6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev

Anonim

Blueckles ma le fola i luga ae le o kapeneta, fata e pei o meaai mo le nofo i le alatele ma isi mea manaia sailiili mai i le ICEASAHD.

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_1

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev

A faʻatapulaʻa le avanoa mo se malologa o le sefulu o le sefulu o sikuea mita, e tatau ona e alu i togafiti. Faʻasaoina le gaioiga i sea tuʻufaʻatasi o le a fesoasoani ai i tagata faʻaliliu, malamalama mea lelei, ma o nisi taimi o le faʻamamaina o mea e masani ai mea e masani ai.

1 gagau sofas

E manaʻomia e le Microscopic gaʻoa se auala faʻapitoa - tuʻu faʻatasi ai sone masani i totonu o le tasi potu laʻititi e naʻo le faʻaaogaina o le sapalai o meafale-transformer. I se upu faigata, o le sque poʻo le nofoa e-moega, lea e fesoasoani ai i le potu malolo e avea ma potu teu; O se tusi tusi, e talafeagai e faamanatu ai malo, galuega po o le afiafi; O le moega-kapeneta o le a maua ai le potu malolo ma leai ni sikuea o sikuea mo se tamaititi gam, ma o le ae faʻatagaina oe e moe atoa. Mo IKA, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se puʻupuʻu faʻamalosi tuʻina moe "Gimmap", o le a avea ma fetaui lelei ma nei galuega.

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_3
6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_4

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_5

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_6

Sofa "Gimmarp"

  • 6 mea mai IKA, o le mea sili ona faigofie e toe fai (pe a e manaʻo i se tulaga ese)

2 gagau laulau ma nofoa

E faigofie tele le faʻaaogaina o nofoa faʻataʻavalevale ma o se laulau gagau pe a o lau umukuka eria o le 5 sikuea mita. O le laulaufaiva laʻasaga o le a faʻatagaina ai oe e te toʻafilemu inu ma le toʻafilemu lauti, ona fea foi foi ma le faʻamalieina o le potu, a aunoa ma le pasi i luga o le moli ala. E tali tutusa foʻi i le taʻamilosaga nofoa - i Mysta o loʻo i ai nofoa laupapa "ie na 'aloʻalo, pe a na o ia i le fale e faʻataʻamilomilo i le puipui. Ina ia mouese atu nofoa ", 'upega tafaʻilagi teuina i le umukuka kamuta poʻo luga o le puipui i tua o le pupuni.

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_8
6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_9

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_10

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_11

Nofoa "Teres"

3 Tatala Shelves mo seevae ma mea faigaluega

O le teuina o le teuina o le suʻesuʻeina, aemaise, tomu, e iai mea e tatau ma leaga. Le autu "ae" o le vave o le pefu o le efuefu. Ae, fuafua se galue i le Khrushchev, ua aoga e faamatala ai le lamatia ma penefiti - ia vaneina atili ai se isi taimi mo le ola mea moni e aunoa ma se nofoaga aoga. Ma faʻatasi ai ma le koleni e le galue mo le teuina o mea, mo se faʻataʻitaʻiga, i sikuea e lua o le faʻataʻutaʻu, ma o le a tupu. E te fefe o le a avea ma pefu? Gagau ia i latou i faʻalapotopotoga ma faʻailoga taʻitasi o latou - o lea e vaʻai ai mo le pele e sili ona fiafia i ai o le a faʻafaigofie nai lo le kapoti. Manuia i tamai avanoa e pei o se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe, pei o le ata. I IKAA, e mafai ai ona filifili se upuleau, mo se faʻataʻitaʻiga, "Burlingling", ma faʻaopoopoina e le au faʻatulagaina o le "Skub" faasologa.

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_12
6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_13

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_14

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_15

HEX "BRINGLEL"

  • Afai na e aveese se avanoa gaogao: 12 le sili ona taugofie mai i le ICEA mo se olaga mafanafana

4 rack o se nofoa mo nofoa

Ina ia saunia se sofa i le mini-carridor o khrseshchev? Aisea e le fai ai! Faasee le fata po o le tupua. I luga o fata pito i luga (pe a fai e uiga i le fata), e mafai ai e tuua mea uma na teuina iina, i le ogatotonu o ni solo, ma i luga o nofoa pito i lalo ina ia e mafai ona nofo iinei.

Faatasi ai ma le tumbata, o mea uma e sili atu le faigofie - fufulu le laualuga mai uma ma uʻamea o se fulufulu mamoe lelei pe, o se paga o aluga. Taumafai e faʻaleleia le faʻavae o le Back Back "Callaks" poʻo le "Rezno" Tube, latou o laconic ma o le a alu i le alatele tutusa i le ata. Faatasi ai ma meaafale i le auala e le toe manaʻomia ai le oso i luga o le tasi vae, taumafai e alu, pe tuʻu se ato mama i le fola palapala.

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_17
6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_18
6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_19

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_20

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_21

Masani "Rezot"

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_22

Rack "Callaks" (mafai ona liliu i se tulaga faalava)

5 Outdoor Hanger nai lo le Workroebe

Tele faigofie faʻafaigofie i le fale meaafale i totonu o le fale. Little metozhua - laititi meafale. Faʻafefea ona ou suia le lapoʻa o le potu i le potumoe i le 9-10 sikuea? Faigofie, tuu le auala faigofie e taugofie ai le fola, pei o le tasi i le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Ikeev "Ligga". Lelei Lautele Afai o le a i ai se tu mo seevae i ai: i ai e mafai ona tuʻu pusa ma ofu vaitau ma, o le mea moni, seevae. O le pa autu e mafai foʻi ona faʻaogaina mo tautau ma lavalava, ma aua o loʻo taofia ai le faʻatulagaina o faʻalapotopotoga ma luga o le pusa o le pusa. Ioe, mo le mea lea, atonu e tatau ona e taʻutino le tele o le lautele o puipui o le puipuia, ae talitonu ia te aʻu, e lava le avanoa mo le olaga e aoga.

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_23
6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_24
6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_25

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_26

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_27

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_28

O fafo o le tautau "le RIGGA"

6 Ua le mafai (e le gata mo seevae)

Vaʻai i mea masani i lalo o se eseʻese vaega. O ai na fai mai o le Junction e na o ni seevae? O le a faia se mea manaia matagofie ma mea mananaia. O le tele o mea, faʻataʻitaʻiga, pei o "trone", faia ni seevae e sili atu taliaina mo le Kūtupoto, e le pei o kapeneta talafeagai. E mafai ona teuina ni mea, malupuipuia o ia seevae i ona laupapa, i totonu o le fale palapala, ma i le nofoaga e mafai ona avea ma se pusa.

6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev 4577_29

Faitau atili