Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka

Anonim

Faatasi ai ma le fesoasoani a le au faʻasolo e faigofie e faʻatulaga ai le teuina o mea taua o le umukuka i le umukuka. Matou te taʻuina i le auala e tautau lelei ai le pa poʻo le taualuga.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_1

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka

Ae le i taʻuinaina le toe faʻafefeina i le umukuka, e tatau ona e mafaufau loloto i le faʻatulagaga ma le tuʻuina o meaafale. O le avanoa o se uʻamea utu o fea le matau, fata ma mesh mo ipu ma le palapala ua faʻapipiʻiina. O loʻo tu i luga o le afu i luga o le laulau i luga pe o le pa puipui. Na aofia ai ma le tasi le toe tasi pe sili atu le tu i luga o le tulimanu, puipui po o se vaega o le. O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga o loʻo tautau i luga o taualuga i luga aʻe o le umukuka. Fetuunaiga mo le tatalaina o le teuina o laupepa sili ona fetaui lelei ma faitotoa, ae e tusa lava pe o loʻo faʻaaoga pea se tai atuloa o kapoti. O lea, e mafai ona faʻasaoloto le mea i luga o le laulau i luga ma i le taimi e tasi e faʻatonutonu ai le totonu.

Mea uma e uiga i le afi faʻapipiʻi i le umukuka

Mea ma Penefiti o le Desictor

Filifili Nofoaga

Muamua elemene

Laasaga-i-laasaga faʻapipiʻi faʻatonuga

  • Meafaigaluega
  • Faailoga
  • Mauga i luga o le puipui
  • Faapipiiina o le taualuga tau

Mea e fiafia ai ma le lelei

Mea

  • Metals ma o latou augā o loʻo faʻaputuputu steel, Nickel, Aluminim, apamemea. O lanu faavae - Mellillic, paʻepaʻe, uliuli, auro, apamemea.
  • Palasitika.
  • Fafie - O le malosi pito sili ona maualuga o le oak ma ebony.

A o le tulafono, uamea oloa o loʻo faʻaaogaina - ua iloga i latou e le malosi, faʻafeiloaʻi le aʻafiaga o le susu ma le maualuga vevela. E tatau ona e filifilia laupapa pe a manaʻomia ona e faʻamamafa foliga o foliga. Palasitika e manaʻomia naʻo mo teuga.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_3

faamoemoe

  • O mea moni e fetaui lelei i totonu o soʻo se totonu - masani ma onapo nei.
  • O le faavae o le sipima le paipa o uamea ma se teuteu teuteu. E mafai ona tautau ni mea faʻalelei mo le tatalaina o le teuina o le teuina i soʻo se poloaiga. A manaʻomia, o le tulaga o nei igoa e faigofie ona suia. Mo lenei mea e te le tau faia se faʻamalosiʻau ma le faʻalavelave. Auiliiliga na o le aveʻesea ma le sili atu.
  • Le manaomia lelei le mamanu e le manaomia e le Kapeneta. O sea fofo faʻapitoa o le a mafai ai ona faʻasaʻolotoina le potu mai mea e le talafeagai ma faʻafiafiaina. E atoatoa mo tamaʻi mau masani.
  • O se tasi o tulaga lelei tele e mautinoa. O mea uma e te manaʻomia e manino i le mamao o se paʻu uaʻi.
  • Faigofie faapipiiina - O le masini ua faʻapipiʻi i le fao ma le toese, faʻapea foi ma le masani o le fata. E faigofie onafale aua e leai ni fale. E le manaʻomia le teuina mo se taimi umi, pe a tautau le tele o taimi, ma tele a taimi e le o le paʻu. O mea faigaluega e le i ai e aoina e tusa ai ma le polokalame, 'eseina le ulu i luga o auiliiliga uma.
  • O le malosi maualuga o se paipa lea e faʻaalia ai ni avega o avega, ma o le faʻamalieina uma e faia e taofia ai solo, polī poʻo fafie. O se isi oloa o le saogalemu e foliga mai ona o le mea moni e le tatau ona taofia e tagata taʻitoʻatasi
  • Uaea e le fefe i le vai ma le maualuga vevela. E le tele se tau i le le fiafia i ai pea. Mai le faʻaleaga e puipuia ai le zinc poʻo le 'apamemea o le ufiufi.
  • Oloa e le manaʻomia le tausiga faigata. Ua lava na e soloiesea i latou ma se ie po o se solosolo.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_4

