Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga

Anonim

Matou te faamatalaina le aoga e uiga i le lelei ma misi o le faʻapipiʻiina o saito i luga o le faleuila ma le saʻo faʻapipiʻi faʻagasologa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga 4668_1

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga

O le folau o se fetu fetuutuunai ma ribmibers na faia i luga o le mataupu faavae o le "tuuina atu". E faigofie ona faʻaloaloa ese mai le vaeluaga ma faʻamalosi. Oloa e mafai ona tuuina atu se ituaiga. E gaosia mai le tagata. Maualuga le malosi ei ai puipui ma le faamalosia faamalosi. O le fetaui lelei, o se uamea uamea ua faʻaaogaina, o loʻo maua ai e le atoatoa o le faʻamalosi ma faʻateleina. O fesoʻotaʻiga fetuutuunai e faʻatauvaʻa i le palasitika i luga o le palasitika i luga o faʻamatalaga faʻapitoa, ae o isi taimi e le mafai ona fai e aunoa ma latou. O ia lava na tulaga e tulaʻi mai ma le le mautonu nofoaga o le pipili e faʻatatau i le ulufale atu i le uafu le osofaʻiga. Le mafai ona suia le foliga matua sili atu le faia o le faʻapipiʻi faʻagasologa. I le tusitusiga, o le a matou taʻu atu ia te oe le auala e faʻapipiʻi ai le saito i le faleuila.

Uma e uiga i le faʻapipiʻiina o corrugtation i luga o le faleuila

Uiga o mea eseese

E tatau ona faʻapipiʻi

Laasaga-i-laasaga faʻapipiʻi faʻatonuga

  • Meafaigaluega ma Meafaigaluega
  • Maʻimau meafaigaluega
  • Faʻafefea ona puʻupuʻu le lima
  • Fesootai i le afaina

Faʻaaoga le lamolemole PVC paipa ae le o le faʻamalosi

Fua faatatau o mea ma o latou uiga

Oloa e faia i polysimers ma le faaleleia o meatotino. E mafai ona faʻaaogaina i fale ma fale tumaʻoti. E leai ni tapulaa. O loʻo faʻavasega i latou e faʻapipiʻiina i le tatalaina o se masini palu. O totonu o le lapoa o le Cuff o le 7.5 cm, fafo - 13.4 cm. O le isi itu e fesoʻotaʻi i le uafu e oso ai. O loʻo ia te ia le lapoa o le 11 cm. O le umi o le oloa o le oloa mai le 23.1 i le 50 cm. I totonu o le auala na faʻatulaga ma le lamolemole luga. O lona lautele o le 7.5 cm. E manaʻomia ina ia mafai ai le tafega e faʻalavelave i faʻalavelave, ma teutupe e le faaputuputu i le fofoga o le vaega o fafo.

PASSM STRUT O LE FAʻAVAVAU FAAFITAULI MA LE LE FOLAFOLAGA PE AFAI O LE FESOASOANI MA FAʻAFITAULI O loʻo iai ni vailaʻau malosi. I le leai o ni nai avega mamafa ma faʻafesoʻotaʻi ma se vevela vevela, o le a tautua mo le 50 tausaga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga 4668_3

Malosiaga ituaiga

A o le i faʻapipiʻi le tui i le faleuila ma ou lava lima, e tatau ona e malamalama i tulaga faʻagaoioiga o loʻo manaʻomia. O le laumata e mafai ona malo ma malu.

  • Faigata - tumau ma tetee e ofuina. E i ai le pamu, e faaitiitia ai le fetuutuunai.
  • Vaivai - e faigofie atu ona punou ma faaloaloa. O sea tupe o loʻo faʻaogaina i ni tulaga ese i le va o le vasega ma le inisi le i luga o le siʻitia. E faigofie ona faʻaleagaina pe a fufulu ma maʻaʻai. O pa e vave faaloaloa ma amata ona sainia. E faʻaputuputu vai ma tupe teu i le sefeina o le atunuʻu. Latou faia ni avega faaopoopo e oʻo atu ai i le sili atu le sefeina o le sefeina ma le channel mea faigaluega. O le tautua olaga e laititi. Faʻaaogaina paipa vaivai pe a leai ai seisi filifiliga. E lelei i latou o le le tumau le fua i luma o le re-meafaigaluega o le faletaele ma le faʻasaʻoina o le skew.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga 4668_4

Mea Sarafr

Oloa e faia mai le masani ai ma faʻamalosi tino.

  • O le mea faʻamalosia e faʻamalosia ai le manifinifi uʻamea uaea, o loʻo i ai i le ivi. O puipui e le motusia ma feololo le masini sili atu. O le taimi e te le fiafia ai, o le avanoa i le va o mama ua amata ona puipuia. Afai o le le mafiafia o le mea itiiti, e faigofie lava ona taʻe le mea matuiā.
  • Unseamed palasitika - o meatotino o loʻo faʻalagolago atoa i le le mafiafia o le puipui.

