Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato

Anonim

Taaloga o le taofi ma le Clay e mafai ai ona lelei ma taugofie le fale mai le malulu. O le omia o le Insulator e faigofie ma mafai ona filifilia tutoʻatasi. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona fai mea uma.

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_1

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato

O le faʻatulagaina o le clote e maua ai le clamzit e iai lona lelei ma le le mautonu. O loʻo faʻaogaina e le aunoa, faʻaalia le fiafia i mea tau onapo faʻaona i aso nei e faʻavae i luga o le aʻa obano ma faʻalauteleina le polysyrene. O le mea o le a sturous stonnules. Ua maua mai le omea susunuina i se liligi o le censindrical ogaumu. O le mafuaʻaga lena o le au faʻamatalaga o loʻo iai se pepa taʻamilosaga. Faʻaaoga ni vaega se tolu e ese ai le lapoʻa. O tamai saito, o le maualuga lo latou malosi. O mea e maua ai meatotino e ausia ona o le maualuga o le gaogao i le fausaga. Ua lava le malosi o loʻo i ai le malosi e oʻo ai i le avega mai le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomia. E le o latou le sili atu le aoga nai lo le aso atoa fibrous panels, ae o le backfill e tatau ona o faataatiaina se mafiafia mafiafia. E tolu auala e faʻapipiʻi ai: faʻamago, susu ma tuʻufaʻatasia. O galuega toe malosi e mafai ona faia i ou lava lima.

Uma e uiga i le lotogatasi o le fola i le clamzite

Faʻamatalaga Faʻapitoa o le Facebookler

Tulaga ma le leaga o mea

O le a le mea e sili ona talafeagai mo le sili atu

Laasaga-i le-laasaga faʻatonuga mo le faʻamutaina o se mea leaga

  • Faʻaaogaina se vailaʻau mago
  • Fefiloi o le le fiafia ma le sima
  • Tuʻufaʻatasiga metotia

Oloa faʻamatalaga faʻapitoa ma granules

O le tele o le tele e faia i le maualalo-gaʻo gaʻo vasega e ala i le vave fana. O mea e mafai ona moe ai i se moe i totonu o le uafu ato. I totonu, o vaega e maua se foliga o oa, faʻasolosolo faʻasolosolo ona taʻamilo i le aulotu i le mea e tupu ai le faeapo. O le iʻuga, o mea totino ma se mafaufauga e maua ai le paʻu, e mafua ai le lelei o tagata faigaluega. E maualuga le malosi ma le maualalo mamafa. Mo galuega fausiaina, e tolu vaega o lo o faaaogaina.

Laulau ma le tele o 'ava

Vaega Ton Densty / poloka. M. Tele o le 1 cubic. M.
Oneone 5-10. 0.45 0.45
Iliili 10-20. 0.4. 0.4.
Nutimomoia maa 20-40 0.35 0.35

Nutimomoia maa, e le pei o oneone ma iliili, ei ai le kupita foliga ma maai pito. E maua i le nutimomoia o fasi mea tetele. Mafaufau i tulaga faʻatinoga i nisi faʻamatalaga.

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_3

Faaopoopo ma le lelei o le fola

Aoga o mea

  • O le faavae o le omea. E le o iai ni mea leaga ma e le iloa ai ni mea oona oona e oʻo i lalo o le faʻamalosiʻau o le matala matala.
  • O le faʻataʻitaʻiga fausaga e maua ai le maualuga o le puipuiga mai le malulu ma le pisa. Malamalama gunules quanch leo o le oscillations foi aua latou te le o faamautu i luga o luga. Latou puipui e le faasalaina le vevesi.
  • O le pamu mumu e maualuga lona malosi. O lenei mea totino e faʻalagolago i le tomai e tetee atu ai i le faʻaʻaisa ma lulu, e le faʻaleagaina le mamafa i totonu. E i ai le susu i luga o le luga, o lo o iai. Fesoasoani i le malosi e aoga e tetee ai i aafiaga faaleagaina o siama. O le susū, paʻu'ū i le po oa, fatuina aiaiga mo a latou toe fuataina. Ua vave ona mou ese ai le fafie, o le kimu. O Clay Pa e tetee ia te ia.
  • E le susunuina le Ceramcs ma tetee i le le mautonu i se afi mumu. O le vevela lea e gaosia ai le matua sili atu nai lo le vevela o le mu i fafo. O fatu ia e le o le mama ma le kesi e le tuuesea.
  • Le manuia e faigofie atu faigofie mai le auala o taavale ma le mafiafia minerale papala. E ave le ova tele.
  • O loʻo vavaeʻese mea uma e ala i isi, o loʻo mafai ai ona e faia le faʻaititia o soʻo se mafiafia.