Faʻafefea ona faʻatulaga ni alavai mo le umukuka

  • I le avea ai ma tulafono, ua latou faʻatulagaina luga o le pa i le va o kesi i le va o le kapeti ma se galuega, filifili se nofoaga latalata atili i le fufuluina poʻo le ipu. O lenei sone o loʻo feagai ma le kuka malosi, o lenei auala o le teuina o ipu, manogi ma cutlery e sili ona faigofie. I le leai o le meafale paipa o loʻo nofoia se tasi pe sili atu foʻi
  • O le tulimanu o nofoaga e faʻatagaina ai oe e faʻatumu le avanoa i le goto, o loʻo masani ai foi i le tulimanu. E le masani ona fesoʻotaʻi elemene. "Ae afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻapipiʻiina se ita i le va oi latou.
  • Steel e le fefe i le maualuga vevela, o lea la o le paipa e masani ona ofuina i le ogaumu.
  • Afai o iai se tamai umukuka, o le e umiaina ua taua i luga i luga o le taualuga. E faigofie pei o le mataupu talu ai.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_5

O le faʻatulagaina o le timu faʻamoemoe i le mea o le a tautau ai. O le lautele o loʻo fuafuaina ina ia mafai ona aveese mea, ae le o manatu. Afai e te fuafua e faʻaaoga ni mea sili 'auʻiliʻili, e tatau ona e vaʻaia le maualuga i se tulaga saʻo muamua.

O le tasi-tier faiga e tuu i le fatafata o le fatafata pe laititi ifo - e le manaʻomia le faʻaloaloa i le mataupu. E toʻatele tagata o loʻo faʻapipiʻiina i le mata mata. O le laititi o le mamao i le va oi latou, o le sili atu faigofie. Masani ona fetuunai mo mea laiti. O le tautau se falai o le panting ma lima uumi e sili atu mo se tasi nofoaafi. Ina ia le faalavelavea le kapopoleina e aofia ai, 6-8 cm lalo ifo. Le maualuga i luga atu o le laulau i luga o le averesi o 50 cm.

E fautuaina le faia o se fuafuaina muamua ma faia le nofoaga o le nofoaga o vaega uma. E sili atu le faigofie tele le fuafuaina. Ia malamalama i le auala e faʻapipiʻi ai le faʻailoga i le umukuka i le umukuka, e te manaʻomia le vaʻai - toso mai lima poʻo le ata faigofie. O manatu fiafia e mafai ona faaputuputu i le ata ma vitio.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_6

Taofia le teuina o vaega

Faavae

E aofia ai elemene fa.

  • Paipa ma se tulaga faʻapitoa o le 1.6 cm. O le umi e mafai ona ese, o nisi taimi e oʻo i le tele o mita.
  • O mea faʻapipiʻi mo soʻotaga ma le puipui.
  • Plugs - latou te manaʻomia ona faʻaofi i luga o pito, puipuia ai nofoaga tatala mai le vai ma palapala. Latou te puipuia le suia o le uamea.
  • Fetuunaiga e fesoʻotaʻi lua toʻotoʻo pe a manaʻomia.

Gaosi oloa e momoli atu vaega i le tasi seti, faʻapea foʻi ma tuueseeseina.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_7

Mea faigaluega

E tele fofo o loʻo maua i le tele o taimi.

  • Matau mo solo, blades, snipers ma coupors. E talafeagai mo le pato ma le pan ma le pu i le pito o le 'au.
  • Faʻasaʻo ma le o se mea mataga - E i ai se eseʻesega. E mafai ona i ai i latou e ona e faia mo papatusi, naaakins, ipu, fagu, apa.
  • Nofoaga Faʻapitoa - O Tupe e umiaina, masini, lea e tuu ai ni naifi, taʻaloga, fasimoli tino.
  • Tele ma le tele o galuega faatino i le taimi e tasi.

A o le i faapipiiina alavai i totonu o le umukuka, e tatau ona e fuafua poʻo a ni mea faigaluega e manaʻomia ma fuafuaina o latou nofoaga.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_8

Faʻafefea ona faʻatulaga se nofoa i luga o le puipui poʻo le taualuga

Meafaigaluega

  • Ave ma viliina i luga o le sima ma le manifinifi.
  • Faʻavasega poʻo le sikulukariva.
  • Seti o wrenches.
  • O le samala.
  • Fausiaina tulaga, roulette, penitala.
  • Sava ma liwels, pe a le aofia ai.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_9

Faailoga

Ua faia e tusa ai ma le fuafuaga fuafuaina fuafuaina. O loʻo i ai ni laina faʻapipiʻi i luga o manu. Faʻapipiʻi ni puipui o loʻo mulimuli mai le faʻatulagaina o le faiga. E le tatau ona tolopoina le maualuga o le fola mai le fogafale ma le totonugalemu o le fogafale ma le maualuga - o se tulafono, e le o se tulafono. Pau lava le auala e maua ai se iʻuga lelei o le faʻaaogaina o se tulaga o le fausiaina. E le faatagaina ni taumafataga. Ma le mea pupula, o le a amata ona lafo ese mata. Ae latou te leʻi tautau i totonu o le umukuka, e fautuaina ai e maeʻa ma faʻatusatusa le faʻavae pe a manaʻomia. O loʻo matauina e le Wall Courvatures e uiga i le talaʻaga o se lamolemole rood.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_10

O tau o le itiiti ifo i le 1 m umi le umi i luga o pito i lua itu. Sili atu le pipii i nisi itu. O le sitepu i le va o latou e faʻalagolago i le kalise o le mea e mafai ai. E masani ona 50-60 cm. E taua le puipuia o mafaufau o le toʻotoʻo.

