O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo

Anonim

Matou te feagai ma foliga o le Juinery Gluue, o le eseʻesega o tuʻufaʻatasiga ma le 'ai o le' ai ma tuʻuina atu tulaga filifilia.

O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo 4708_1

O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo

Gaosiga ma toe faaleleia o mea fafie e le tau e aunoa ma le gau. E manaʻomia mo le toe faʻaleleia, tuʻufaʻatasia elemene i le tasi iunite, ma isi Taua tele mo le lelei o sea mau o loʻo i ai le kusi faʻapitoa. O le mulimuli mulimuli o le oloa e faʻalagolago i ona uiga. O le a matou fuafuaina le kelu mo le laʻau e sili atu ma pe faʻafefea ona filifili.

E uiga i ituaiga uma ma filifiliga o le jaunery glue

O le a

O Vili o Vailaau

Tulaga o Filifiliga

Foliga o kuka

Vaega o mea

O le fefiloi o loʻo faʻaaoga e faʻatino ai se puʻupuʻu o le faʻaputuga o fasi vaega o fafie poʻo le celsulose-faʻavae mea: o papatusi, card cards I le aluga o taimi, e le faʻatamaia le tali talafeagai, atoa ina ia taofia ana meatotino. E masani ona i ai i le le mautonu e sau fafie, ae le o se fagu fualaau. O le autu fusifa o le vaega o loʻo i ai i le fefiloi o le paluga o se meaola o manu.

Muamua, ua faia le vaalele na o lona faavae. O le matua sili lea aco-faauo ma le saogalemu filifiliga. O le mea taua tele o se umi ma faigata gaosi gaosi. Ma le atinaʻeina o le vailaʻau o le vailaʻau, o le synthetic apaues na aliali mai i totonu o le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasiga. E faigofie ona latou gaosia ma tuʻuina atu foʻi se fesoʻotaʻiga mautu.

O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo 4708_3

ATA O Mea

O le tele o paluga o loʻo faia i luga o le faʻavae o le okeni ma infininic mea. Fuafua i luga o le vaega autu o le aofia ai e vaevaeina i ni ituaiga.

Ivi

E faia mai le ponaivi rendies o manu muamua, atigivae ma nifo. Masalo, o Collagen ma Glatince ma Gelatin i totonu o latou maualuga faʻapipiʻi meatotino. A uma le pu e pouliuli samasama pe enaena. O sauniuniga sili ona lelei e maua mai nifo. O le faʻailoga faʻapitoa o se mea taua o se mea tau le lelei, i le 'aiga o le taeao O le paluga e gaosia i le ituaiga o nonoa po o tamai granules. Lona "vaivai vaivai" - malaia i lalo o le malosiʻaga o le sustuta. O lea la, faʻaaogaina nofoaga susu i totonu e leʻo fautuaina.

O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo 4708_4

Mezer

E faia mai le otaota na gaosia i le taimi o le paʻu gaosi. O le faavae mo le vailaʻau avea ma sui o se sui, o se vaega o le ulufa o le ulu. O loʻo faʻaopopo foi le faʻamaoniaina o le paʻu o le paʻu. O nei vaega uma e aofia ai OLIlgopeption ma le tele o le vio. Gaosia i le ituaiga o fafie, efuefu po o fua. O le tele o mea e sili ona pupula ai mata ma le lelei tausisi, vave faʻamaʻaʻa. Pei o le ponaivi o le ponaivi, faʻaleagaina le gaioiga o le susu.

Iʻa

O loʻo gaosia i luga o le faʻavae o iʻa gaosiga otaota otaota: bedbas, paʻu paʻu, moa, ma isi Eseese i le maualuga o le malosi o le maualuga, maualuga le eleele. Lelei mea lelei e mafai ai ona le fiafia i lalo o mataua. Gaosia i le ituaiga o tamai screws po o granules. E manatu o le sili sili i totonu o faʻafanua, o le tau e maualuga foʻi. Faaaogaina mo le toe faaleleia galuega o le maualuga lavelave, e saunia ai laupapa i lalo o le tulafono, ma isi Nofouta i le vevela maualuga, susu ma le suia.

Mataupu

O lona faʻavae o se susu vailaʻau. O le fofo e lelei le viomcosity, o le toe mauaina o auiliiliga auiliiliga. Maualuga le agisi i fafie o ituaiga eseese. Faatauina atu i le ituaiga o granules po o le powder. O Seam e tetee i le susu ma le maualuga vevela, ae e mafai ona faaleagaina e le laulu po o le fungas. O lea la, i le gasologa o sauniuniga e fautuaina e faʻaopopo Amonaina le 'ava malosi. O le isi ua le fiafia e soli pe a mavae le fealofani. E mafai ona mafua ai le deforforate o le oloa. Umi atu nai lo faasee o loʻo teuina i se pepa matutu.

