Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono

Anonim

E mafai ae faʻataʻitaʻiina oe le faapaologa o oe, ae mo lenei mea o le a manaʻomia e sauni ai ma faʻatonutonu le poloketi. Matou te taʻuina atu le auala e faʻatino lelei galuega.

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_1

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono

Glashing a le kalosia ma ou lava lima e faigofie. E tele auala e tapuni ai le avanoa avanoa i le va o le pa ma le ipu pito i luga. E mafai ona faʻapipiʻiina ni faʻamalama uliuli poʻo se mamanu e pei o le puipui o le pasi, lea e aofia ai se uʻamea faʻavaʻa ma auvae ua faʻaofi i totonu o le paʻu o le paʻu. E leai ni faʻataʻitaʻiga. Ua ova nai lo aso nei, ae o latou maualalo ifo i o latou faʻanaunauga mo gaioiga faʻagaioiga. E taua le mafaufau i le mafuaʻaga o le potu, talu ai o le vevela i totonu e faʻalagolago i le vevela o loʻo faʻalagolago i le vevela ma le faʻamalieina. Afai o le avanoa o loʻo faʻaogaina i lalo o le potumoe poʻo le ofisa, o le a e manaʻomia se sologa lelei ma se maufaatuatuaina masini. E faia galuega e pei o le poloketi, lea e tatau ona faʻaʻetia i taimi ole a le malo. Ole fuafua tatau e tatau ona tausisia manaʻoga o le tulafono ma tulaga faʻapitoa.

Faʻafefea ona tele le lapoʻa

Faʻafefea le faʻalavelaveina le tulafono pe a toe faʻaleleia

Faafoliga o fofo ma o latou foliga

Faatonuga mo le Faatinoga Galuega

  • Faiga
  • Sauniuniga mo le Mauga
  • Faapipiiina o palasitika faaputuga
  • Faapipiiina o le Aleamini Mission
  • Aveesea
  • Faʻatonuga mo Faʻatinoga Faʻatinoga

Uma e uiga i le vevesi glazing

Nono faatagaina

E tusa ai ma le fale o fale, o le avanoa i fafo atu o le fale o le pule o le pule aoao. E leai ni aia a tagata e fai mai ai i latou i o latou pule. E manaʻomia ai le iʻuga o BTI.

O galuega i Re-Infice Desictice o loʻo taua le toe faʻaleleia, pe a fai o suiga e tatau ona faia i le Suposapo. Pei o se tulafono, o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i gaioiga i fafo, ae o faʻavae uma o loʻo iai tuʻusaunoaga. Afai e le o lafoina faʻamatalaga i pepa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia Bti e faia faʻasaʻoga pe saili pe o loʻo iai se manaʻoga mo lenei.

E le masani ona silafiaina e le tulafono poʻo le a le vaega e fesoʻotaʻi ai, ma pe o loʻo tusia se poloketi e taofi ai i luga o se faʻavae talafeagai. Faʻataʻitaʻiga, o le faʻamanino o le Matagaluega o Atinaʻe Faʻavae o Lusia Taeao, Aperila 3, 2006, e talafeagai le faʻaumaina o le polokalame . E feteʻenaʻi ma le tulafono fale, peʻa manaʻomia le faʻauigaina i tagata toe faatulagaina ma faamalosi e faʻatagaina le faamaoniga.

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_3

O le feteʻenaʻiga na faia e le faʻatagaina e le fiafia i le faʻaaogaina o le tagata lava ia. Faʻataʻitaʻi, o le faʻatagaina a ni tulaga faʻalelalolagi e manaʻomia i taimi uma.

Tusi ata ma fuafua o le pule e leai se aia. E tatau ona faʻafesoʻotaʻia e le inisinia faʻalapotopotoga ma le ulufale atu o le SRO. Na o le tagata poto masani e mafai ona iloa pe o le ogaumu o le loggia poʻo le aoina o le loggia poʻo le palu e mafai ona taofia ai ni avega faaopoopo mai le eletise. O le ono mafai o le ono mafai ona faʻatapulaʻaina tapulaʻa o le mafai ona faʻapipiʻiina naʻo le malamalama o le malamalama. E mafai lava ona lamatia le vaega o le le mautonu ma e tatau ona faamalosia. Faʻatulagaina e mafai ona faʻatino naʻo le fesoasoani o le tomai faʻapitoa o le taimi o le taimi.

