Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia

Anonim

E faʻafesoʻotaʻi le oso aʻe o le ventipelation i le taʻavale, e tatau ona e galue e tusa ma tulafono. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le tino ma ou lava lima.

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_1

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia

Ae le i faʻafesoʻotaʻia le mea leaga i le umukuka i le vele, e tatau ona e talanoa i inisinia ma saili le faʻaaogaina o le paipa. Soo se mea e mafai ona faia i ou lava lima. E leai se mea faigata i lenei. O le pu o loʻo tipi i le foeuli, e taulaʻi i ai i se faʻaputuga fufula. Ua faamauina le ua faamauina. E tatau ona manatua pea, e faʻasaosia mai i le tulafono o totonu o le taulaga. O le mea moni o le lautele auala e le o fuafuaina mo vaitafe faaopoopo. A aunoa ma le sauniuniga tiliva masini, o le a vaivai ai, aemaise i le taumafanafana, pe a olopalaina le faʻamalosi ma fafo le fale. O loʻo tupu e Black Blades o le a fausia ai se lauʻeleʻele malosi, o loʻo ova tele i le ogatotonu. O le iʻuga, o le mamafa mamafa o le a alu i potu tuaoi. O se faʻafitauli e tupu i fale tumaoti ma le le lava o le vaega o le ea. O le filifilia o le, oe manaʻomia le faia o se ata otooto mai fafo e ala i le puipui o le tino poʻo le faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga, le faʻamamaina ma toe faʻafou ai le tafega i totonu o le potu.

E uiga uma i le faʻafesoʻotaʻiga o le umukuka i le ventipelation

A faʻasaina le faʻapipiʻi

Filifilia o Masini

Laasaga-i-laasaga faʻapipiʻi faʻatonuga

  • Sauniuniga o le Faavae
  • Faapipiiina galuega
  • Fesoʻotaʻiga ma eletise eletise
  • Faʻafefea ona faʻaputuputu cravings

O le a le mea e fai i le faʻasaina

I le mea o loʻo i ai, o le tipi i le lautele o le ventipelation channel e le mafai

E tusa ai ma le Tulafono Faatonutonu o loʻo i ai nei, e faʻasaina le faʻataunuʻuina o galuega, pe a uma ai foi tuutuuga lelei ua leaga.

I totonu o fale o le vaega masani o le vaega, e le mafai e le siʻitia o le malosi o le malosi o kesi o le kesi o le kesi mai le ogaumu. I le faʻaopopoga, i le tele o fale, o paipa o loʻo le maluelueina tulaga. O le iʻuga o le le faʻasolitulafono o le toe faʻaleleia, o le satauro vaega e faʻaititia i lalo ifo o le masani, ma o lona vaʻai pa'ū. I se faʻaopopoga, o nisi tagata nofoia ua uma ona faʻapipiʻi tagata fiafia. Afai e te fausia se tasi, e amata ona galue le autasi i le isi itu.

A maeʻa gaioiga le faʻatagaina, o le faʻaaluina kesi e faatatau i le pito sili ona lata mai o fola. Faasilasilaga e faigofie lava. O manogi o fafo e aliali mai i le fale. O le ea ua le o se mea. O lanu uliuli o leme ua fausia i luga o puipui. I totonu o le potu o loʻo i ai le le mautonu, ma e aveese le maʻai, e tatau ona ou taofia pea le faʻamalama matala.

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_3

Afai e te faʻaogaina se pepa o le pepa i le lamepa o le vetce, o le a tuʻuina i le itu e uia ai alatele. Agalelei, e tatau ona pipii i le sili. Ma le galuega sese, o le a tumau pea le gaoioi pe ooi atu i le potu.

A iloa e tuaoi le faafitauli, O le a latou foliga mai e ono liliu i totonu o se kamupani pule. O le a suʻesuʻe tagata poto masani, ma a talanoaina le auiliiliga o le auiliiliga. Gost ma Sniva o loʻo faʻaalia tulaga maualuga mo le ea lelei ma lona taufetuli. I le tulaga o le solia, o le fesoʻotaʻiga o le ata i totonu o le umukuka o le a tatau ona faʻalumaina.

Tapulaa i le faʻapipiʻi e le faʻalagolago i le agavaʻa o le ogatotonu o laʻu mamoe

  • O le faʻamalosia o meaʻai e le mafai ona faʻaaogaina i umukuka ma ato ato.
  • E faʻasaina atoa le ulufale atu i le ulufale atu i le tagata e oso aʻe - e tatau ona tautua e le gata i le umukuka masini, ae faʻapea foʻi ma le potu atoa.
  • E le mafai ona e toe aveese le faiga i le auala i luga o le pito i lalo o fola.
  • O le vaitusi i le pito i luga o le pusa e tatau ona tumau i lona tulaga. Soʻo se suiga i le latou tulaga manaʻomia le faamaopoopo i fale asiasiga ma isi taimi o le malo. E le faatagaina e toso i lalo le pu, talu mai le auvaa e mafaufau pea mai luga. I totonu ma se kesi kesi o se toe faʻatulagaina o se suiga e mafai ona oʻo atu ai i se mea leaga o le kesi o le kesi i lalo o le taualuga.

