Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale

Anonim

Matou te taʻuina mai pe aisea e manaʻomia ai le Ventiolala i le potu i lalo ma faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻia le faʻatulagaina ma le tasi ma le lua paipa.

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_1

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale

Ventaila i totonu o le cellar e manaʻomia. I totonu o se falemaʻi poʻo se potu malolo, e tatau ona sili atu le malosi nai lo le fola autu - e leai ni faʻamalama lautele i le potu i lalo. O le leai o se masani o le ea fesuiaiga i le suavai, peʻa teu fua vailaʻau o loʻo teuina, o le a faʻatau atu i le faʻaputuputu o o latou mupora. Ma se iloga iloga i le siosiomaga, latou te lamatia. Masini, suauu faʻatafunaina, suauʻu vali, acetoe sologa mafai ona afaina ai le oona. Tagi o le kesi ma paie ma le penisini ma le umi o le le umi o le faʻatosina e mafai ona pa mai le aloia pe mumu i totonu o le potu o le afitusi. O le a manaʻomia le ventrain pe a fai o le eleele o loʻo faʻaaogaina mo le teuina o meaʻai. A aunoa ma lea, latou te le tumau i le manogi o DOMP ma DEWER PIPE - O le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga o loʻo i le pito i lalo o le fale. E tatau ona 'ave le laulupa i taimi uma, peitaʻi, o loʻo seʻi togi i luga o puipui, fofoga ma tau mafanafana, faʻasolosolo ona e faʻaleagaina le tini. E foia ai le faʻafitauli, e te manaʻomia se masini o se faʻafitauli o se taimi. E mafai ona fai galuega i ou lima.

Faia le ea i se fale tumaoti fale

Natura ma faamalosia le sopoia

Faʻafefea ona faʻaliliu le polokalame

Foliga o se tasi-paipa faiga

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o le lua-paipa ventipelation

  • Fuafuaina o Falefaigaluega
  • Fesootaiga pepa ma mea
  • Faapipiiina o le manava manava
  • Faapipiiina o le alatoto o alatoto

Natura ma faamalosia le siʻosiʻomaga

O le gaoioi o le tafe o le tagata i totonu e tupu ona o le faʻamalosi o loʻo tu i totonu ma fafo atu o le fale. I le tau vevela e le taua tele. I le taumalulu, kesi e sili atu le foia. Le sili maualuga, o le itiiti ifo o lona mamafa. I le potu mafanafana e maualuga atu. Vevela kesi. O lana mole e amata ona gaoioi malosi tele, fai ai le tasi ma le isi. O le saoasaoa o a latou gaioiga ma le vevela e fesoʻotaʻi. Afai e te faʻaaluina le paipa maualuga i luga o le taualuga, o le a amata le fesuiaiga o le kesi. E tupu i luga o le mataupu faavae o lipoti ipu - o le tafe o loo tafe i le mea o i ai le mamafa.

I le taumafanafana, o le tafe fua. I potu nofomauʻAvae i luga o papa taua, o le malosi o le matagi e mafua ai le gaoioi. O le gaioi e tupu ona o le lautele matala matala. Lalo oi lalo ifo e leai se tatou leai se mea, pe o latou nofoaga e le sili. E le mafai ona le mafai ona tupu i luga o se tulaga masani i nei tuutuuga. Pau lava le ulufafo o le faʻatulagaina o le faʻamalosi o le faʻamalosi o le ventraing i lalo. O suiga o le ea mo le ea e maua ai le eletise eletise e tamoe mai le 220 volts socket. E oʻo lava i se polokalame faʻapitoa o le a le galue pe a aua le faia se faʻavae faifai pea. Ia e le faia e le masini masini i paie, o se tasi fou e tatau ona mauaina se tasi fou.

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_3

Faʻafefea ona lelei le mamanuina o le tino i se fale tumaʻoti

O loʻo lelei le faʻatulagaina o mea i totonu o le fausiaina tulaga, pe a mafai ona e fuafua lelei i vaega faʻapitoa e ala i le faʻailoaina o le nofoaga mo latou ile Kapeneta Faʻasalalauga. O le oloa o loʻo i ai i le itu o loʻo i le itu o loʻo mai le Windows pe a o latou. Ma le latou toesea, faapipii le vaitusi i luga o le puipui po o le maualuga. O le pu i lalo o loo viliina i le taimi o le fausiaina o le potu i lalo. 'Ai le pu e filifili. E mafai ona tuua i le masonni. O le faiga e loka ai le vaega o le mea e manaʻomia ai le mea e manaʻomia ma le saʻo o faʻamatalaga e tutusa ma le alatoto. Pe a puʻeina le fofo, o lenei vaega ua aveese pe tuua pe a le faʻalavelave i le faʻaopopoina atili.