O le a le mea ua faasaina

A fuafua e saili le mea o loʻo iai ni faʻasa i luga o le glazing o le palu o le faapaologa o loʻo i ai ia te oe lava: O le a latou ese mai i totonu o uiga o le fale. O le lisi lenei o tulaga o le a le mafai ona malilie i ai pepa:

  • O le faʻaaogaina o mea leaga na tutupu, pei o fafie e pei o fafie, faʻatapulaaina polystyrene. I le taimi o le afi, o le a latou faia le aveeseina e ala i pupuni le mafai. Faʻatulagaina ma Antapiarens - Basicles taofia le afi, e le fofo ai le faʻafitauli. O mea o le a mu lava i lalo o le malosi o le matala matala. O le polystyrene e iloga e le kesi oona.
  • Faʻaititia le malosi o le feaveaʻi elemene poʻo lo latou faʻaleagaina. I lalo o le Faaputuga Faʻatagaina le Faʻalauteleina poʻo le faʻaititia o le vai i fafo, o le siʻitia o uta i luga o le.
  • Solia o le tusiata o le fale o le fale. E le gata lea e le gata i faʻamanatuga o maʻa tetele, ae o le tele o fale na fausia e tusa ai ma se fuafuaga taʻitasi.
  • Solia i le galuega o le afi o le afi masini, fesootaiga i fafo atu ma isi mea faigaluega.
  • Aveesea o le fufuluina o le vai tolotolo i fafo atu o le umukuka ma fale nofomau.
  • Faʻaogaina o le tee ma faʻalautele maea. Mo le eletise eletise, o se tulaga le tumau ma se puipuiga tapunia o le masini (UZO).

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_4

Faʻafefea ona faʻamaopoopo le poloketi

E tatau ona poloaʻiina i le inisinia kamupani ma le ulufale o le SRO. Naʻo na faʻalapotopotoga e i ai le aia tatau e tusi ai se poloketi. O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le faʻavae o faʻamaumauga o loʻo iai i totonu o se tusi folau faʻapitoa. E faia e le Kamupani le faia o se suʻesuʻega ma tuʻuina mai se faaiuga e uiga i le tulaga o fausaga.

Ae le i sioa le faapaologa ma ou lava lima, o le a e manaʻomia le faʻaputuputu o le mea taua o pepa o pepa. O le latou lisi e faamaonia le numera o le Mataupu Nu 25 o le Fale o Fale.

Lisi o pepa talafeagai

  • Faamatalaga o Toe Faamaumau.
  • O le taʻitaʻiga pepa o se sailiga mai fuamoa poʻo lana kopi, faʻamaonia e se tagata suʻesuʻe.
  • Tusi faamaonia.
  • Poloketi o toefaafouina.
  • O le tusi tusia o tagata nofoia uma na lesitala i le fale ma tuaoi mai fale mautotogi.
  • Tusipasi mai Rospotarebndir, puleaina faalapotopotoga ma isi taimi.

E mafai foi ona e manaʻomia ni ata o le faʻafou.

Lisi o faʻataʻitaʻiga e tatau ona e faʻatulagaina ai:

  • Puleaina o le Saogalemugaina o le Auauna Atu i le Auaunaga o Lotoa o Lotu.
  • Rospotrebnompitier (Ses).
  • Mrs.
  • Moskomorticctive pe o le itumalo taofi. Afai o le fale e le ituaiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le tusiata na faia.
  • Matagaluega o Aganuu Aganuu - E Tatau Ona Iloa Ai I Le Tulaga Le leva o le fale o lo o maʻa faʻapitoa.
  • Matagaluega o Fale Faigaluega - O tagata o loʻo nonofo i lalo o le maliega maliega e tuʻuina atu i lenei faʻalapotopotoga.
  • Fale asiasiga poʻo le itumalo o le itu o le faʻaiuga o loʻo tuʻuina atu mau o loʻo saunia mai vasega o lisi.