le atoatoa

  • Tatala poʻo ni vai - o le vai e faigofie ona aʻoaʻo atu i totonu, lea e faaitiitia ai le lelei o le nofoaga puipuia. O le utiuti e faigata. Ua faamautu i luga o le mata luga e tau atu i foliga o le ata. E fausia ai se manogi le lelei ma le faʻasolosolo o le faʻaleagaina o le fausaga i totonu. E le fautuaina le faila e faʻaaoga i le umukuka, faletaele ma le faletaele. Latou te manaʻomia le faʻatuatuaina gafatia.
  • E le mafai e pa puipui - puipui. Latou te teteʻa e tusa lava ma sina avega. Ua leiloa le malosi o le granuma. O le avega gaioiga i luga o le pito i luga.
  • Tele le mafiafia o le mafiafia - ina ia galue lelei, o le avanoa gaogao na faia e ni mea taitoatasi e tatau ona mamafa. O le tulaga le mafiafia o le 15 i le 20 cm.

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_4

O le fea clamzite e sili atu mo le fola o le fola

O vailaʻau lelei o fua uma e tusa lava poʻo le fea e tutusa lava, o loʻo faʻaaogaina ai le mea e sili atu le faigofie. Faʻataʻitaʻiga, o le oso o fatu ma maa e masani ona filifilia mo le faʻafefeteina o le fola. O le faʻatumuina o le avanoa i le va o vaega tetele, e mafai ona fefiloi mea laiti. O le tulaga maualuga e iai le fefiloi o nisi vaega.

Faatasi ai ma se tamai mafiafia, o le fea na tipiina e sili atu e faaaoga le oneone. E talafeagai pe a manaʻomia le faʻateleina lona malosi i le faʻaitiitia o le aofaʻi o le faʻapolopolo. O le laititi o le ofutino a le ofutino o le afu

Fafie ma le sima

O mea o loʻo tuu i luga o soʻo se faʻavae - o laʻau ma faʻamalosia mau taʻitasi. Afai o loʻo puipuia mai le susu, e mafai ona faʻaaogaina i soo se potu, atoa foi ma le paleni ma logsias. E talafeagai mo le faʻatulagaina o le vaaiga, o le veranda ma le faapaologa. Tolopoina tolopo le lelei vevela. E le maua ana meatotino i totonu o potu aoga aoga.

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_5

3 auala o le folasia o le fola

  • Faʻamamaina o le taʻoto - O le pupuga ua tufatufaina atu i luga, o le faʻailoga o loʻo tuʻuina atu i luga.
  • Susu - fasimea e faʻaosofia i le sima e fausia ai se homogenous tele. O le mea filogia e taumafai e tufatufa atu i le fofo e pei ona mafai.
  • Tuʻufaʻatasia - pito i lalo tumau mamago. O le pito i luga o loʻo sasaa ma se paluga faʻafefiloi ma fatu.
Mafaufau i ia lava i auiliiliga uma.

Mamago foliga

O le saoasaoa ma sili ona faigofie le taimi e faʻaalu ai filifiliga. Ou te manatu o le kiona e ova i lalo o le fola fola. Mea e mafai ona folasia mai le faʻasalalau atu i totonu o le potu, ae i lenei tulaga o le a faigata tele ona faʻafefe. O le mea lea, o penitala poʻo avetele o loʻo faʻapipiʻiina ma tagofia granules. I luga o le vaega o se vaega o se tagata inu, lea e tatau ona le itiiti ifo ma le 10 cm, tuu le ata fola. Ua uma ona fai le gaoia.