I le tulaga o le fausiaina o le mamanu, ua faʻamauina le 'apaʻau i le pa ma aveʻesea agaʻi ile eleele ile eleele. Afai e maualuga atu le tulaga o le tulaga maualuga nai lo le leai o se faʻailoga, o le pu na o tapunia ma se mea e te puʻeina. E puipuia ai le fale mai le tui o rodent o rodents ma tele iniseti. Faatasi ai ma lenei nofoaga, o le averesi maualuga o le kiona e tatau ona amanaia. O le kiona e le tatau ona tapunia le ata, a leai o le ventipela atoa i le fale tumaoti o le a taofi le galue.

O le a le mea e aʻafia ai le faʻafitauli

  • Vaega o taumafa ma out otootoga auala. Ua talia le tutusa e fausia ai se ofutino a le toniga ma ulufale. Mamanuina o vaega eseese e sili atu ona lagona i le mataupu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o sapalai masini. Ua uma ona fai le pulou. E tatau ona manatua i le taimi e tape ai masini, o le a tuuina atu se tamai kesi. Ina ia le soona faʻaalu le aveeseina o le tulaga o le motusia i le setete o le motusia, e sili le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga ma se auala faʻataʻamilo. O loʻo faʻapipiʻi i luga o matasele ma ua mafai ona faʻaliliuina e pei o le faitotoʻa faitotoʻa.
  • Le tele o le potu ma lona natura microclite.
  • Faamoemoega o le Cellar ma le tulaga manaomia. Le teuina o meaʻai meaʻai, matou te manaʻomia se vevela o le tusa o le 5-10 tikeri. Afai o loʻo fuafua le fola o le fofoga o le fofoga o le potumoe, o se ofisa poʻo se ofisa poʻo se potu aʻoga, e tatau ona sili atu le mafanafana. Latou te le afaina e le gata o le vevela, ae o le aofaʻiga o le malulu ea mai le auala. O le sili atu o le koako a le auko koluseina, o le aiu le malulu o le a i totonu i le 'aisa.
  • O le vevela i totonu ma fafo atu poʻo le malosi o le sapalai meafaigaluega.
  • Le maualuga o le paipa ma lona tulaga. O le le mautonu faʻalagolago i le tulaga i luga aʻe o le leai se faʻailoga. E sili le aveeseina o le ufi i luga o le taualuga i totonu. O lea la o le a le faaputuputu ai puipui i le malaia o le faamaapeina mai le malulu. O le tasi filifiliga o loʻo aʻafia ai pusa fafo. O le vaega pito i luga o loʻo tuʻuina i luga o le skate poʻo le mamao mamao mai. Afai o le pito i lalo o tau, o le u i le 1.5 m i luga aʻe o le pito i luga o le taualuga. O le a suia faigata i le ea ma lemu lemu. E sili atu le faia sao i luga o vaega uma.
  • Meafaigaluega talafeagai o le sao ma galuega faatino. E le mafai ona tuuina latalata i ai. O le va e tatau ona faia i totonu o le potu atoa. I fafo atu o le laina tulaʻi "sone o loʻo oti". E leai se gaoioi i latou. E le alu i ai le tafega fou, ma ua tumau pea le susu o le susu tuai i le nofoaga. Ia o le tusi o Ia o ia na alu ese ia te ia, o lenei tusi e tatau ona ola pea.

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_4

Foliga o le ventipelation cellar ma le tasi paipa

O sea polokalame e fetaui lelei mo nofoaga o le a oʻo i le 15 m2. E masani ona aofia ai na o se tasi. Tele e masani ona faʻaaogaina le pa puipui o le SVC lapoa o le 10-15 cmb E le lava le lelei le faʻamalosi ma faʻatumauina le microclite ma mea faʻapitoa. Ina ia foia le faʻafitauli, e mafai ona e faʻapipiʻiina se alatoto tipi i luga o le faitotoʻa. E faʻatagaina i se paʻu ma fale e puipuia ai, puipuia e le vevela o le kasa. Fafo ma totonu e tapunia le ata.

O le fesuiaiga o le ea e tupu ai pe a iai ni faamalama i lalo o le taualuga. I lea tulaga, nai lo le ufi, o le itu o loʻo tuʻuina atu, e ulufale i le ea mai le auala. O lona iʻuga o loʻo i ai i se mamao o le 10-15 cm i luga o le tulaga o le faʻamutaina o le fola. E tatau ona i ai i le itu faafeagai i stramuka. Faʻalauiloa pe a vevela, o le tafe o le a ui atu i le potu atoa, o loʻo tuleia le kesi kesi i totonu o le faamalama.