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_4

I isi mataupu, o le toe faʻaleleia e mafai ona naʻo fale faʻapoloto faʻatasi ma auala faʻalauteleina. Ae le i faʻatauina ni mea faigaluega, e manaʻomia le feutagai ma tagata tomai faʻapitoa mai inisinia inisinia ma faʻatino se suʻesuʻega.

I fale tumaoti o ni mea faitino o Izhs, o tulaga lava e tasi e aoga e pei o le tele-iunite.

Filifilia o Masini

Vaega o le ata o le ata

  • Dome i luga o le ogaumu, section faaaogaina ea. E faʻapipiʻi i le tasi pe lua puipui. Island faataitaiga tautau i luga o le taualuga.
  • Air duct - palasitika po o le corruggetated alumini. O lona fausaga ma le totoʻa manatu muamua i luma o le faʻafesoʻotaʻi o le mea na tupu i le amoina o le umukuka i le umukuka.

Ituaiga o masini i luga o le Mataupu o le Polokalama o Faatinoina

  • Toe faʻaleleia - o le ea ua faamamaina i le faʻamama, o loʻo iai i totonu o le mataupu, ma ua fuʻa i le potu.
  • Tafetotoi - latou te fesoʻotaʻi ma se paʻu poʻo le puipui puipui. O le faamama e fausia i totonu o le fale i luga o mata. E manaʻomia ina ia e le o le paipa i meaʻai gaʻo.
  • Tuufaatasi - O mataupu uma e tuufaatasia i totonu.

O le a tatou iloiloina le filifiliga muamua.

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_5

Fuafuaina o Domes

Latou eseese i le faiga ma masini.

  • Cone poʻo le Pyramid - faʻapipiʻi i le va o le kapeneta poʻo le sili atu i le lautele o le maualuga.
  • Ua natia le faiga i le pito i lalo o le kalama le kapoti. O le vaega pule o loʻo tuʻuina atu i le fale. Le avanoa i tua o le a ave le aveeseina. Le pito i luga, lea e i ai se vaapiapi, e masani ona faaauupegaina i fata.
  • Sliding - mafai ona tulai mai ma alu ifo. E masani ona nana i tua o le auala.
  • Mamanuina i le ituaiga o se tusi le tusa o le "t".
  • O le faʻatusatusaga faʻataʻitaʻiga i le ituaiga o le paralelalepipepa o loʻo faʻaaogaina mo le umukuka islands.

O le tele o le vaega pito i lalo e tatau ona sili atu nai lo le vaega o le stab, i nai seneturi. O le maualuga o le maualuga o le mamafa mai le 65 cm. Mo le kesi kesi ave le maualuga e oo atu i le 85 cm.

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_6

O le mea o le luko e le afaina lona tumau. O le eseʻesega o le faigofie o tautua. Tausiga mo Alminim Caups e faigofie atu nai lo isi. O le palapala e faigofie ona aveese ma le susu susu. I le palasitika, e 'ai loloto. Steel e faigofie ona palapala. E nonoa ai se tioata manaia, o le a e manaʻomia se faʻapitoa faʻamamaina mama.

O meafaigaluega e filifilia e ala i le gaosia. O le mea maualuga, o le saoasaoa o le a fufulu le ea. O faʻataʻitaʻiga ma le malosi eletise eletise e faʻaaogaina ai le tele o le malosi ma ave le tele o avanoa, o lona uiga e le o le mauga i potu laiti.

Filifiliga o laumata

  • Alumini Corrugation e faamatalaina i le fetuutuunai e mafai ai ona e faia se taimi i nofoaga sao. O le liligi o loʻo taofia ai le tafe ma vave sefe ai le teuga tupe. E matua faigata tele le faamamaina. Uamea lelei e mafai ma faʻamalosia leo pe a galue.
  • PVC paipa - E aofia ai ni vaega saʻo ma faʻataʻamilomilo atoa ma glue ma clamps ma sikulu laupapa. O loʻo i ai ni oloa i le vaega o le kolosi. O le averesi stameter o le 12.5 cm. O le mea e mafai ona fesoasoani ai i luga o le avanoa Tulaga masani - 20.4x6 cm.

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_7

Faatonuga mo le galuega i le umukuka i le ventiplation

Sauniuniga o le Faavae

Galue, o se tulafono, amata ina ua maeʻa faʻapipiʻi meafale ma faʻaiʻu. O le faavae e tatau ona talitonuina. Afai o le Mauga o loʻo faia i luga o le tiuma, e le taua aua le faʻaleagaina. Ina ia faia le taleʻe le taʻe, o le pito i tua o le tino o loʻo ufiufi i lipine lipine.