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_5

A maeʻa ona mauaina le faatagaga, e mafai ona te alu i le galuega i le toe faʻatulagaina. A maeʻa pe a maeʻa, o le gaioiga o le taliaina ua avea faʻailoga o fale ma le kamupani faʻatautaia. Ina ua faʻamaonia le faʻatonuga ma le poloketi na faʻamauina ai le faʻamasinoga, o le enisinia mai BTI e faia suiga i le tusi folau faʻatekonolosi.

Mafai fofo tomai ma o latou foliga

O la latou filifiliga e faʻalagolago i pe faʻafefea ona faʻaaoga le potu, ma o le a se vai e tatau ona avea ma o le vevela i totonu. O le a tatou le mafaufau i le fale o le fale - o latou o ni mea leaga tele, pe leai se aoga. "O le pasi" na faasolosolo malie ona alu i le taimi ua tuanai. O le fusu vave. Latou foliga e le lelei ma e le mafai ona maua ai se maualuga maualuga o le vevela o le vevela. E lua fofo talafeagai.

Glazing filifiliga

  • Swing ma sliding faamalama o palasitika ma le alumini. Toeititi lava a latou le ese mai ole faamalama faaonapo nei.
  • Faʻavaʻa o mea faʻapipiʻi i luga o le talaaga. Manino mafai ona galue pei o steash ma fraumauga. E faigofie lava ona gagau, ua leai solofa uma i luga o le pa i luga o le pa. O le tapoleni o eseese lautele ma le maualuga e gaosia. E mafai ona e faʻapipiʻiina fola o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga.

O le filifiliga lona lua e leaga mo le feita. O le potu vevela o le a sili atu nai lo 10-15 tikeri maualuga. Tagi i latou e sili atu le nofomau-nofo i le fale nofo-nofo ai ma vai inu. O le Sealer puipuia mai le matagi ma le pisa, faʻaaogaina le 50% o le leo galu. Ua lava lea mo le fale i le pisi o le auala. O mea e iloga e le malosi maualuga ma i lenei tapulaʻa e le maualalo i mea masani o oloa ma PVC faʻavaʻa. O tulaga lelei o le faiga o se malamalama lelei malamalama ma se tamai mass.

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_6

O le a le mea e tatau ona amanaia e fausia ai se lelei microculite

  • O mea na faia mai ai le tino. Sili ona vevela e faaalu le Aluminium.
  • O le numera o potu i totonu i le palasitika poʻo alminisum faʻamalama. O Le Aoina o Laupapalaau, e foliga e foliga ea, o le a le faʻatagaina Mrs., talu ai foʻi ina ia maeʻa ona malamalama i tua. Malamalama lelei. Malamalama lelei. Malamalama lelei. E le mafai ona puipuia e le tasi-vaega o le fale e nonofo ai mai le malulu.
  • Le i ai o le gaogao i le pa i fafo.

Faapipiiina auala

  • Papeta, pe a fai e lava le malosi. A manaʻomia, e mafai ona faʻamalosia ma faʻamau.
  • I luga o se faʻavae faʻavae faʻavae i le tino o le ogaumu o le ogaumu. E faia mai le Prelow Bricks po o le Bamm poloka. Ua malolo ni pona. Ua le aumaia ni puipuiga a Steel-Steer E mafai ona e faia ni vaega se lua e ala i le faʻatumuina o le avanoa i le va o latou ma le paleni o mea.
  • I fafo atu o le pavia i luga o le fola i le vaeluaga. Parafoni le faʻaʻaisa poʻo le tuʻu i totonu.
  • O le vaega manino o loʻo faia i tala atu o tuaoi, faʻalauteleina le fola poʻo le fatuina i totonu o le lautele o le faʻamalama vai. O sea poloketi e sili atu faigata. Sa tatau ona tupu ile malosi o le alavai, aʻo ia faʻaalia nisi avega.