Faʻapipiʻi se faiga ma le lua paipa

Fuafuaina o le Kolusela Vaega o Custs

O lenei tapulaa e sili ona taua i le faʻasolitulafono o taimi, faʻapea foʻi ma le tulaga o le fafaga fafaga. Ma le tele o le radius i totonu, ata o le a amata. Ina ia faʻaleleia le vevela, o le a manaʻomia e faʻateleina tau tau. E le mafai foi ona mafai ona maua se mea e ala ai i le taugofie o le ea. I totonu o potu i le fogafale o le eleele o le ai ai o le a faapipiiina ma susu. Ua amata ona tu i luga o le paluga ma le maoaʻe. O le DUMPON e le aʻafia ai mea faigaluega, o loʻo faʻapipiʻiina i le cellar, o ana faʻamatalaga e alu vave. I le uaina atonu e i ai le puʻupuʻu matagaluega. Afai o le potu boiler o loʻo i luga o le potu pito i lalo, o le vevela e ono sili atu i le faʻavae masani.

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_5

O le sao o le sao o Saʻust ma Galuega Faatino i le kolosi e mafai ona tuʻuina atu i le tele o feaveaʻi, ae e le lava lea faʻavae e faʻatumauina ai le talafeagai microclite. O le vevela ma le le tagi e le naʻo le saʻo o le veli. Atonu e manaʻomia mo le aʻeaina o faʻapipiʻi, faʻaleleia le siosiomaga, ma faʻamamaina ma faʻamalieina.

Ole tele ole vaipuna ma le maualuga o puipui, o le lautele le le fiafia ma le tatalaina. Ma le tele o auala, e lua auala e faʻapipiʻi ai. Ina ia faia le itu taumatau i totonu o le cellar, e tatau ona fuafuaina a latou lapoa. E tusa ai ma tulaga faʻapitoa i le 1 M2, i le maualuga o le maualuga o le 2.2 m, o se vaitusi e manaʻomia ma o se koluse vaega o le 26 CM2.

Faapea o le foloa vaega o le 3 x 4 = 12 cm2. Tausiga - 2 M. Manaomia Vaega: 12 x 26 = 312 cm2. Matou te mauaina lona gevius: r = √s / π = √ = √312 / 3,14 = 9.97 cm.

Lapoa faataamilo i le 20 cm. E mafai ona e faʻaaogaina ni paipa e lua o 10 cm.

Fesootaiga pepa ma mea

O le pepa e ono mafai ona faʻataʻoto pe faataamilo. E leai ni avanoa o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma le puipui i le puipui puipui ma le tulimanu. O loʻo latou tutusa, ae laʻititi. E sili atu le tafe o le vaitafe i luga o puipui.

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_6

Filifiliga faaletino

O le mea o le asbestoscett, uamea ma palasitika.
  • E le talimalo le ofutino apsistos. E sili lona mamafa. I se aotelega, o le tulaga umi ma lea mea e afaina ai le soifua maloloina. O sea tali e sili atu le talafeagai mo le fanua i lalo ole eleele.
  • Uamea e le sili atu le malosi nai lo palasitika. Oloa e gaosia ma se puipuiga Zinc Coting, ma ina ua uma ona faaleagaina torust. Steel fatuina leo mai le gatete. Latou faʻateleina le leo o le fin na ki ma manaʻomia leo le mafaufau.
  • PVC e le o le eleega, e le ogatasi ma e le manaʻomia seisi puipuiga. Oloa e le ese le malosi mai o latou faavaa. Latou te faigofie ona tipiina ma faʻapipiʻi. Pau le mea e sili ona vaivai e maualalo le liusuavai. I le 75 tikeri i lalo o omiga, o mea amata ona fesuisuiai.

Faʻafefea ona fai le paʻu o le mamanu

E masani ona faʻaaogaina le mafai ona faʻamalosia le faʻamalosia o le lapoa o le 11 cm. Tulaga umi - 0.5; tasi; 2; fa; 6 m. Taitasi mea i le tasi itu ei ai le valea. O le itu lanau o le isi elemene o loʻo faʻaofi i totonu. O le fesoʻotaʻiga ua faʻamalosia ma se uʻamea uamea ma faʻamautu ma se sikulu. O loʻo iai ni paipa faʻapitoa ma fusiua ma fetuutuunai.

