Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona aveesea mai i faʻamalama o pupuni o pupuni eseese

Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea 4593_1

Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea

Mo le oomi o le ata, nai lo pupuni filifili tauaso. Latou te fiafia, sili fetuunai le susulu o vaitafe, ma faigofie ai ona tausi i ai. Aunoa ma le aveeseina o le mamanu mai le faamalama matala, e mafai ona e faʻaaluina mama mama. Ae o le manaʻoga mo le soona tuʻuina atu i nisi taimi e tupu aʻe. O le a matou fuafua le auala e aveʻese ai ituaiga eseese o tagata tauaso mai le faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona aveʻese le tauaso

Ata mamanu

O le le mautonu o le strisical lamellas

Faalava

Ese

Kaseti

Fautuaga Aoga

O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi faʻalavelave

Muamua, tatou te faamatalaina ai amioga. E potopoto mai Lamella Plated Design. O le tulaga o elemene e mafai ona fetuunai. O lea, e iai ni tulaga lelei i totonu o le potu, o laʻau ma luga o tafega ma tafega ma tafega, o le maualuga o le moli e faʻatonutonuina. I le taimi lava lea e tasi, o le pupuni o se vaega sili ona uma o le pito i totonu. E faia mai mea eseese i lanu eseese ma mamanu.

Ituaiga o Puipuiga

Ogaoga lua ituaiga.

Faalava

Faatulagaina o laina faalava ma fusi. Faatasi ai ma le la fesoasoani, e mafai ona e faʻaliliuina mea uma e ala i le puleaina o le malamalama o le malamalama. O le faiga e faapipii i le eAves. I le pepa tatala, e tapunia atoa le faamalama. O fasilaʻau na faia i ie, uaina, fafie ma isi mata o loo gaosia. O ituaiga o Roma ma 'olo pupuni, aso / po o faiga, pro.

Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea 4593_3

Faagasolo

O le lamellas ua faʻapipiʻi i le eaves ma o loʻo i luga aʻe o le ō. O lenei ata e tutusa ma pupuni faalemafaufau. Mai le pito i lalo i pa taʻitasi ua faʻaofi i se tino mamafa ina ia latou le leiloa le pepa. Ma i le pito i lalo o le pito i luga na nonoa i se maea po o le filifili. O le auala faʻatonutonu na faʻatulagaina i se auala e mafai ai ona gaoioi elemene i le itu, ma tatalaina le faʻamalama, ma faʻataʻamilomilo solo i le axis, fetuʻunaʻi le tikeri o le moli. Alu ese mai ituaiga eseese o ie, palasitika.

Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea 4593_4

O loʻo gaosia pea ni mamanu le mafai. O loʻo punou i le va o le steash, o loʻo puipuia i latou mai le palapala ma isi aafiaga leaga. O loʻo tuʻuina atu i laupapa ma faʻamalama palasitika.

  • Faʻafefea ona puʻupuʻu le tauaso: 4 Laasaga-i-sitepu faʻatonuga

Puleaina eseesega

O le pule malosi e iloga. E mafai ona e tatalaina ma tapuni le Lamellas i auala e tolu.

  1. Inisinia. O le gaioiga e faia ma se maea poʻo se filifili e faʻagaioi ai aitema.
  2. Semi-otometi. O le faiga e faaeaina e se tautotogo. E faʻaititia le taumafaiga o le tagata e faʻaaoga pe a siʻitia le pupuni.
  3. Taavale. E le gata i lea, o le eletise eletise e faʻapipiʻiina, nafa ma le gaioiga ma le faʻavavevave. E mafai ona e faʻatonutonuina ma se faʻafitauli mamao, faʻamau. E mafai ona opogi se taimi pe faʻapipiʻi i le Smart Smart System.

Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea 4593_6

Uma ia fautuaga, faʻafefea ona aveese o tauaso mai le faʻamalama, amata i le mea moni e te manaʻomia e fuafua ai le ituaiga o mamanu. O lenei e iloa ai le tekonolosi ma loloa faasologa. O le isi taua taua o le faʻaleleia o mea e faia ai le faiga. O nisi taimi o ie ma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le palasitika poʻo laupapa laupapa e faʻaseseina ese teisi.

Faʻafefea ona 'aveʻese le ie faʻamalosi

O ituaiga uma o loʻo i luga o le ie puipui i le pito i totonu o le tino, i luga o mea laiti. O le pupuga o loʻo faʻapipiʻi mai itu, pe a le o tatalaina / tapunia le ipu, e le paʻu le ipu mai le faʻavae.

