Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima

Anonim

Matou te taʻuina le ata e sili atu le filifilia pe faʻafefea ona tapena le faavae ma faʻafou le vaega na faʻaaoga ai le faʻaseʻe o se faʻaseʻe ma le pulumu poʻo le vali mai le apamemea.

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_1

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima

A o le o toe fesiligia le umukuka ma o latou lava lima, e tatau ona e filifilia se matata e fetuunai lelei i le maualuga o le vevela ma susuga tumau. Afai e le faitio le taupulega, ma pe a faʻafesoʻotaʻi ma tauemuga, e sau i le le mautonu, e sili atu le filifilia o se isi lamolemole. A kuka le sheam o loʻo i ai gaʻo, nofo i luga. E aveese ai, o le a toe fufuluina vai vai. O faitotoʻa ma atigipusa o meafale maualuga e tatau ona maualuga le teteʻe atu i le inisinia avega - feteʻenaʻiga, shocks. O se tasi o mea taua o le le atoatoa o le vaega o loʻo puipuia le faʻavae - palasitika, o se faʻasologa, chippon poʻo le mDF. I lalo o le uunaiga o le tausuaga faifaipea, o mea o le a amata tupu aʻe ma faʻaputuputuina. Muai toleniga ma faʻauma le taʻotoga e mafai ona faʻatinoina i le fale. E le manaʻomia lea tulaga faʻapitoa ma mea faigaluega faʻapitoa.

Vali le stades o le umukuka

Le filifiliga o le tuʻufaʻatasiga ma metotia o le apalai

Sauniuniga o le Faavae Aʻo leʻi amataina galuega

Toe fai le tala ma le pulumu

Galulue ma se fasioti tagata ma o le aerrool mafai

O le puipuiga i luga mai le vevela ma le susu

Faatupuina o le ulutala

Le filifiliga o le tuʻufaʻatasiga ma metotia o le apalai

O le mea e tatau ona amanaia pe a filifilia

  • O le tumau o mea mo le susu - splashes ma steam e mafai ona faʻaumatia ai se malosi tele pe afai o loʻo tatala mai ni fomaʻi i totonu. O le fausaga ua faʻaumatia pe a faʻaitiitia vai o le vai o le vai, ma taʻaʻalo ma tauemu. I le taimi o le faʻamago, o afi ma pe ua faʻamalosia, fausiaina o valoʻaga agai atu i le tuuʻeseina o le faʻaumatiaga o le Faʻaiuga.
  • O le teteʻe atu i le maualuga o le vevela o le latalata o le kuka o le paluga, ogaumu, o isi mea e mafua ai le o o Defomtations o le pito i luga o le vaega o le pito i luga ma le faʻavae. Polymer fasimea e le lelei le vevela ma amata liusuavai i le vevela e oo i le 100 tikeri. Lava le vevela vai e aumai ai le le talafeagai.
  • O le teteʻe atu i le faʻamalosi a le aufaasālalau - Poʻo i luga o le Acworges, Asautic Acipoe ma mea uma o loʻo umiaina le ava malosi, 'ai i mea e tele ia latou.
  • Malosiaga - susu fale e sili atu ona malosi nai lo potu nofo ai. O faitotoa o faitotoa ma pusa ua vave ona ofuina. O le taupulega ua soloia pe maua ni masini leaga - nifo, chips, scratches. E tatau ona i ai le maualuga o le ofuina o le le mautonu.
  • Andhesion - o le tuʻufaʻatasiga e masani ona filifilia e faʻatatau i le pe mafai ona toe faitau le pupula o le umukuka o le umukuka. Nai lo i latou, o le sili atu le susulu o le magamau, ma e vaivai le magafagafa o loʻo faʻaalia, o le a mafai ai ona "puʻeina". Fafie-Chip Planels i le eseesega i le Array e le tatalaina le possi ma le masani masani. Latou te le mafai ona mitiia le fofo. O le iʻuga, na vave lava ona ia vaʻaia.
  • E le faʻatagaina Ecology e faʻaaoga le fofo ma faʻapipiʻi e afaina ai le soifua maloloina. E le tatau ona latou iloga ni mea leaga e le gata i tulaga masani, ae faʻapea foi ma le sua suā faʻalili ma le vevela i luga ole potu.
  • Tetee i le ultraviolet rays. Ui maualalo lelei oloa vave mumu i le la.