Vaega o mea e le afaina ai le auala montsa.

  • O le a le mea e fai pe a fai o le faleuila tapon e tafe: 4 masani ona faafitauli ma fofo

Tulaga ma le faʻaaogaina o le aufaʻatau o le faleuila i luga o le faleuila

E masani ona faia le pamu i le palasitika. Steel ma lafoina uʻamea e seasea faʻaaoga. E faigata ona latou teuteu ma le mauga. O le pito i totonu o le totonu o le ogatotonu o se mea e faʻaosofia ai le sopoia o le koluse o le auala. Uamea ma lafo uʻamea uʻamea i 'olo. E iloga i latou e ala i le tetee atu i uta inisinia, ae o le ogaoga o le tino. E masani ona masani PRC. Mafaufau i mea e tatau ai ma le taua o mafolafola ma le gibib luga mai polyvinyl chloride i sili atu auiliiliga.

Manuia

  • E faigofie le faʻaaogaina o le faʻafitauli o le faʻasaolotoina o le faʻasaolotoina faʻatatau i le ulufale atu i le siʻitia, faʻapea foʻi ma mataupu o le tumama e leai ni tulaga. O le ipu e mafai ona faʻatulagaina i soʻo se mea i se mamao o le 50 cm mai le siʻitia o le siʻitia. I le masani ai o matata, o le ulufale atu i le sewge ua mamanuina mo le tatalaina o le tatalaina. O le faʻaupuga i lenei mataupu o le a faigata ona faʻafesoʻotaʻi se tasi elemene e aunoa ma faʻailoga. Le susu, o le tulafono, e tulai mai i luga o le au.
  • O oloa ma le maualuga o le malosi o puipui e faʻatagaina oe e taui ai mo le laititi o faʻaaliga. I le taimi lava e tasi, e le eseese lo latou faʻatuatuaina ma le tautua tautua mai le masani lava lamolemole.

le atoatoa

  • Faigofie ofu, tomai e leaga ai.
  • Taimi ma le umi umi.
  • Le mafai ona motusia i le tulaga o le sagging.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga 4668_6

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni faʻailoga i luga o le faleuila ma ou lima lima

E tatau ona e amata i fua. Umi e ave ma se maka i le tele o pasene e aloese ai mai le vevesi. E ave i totonu o le asini. E manaʻomia le fuaina o le lapoa o le faʻaaogaina o mea i luga o le faʻaaogaina ma fafo - latou te ono le-tulaga. E mafai ona manaʻomia le argid argalar adapter.

Meafaigaluega ma Meafaigaluega

  • Suesa.
  • O le samala.
  • Chisel.
  • Roulette.
  • Fale tulaga.
  • Seti o wrenches.
  • Suavai fao.
  • Fetaui lelei poʻo le faʻapipiʻiina o le lipine.
  • Silika seleni.
  • O le a manaʻomia - o le a manaʻomia e teu le vai mai le ipu.

Galue i le le mautonu

O se tulafono, o fesoʻotaʻiga e suia pe a suia meafaigaluega. Afai o le mafuaʻaga o le paʻu poʻo le faʻatulagaina toe faʻaleleia, faʻapipiʻi le auala sili atu pe a aveese le pesini.

Le mautonu e aofia ai le tele o tulaga

  • O le sapalai vai i le tane ua tape ma kiliki i luga o le tupuaga. Ua gaogao le tane ma aveese.
  • Ina ia aveese le Corrugn Corrugtation, e le manaʻomia le tele o taumafaiga. Muamua, ua motusia le faʻavaeina mai le Phecevin Baseck. O le taligalu e sikoa ma se naifi. O le isi pito ua aveeseina mai le ulufale atu i le pusa. O le togafiti faigata PVC e sili atu le faigofie e tipi, tuu le fola ma ieie. O tausuaga ma le uʻamea uʻamea ua tipi pe faʻapipiʻi le faʻavae.
  • O le fao i le vae ua fufuluina mai le sasaina ma le le fiafia. Afai latou te tapunia tele, na latou fasi i le samala.
  • Mo ni tausaga o le tautua, o le vae e tuʻufaʻatasia ma le fola. Aveese e le faigofie. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le nana o le ua ma se ie ma fai ni nai alofa alofa. A faʻatau ni mea faigaluega fou, e le manaʻomia le tausia. Ma e sili ona faigofie ona faataunuu galuega, e taua le vaeluaina o le platiniki. Taia lelei i le pito i lalo. Aua le lavea le Care-Iron Eyeliner, e sau mai le manu feololo - e mafai ona vaeluaina, ona tatau lea ona suia ai.
  • O le ipu ua faasolosolo malie ona tataina ma aveese. Afai e le avatua i totonu, o le pito i lalo ua kilia ma le samala ma le moa. O le faatafunaina o le nofoaga o le nofoaga e le mafai ona pasi lelei. E sili atu ie ulaula i le po o le a le poceceviin. O vai i totonu o le ua gau i luga o le fola, ma le mativa uafu fua, e mafai ona e sasaa tuaoi.
  • O le sao o le pusa ua faʻamamaina mai le lapisi ma le sima o loʻo tali atu. O loʻo faʻapipiʻi ma ieie poʻo se faʻapipiʻi faʻapitoa, e puipuia ai le sosolo o le manogi o le fale.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga 4668_7

Faʻafefea ona puʻupuʻu le lima

A o le i faʻapipiʻi le saito i luga o le faleuila, e tatau ona e toe fuaina. I le tulaga o se mea sese, e mafai ona fesuiai ao i ai se tagata taugofie.

