O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga

Anonim

Alu i le tele o hyperketits o metotia o loʻo toe faʻaaogaina, faʻafesoʻotaʻi le kamupani mo le faʻatau o le tuai tekonolosi pe saili ai ni tautua i o latou nofoaga e le mafai ona lafoai .

O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga 4717_1

Tapunia

O mea faigaluega a le aiga pe mulimuli ane ona sau i le le mautonu - e iloa i tagata uma. Ma e mafai ona e fai atu i se auala e fai atu e faigofie lava ona latou faʻasaʻoina, o le tele o filifili faʻaonapo nei meafaigaluega ma galuega fou. Le itiiti ifo e aunoa ma le manaʻomia mo soʻotaga tumau. Ina ia mafai ona toe liliu le fale mautotogi i le 'eleʻele o mea le aoga, e mafai ona e pasia le pusaaisa tuai mo tupe pe naʻo le itu taumatau.

E uiga uma i mea e fai ai mea e fai ai mea

Aisea e le naʻo le togiina

O fea e pasi ai

  1. I faleoloa
  2. I luga o le scrap uamea
  3. I ni tagata faapitoa
  4. Faʻasino i fale ma faʻatasiga

Aisea e le mafai ai ona lafo le tuai o mea

Tagata uma faataamilo i le tulaga o onapo nei o lo o tautala i ai. E le mafai ona togiina se masini le faigaluega muamua o mea uma mo le saogalemu mo le saogalemu mafuaaga ma ono afaina i le siosiomaga.

I mea tuai o le afi o masini, sa faʻaaogaina Forton o se pusa malolo - o se kesi e leai se lanu, e le o se mea e leaga ai le natura mo le soifua maloloina o tagata. Ituaiga R12 (FreluorodichloochoMomethane) - o se mea tonu sa masani ona faʻaaogaina o se redrigent - ua i ai le malosi o le ofa. I se isi faaupuga, ua manifinifi ai le OZONA Seamer, lea e oʻo atu i le faʻavaeina o le ozone hole ma o se siʻitaga o le tafe o le la o le fuga o le la o le fuga o le la o le la o le fuga o le soli o le soli o le la o le soli o le la o le la o le la o le la o le la o le latalata mai o le la o le latalata o le la. Ma o lenei o puapuaga mai i tagata ma Flora, ma Fana.

Afai e te tumau i mea tuai i le auala lata mai o lapisi, e mafai ona maua se lelei i lalo o le Mataupu 8.2 o le codex o le malo Rusia. " Mo tagata taʻitoʻatasi, o le aofaʻi o le sala, e tusa ma le mataʻitusi, e mai le 1,000 e 2,000 rubles, ma le 100,000 e oʻo mai ai le 250,000 Norbrap.

O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga 4717_3

I le tala faa -ona nei, o le ituaiga leaga o Forton e le o toe faʻaaogaina, ae afai o nisi mafuaʻaga e te filifili ai e aveese se oloa fou, e mafai ona pasi ai se pusa. Ae peitai, ma mo mea tuai matua o loʻo iai filifiliga mo le pasiaina o penefiti tau tupe.

  • O fea e fai ai tamaiti i nusipepa ma mekasini: 7 toe faʻaaogaina ma faʻaaoga i aso uma o le olaga

O fea e alu i ai le tuai o pusaaisa

1. Faʻaaoga le ofo o faleʻatele o falefaigaluega.

I aso nei, o le tele o hypemempy hymentakets ma ituaiga ofo atu se tautua faʻatau atu e faafesuiaʻi ai ponesi pe a faʻatauina oloa fou.

  • "El Dorado". O le faʻalauiloaina e aoga mo le 'upega tafaʻilagi faleoloa ma lugalaina. O le tagata faʻatau e toe foʻi mo se oloa tuai e mafai ona faʻatau se paʻu fou, ae o le tele o oloa e aofia ai i le faʻalauiloa e faʻatapulaʻaina. E pei lava ona leai se mea saʻo o le paʻu - e faʻalagolago i le vaega filifilia ma o loʻo iai nei tulaga i se vaitaimi faʻapitoa o le taimi. I le faʻamatalaga o le faʻalauiloaina, na matauina o le faʻatauina o se oloa fou ma le tilivaina i le fale, faleoloa tagata faigaluega e mafai foi ona pikiina i luga o oloa tuai, e le tatau ona totogi i le faitotoa ulufale.
  • "M vitio". O le tagata e lauiloa o le faleoloa e iai le tautua e tusi ai i le au tuai o le aiga. E mafai ona e faʻaogaina le tautua pe a faʻatau oloa fou i luga o le initaneti pe i se faleoloa moni. I luga o le 'aumalaga, faʻamatalaga e le faʻailoaina e uiga i soʻo se ponesi pe paʻu i le faʻatauina o oloa fou. E le gata i lea, o le tautua ua totogiina: Mo le Moscow - 1 rubcs, mo itulagi - 990 rubles. E le aofia ai le tau ma le faʻaleaogaina o le tau, naʻo le auina atu i fafo. "M.Video" o le a tufaina atu i luga o masini e le faigaluega i kamupani faʻapitoa o le a manatu o latou i vaega, o le a faia se vaega o le a toe talilalo. O le mafuaʻaga o ia ituaiga o lenei faʻalauiloaina o se sao masani i le siosiomaga ma siosiomaga puipuiga.
  • Dns. I totonu o lenei faleoloa, e mafai foi ona e tuʻuina atu ni mea faigaluega mo tupe, pe sili atu, mo ponesi ma se lumanaʻi faʻatau. Peitaʻi, ole gaioiga e aoga naʻo i faleoloa o le terito soteritori ma le Republic of Walai. I luga o le tuatusi tuatusi i le faʻamatalaga ua faailoaina e mafai ona pasi ai masini tuai e sui ai le 1,000 ponesi) e faʻatau mai le 3,000 rubles). I le taimi lava e tasi, afai e te pasiina le pusaaisa, o le paʻu paʻu o le a faʻatino i luga o oloa o lenei vaega.
  • Lg. O le talosaga e aoga na o Moscow ma le itu a Moscow ma folafola le 20% toese. O le faʻalauiloaina e faʻatatau i le faʻatapulaʻaina o le tau: naʻo TV, Seseese, masini fufulu, fale talimalo, togitoto ma kalafi ma leo. O le sui faʻatau pe a momoli se faʻatonuga o le a ave le mea tuai, ae e manaʻomia le le fiafia ia te oe lava. E le talia foi vaega taitoatasi. LG tautinoga e tulaʻi mai i luga o se masini faʻapitoa kamupani e faʻaaogaina ai latou e tusa ma tulafono uma.