Vaega o galuega

  • Saunia le faavae. Afai e tatau ai, le fiafia i le fola tuai. Tatou te mama, mama lapisi ma pefu. Gaʻo gaʻo ma le 'ava malosi.
  • Faʻamalotia ni faʻaletonu tetele ma paʻu, sooga i le va o puipui ma fola. Muamua, e tatau ona vaeluaina le pamu e se spalala, aveʻesea le pito i luga o pito, ona faʻamamaina ai lea, aveese le efuefu ma le ie efuefu. O le faʻapipiʻi e tatau ona togafitia ma le antiseppitic. O le fofo e faʻaaoga i se pulumu, faʻafefe lea ia i latou, ona faʻamulu loa lea.
  • Faʻamalosi sima o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina ma le muamua tosoina lelei. O le pito i lalo e mafai ona totoina, o lea ua fautuaina ai le faʻatinoina o le suavai o le vai ma interpant sui. O le faigofie filifiliga o le palasitika ata tifaga, faʻataʻavaleina ma se maualuga o le maualuga o le 20 cm. O le sili atu faʻatuatuaina fofo - mat e faʻavae i luga o bitsumen. O loʻo i ai iunite faʻaonapo nei i luga o se polymer ma le faʻamalologa faʻavae. Aua ua le manaʻomia le lameʻi, e le manaʻomia le kesi. Ina ia tapunia atoa le laualuga, e mafai ona e faʻaaogaina ni ie paʻu o loʻo taʻoto i luga o bitsumen mastic.
  • A o lei oʻo i le fola ma le ola i totonu o le fale laupapa, e manaʻomia le tapenaina o le faʻavae lelei. Matou te amata i le asiasiga o fale feʻaveaʻi. Siaki le tulaga o le utupoto ma fola. O poloka e afaina e ala i le ata, mafaufau. Taʻe ma chips tipi pe latalata i luga. Ma le leaga tele, o le vaega o le a tatau ona suia pe aveese le toe faaleleia. O le faʻanatura faʻalapotopotoga o le a vave ona taunuʻu i le le mautonu i lalo o le faʻamalositinoga o susuga. Ina ia mafai ona puipuia le fibter, siʻosiina i latou i le antismeptic, tuu le matutu, ona faʻaaoga lea o le vanu.
  • Matou te faʻatuina le faʻailoga. Afai o le toeaina, asiasi ma le totoʻa, tatou teseapoleʻia. Ou te faʻaalia le utupoto e saʻo i le tulaga o le tulaga, o lea na faia ai o latou pito i luga o pito i luga. O auiliiliga e tatau ona faʻagaioia e afsisfotics ma ufiufi i varnish.
  • O le fasi vaega lona lua o le susu. Na matou tuuina le mita pe masani ai polyhoshyne i se auala latou te ufiufi ai laka. O iʻuga na tuʻuina atu e faʻafesoʻotaʻi le poto ma faʻataʻitaʻiga ma se scotch faʻapitoa. Faatulaga mea i luga o pa o le lag faʻaaoga se stapler.
  • Matou te fetagisi ni vaega se lua ina ia sili atu le le fetaui. Matou te moe i le taunuuga o le avanoa o le pusa. Gaoioi lelei mai le puipui. O le numera o fasimea i luga o nofoaga uma e tatau ona tutusa. Ina ia puipuia se mea sese, tuu le moli. Ma le mamao mamao i le va o pa latou te le manaʻomia. O loo matou tataina le ata ma feoaʻi.
  • Na matou tuʻu i luga le vai pito i luga, nonoa i luga o le lipine i luga o le lipine poʻo le fesoasoani a le vaega.

O lenei e mafai ona e vavaeeseina le ata fola ma alu atu i le tini.

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_6

Mamago paʻu o le mamafa o le fola o loʻo faʻaogaina e le gata i le laupapa laupapa, ae o le sima ma le sima o loʻo malaga.

  • O le pito i tua e utu ma ufiufi i le polythylene ata ma se sili atu o le ofi i luga ole 10 cm. O le tapoleni ma scotch.
  • O le faʻamalosia o loʻo tuʻu i luga. E le masani ona manaʻomia, ae i lenei tulaga e malulu tele ma faʻamalosia le tuufaasolo. O le mea e galue lelei ai i le punou. A aunoa ma lea, e mafai ona gagau le sima.
  • O le fefiloi ua saunia mai le oneone ma le sima i le 3: 1 fua faatatau. Mass e tatau ona palasitika ma faʻatumu uma faʻamalosi. E le tatau ona faia se vai. O le fofo e tatau ona taofia le pepa. O le faaputuga o loʻo faia i le taimi e tasi - lua vaega o loʻo taatitia i taimi eseese o le a le mafai ona fausia se tasi oka. O le a aliali mai o le a aliali mai i le va o latou.
  • Ua maua e le sima le malosi mo le fa vaiaso. I le vaitaimi o le taimi o le taimi, e le mafai ona utaina le sili atu. O le tini o le a tolopoina seʻia maeʻa le vaitusi pala. E mafai ona e savali i luga o le fola i le vaiaso pe a uma le faatumu.

