7 Mea e sili atu le le teuina i le umukuka kamukuka (pe faia i le taumatau)

Anonim

Fualaau o aiga, fualaau faisua, oe faaaoga i aso uma - O lenei ma isi mea e mafai ma e tatau ona e mauaina se nofoaga sao nai lo le umukuka ulu.

7 Mea e sili atu le le teuina i le umukuka kamukuka (pe faia i le taumatau) 4376_1

O le taimi lava e faitauina ai se tusitusiga? Vaʻai se puʻupuʻu vitio e uiga i mea e sili atu le mafai ona teu i le umukuka kamuta

1 pusatusi

O po o le laupapa, umukuka tolopole ma isi vaega o loʻo teuina i totonu o le kapoti, i le mea o moe ai le ie puipui o le, ae le o le umukuka. O le mafuaʻaga e faigofie - e mafai ona latou mitiina manogi o meaʻai, ma e faigofie ona tauina se mea pe ala mai i luga, ae le faʻamaonia ai i luga o le kapeti. Peitaʻi, e mafai ona e faʻaopopoina i latou i le faaputuga pito i luga o le umukuka o le umukuka o le umukuka e aloese ai mai le faʻamamaina.

  • 7 aitema i totonu o le umukuka e te le saʻo (e sili atu le faʻalelei!)

2 fale faigaluega e te faʻaaogaina i aso uma

E leai se aoga e nana i le kapoti i le kofe fai pe a fai o le a e maua i taeao uma ma fesoʻotaʻi i le outlet. E sili le taualuga lona iloga lona nofoaga i luga o le laulau pito i luga. I le ala, povi povi povi, mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻaputuga lapopoa, aua le fautuaina teuina i lalo i lalo o le Kapeneta, ma aumai soo. O taimi uma e maua ai mai i latou ma aoina le le mautonu. Peitai e le mafai ona faapalepaleina, i se mea e ese mai ai, e le tatau ona tuu i totonu o le kapoti, i se tulaga e le tele ai le avanoa.

7 Mea e sili atu le le teuina i le umukuka kamukuka (pe faia i le taumatau) 4376_3

  • 7 Mea e tatau ona e togi ese pe a fai o se mea leaga i umukuka kamuta

3 o ipu tuai ma pu

O nei mea e le manaʻomia le suia i totonu o isi kapeneta, ma e sili atu le lafoaʻi. Pumu a umukuka, faʻapea foi ma le ofu, manaʻomia vaitaimi nei. Aua le maimauina le avanoa aoga mo le teuina o mea e te leʻi faʻaaogaina mo se taimi umi.

  • O le faʻatulagaina atoa: 6 Smart manatu mo le teuina o pusa mo meaʻai i le umukuka kamuta

4 uma fualaau ma fualaau faisua

O fualaʻau fou e sili atu ona teu pe i totonu o se pusaaisa, poʻo se potu teuina, pe o le matutu ma malu. E i ai le lamatiaga i totonu o le tapunia o le pusa faʻasao, latou te faʻalavelave tele, ma pe a maeʻa le manogi leaga ma faaosofia foliga o le ogatotonu, lea e le faigofie ona aveese.

7 Mea e sili atu le le teuina i le umukuka kamukuka (pe faia i le taumatau) 4376_6

5 Faʻateʻaina mea - talafeagai mo le toe faʻaleleia o le kapeti

O le mafuaʻaga mo sea "faʻasa" e faigofie - pe a e tatalaina le aufana, ona vaʻai lea ia i latou mai le pito i luga. Ma afai o aitema o loʻo pipiʻi i luga o le tasi i le isi - o le mea e te manaʻomia e le faigofie ona maua vave. Masalo o mea e pei o le koneteina e aofia ai le tasi i le isi e sili atu le suia i luga o fale e le masani ai.

  • 9 aitema e mafai ona e teuina i luga o le umukuka faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa (ma sefe le tele o avanoa!)

6 falesa o le fale

Tusa pe faʻapea e fausia le masini fufulu i totonu o le umukuka o loʻo iai, o le fufuluina paʻu e le tatau ona teu i le umukuka. Na o pei o lona uiga o le fufuluina o fagu poʻo oga ogaumu, e tausi tino mo leoleo. Faailoga le tapunia o le Workerobe i totonu o le faletaele pe faʻavasega le fagu i luga o pusa i luga o le faletaele fata. A iai sau fanau ma fagafao, ia mautinoa e aveese ni mea 'oloa i le pito i luga o fata.

7 Mea e sili atu le le teuina i le umukuka kamukuka (pe faia i le taumatau) 4376_8

  • 7 umukuka fesoasoani e te masani ai

7 detor

A e fiafia e 'aiga o' ai pe a le mafai ona latou teuina i totonu o le umukuka a le Kamukuka. E pei lava o isi mea o loʻo faʻaogaina e teuteu ai se tautua, mo se faʻataʻitaʻiga, faamoemoe mo fugalaʻau. O le nofoaga mo le au e mafai ona maua i luga o le matala fata i totonu o le potu malolo poʻo le potumoe, ma le potumoe, ma pusa umukuka o le a faʻaaoga naʻo mo le aoga.

  • 7 le fuafuaina mafuaʻaga e filifili ai se laʻau o loʻo teuina ma ogaumu (pe tuulafoaʻiina i latou atoa)

Faitau atili