Uiga o le synthentic

O sauniuniga a le aufaamaumau i luga o le synthetic tulaga gaosia tele. Toeitiiti lava o mea uma oona oona, e manaʻomia le galulue faʻatasi ma i latou ma le faʻaeteete. I le taimi lava lea, latou te tuʻufaʻatasia ma le faʻamaoni i auiliiliga, palasitika, tumau. Foliga o latou uiga ma metotia o le faʻaaogaina o loʻo faʻamatalaina i luga o le afifi.

O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo 4708_5

O le vailaʻau sili ona taʻutaʻua mai le synthetic - Pva - faʻasino i le vaega o le synthetic mea. O lona vaega autu o polyvinyl acetate, o le saogalemu atoatoa mo tagata. O lona uiga, o le pb e aunoa ma le fefe o loʻo faʻaogaina mo le gaosia ma le faʻafouina o le suavai mo tamaiti. E maua ai le tumau o le sili atu le tumau o le vasa, e tetee atu i pathogenic microflora ma le susu. O le a le mea e sili ona aoga o le natura o mea masani. I le vevela i luga ole 60 ° C e ono malepe. Mo kamuta galuega, pā faailogaina i le "kamuta". E talafeagai foi le lomiga lautele. Faatau atu e sauni e apalai.

Mini-rating o synthetic conpoctions

  • Titebond fafie kusi. Le paluga ma le sili ona lelei o le teena o le teena ma gender E talafeagai mo meaafale, pusa o fafie, laupapa, ma isi Suamalie-tetee, maualuga-malosi, siosiomaga faauo. E le mafai ona galue i le vevela i lalo -10 ° C.
  • EPOXX showeivedd. Lua-vaega resin-faʻavae-faʻavae paluga. Ina ua maeʻa le polmenization se malosi-malosi le malosi o le eletise. Le maaleale i le vevela vevela, leai se solomuli, malulu-solia. E faasaina mo oloa e fesootai ma oloa taumafa.
  • "O le taimi e sili atu" pv. O le tele ma le polyvinyl acetate. Lautele, susu, ina ua uma le pu. O loʻo teteʻe atu tele i le tau faʻapitoa Mauaina e dynamic avega, e nofouta i le malulu.
O le a le fale o Jooline Glue e sili atu: Synththetifo pe masani ai, o le Matai e filifilia o ia lava. Muamua o loʻo faia i le tulaga maeʻa, faʻatasi ai ma latou le taufaʻamataʻu. Ae o le lona lua e saogalemu atoatoa ma lelei mo galuega lavelave ma toe faaleleia. O le mea lea, o le polofesa moni o loʻo masani ona filifilia le tino faʻaleaga, e ui lava i faigata tele i totonu o lona faʻaaogaina.

Auala e Filifili ai le sili ona lelei o le 'au

Filifili mea lelei talafeagai e manaʻomia e tatau ona amanaia ai se numera o manaʻoga. Matou te lisiina ia tulaga sili ona taua.

1. Faamoemoega

O auala uma e vaevaeina i le lautele ma le lautele atu. O le sili ona mulimuli i a latou galuega e mafai ai ona lelei. Ae ui i lea, o la latou faʻatauga e leʻo faʻailoaina masani. O lea la, afai e te manaʻomia ona toe faaleleia, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamai ata pupuu, e le taua tele le faʻatau o se taugata taugofie ma sui sooupu a le vai. PVA poʻo le analogue e talafeagai. E taua le malamalama i uiga uiga ese o le oloa ma lona faagaoioiga. Mo le stripecal Seam, o se paluga o citdid medsble ono manaomia. Mo le vaega i lalo o uta, o se fesoʻotaʻiga sili ona malosi e manaʻomia, etc.

2. Fafie vaega

O uiga o mea faʻalagolago i le laʻau o le laʻau, eseʻese o lona faʻagaioiga. O le mamafa o le mamafa e tatau ona fetaui lelei. E sili atu le faigata pe a fai o ituaiga eseese o fafie. E tofu lava ma ona lava vala. I lenei tulaga, filifili faapitoa lava.