Faʻafefea ona faʻalavelave i le system ma le ie a le lamellas

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a se maea po o filifili, faʻapipiʻiina o le pamu o loʻo tutusa i le faʻamalama. Matou te suia papatusi i le tasi itu ina ia tatalaina le faamalama.
  2. Aveese le Purf Chan mai le pito i lalo o auiliiliga. E mafai loa ona tatalaina taitasi. Gagau lemu le maea ina ia le le mautonu. O lenei mea e faigata ai ona faʻapipiʻiina.
  3. Mai le taga i le pito i lalo o le vaega o le itu uma, matou te ave se ipu fesoasoani. Matou te aveese i totonu o le pusa, ina ia aua le leiloa.
  4. Aveese le pugs tu i luga o itu itu o le EAVE.
  5. O isi sui ese le fasipepa mai le laupapa. Mo lenei, o sina flex se palasitika matasele i luga o le tagata tamoe. E le manaʻomia le faia o ia, e ono solia.
  6. O le 'auʻaunaga ua taʻape ai le tasi i luga o le lami ma teuteu ina ia le liliu.

Sina ese ese le fiafia o uʻamea ma fasi pepa palasitika. Ua tatalaina, faʻaleleia atili ma aoina faʻatasi, maopoopo i luga ma lalo ifo, ina ia aua neʻi gau. Ona aveese muamua lea o le connice uma, e agai mai muamua i puipui ia te oe lava. Aveese le au puipui. E manaʻomia le amio ma le totoʻa o faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina. Sili ona faigata le manifinifi manifinifi fasi. E faigofie lava ona manatua. Matou te ofo atu e matamata i se vitio e uiga i le auala o fasi fasi mea.

Faʻateʻaina le tulaga faʻapitoa

Faia e sili atu le faigata nai lo le mataupu muamua. E amata i, e fautuaina le fuafuaina o le mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina.

Faatonuga mo le aveeseina mo ituaiga eseese o mea

  • L-fusi. O le faiga o loʻo faia e lua palasitika taofi taofi, talafeagai i lalo o le cornice. O le faʻagaioiina o latou, o le pa o le faʻavae ua teena ma le faaeteete ia te oe lava. Fetaomi lou tamatamai lima. O lenei o le mutia e mafai ona faigofie ona aveese. O le a sili atu ona talafeagai e galue pe a e amataina le elemene ma se nali i se manifinifi mafolafola.
  • Tupe-loka. Faaaogaina mo na o oloa laiti. E le fiafia e tatau ona ave le saoasaoa i le itu.
  • Vaapiapi swist umia. O le mamanu o loʻo faia e se mimilo i luga, o le vaega e liu ai i le paʻu. Ina ia mafai ona e maua, o le auiliiliina o tamatamailima e fesuisuiai ia i latou lava. Afai e le aoga, e fetaui ma le manifinifi siku manifinifi lona pito i lalo. O le loka o loʻo agaʻi atu i le gaioiga o le ua tafe.
  • Lautele mimilo tagata. O le taimi sili ona tumau o tagata lauiloa uma lauiloa. Alouugue o se mea vaʻaia, ae o le ipu o loʻo lautele lautele. O le tausisi e aveʻesea faʻapena: e fetaui i se sikulukalaiva ma suia.

Ina ua uma ona faʻamautu le ituaiga faʻafaigofie, e maasiasi ai.

Faʻafefea ona aveʻese le tauaso

  1. Aveese le teuteu teuteu mai luga o fusi uma.
  2. Aveese lemu le puipui e faʻasaʻo ai le malifa i le tafailagi luga.
  3. Matou te siiina ia papatusi pito i luga, faasaoloto le pito i luga loka. Faʻamau o latou ia te oe lava ma le faʻaliliuina i le itu taumatau. I le taimi lava e tasi Faʻatulagaina o Lamellas i lalo ma fetaomi laʻititi lava luga.
  4. Faasolosolo tatalaina uma papatusi.
  5. Faaleaogaina puipui i luga o le ato ina ua uma ona aveese uma papatusi.

Afai mo nisi mafuaʻaga o lenei metotia e le aoga, o le oloa ua le mautonu ma puipui. I luga o le fautuaga a le tagata gaosi oloa, e faʻatumauina ma uʻamea tulimanu, o loʻo ulagia "i luga o le hexagon sluws. Muamua Uncerwew o pito i luga o fusi, ona o le pito i lalo ma lemu aveese le saoasaoa.

Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea 4593_7

O le le mautonu o le au puipui

Ua valaauina pupuni, e pei ona valaʻauina i i latou, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faamalama i ni auala eseese e tolu.

Ituaiga o fusi

  • Maneta po o le lipine lipine. O le faigofie o le le fiafia i le filifiliga. O le magnetic uantch tatalaina. O le lipine o loʻo latalata atu i se tamaʻi naifi ma aveese mai le faʻavae.
  • Aufana. Latou te manaʻomia e faʻaoʻo e se ki talafeagai. Ina ua maeʻa lena, tatala le paʻu o loʻo faʻapipiʻi ai le ie o loʻo faʻapipiʻiina.
  • Spring puipui.

