou te faʻaaogaina.

  • Tulaga i luga o rollers. E oso ma pa'ū i ni nai sekone. O masini uma e faʻamalosia e se 'au e faia ai le galuega o le faʻafoe uili. O le masini e matua maneraves - o le uili pito i luma liliu solo i lona axis.
  • Slites - fusi, ma le fesoasoani e i ai i le tulaga, faʻatau atu i latou mai lalo ifo. E sili atu le faigofie mo i latou nai lo le lamolemole pa ma pito i lalo ma strep proptussions.

Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale 4304_6

Faʻafefea ona faʻatino le fola

Meafaigaluega mo Galuega

  • Hammer ma chisel.
  • Spatralas ma se koneteina lea e talafeagai e saunia ai se sima.
  • Ua mafaufau, vaaia pe a fai o le foloa.
  • Roulette, pule ma le penitala.
  • O loʻo saʻo le auala e mafai ai ona e faia se lamolemole fasi.
  • Auai i naifi, seleulu.
  • Aelives nifo
  • Lamolemole - laupapa puʻupuʻu ma 'au. Na ia smoos le tapoleni.

Sauniuniga o le Faavae

Afai ua paʻu mai le maualuga i le itu atoa, o le a le mafai ona fefinauaʻi - mo lenei mea e tatau ona e faʻasaʻoloto ai le avanoa. E uiga i le tulaga tu o le a suia o le a galo. E mafai ona tuu i luga o le saʻolotoga sikuea mita e faʻateʻa ai le le masani ai i le lotoifale. O le galuega ua faʻaititia i le oona o le gaogao ma aveese ni tau. Sluts ma sweet pito o loʻo faʻalautele e se spatula. O le laualuga ua faʻamamaina mai le faʻauma tuai, gaʻo o lapisi ma lapisi. O le aumaia i lalo o le faʻaliliuina o le fofo, faʻaaoga le samaʻu ma le ata o le samala. Ua alalaga le fola, ma na afaina ai le aufaiti ma faʻamalosia le taʻitaʻi Peraimeri, e faʻatauaina faʻapitoa i fetuunaiga. O le le mautinoa e tatau ona matutu. Na o le faaiuga o le tali ua uma. E faagaoioia ma le palapala ma antisfotics faʻapea foʻi ma le faʻavae. O mea sese o loʻo aveʻeseina e putty. Faitau atili e pei o le nofo Linoleum i totonu o se potu ma mea e tatau ona oso aʻe ai le fola i le Laina o le Fuafuaga. O le au palo ua afaina i le gld ua tipi. Auiliiliga e le mafai ona toe maua mai ua suia i tagata fou. Elemene o le faavaa ma le laupapa, pe a tatau ai, mago. E latou teʻi o loʻo i ai i anssiptics ma ufiufi i vale, puipuia le susu o le susu i totonu o fiber. Atonu e tatau ona e faʻateleina le mafiafia o vaega, e o se evagai ma faʻaoʻo pe pipii i luga o le laupapa o le matata sili.

Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale 4304_7

Fai mai mea

E tatau ona ave i se vevela e le i lalo ifo o le 18 tikeri. Linoleum ua tuu e pava. O le laititi o ona ua sui i le va o latou, sili atu. O le ofutino e le tatau ona tipi pe a le mafai ona faʻapipiʻi mai le puipui i le puipui. Fuafua e mafai ona i vaega. Muamua, faʻasaʻoloto lelei le tasi itu ma faʻatino le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. Ona toe amata ai lea o mea i se faʻaiuga fou, faasaoloto o le isi itu, ma faʻatautaia galuega i luga. A o le i suia le linoleum, e aunoa ma le toso mai o meaafale, e tatau ona e mafaufau i le atoa faasologa o gaioiga. E manaʻomia le iloa muamua, i le faʻatonuga o le faʻasologa e alu ai poloka, aʻo le a la latou eria.

Vaega o galuega

  • Le tapoleni, fupe i le lisi, salalau i luga o le faavae. Ona tipiina lea o ni fasi ua manaʻomia le umi ma le ata.
  • O fasi fasi e uia mo ni nai aso, tuu le uta mai luga. E masani ona uu aso e lua. O le faʻagaioiga o loʻo iloiloina ina ua maeʻa ona faoa le asoa ma faifaatoga.
  • O laupepa e tuu i le tamai laupepa i le po mo le tolu puipui. I le lona fa, e tatau ona oʻo i se mamao o le 5 mm. I totonu ma le le mautonu puipui faia se fafagaina mai le fa itu. Fuafuaina o le tulaga o le tapoleni, e manaʻomia le gauai atu i a latou tusi tusia - e tatau lava ona foliga i simmmmemmely i le itu atoa.
  • E faʻatulaga tagata e i luga o puipui o loʻo punou i tulimanu ma tipiina i se naifi maʻai i luga o le tino. E tatau ona e faia i se auala sao po o le umi laina. Lea naʻo le pau lea o le metotia e mafai ai ona e fetaui ma ie i lalo o le puipui puipui. E le aoga le faanatinati. E sili lea ona faasolosolo malie ai ona aveese le mea, ma saili le mama i le potu o le potu, nai lo le taumafai e sefe le taimi ma tipi sili atu nai lo le mea e te manaʻomia ai.
  • Tasi pe lua fusuaga mafai ona faʻapipiʻi e aunoa ma le kulimi i luga o se vaega o le 25 M2. Afai e sili atu le avanoa, ma e i ai i le ogatotonu o le tapoleni e le faʻapipiʻi i puipui i le ogatotonu, o le kelu e tatau. Faʻapolofesa faʻapitoa e faʻavae i luga o le vai, acrylic, tuai, ua faʻaaoga le paʻu. E tatau ona fesoʻotaʻi ma mea uma o le ie. E mafai ona i ai le fusipaʻu, lagonaina, manogi, tissue tingai. Linoleum e gaosia, lamolemole i itu uma. O faʻamatalaga talafeagai o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. O le kulimi e faʻaaoga mai le paipa pe faʻaaoga se spathed spatala e mafai ona fatuina ai ni matata malie o le lautele ma le maualuga. I luga o le laufanua e pasi ai le ironing.
  • O soʻoga e leʻi togafitia pe faʻapipiʻiina i luga o pupula. I se vaega tele, o laupepa e tuʻufaʻatasia ma le malulu o le faʻaaogaina.
  • O le Pertimeter ua tapunia i upu. E tatau ona sailia ni mea vaivai mo le masina e tasi ma le solomuli. Afai e te vave latalata i lea taimi, o galu ma le matala o le a aliali mai. O le lino mama e le tuumuli.

Matou te foia se galuega faigata: Faʻafefea ona taʻoto se Linoleum i se potu ma meaafale 4304_8

Faitau atili