O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo 4708_6

3. Faʻamama ma le vevela ma le vevela

Tulaga mo le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina mo isi auala eseese. E oʻo lava i se tamaʻi ese mai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le gagana o le faʻaaliga o le faʻaaliga o mea, e afaina ai le lelei o le faʻailoga. Ina ua maeʻa le faʻamamaina, o le taimi o le teena ma se malosi o le malosi na faʻateleina ai. E matua moni lenei mea pe a fai e te faigaluega i luga o le auala pe i le faletaele.

4. Ecology

E taua le iloa pe oona vailaʻau e iloga i le gaʻoa ma le faʻagaioiga gaioiga. O le a le mea lamatia pe a ulufale i le mucous poʻo le paʻu, o loʻo faʻatagaina ona faʻafesoʻotaʻi ma oloa poʻo le inu vai. O le sili ona lelei mo le fafie i tulaga o le siosiomaga faauo o se mea masani. Ua latou saogalemu uma.

5. Suavai Fegalega

O se faʻailoga e faʻaalia ai le tikeri o le vai o le faʻafefeteina o le screeddd. Faavae i luga o subratory suega, ua uma ona atiae le fua. E faʻaaogaina e faʻailo ai pepa faʻapipiʻi.

  • D4. Maualuga le vai tetee. GALUEGA I luga o le auala, i nofoaga susu.
  • O. O se taimi puupuu o le suavai e faatagaina. Le ono mafai ona faagaoioiga i tuutuuga o le auala.
  • O. Faʻaaoga naʻo totonu. O se puʻupuʻu puʻupuʻu ma le faʻamalosi poʻo le suavai e mafai.
  • D1. Maualalo le seleseleina vai. Taotoga i totonu o le potu. Faʻafesoʻotaʻi ma le suavai e le taliaina.

O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo 4708_7

Sauniuniga o le okeni tomai

E le manaʻomia e le Synthenticpuge se sauniuniga mo le taotoga. E masani ona kuka le umi o le taimi. Mo le toʻatele, e avea o se taimi faʻapitoa i le fesili o le kelu mo le laʻau e sili lea e filifilia mo meaafale. Aua le fefe i faigata. O le sauniuniga e le o se faigata, e aoaiina i ni vaega se lua.

  1. Susu. Palasitika olopalaina. Ina ia faia lenei mea, afifi i totonu o se ie po o se afifi malosi ma fasi le samala i ni vaega laiti. Ma se vaega vaega, e le tatau lea. Tatou te momoe i totonu o le koneteina, a sasaa malulu vai vaivai ina ia ufiufi atoa ai fatu. E le talafeagai vai vai. O le masima o loʻo i ai i totonu o le a afaina ai le lelei o le faʻaumaina fualaau nei. O loʻo matou faʻatali mo le faʻatulagaina o se mea e sili ona lelei tele. E tuua le 4 i le 12 itula.
  2. Kuka. O le fesuiaʻi o le paluga o loʻo tuu i luga o le vai taele. Kuka i luga o le afi matala ma ua faʻasaina le suauʻu. E oʻo atu i le faʻaumatia o le porotini. Matou te faʻamafanafana le lapoʻa i le vevela o le 60-80 ° C, Faʻasolo. E aliali mai se sologa lelei le homogeneous vai e aunoa ma ni lumps. E manatu o le fofo ua sauni ina ua agamalu le susuga, ma le susuga le susuga e le ofi e se pea vaalele. O le isi faʻailoga o le sauniuni o foliga o se manifinifi ata i luga.

O le matai e fautuaina le kukaina o se mea faigaluega i totonu o se gliu faapitoa-tane. Afai o lea e leai se faʻamatalaga pe faʻafefea ona fai. Mo lenei ave ni ipu lua o eseese ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi taʻavale tuai poʻo ni atigi fagu. Suavai sasaaina. O loʻo faʻapipiʻiina le 'au i le apa tao, liligiina le fulafula le fulafula ai totonu, tuu i totonu o le vai. E liliu i fafo i le fale kelu.

Faʻatauaina fautuaga a tagata ofola, o le a le mea e sili le kulimi mo le laʻau, e alagatatau ona e faʻailoese e leai se fofo lautele. Mo mataupu taʻitasi, e filifilia se tagata taʻitoʻatasi. E le gata i lea, e mautinoa e sili atu le tauleleia o le mea sese. O le matai o loʻo fautuaina e filifili ni filifiliga e talafeagai ma mea talafeagai ai, faʻatusatusa tau ae naʻo le faʻatau.

O le a le taʻavale a le taʻavale a le taʻavale e sili atu: Filifili saʻo 4708_8

Faitau atili