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_7
Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_8
Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_9

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_10

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_11

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_12

Susu susu

E manatu o le fefiloi o le omea ma le suavai sima. O le iʻuga o le toʻatele o loʻo tuu i luga o tamau. O le metotia e sili ona lelei mo le faʻavae i eseesega maualuga eseese. O le mea leaga tele o le faʻaititia o le sili atu o le faʻaletonu meatotino o le granules i le sima.

Laasaga-i-sitepu gaioiga

  • Matou te saunia le tufuga, faasaolotoina mai mai lapisi ma le pefu. A manaʻomia, faʻamamaina ni faʻaletonu.
  • Malosi i le tulaga seti sukalati. O le faʻagaioiga o loʻo faia i le auala lava e tasi e faia pe a faʻataʻitaʻia o le lautele o le tulaga o loʻo atagia.
  • O vaega o loʻo faʻafefiloi se mea filogia manifinifi ma le sima-oneone fefiloi. E leai ni uiga saʻo, 1 vaega o le faila i luga o le 2 vaega o le fofo e latalata i le aveina. O le tulaga autu, o fatu uma e tatau ona faʻamatuʻu atu ma le suavai.
  • Na matou faataatia ai le maua ai le tele i le va o tui ma le fesoasoani a se taavaletoso. Le pito i luga vave manatua le numera umi.
  • O le sima o le a mago i aso e lua, ae o le a manaʻomia e faʻauma ai le taʻoto i luga i le masina.

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_13
Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_14
Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_15

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_16

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_17

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_18

Tuʻufaʻatasiga metotia

O le tagata e moe e moe i le tusi saito ma fai. Ona faamautu lea o le pito i luga o mea o mea, ua faamautu ai ma le sima. O le sima faʻapipiʻi ua sasaina pe a maeʻa ona faʻamamaina atoa o le faʻavae o le faʻavae. O le lelei o lenei auala o le faʻasao lea o le soʻona faʻalavelave o le omea. O le faʻaputuputuina e mafai ona tuʻuina tuʻusaʻo tuusaʻo i le palapala, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le atunuʻu fale, poʻo le sima.

Vaega o galuega:

  • Matou te faatinoina le le fiafia o le ogaumu tuai, matou te aveese lapisi, tapuni le faaletonu ma faaputuga.
  • Na matou tuuina le vai i lalo o le faamaualalo. Atonu o se membrane poʻo se ata poʻo se maʻitaga o le suavai. I soo se mataupu, o mea e tatau ona tapunia le gata i le fola, ae o le pito i lalo o pa i le ituaiga "pusa". A maeʻa, i le tulaga o le lumanaʻi O loʻo faʻamamaina e le lumanaʻi, matou te fausiaina le tapeina o le pala.
  • Ou te faaali atu le au faimea. Alumini T-foliga o le atoatoa e atoatoa. Matou te tuu i luga o latou tulaga loloto i le tulaga o le tulaga e ala i le fausiaina o le fofo.
  • Faʻafefiloi le filogia o vaega se lua mo le sili ona lelei. Ua ou moe i le tele o avanoa i le va o vale, e leiloa faʻapitoa i soʻoga ma tulimanu. Faʻavasega ma le totoʻa granulles, sili atu le faʻamaufaʻailoga o vaega o le teʻalele.
  • Matou te faia le faamalosia. Matou te faapipiiina se sili ona tele uʻamea mesh i luga. E tatau ona leai ni mea ma ni mea maʻai ma maʻa.
  • Matou te tuu le laga i luga o le pito i luga o le pito i tua. Matou te apalai se sikuea sikuea, ogatasi ma se tulafono umi.

Ina ua maeʻa faʻamamaina o le fofo, e mafai ona e faia le faʻauma.

Foliga o le foloa o le credzit: mago, susu ma tineia le ato 4500_19

Faʻamasinoina e ala i iloiloga, maota ia o se fola o le faʻataʻavalevale e leai se leaga tele nai lo nei pauna ma le fiva; O le faʻaaogaina o nisi o metotia faʻamatala, tuʻuina mai o le saʻo faʻataunuʻuga faʻamaonia lelei puipuiga malu malu malo.

Faitau atili