Le oloa, pe a manaʻomia, ua teuteuina i se faʻamaumauga o le tele o sene. E sili le aua le faia lenei - Leak e masani ona aliali mai i luga o sooga. O le paipa ua tipiina e le paipa, fuaina le umi o le umi ma tipi ese ma se uʻamea ma se uʻamea - e leai ni burrs. O le iʻuga ua faʻatumauina i totonu o le 'auʻaiga e ala i le togafitia o le sili ona lelei o le sami. Ua latou misia atoa le laualuga i totonu o le soofaatasi. Le auiliiliga pe a toe suʻe i le kapeta e faʻatumuina ai i le atoa o le tau. Na te taina le lua aso. I le taimi lea, faʻapipiʻi galuega e le mafai. A faʻafesoʻotaʻi le masini e faʻamaonia le lelei o le fesoʻotaʻiga, e faʻatagaina le vai mai le tane.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga 4668_8

Fesootai atu fetaui

  • Afai ua faʻaleagaina le faʻavae, latou te latalata i le sima sima.
  • O le lima mai totonu ua fufuluina i le taligalu ma tuu i luga o le tatalaina o se masini plumping. E faʻaofi i le 5-7 cm. Ina ua mavae le tolu itula, o le malosi o le sami ua mafai ona e siʻi ai le ipu i le pito i luga o le faavae.
  • I luga o le foloa alala i lalo o le faletalimalo, ma o le a nonoa atoa vae, ma pu vili i lalo. Mo fusi e faʻaaoga ai ni mea faʻapitoa i le faʻaupuga. Pu i le faaputuga e tatau ona lautele i le 1-2 mm nai lo le faʻamalosia sima. A leai, o le a le faia i le shock mode, o le taʻavale i luga o le sima o le a faʻaleagaina le pito o le feagai ai.
  • Afai e fuafua e faʻapipiʻi se mea faigaluega tuai, o loʻo faamamaina lona faʻamaufaʻailoga o fale ma palapala. O le vae na fao i le eleele. O loʻo tuu i luga o se paʻu polymer posket poʻo le sima mo le sima mortur aluga. Faatasi ai ma le mafiafia o le sipela i le pito i luga o loʻo i ai se mafiafia mafiafia o le sili o silicone. Faapipiiina tatau ona faia i le fausiaina tulaga.
  • O le Faletusi i le ala aʻe o loʻo faʻamamaina, mago ma faʻatautaia e se faʻavae o le faʻamaufaʻailoga. E faʻailoa mai le itu lona lua o le auala. Ina ua mavae le tolu itula latou te faia se faamasinoga na amata. Muamua tautua se tamai vai. I le leai o se isi oloa, o le tane atoa ma tane.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga 4668_9

E tatau ona tuu le saito i le taimi e sui ai le faleuila

E i ai le isi auala ala e fesoʻotaʻi ai i le suʻi pe a fesuiaʻi leo o le ulufale ma le tuʻuga. PVC paipa e mafai ai ona ausia sili atu le malosi. E i ai swivel fetuunai ma isi itu. E talafeagai le faʻaaogaina o latou pe a fesoʻotaʻi le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o le laina ulufale i lalo o le 45 tikeri. O le a ave se tasi vaega tuʻutuʻuga o le umi umi ma le feteʻenaʻiga tulimanu. O loʻo salalau faʻasalalauga mai totonu. Ina ia faateleina le malosi, ua faʻamalosia ai i latou ma se uʻamea faʻafefete ma le fasi. O le mea e sili ona fuafuaina e nofoia ai le tele o avanoa. E mafai ona suia le pesini i le faitotoa.

Afai e te filifilia le mea manaʻomia le manaʻo, o le paipa i itu uma e lua o loʻo faʻapipiʻi i le faʻamaufaʻailoga. E le mafai ona maua se lamolemole faʻatasi ma se metotia, o lea ua tapunia le au e tapunia ma se sima.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le corrugtation i luga o le faleuila: sitepu e ala i laina faʻatonuga 4668_10

Ma le tele o manatu i tulaga o le palasitika, o le fau olo o vevela ma punou. E amata ona liusuavai i le 70 tikeri. E le o le sili fofo lea - o le puipui e mafai ona faaleagaina pe vaivai. Tumau le atoa, o le a ia tuuina atu i le amataga muamua.

Faitau atili