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_3
Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_4

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_5

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_6

Ituaiga o tuʻufaʻatasiga

  • E leai se mea na latou fuaina ai, faʻaleagaina i lalo o le faʻamalosi o vineta, acid aofia ai oloa. Acrylic foia e le mafai ona talepe le susu ma le vevela. Faatasi ai ma le agamalu ma le tagofiaina, o le a latou tautua mo se taimi umi pe a leai se fufuluina ma papatusi lata ane. I ai se lautele lautele. E le oona. Aerosols ma fefiloi mo le aumaia o pulumu ma ua maua le vaa.
  • Suauu, Alkyd Eleamel - o latou oona ma e le o afaina ma e le o fuafua mo fale o loʻo sauni ai meaʻai. Oliflates ma varnish fausia se manogi le lelei i le vevela vevela. Ua afaina o le afi. O a latou uiga faʻatinoina e sili atu le leaga nai lo le faʻailoga. Latou te maua lelei, mamago le umi.
  • Vai-emulsion - faigofie ona fufulu ma le vai.
  • Taavale - e fetaui lelei mo potu mata ma le vevela vevela ma le vevela i le vevela ma le susu. E le mou atu ma le aufaitau e tetee. E faamalosia e le ALII le fausaga ma puipuia mai mai le malaia, na atili ai ona lelei le laufanua. Avanoa i le apa. O lanu e mafai ona fefiloi, maua lanu fou.
Mo le galueaina o vaega uma, e aofia ai ma le faʻafitauli o loʻo mafai ona faʻaaoga lelei. E le mafai ona faʻaaoga e latalata i le fufuluina o papatusi. Ae afai e te manaʻomia e taulimaina vaega o le ulutala, o lo o saogalemu siʻosiʻomaga, e sili le saogalemu, e sili le faʻaaogaina o se apamemea.

Auala o galugalu

E naʻo le lua metotia - tusi lesona ma masini. I le tulaga muamua, o le pulumu ma pulumu o loʻo faʻaaogaina, i le lona lua - o se sprayer poʻo se apa apa.

E sili atu le faigofie ona toe fai meafale e ala ile auala ile auala. Ua lelei le axowolm e sili atu ma tuua tetete. Leai se mea e faʻaalu ai le taimi e suʻe ai le fofo ma le talafeagai o mea pe a kuka.

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_7

Sauniuniga Lisi

Meafaigaluega ma Meafaigaluega

  • Malyary scotch.
  • Ata tifaga po o nusipepa.
  • O loʻo pipiʻi masini poʻo ni laupepa emey ma le saʻo o le loto.
  • 'Ava malosi, aveese nofoaga vevela.
  • Tuu i le po o isi mea e mafai ona latalata i pa ma chips.
  • Uafu.
  • Fausia Harandryer. Afai e leai se fausiaina, o le masani ai e talafeagai.

Olo ma faʻapipiʻi

I le toe fai o le umukuka i ou lima, faitotoʻa faitotoʻa ma luma o pou e tatau ona aveesea mai le mataupu. I luga o le tafea e le tatau ona faʻaogaina, ni tioata, tioata, peni ma loka. E mafai ona tapunia ma vali scotch. Galuega sili atu le talafeagai i luga o le laulau. E tumu i le nusipepa pe polythylene ata. E mafai ona tuu se fasi o le tino ina ia aua neʻi e tuʻua le faʻaleagaina i luga o le laulau. E tatau ona tatalaina Windows - E i ai le le fiafia o manu ma le tele o le pefu.