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_7

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo glazing balconsies ma o latou lava lima

O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le faʻapipiʻi o le faʻavae faʻavae o le palasitika ma almininum system.

Faiga

  • Maualuga - E fuaina i le pito i luma o le pito i luma i le 1 m laa. Ave le tau maualalo. O le zero le tulaga e fai ma le papeta, itupa poʻo le pa. O le pito i luga o le faaseeina o le ipu. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le palasitika faiga, 10 cm o loʻo ave mai le iʻuga o le taunuʻuga. Mo le eseʻesega, o le eseʻesega o le a tuua le 4 cm.
  • Lautele - e fetaui lelei ma le mamao i le va o pito o le faavae. I le tulaga o pvc faiga mai le mauaina o le tau, 5 cm ua saeia, ma le faʻaaogaina o se almininum faʻamatalaga - 2-3 cm.

O vaega o mea na faia e okaina. E manaʻomia le sauniaina o se polokalame, faʻailoa i luga o le nofoaga o le tatalaina ma le faʻavae pito. Taofi e tatau foi ona maitauina. O le tele o le pito i luga ma lalo o le vaega e tatau ona fetaui. O le mamao i le va oi latou, ave e le faasalaga, e tatau ona tutusa i luga o le atoatoa atoatoa.

E sili le faʻaaogaina o le uta oloa - o le a faigofie ona aloese mai ai mea sese. O le tagata poto tele o le a fesoasoani e tusia ai se lisi o vaega ma vaega.

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_8
Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_9
Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_10
Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_11
Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_12
Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_13
Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_14

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_15

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_16

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_17

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_18

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_19

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_20

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_21

Sauniuniga mo le Mauga

A o le i lolofi atu ia te oe le faapaologa o oe, e manaʻomia le faʻamamaina o le avanoa mai lapisi ma fai ia mea uma. O le tauaveina gafatia o le fola ma le taualuga sa siakiina pe a fai o le Atinae o se Poloketi. O faʻaletonu i luga o latou luga e tatau ona aveʻesea. Aveese sima 'aveʻese, paʻu i luga. Masalo e tatau ona e faʻaleleia ulutala o laupepa.

Afai e tatau ai, parafola mafanafana ma faʻamalosi. E mafai ona e faʻaaogaina na o ni mea e le o se mea e le mafai ona faʻapipiʻi - minerale fulufulu, polyarethane baam, plasterboard tatau teuteu. Faaaoga le laina ma le fumm e faasa.

O le faʻavae e tatau ona togafitia ma faʻamalosia lomiga ma antiseptics. O loʻo fesoʻotaʻi pea ma le siosiomaga fafo. Tusa lava pe a maeʻa faʻatosina le alafaʻi i totonu, o siama ma le susu o le a aliali mai.

Faapipiiina o le palasitika faiga

  • O le pusa e le lokaina ma siaki, pe o i vaega uma o loo iai.
  • Na aveese e Wild-Glabzed Windows mai le vaega, na aveese.
  • Luga o le pito i lalo o le mamanu na faamau ai le lagolago lagolago. I luga o pito i luga o le-fetuunaiga o fags o loʻo faʻaogaina ai papatusi. Mo i latou, ua maeʻa masini faʻapitoa. O le mamao mai pito i luga o papatusi - 15 cm.
  • RAMA tuu i le amataga ma le tulaga i luga. O loʻo faʻasaʻo i luga o le taula ma faʻalilifu o ia lava. Mafai ona faʻaaogaina faʻapipiʻi aofia ai i totonu o le pusa. I le tulaga o loʻo aofia ai le system e lua poloka, ua puʻeina faʻatasi, e aunoa ma le faʻamamaina o avanoa.
  • Escaesters solo i le lautele e tau. E apalai le Foam i se matutu lapisi.
  • Fafo, o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻi, totonu - Windows. O le sili o loʻo avea ma molimau e puipuia ai i le kiona ma le timu. Na tapunia e Nizhny le ausa tumu i le ausa. Na faʻaaoga le fao o loʻo faʻaaoga mo le faʻapipiʻi. O le pito i luga e teu i luga o le fasi ipu, lalo - luga o le pa.
  • Ua leai ma le lua-glazed Windows toe foi i o latou nofoaga.

