9 Gaosi Lyfhakov Faʻatulagaina Fale o laʻau e aoga tonu le taumafai

Anonim

Alavai alavai, paipa mo sauis e aveese le tele o vai, ma hydrogen peroxide o se fesoasoani i le tau faasaga i proferflowers.

9 Gaosi Lyfhakov Faʻatulagaina Fale o laʻau e aoga tonu le taumafai 4599_1

9 Gaosi Lyfhakov Faʻatulagaina Fale o laʻau e aoga tonu le taumafai

1 tuu le umukuka sponge i le pito i lalo o le ulo

O mea uma e faigofie: pe a o le faʻaliliuina o laʻau i totonu o se ulo fou i le pito i lalo o le masani a le umukuka. O le a faʻaogainaa le vai le talafeagai pe a fai o loʻo e sosoʻo ai ma le vai ma le vai, ma i le taimi lava e tasi o le a faʻasaoina ai aʻa, pe a fai e te faʻagaloina e uiga i le faʻapunaina e uiga i le faʻaputu. O le tasi scar o le sili sili ona taua faafitauli o novice fugalaʻau fugalaʻau ua foia.

  • 8 O laʻau aoga mo le faʻafaileleina o laʻau mo i latou e leʻi faʻamanuiaina

2 i le taimi e liliu ai le ulo i le malamalama

Faafaigofie le ola faigofie: O le taimi e fuli ai le ulo i luga o le ata ina ia maua uma lau moli moli. E taua - aua le faʻagaioi le laʻau i se isi nofoaga, ae o le fuʻaina o le ulo. O suiga o le potu e mafai ona afaina ai le fugalaau. O le tele o taimi o ia liliuga e mafai ona filifilia tutoʻatasi, faʻataʻitaʻiga, ma le suiga lua i lua vai o le poluai.

9 Gaosi Lyfhakov Faʻatulagaina Fale o laʻau e aoga tonu le taumafai 4599_4

  • Faʻafefea ona faia se togalaʻau o fugalaʻau i totonu o le fale o loʻo iai sina malamalama: 6 olaga

3 "Faitau le" Too

Ioe, o lenei fautuaga sili ona lelei. E ui lava e le o se mea moni. Ioe, o le fugalaʻau e le maitauina i le anotusi o lau tusi poʻo mekasini. O mea uma e uiga i le manava gaioiga. I le manava, o le tagata e kilia ai le darbon dioxide i le ea - e iloa foi i se aʻoga. E manaʻomia le CO2 mo le ata o loʻo i ai ma le vai.

O le isi mafuaaga e faitau i le isi i le fugalaʻau o le siakiina le maualuga o le malamalama. Afai e lava lava lau moli malamalama mo se faitauga mafanafana, masalo e le o le fuga le fugalaau. Ae afai e leai - o loʻo i ai le taimi e mafaufau ai e uiga i le faʻatauina o ni lisi faʻapitoa. Peitai, e le moni mo ituaiga uma o fugalaau. E tofu lava ona lava manaʻoga ma le malamalama o le malamalama.

4 Faʻaaoga kofe ma ti e pei o fetilaisa

Kofe ma ti o le fafaga ua faʻaaogaina mo se taimi umi. O nisi e faʻamamaina ai, o isi faʻaopopo i le eleele o Welding ma kofe. O fetetiga masani fesoasoani i fugalaʻau e faʻaalu ai le aoga o minerale mai le palapala, ma o loʻo latou tumau pea i le nitrogen. E i ai uma tapulaʻa e taua le iloa pe a faʻaaoga le ti ma le kofe o se fetilaisa: ua mago ma le palapala i le eleele. Peitaʻi, e mafai foʻi ona talafeagai ai le vaʻai mo ACD (mo se faʻataʻitaʻiga, AzaAas, Lilie).

9 Gaosi Lyfhakov Faʻatulagaina Fale o laʻau e aoga tonu le taumafai 4599_6

  • Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi)

5 fai le alavai ma pepe

O fugalaʻau taʻu mai o soʻo se laʻau e manaʻomia alavaivai. Mo alavai faʻaogaina, faʻapitoa faʻapitoa mea o loʻo faʻaaogaina, mo faʻataʻitaʻiga, papeti, ae e mafai foi ona toe faia mai peta - tuu i le pito i lalo o le ulo. O manu felelei o le a umia aʻa mai le susu masani i le vai ma laveai mai latou mai pala.

6 Faʻaaoga le Hydrogen peroxide

O tulaga lelei o le faʻaaogaina o le masani masani Hydrogen peroxyide e tausi lelei mo le maualalo-tulaga lanu. E fesoasoani le aveeseina o le suega, puipuia root lio ma saoasaoa i luga fuga. Ina ia le afaina, mulimuli i mea saʻo. I le tasi o le vai o le vai mo le suavai, tyvert 20 ml o le peroxide ma faʻaaoga le palu. E mafai foi ona ou viliina mai laʻau.

9 Gaosi Lyfhakov Faʻatulagaina Fale o laʻau e aoga tonu le taumafai 4599_8

  • 5 aoga malosi le malosi o le eleele mo fatu fatu

7 "Lagolago" Spishing Shots o se laʻau ma le puipui puipui

Ma leai, e le tatau le tago i puipui ma fasi fao i latou. I le tala faatusa ma le metotia o fusiina o ataina ma pepa faʻapipiʻi, faʻaaoga le faʻatonuga faʻatonuga.

8 Suauʻu vai ma fualaʻau fualaʻau ma vai o loʻo totoe pe a uma le kuka kuka

Taofi le fuamoa vai ma o le tasi lea e tumau pe a uma kuka fualaau aina. Malulu i le potu vevela ma faʻaaoga mo vai vai lanu. O le mea lilo o lena "apa me" e tamaoaiga i meaʻai, o le a aoga mo le atinaʻeina o laʻau.

9 Gaosi Lyfhakov Faʻatulagaina Fale o laʻau e aoga tonu le taumafai 4599_10

  • Faʻafefea ona fufulu i totonu o le atunuʻu (ma pe manaʻomia le faia)

9 Faʻaaoga se paipa mo sasus e le gata i le umukuka

O le paipa o loʻo faʻaogaina i le kuka e sasaa ai le ipu ma le sosi e aoga i faʻatoʻaga gaosi. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faigofie ma e aunoa ma le solia o le palapala palapala mai le ulo o le sili atu o vai, pe a fai ua e sili atu ma le suavai.

Faitau atili