O le mea tuai e manatu o se tala leaga, ona aveese lea o toe totoa - mafua ai le soona faʻaleagaina i le faʻavae. Masani ona faʻaaogaina le suavai e aveʻesea ai valevale. A faʻapea o le laulau i luma o loʻo ufiufi i le Polymer Timory, na osofia e se fausaga o le fausaga. Ma le MDF, e sili atu le leaga nai lo le chIPboard. O le faavae e mafai ona faaleagaina. Faia ni faʻalavelave e tatau ona oneone pe faʻamalosi. O le eleele eleele ua fufulu mai le pefu ma le pulumu, o se ie susu. Afai e te tataina o se isumu susu ma se efuefu, efuefu o le a faʻatumuina le faʻamalosi, ma o le a faigata ona aveese mai ai. O pipisi gaʻo ua aveeseina ma le ava malosi.

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_8

Taofia latalata i le masani ai. E sili atu le talafeagai le faʻaaogaina o sauni-faia fefiloi tetea i le vai. O le a latou mago mo ni nai itula, pe a uma ona e amata i le isi tulaga. O papala ma faitotoa e tatau ona fesoʻotaʻi atoatoa. E oʻo lava i se mea sese a se mea sese o le a vaʻaia pe a uma le ata vali.

O se laina ma le chiphboapi e teu i afsispetics e taofia ai foliga o siama.

E i ai saumua i luga o fafie ma MDF e faʻavae i luga o se gasologa. Latou te le talafeagai mo palasitika - latou manaʻomia ni fefiloi faʻapitoa e le talafeagai mo fafie. Ua latou ufiufi e na o le palasitika, ae o uʻamea foʻi ia, ma le oti.

A faʻapea o loʻo fuafua se vaega o le acrylic, o se tagata faʻapitoa faʻapitoa e faʻateleina ai le fiafia o le a le auala e filifilia ai. O le fofo e faʻaaoga e ala i le tusi lesona ma masini ma faʻamago ai. Ina ia teʻi atu le faʻavae ma tago loa i lea, o le aso o le a manaʻomia.

Faʻafefea ona toe suʻe le umukuka i luga o le pulumu ma faʻaseʻe

Pe a filifilia se mea faigaluega e tatau ona faia i luga. A faʻapea e tumau pea paie i le alou, o le a latou pipii atu i le laʻau o le potu. O le folauga ua talafeagai. O le vali pusa e tatau ona mafolafola. E sili atu le ave o se nofoaga faapitoa o le palasitika.

O le tagata faʻatau e pasi le vaega autu, fufulu - na o le faigata-i-taunuʻu nofoaga. Meafaigaluega manaʻomia le fufuluina i le fasimoli poʻo isi auala. O le faitotoʻa poʻo le lauʻeleʻele o loʻo faʻatulaga ona o faʻaupuga i le tele o le faʻaupuga. Afai o le tagata faigaluega e tuu i luga o le alavai, o le mata o le a faʻaseʻe i lalo, fausia maualalo.

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_9

O le malosi i faiga acrylic o le vai lea, ae e sili le galulue i lau puipui puipui. Afai e te alu i ai i totonu, o pito o le a le mafua ai le mu, ae laʻititi ma le fiafia i lenei fesoʻotaʻiga.

Vali e apalai i tulaga lua:

  • O mafiafia o stroke ua faʻapipiʻi i luga o se tamai nofoaga ma olo i le zigzag gaioiga.
  • O le isi vaega e faʻaaogaina lava i luga o le fibres. Afai o oe o loʻo tali atu laupapa laupapa pe i lalo o se laau, le mafiafia ma tuʻinanau, e faʻaalia ai pe tatau le faʻailoaina o le faʻatulagaina o laʻau laʻau masani. O le koleniga e mafai ona faia e le tau le mafai ona faaopoopoina vai. A faʻapea e tatau ona e latalata i le itu, o le mafiafia mafiafia.
O le tagata faʻatau e manaʻomia le faʻasolo malie mai le pito i le pito. E le mafai ona liliu - o le auala o totoe o le a susulu umi. E le manaʻomia e le Rum Ruber le tau o le tele o mea e leai se mea. O le au o loʻo tuu i luga o le tasi i le isi. Faatasi ai ma le mafiafia tele, o le mea maualalo mago, ona faʻaauau lea o galuega.

Faʻafefea ona faʻaaoga se aerosol cylinder ma spray fana

A o le i toe tali atu i le umukuka o le umukuka, matou te aveesea meafale i luga ma mea mai le potu - e mafai ona luluina. O le a le mea e le mafai ona aveʻesea o loʻo tapunia ma polythylene ata poʻo pepa.

