9 mea e mafai ona vave ona faʻamamaina ma se moli uila (o loʻo taumafai e taumafai!)

Anonim

I le faʻaopopo atu i le masani kapeta o le kapeti, o le stiutum mama e mafai ona faʻaaogaina e faʻamamaina ai le faʻamama ma le faʻamalosi o meaafale, ea o le ea o le ea.

9 mea e mafai ona vave ona faʻamamaina ma se moli uila (o loʻo taumafai e taumafai!) 4539_1

9 mea e mafai ona vave ona faʻamamaina ma se moli uila (o loʻo taumafai e taumafai!)

1 tauaso ma pupuni

I faamalama laupapa ma tauaso, pefu pupuʻu vave, aemaise lava i le mafanafana o le vaitau, pe a matala Windows i le vela. A o ou leʻi maeʻa le ie puipui, e mafai ona faʻamamaina i latou o efuefu faʻaaoga se moli uila. O le faia o lenei mea, faʻaalia le malosi maualalo. Tulle e ono le mafai ona toe faʻafoʻiina le auala lea, o le malamalama o le malamalama o le a soloia ai pea le hese. Ae afai o iai sau tusi tusi o le moli moli, e mafai ona e taumafai. Mo tagata tauaso (palasitika, uamea ma laupapa), o lenei masini e sili atu le taua!

2 faamalama ma le faitotoʻa o faitotoʻa

Taumafai e tatala le faamalama. Afai e te leʻi faia se faʻamamā talu ai nei, ona e ono vaʻaia ai lea o le tele o palapala ma le pefu ma le pefu faʻaputuputu i le amataga. Ina ia ave uma lenei mea ma se ie mo se taimi umi, ae o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le a fesoasoani vave i luga o le faʻasologa. E faʻapena foi ona e faʻaumatia le faʻaputuputu o le pefu i tulimanu o faitotoʻa.

9 mea e mafai ona vave ona faʻamamaina ma se moli uila (o loʻo taumafai e taumafai!) 4539_3

  • 9 mea e mafai ona vave ona faʻamamaina ma se moli uila (o loʻo taumafai e taumafai!) 4539_4

3 faamau

O le vave faʻafouina le scart o le a fesoasoani i ni mea lelei le olaola: tosoina ni ato soda i luga, alu mo ni nai itula, ona e ao loa lea o ia ona o ia uaea mama. Mai tagata malosi, o le a le fesoasoani e aveese. E manaʻomia foʻi le mafaufau i le maeʻa ai o le aoina o Soda, e foliga mai, o le ae tatau ona e suia le ato o le sua faʻamama (pe afai o iai sau ato).

  • O le a le mea e le tatau ona faamamaina e se lautele o le aoga mama: 9 faʻataʻitaʻiga

4 Upshested Meafale

SOFAs, Tala, puss - e aoina uma palapala palapala ma le efuefu mafai ona faatasi ma le fesoasoani (ioe, ua leva ona e taumateina le mama mama. Faʻatino puipuia le faʻamamaina ia le itiiti ifo i le tasi le masina pe o ni isi vaiaso.

Mo le faʻamamaina o meaafale o meaafale o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le screige cantuum clasaners, ae o latou tau i luga o le maketi e le faʻatagaina oe e maua vave se mea aoga. Afai e te le manaʻo e faʻatau se fale talafeagai, vaʻai mo le mautotogi meafaigaluega i lau taulaga.

9 mea e mafai ona vave ona faʻamamaina ma se moli uila (o loʻo taumafai e taumafai!) 4539_6

5 plinth

PLOVE e aofia i le lisi o nofoaga o loo fufuluina e seasea. Ma o le malamalama lea - faamamaina pefu ma le isumu ma latou e sili ona faigata ma manaʻomia le tele o taimi. Ae o le moli uila o le a fesoasoani tele tele i luga le faiga. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se masini tusi pe aveese le pulumu mai le masani masani, tuʻua na o le faʻamoemoe.

6 Ventiplation Fattices

Ventipration Grilles i le umukuka i fale masani ma i faletaele i fale fou o aso fou aoina le tele o le pefu ma palapala. A o faʻamamaina i latou o le sili ona faigofie e faamamaina ma se moli uila, ma pe a uma ona e aveesea ma fufulu i lalo o le vai.

9 mea e mafai ona vave ona faʻamamaina ma se moli uila (o loʻo taumafai e taumafai!) 4539_7

7 o tusi

Afai o iai sau faletusi tele, ona atonu e iloa e aoina foi e tusi le tele o le pefu. I le taimi o le faʻamamaina o mea, e tatau ona e faʻasaʻoloto uma fata ma e manaʻomia e soloi to tomū taʻitasi. Afai e te le o sauni mo se gaioiga tele-fua, faʻaputu aʻa o tusi, ae aua neʻi galo le faʻatulagaina o le malosi o le masini.

8 pusaaisa

I luga o le pito i tua o le pusaaisa, o le le talitonuina o le paʻu o le pefu o faʻaputuga, lea e toetoe lava a le mafaufauina. Faasaʻo i le taimi o le isi faʻamama. Ina ia mafai ona faʻavaivaia ma ieie mo le pefu, ave le faʻamamaina o le mama. Ae e alualu i luma faaeteete, e i ai ni fesoʻotaʻiga taua i luga o le itu i tua mo le pusaaisa. Ma ia mautinoa e tape le masini mai le mana (sone).

9 mea e mafai ona vave ona faʻamamaina ma se moli uila (o loʻo taumafai e taumafai!) 4539_8

9 Oti i le ea

Aʻo leʻi amataina le isi vaitau, aua neʻi galo le faʻamamaina o le ea malulu, ina ia le gata o le taumafanafana i le fale mautotogi, ae e le gata o se malu malu, ae mama foi. Aveese le faamama ma faʻaalu, ona fufulu lea o le vai tafe.

Faitau atili