Faapipiiina o le fola i luga o le puipui

E faʻaaogaina e le au tagata e umia le faʻailoga i le puipui ma faʻailogaina le tulaga o le faʻapipiʻi o ia te oe lava. I le taunuʻuga, o avanoa o le lapoa o le lapoa o le tagata manaʻomia ua mapuʻe ma tagata totoe o loʻo fusia atu i totonu. E tuliloaina i latou e se samala. E le tatau foi ona lavea le palasitika o le a mafaufau ma o le a sau le mea e maua i le le mautonu. E tatau ona ulufale i le pu i le taumafaiga. Afai na te ulufale atu gofie, screwing scawing o le a le manuia - o le a liliu faatasi le magafagafa.

I le mea e tupu pe a nofo i lalo le malae faavae, e le mafai ona faʻaaoga ni metotia faaletagata. O lenei faʻafitauli e tupu mai i fale ua tuai na fausia e aunoa ma le lesitala o tulaga faʻaonaro nei, faʻapea foi ma fale fou-siʻitia solo. I fale Monolithic, o le faavae o loʻo vaivai i luga o fola maualuluga, e le manaʻomia le avega i luga o fale lagolago, ma e le manaʻomia le malosi maualuga. E tatau foi ona amanaia le maualuga o le totoga. Wooden Pugs o lo o tuli i totonu o le fiafia pu. O nisi taimi e le fesoasoani. Ona tatau lea ona e alu i tulaga ogaoga ma faʻatumu le pu i le sima poʻo le gypsum mortar, muamua na pasi le puipui. O le faletalimalo ua faatofuina i le paluga seia ia faʻaʻaisa, aumai ia te ia se tulaga faalava. Pe a fai o le auvae o ata, e mafai ona e faʻaauau le mauga o le pa.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_11

O le faʻatafunaina mai le faʻasologa ma veneer o se faʻavae lelei, ae o le clutch o le a sili atu ona faʻatuatuaina pe a e savali ma maua se fetaui lelei o le sima.

O le ofutino pe a fai o le a ave se togafiti, o lea e tatau ona lafoina le 'au i le vaia i le va o pou. Muamua Faʻaaoga se lapoa laititi, ona faʻalautele lea o le pu ma le lapoʻa tele.

Sato ua faʻaofi i totonu o le puipui ma faʻaaoga i le pu. E le tatau ona teuteu vave pe a iai ni isi fao i le fusi. Ua faamamaina i latou i le chess poloaiga. Muamua, itu uma tosina, tuʻuina atu se tamai masini masini, ona faʻaleleia lea o le faʻavae. E taua aua le toe faʻavasega ma aua le faʻalavelaveina le filo.

E tele taimi o le metotia o loʻo faʻaogaina i le taimi o le Cylindrical Watheve o loʻo 'olo i le puipui, ma o le uuina ma le pu o loʻo tuʻu i luga. I le fale o loʻo umiaina e ala i le lima o loʻo ulufale mai i le sikulu ma ua tuai i le uafu. Ona susulu ai lea o le paipa. O lea e le gaoioi, o le sikulu ua fufusi malosi. O pito ua tapunia ma plugs mai itu e lua.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_12
Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_13
Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_14
Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_15

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_16

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_17

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_18

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_19

E lua elemene ua auai i le ulufale. O i latou o sao ma le tulimanu, ma lagolago ma aunoa ma le lagolago.

Faʻataʻitaʻiga tuʻutuʻuga, faʻafefea ona faʻapipiʻi laʻau i totonu o le umukuka, vaʻai i le vitio.

Faapipiiina o le sitaili faiga

O loʻo faʻasolo atu i motu o loʻo iai ni nofoaga tetele. O le faʻavaʻa o loʻo i luga o le uaea poʻo ni filifili e faʻatulaga i luga o le tele o taula. O le le mautonu o se fofo faʻapitoa o loʻo nofo ai i le mea moni o le faʻavaʻa o le faʻatulagaina o loʻo taufaʻamataʻu. E mafai ona e foia le faʻafitauli e ala i le faʻaleleia o le i luga o racks mai le talaaga poʻo le pa.

Faʻafefea ona faʻatulaga ma faʻapipiʻi uila i le umukuka 4704_20

E i ai le malamalama lelei faʻataʻitaʻiga i luga o suckers. E mafai ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se mama. O le malamalama moli o loʻo faʻaogaina mo le maleti, solo ma solosolo. E masani lava, o se ata faʻamauina o loʻo tautau i le faʻaiuga o le kapeneta. Afai e le fuafuaina le polokalama o le polokalama, o le susu o le malamalama ma kelu.

Faitau atili