O le fefiloi o acrylic o loʻo afaina i le vai e tusa ai ma faʻatonuga i luga o le afifi. E tatau ona sili atu le vai nai lo le taimi o le faʻaaogaina o le tusi lesona.

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_10
Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_11

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_12

Mavae

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_13

Muamua

O le pito i lalo o le a faalagolago i le tulaga spray. O le mamao le mamao i le faitotoʻa, le faʻalogo i le toto o le tafe. I le avea ai o se tulafono, o le paluni e aumai i le 20 cm. E manaʻomia le alu i taimi uma - a leai o le a aliali mai ona o le tele o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina.

E tatau ona faʻamago ai le vaega muamua ma faʻamago. O le taimi malie o loʻo faʻaalia i le faʻatonuga i luga o le afifiina.

Faʻafefea ona puipuia le laualuga mai le susu ma masini faʻaletonu

O le maeʻa o le taʻotoga, o le matematika poʻo le glossy aerool acrylic eseese ua faʻaaogaina. O loʻo tuu i lalo o le tusi lesona ma le aseromo o le talosaga.

E i ai le tino faʻapitoa mo le faʻasologa masani. E tupu manino ma pogisa. Manino e le suia le lanu, ae fausia se lagona faapitoa o se laau ofoofogia. O le ofutino e alu lelei i luga o se maticle acrylic eseese. Ua olopalaina le vaega atoa o le laka, suia lona mata i le pogisa. Pe fausiaina le mea e tupu ai le olaga a le ponami.

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_14

  • Faʻafefea ona fufulu umukuka suʻega: 8 fesoasoani mo le atoatoa mama

Faʻafefea ona faia le faʻavae o le laualuga

O le a le mea e te manaomia

  • Maualuga-malosi, ae le o le tuua o se mea leaga. Lelei meafaigaluega ma le fetuunaiga faaputuga umi po o 'au.
  • Pulumu lautele ma vaapiapi.
  • Fasi fasi manu feola.
  • Spray mafaia.

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_16

O mea e faʻapipiʻi ai e faʻaaoga i le faʻasologa o le vaega o loʻo i ai i taimi e tuʻuina atu ai le faʻapitoa i le mafiafia.

Metotia o gaioiga faanatura

  • A maeʻa le faʻamagoina o le faʻauʻuina o le Clenging, ua paʻu e tamaʻi pepa emeri ma i na nofoaga e maua vave. Faʻagasologa o nai tulimanu, tuʻituʻi, isi vaega o loʻo tupu. O le mea autu o le taofi ma aveese le fafie i lalo o le prester. O le galuega e sili atu i le matte vali. Glossy o le a foliga mai e le masani ai.
  • Faaaogaina se ata faapopoleina. O se laʻau ma le taimi pogisa i oge, ma i itu e seasea ona paʻi mai ai le lima. E mafai ona ausia lenei tulaga i le ufiufi o mea i le veneer ma fatuina le scouts faaaoga emery pepa.
  • O le aʻafiaga o le maimoa na faia, o loʻo olo ai le pogisa wax ma le potu latou te fesoʻotaʻi ia i latou aemaise lava.
  • O le tusi e muamua na faaeeina solo solo solo le pito i luga "fou" vaega, sosoo ai ma le "tuai". Muamua, o le tasi lanu ua tuu, lea e tatau ona sau i le tinā, lona lua o le mea e sili ona tei ai. O le pito i lalo o loʻo faʻaaogaina naʻo le mea na te pipii ai. E leai se aoga e te ufiufi ai i latou atoa. Ole pito i luga pe a uma ona faʻamago i lalo o le malamalama o le pulumu o le pulumu, taugofie ona paʻi atu i luga. Ina ua tago atu o ia, o le Petty Emery e faatagaina. O lenei metotia faʻatagaina oe e fatuina le faʻailoga o loʻo i lalo o le tini e le o se tasi, ae o ni mea leaga.

Vave cuishine faʻafou: Faʻafefea ona toe faitau ma au lava lima 4388_17

Faitau atili