O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga 4717_5

2. Tufa le pusaaisa i vaega

E mafai ona e mauaina kamupani i lo latou 'aʻai o loʻo auai i le faʻatau o mea tuai o le fale tuai. O le fetuunai o le mea o latou mea e fiafia i ai, talu ai e tele a latou mea e maua ai le tele o amore, o lo o toe masani ai. Uliuli ma le le fiafia o le mafaufau, faʻapea foi ma le palasitika, o le sili ona fiafia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le afi o le tuai Soviet Soviet o le Tetee o loʻo faia mai le 'apamemea taua - e tusa ma le tala faatatau o tagata atamamai, o loʻo faʻamaonia e tolu kilomita o uamea. Na faʻaaogaina foʻi apamemea i le gaosia o isi vaega, mo le faʻataʻitaʻiga, o le malu o tupe. Sa fai le 'aisa na faia o le Alumini. I se faapuupuuga, o nei mea e mafai ona toe faʻaaogaina ma toe vaʻaia, o lea e te fiafia ai.

O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga 4717_6

Faʻafefea ona faʻatupu le faʻatulagaina?

Muamua o mea uma, o le freon pamu i fafo, pe a uma le masini vavaeina ma faʻavasega i totonu o scrap: uliuli, le tau-leaga metal, komepiuta, tioata. E iai mea uma e lafoina i le tulaga maualuga o le recycling. Glass elemene pe a uma ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina i fofo fofo, uamea laumei. O le eletise ma vaega o loʻo lafo foi mo le faʻagaioiga ma faʻaaogaina o se faʻaolataga

Mo i latou e filifili e pasi le pusaaisa i Scrap Soud, oe manaʻomia le iloa o le tau ma le auina atu i fafo e faʻalagolago i taulaga eseese ma e ono eseese i taulaga eseese. O le taua mulimuli o loʻo aʻafia ai foʻi i le tulaga o le mea faigaluega tuai, ma le mamao o lona tulaga mai le tulaga o le faʻalavelave poʻo le ofisa o le tagata faʻatau kamupani.

O lenei filifiliga e ono sili atu le aoga, e pei ona totogi e le tagata faʻatau kamupani i le tupe tekonolosi pe a uma ona ave le tuai tekonolosi, ae o faleoloa e le avatua le tinoitupe.

3. Faʻaaoga fautuaga faʻapitoa fautuaga

I aso nei, o le tele o aʻai ua tatala ai fanua e aoina mea le talafeagai ma masini ma tuʻuina mai lona lua o le ola. Ae o tuutuuga o pasi mai faʻalapotopotoga taʻitasi o loʻo taʻitoʻatasi. Tele taimi, o tagata e le faigaluega e le mafai ona tuʻufaʻatasia, na o i latou o le a totogiina pea. E faʻatapulaʻa tapulaʻa i luga o faʻavae, o lea e aoga le faʻamamalu i luga o tulafono uma aʻo leʻi taulimaina. O se tasi o galuega taʻutaʻua o galuega o le "dump", e le gata ile moscow, ae o loʻo iai foʻi ni itulagi, i Ivinovo, Kraharavs. E mafai ona ave aitema poʻo le faʻatonuga piki, ae mo toe iloiloga o le mea mulimuli o le a faʻatali umi.

O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga 4717_7

4. Faʻafesoʻotaʻi galuega faʻafani

O nisi taimi o fale ma le auʻaiga ma le auʻaunaga na faia ni pusa faʻapitoa i talaane o le nofoaga e mafai ai ona faʻailoa mai le tele o paketi. Ae e matua tatau foʻi ona amata amata le faʻatuina o ia konepufanua - talanoa lenei avanoa ma le kamupani pulega. E le galo foi i le fesili i tua atu o tuaoi - masalo e te le o naʻo le suʻeina o filifiliga mo le tuʻua o le tuai tekonolosi. Ona i ai lea o le avanoa e faʻasoa ai faʻatonuga.

O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga 4717_8

Faitau atili