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_22

Faapipiiina o le Aleamini Mission

E fuaina le palasitika malosi, ae e maualuga atu le tausisia o le inisinia avega. Oloa o loʻo valiina pe iai se paolo masani.

  • I luga o le gatasi ma le faamamaina o lalo ma le fesoasoani a Pasila na faʻamau laupapa laupapa faʻapipiʻi. O auiliiliga o loʻo tu i tulaga o le tulaga.
  • I le pito o le taiala o le auvae na tuu ni kesi. O faʻamatalaga o le faʻavaʻa o loʻo tuʻu ma faʻamalosi e le tusi. Ona o le tino, o le tino fofogaina o papatusi na faia o uamea ua tuu.
  • O le faamalama sill o loʻo faʻaseʻe i luga o le laupapa laupapa. Luga i luga o loʻo faʻalili ma se paluga e aofia ai papatusi na faʻataʻuina ma se tamaʻi faʻapipiʻi.
  • I le tatalaina, o faʻavasegaina faʻamaumauga e faʻapipiʻi, ma fesootai ai i latou. O fao e tuu i totonu o le faavaa.
  • O le lokaina o papatusi o loʻo tosina i le sitaili sima sima, sui o i latou i luga o le newel-fao. O laasaga taʻitasi e tatau ona siakiina le faʻaaogaina o se faʻavae.
  • E i ai le suʻega i le va o papatusi ma luga o le laupapa. O avanoa o loʻo feagai ma le tuufaʻalu i totonu ma fafo atu o le potu.
  • I le amataga o le tau tafafao. O le faʻaseʻe elemene ua faʻaofi muamua i le pito i luga, ona i le pito i lalo o le taʻiala.

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_23
Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_24
Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_25

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_26

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_27

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_28

Glase ma le aveeseina

O le maualuga maualuga o le mea e mafai ona e tumau i le pito i luga o le puipui pito i luma o 50 cm. O le a sili ona faigata le faʻalauteleina o le fofoga. I fale o le masani ai, o le a le taina atu faʻaopoopo avega, i fale tuai, ma o fale fou o loʻo toe faʻatulagaina e le tusiata.

O le faʻalauteleina o le faamalama manogi o loʻo teuina i luga o le lagolago e fesoʻotaʻi ai ma le pito i lalo ipu poʻo le pito i fafo o le puipui. O latou namea tulimanu. O le laina sao e faasino i luga ma faasaga i le potu.

I le leai o se papeta, fai se faʻavaʻa o le uʻamea uʻamea i le faʻapipiʻi i luga o le fola. Ina ua maeʻa ona iloiloina le mafai ona maua se maliega ma maua le faʻatagaga mai i tua, e mafai ona faʻafaigofie, faʻalauteleina le fola. O auiliiliga o fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi. O le fuafuaina o le vaega ma le sitepu o mea muamua e tatau ona gaosia se inisinia e fausia le poloketi a le toe faatulagaina.

E le gata i le vaega pito i lalo o le a faʻalauteleina, aʻo le taualuga foʻi. O le pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina mo le faʻamalosia sima o loʻo i luga o taula.

Mamanu ua vavaeeseina e le sivine, faia sao pe o le pamu.

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_29
Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_30

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_31

Faʻafefea ona glashing le faapaologa ma ou lava lima ma e le solia le tulafono 4460_32

Faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa

Ua aveese le paʻu o le faʻamalama tuai ma le faʻapaʻu. Ua kilia le amataga ma tulaga. Faʻapipiʻi amata mai le pito i luga, o le a le itu o loʻo taofiofia i luga o tulimanu. O le pito i lalo o le elemene ua mautu. O tioata e faʻapipiʻi muamua i le pito i luga o le taʻiala, o le pito i lalo.

Faitau atili