O loʻo faia le mamanu i le faʻatulagaina o le fale. Ia malamalama i le auala e faia ai le ventiplation i totonu o le lotoa o le fale, e tatau ona e suʻesuʻeina lana fuafuaga. Aʻo le i amataina galuega, e manaʻomia le tusia i luga se polokalame, ia faʻailoa mai ai le tuʻuina o node uma node ma o latou tulaga. E mafai ona e faʻatulagaina auala i se taimi paganoa - o lea latou te le nofoia le avanoa o potu nofomau ma isi potu i luga o papa. E tuʻuina i latou i potu aoga mamao mai i le nofoaga o loʻo nofo ai, ae mo lenei, o lenei, o le mea e tatau ai ona faʻatoilaloina le papala. Ina ia soloiesea tulimanu sao, nai lo le tasi Adapter 90 tikeri tuu le lua i le 45. Latou te nofoia le tele o avanoa, ae e le afaina i le potu teu oloa po o le potu e teu ai i le potu teu oloa.

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_7

O pu i totonu o puipui ma overlaps e sili atu le popole i le taileleane pale - e tuua ai lamolemole foliga e le tatau ona faamalosia le sima sima. O le pu e faia i luga o le taualuga poʻo le pito i luga o le puipui i le itu o loʻo i le itu ese mai le mea e maua ai le alatoto. O le paipa o loo maua. I luga o nofoaga tuʻutuʻuga, o le paipa e faʻapipiʻi i le puipui e ala i claumps i luga o le tagata lava ia-tusi, e i ai le faʻamalologa faʻapitoa i luga. O ni mea tetele na i luga o le taualuga. O poloka o loʻo taʻoto i luga o se fale le aoga, logolefu - e leai se taimi e paʻu ai i totonu. Pu o fea fesoʻotaʻiga e pasi atu e tumu i le faʻapipiʻi o le foua. O lona faasee ua tipi i se naifi teisi ma tapuni le pito i luga.

Afai o loʻo i ai se faʻasoa o le faʻataʻotoga o le aotelega o le ie, o mai mai i lagi uma, e mafai ona faia i totonu. I lenei tulaga, e leai se mea e ao ona latou faia ma le galuega taua. Ma le maualalo bandwidth, o se isi auala o loʻo faʻaalia. O loʻo tuu i luga o le skate i le maualuga mamao mai puipui ma toʻotoʻo, fausiaina se tafe palu. O le taualuga vaega o loʻo faʻapipiʻi atu i le flange ma faʻamaufaʻailogaina. O le pito i luga ua tapunia e se suʻega ina ia aua le oʻo le timu i totonu. E fesoasoani fesoasoani fesoasoani e faʻaleleia le manaʻo. E fausia ai se tipi i le itu o Leerator itu.

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_8
Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_9
Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_10
Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_11
Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_12
Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_13

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_14

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_15

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_16

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_17

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_18

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_19

Afai o oe alu ese latalata i le pese, o le a galue malosi le polokalama. Kesi kesi mai le magalafu na oso atu vave.

Sapalai masini e filifilia e ala i le faʻatinoga faʻaalia i luga o le afifi.

Faapipiiina o le alatoto o alatoto

E tatau ona i ai i le itu faafeagai ma le ata. Ua teuteuina i le puipui ma fai le tatalaina i le pito i lalo i le mamao o le 10-15 cm mai le fola.

O le ulufale e tuu i totonu o le ata o le pito i lalo o le eleele po o le palu lalo ifo o fesoʻotaʻiga. O le filifiliga lona lua e talafeagai mo fale o loʻo fausiaina.

O fesoʻotaʻiga e tatau ona afifi ma geothyxales e puipuia mai le faʻaʻaisa ma le faʻavaeina o le faʻamaloloina. E sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina o tapenaga-faia i lalo o le faʻavae.

Faʻafefea ona fai le ea i se fale tumaʻoti fale 4587_20

O le le lelei o le eleele o lalo o le eleele o lo latou le mafai ona puleaina. Ua teuteuina i eleele matutu i auala maualalo ma le maualalo o feoaiga, a leai o fesootaiga o le a oo i lagona tumau.

O le pito i luga o le SwabAbbed paipa ma le puipui o le Water e tatau ona i luga atu o le kiona. O lenei faʻailoga ua ave mai le laulau i le sipi.

Atri, pe a tatau ai, avea e ala i le laulu. Afai o le CeLar Clillal o loʻo i luga o le leai o le leai o le leai, e leai se mea manaʻomia. O le nana i totonu o le pusa pe i lalo o le tipi. O le sao ma o loʻo tapunia le oloa ma oloa.

E tatau i tagata 'ona i ai i tagata leaga. Leai ma i latou o le a faigata tele ona faʻatumauina le manaʻomia.

Faitau atili