O le a matou auiliiliina faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona aveese le tipolo tauaso ma le vaipuna o le vaipuna mai le faʻamalama.

Laasaga-i-Sourter Distantling faagasologa

  1. Matou te gagau le ie i totonu o le taaloga.
  2. Matou te suia le teuteuga faʻapipiʻi e ufiufi ai itu vaega o ofaves.
  3. Ave i fafo. O loʻo latou i luga o le pito o le faʻafanua ma le isi itu o le filifili.
  4. Faasee le cornice mai le contron filifili.
  5. Matou te aveese le ofu laei mai le laau.

Afai o le fufuluina o le fufuluina poʻo le fufuluina o panels o loʻo manatu, ua faʻamatalaina mai le pito i lalo e aveʻesea, e fesoasoani i le oloa e taofi ai le pepa. Faʻapipiʻiina o loʻo faia i le faʻasologa o le faʻasologa.

Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea 4593_8

Aveesea Cassette ie puipui

E mafai ona avea ma manatu o ituaiga eseese o ie puipui. O le eseʻesega autu o le pusa, o ia o le kaseti, i totonu o le pito oso aʻe o le ie na lavea ai. E mafai ona i ai pe aofia ai ma manifinifi uʻamea papa uʻamea. I totonu o le kaseti o se auala puleaina. O le maea po o le filifili e sau i fafo. O le foliga o le pusa e mafai ona mafolafola, lapotopoto pe tulimanu. E faʻalagolago uma lava poʻo le a le ituaiga vaega o loʻo i totonu.

O le faasologa o le le mautonu katese

  1. Matou te liliu le ie i totonu o le laumei, lea e tatau ona i totonu o le pusa.
  2. Matou te aveese le teuteuga faʻapipiʻi ma itu vaega o le pusa.
  3. Sifi ma le faaeteete le kaseti, faasaoloto le itu i totonu o le fausaga.
  4. Matou te lafoaia le siitiaina o le masini.
  5. Matou te aveeseina le lapisi ma le webronund i luga.
  6. Afai e tatau, tatala le fao, aveʻese le faaputuga na teuina le faʻavae.

Maneta Lattutch ma le lipine tapi o loʻo faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le tamaʻi kaseti faʻataʻitaʻiga. Aveese vave. O le manifinifi o naifi poʻo le manifinifi sikulukariver o loʻo latalata i le fasi vaega ma le palu i le nofoaga. O le afu o le tumau pea i le itu o loʻo totoe i le faʻavaʻa poʻo le puipui ua fufulu ma le 'ava malosi.

Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea 4593_9

Fautuaga Aoga

Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le pule, e taua le usitaʻia tulafono mo le galulue ma mea e gaosia.

  • O le faigofie auala e faʻaoʻo ai ie mama. O latou o le palasitika, aua le gagau ma aua le iupone. Na o oe na o le solia. Ae, o loʻo tuʻuina atu i le i ai o alamaaʻi le i lole tagata mea, e faigata tele ona faia. O le mea lea, latou te galulue faʻatasi ma latou e aunoa ma puipuiga faʻapitoa.
  • Latalata ia i latou i a latou meatotino palasitika. O lona vaivai nofoaga e vaivai. Ma le le fiafia o le tagofia o fasi pepa.
  • Sili atu le faigata i auiliiliga mai le Aluminim. O se uʻamea malu, e faigofie ona suia. O lea la, i uma fautuaga, pe faʻafefea ona aveese alnuminuminumi mai le faʻamalama, e faʻamamafaina ai e tatau ona faʻateʻaina i latou e aunoa ma se taumafaiga. A leai, o le a sau le papatusi. O le isi faafitauli o se polymer coting. O le a faʻaletonu faigofie, ae maise faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga tau maualalo. I le faʻagasologa o le le mafai ona faʻalavelaveina, o moli e mafai ona faʻasalalauina e uiga i uʻameapepa feaveaʻi. E le mafai ona faʻatagaina lenei mea.
  • Sili ona fiafia "(laupapa laupapa. O fafie e nofouta i le susu. Na te mafaia ona faʻaputuputu ma foaʻi pe a manaʻomia. Mo lenei mafuaʻaga, o tulaga o le le masani ai mafuaʻaga, oleisi e mafai ona faʻamatalaina. Tusa lava pe laitiiti le skew, e sili ai ona faigata ona ave aveese. Matatia lelei, o le a faigofie ona pa le laʻau.

Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea 4593_10

E faigofie atu le pupuni o ie puipui. E tatau ona fai mo le faʻamamaina ma le faʻamamaina o le fufuluina. E taua le fuafuaina lelei o le ituaiga oloa ma tusa ai ma lenei e aveese. O gaioiga uma e faia e le faʻaeteete, faʻapea foi ona le faʻaleagaina le oloa.

Faitau atili