O loʻo faʻamamaina le laufanua ma togafitia ma le au astisphetics e taofia ai foliga o siama. E mafai ona fausia le suia i le va i le va o le puipui ma le mataupu. I vaega ia, o le suvii ma faʻamaʻi masani e masani ai, e momoli atu ulugaliʻi.

O puipui e le lava le malosi o pa. Afai latou te fetolofi, latou te faia ni pu tetele ma drive pugs. O nisi taimi o nei faiga e le fesoasoani. Ona susumu lea o le faʻavae i le vai ma faʻatumuina le siʻosiʻomaga. Sa leʻi faamaʻiluina e faʻa i faamaʻaʻa, o moli laau ua pa i totonu. A uma lena mea, e mafai ona faʻapipiʻi, e aunoa ma le fefe e pa'ū ai le faiga i le ogaumu.

Faapipiiina galuega

O loʻo amata mai i le faʻapipiʻi o le DEME i luga o le faʻauiga o le faʻaʻoleʻole ma nifo. Ona fesoʻotaʻi lea ma le auala e tau atu ai i le maina. O lona iʻuga ua faʻaigoaina ma le kulimi poʻo le sami ma tuʻu i luga o le mataupu. O le soʻoga e tumau e ala i se togafiti e faʻamalosia e le sikulu. I le auala lava e tasi, o palasitika sao ma tulimanu o moli e fesoʻotaʻi.

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_8
Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_9
Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_10
Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_11

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_12

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_13

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_14

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_15

O le auala o loʻo tuʻuina atu i le taualuga i luga o uʻamea faʻamalolosi poʻo ni staples, o loʻo faʻamalosia ai i le puipui. I totonu o aʻu i lalo o le taualuga ma le taimane taifau, o le pu o le sceameter smamed ua mamago. O le fuli ese o le a fao i ai. I totonu, pe a tatau ai, e faapipii le adipter. O le adapter o se lima o loʻo ufiufi i le kulimi poʻo le sami. O le pati e ono tui mai luga. E i ai le faʻapitoa t-foliga o elemene ma se siaki alatoto. O le vali ua faia i lalo o ai. E tatau ona i lalo ifo o le tolu. Afai o loʻo e alu aʻe i luga o le pito i luga, sasaina o le gaʻo, siʻitia i luga o le 'auʻauʻau ma le faʻamalosiʻau a le suʻega, o le a toe foʻi mai ai. O le pito i lalo o le koluse o le mataitusi "t" o loʻo i le tutusa ma le puipui. O le tasi itu o le pito i luga crossbar o le a amata i totonu o le maʻu, o le isi, o loʻo feagai ma le umukuka, o loʻo sapalaiina i le faʻaseʻe. A o le masini sapalai ua ki i luga, o tapunia le leaga. Ina ua maeʻa tape le fafaga, E tatala, faʻalauteleina le tagata sao i le toe tu.

A mamanuina, liliu e tatau ona 'aloese mai ai. Nai lo latou le itiiti ifo, o le le itiiti o faʻafitauli i le tafe, ma le faʻafaigofie o le gaosia o le faʻamamaina o totonu o totonu. O le lamolemole i lalo malulu ua liliu, ae le o le g-foliga fetuunai vaega e lua ma le punou i lalo o le 45 tikeri.

O le auala e tuua i luma o le natia e nana i lalo o se mea e sili atu le le mautonu po o le palasitika pusa. Ina ia aveese le tele o pisa, o le atigipusa mai totonu ua tumu i le fulufulu fulufulu po o manu feola. I le tulaga pe a le vaaia le Eyeliner mo meaafale, o le a le manaomia gaioiga o le a le manaomia.

Masini eletise

Mo le faʻafesoʻotaʻi o le eletise, umukuka kamukuka o loʻo faʻaaogaina ma se masini tapunia tapunia ma le tolu-autu uaea mo wg-ls 3 * 2.5 MM2. O sologa tuu i le pito i luga o le puipui. Faʻaaoga le faʻalauteleina o le sitaili o loʻo faʻasaina se siosiomaga. Uaea nana i tua o le fogaga o le fale. E masani ona le manaʻomia e faʻavasega. Afai e manaʻomia sea mea, e tatau ona manatua o loʻo faʻasaina ai papa maʻa panels. O le sua e faʻatagaina e tuʻu i le faʻauma vaega. Afai e te alu i le faʻamalosia o sima sili atu nai lo le 1 cm, e mafai ona faʻaleagaina poʻo ni mea totino. A faʻafesoʻotaʻi le siosiomaga fafo, o le a amata ona viliina ma faʻaputu vave.

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻailoga

O se tasi o tuʻutuʻuga o loʻo i ai le masani masani o le masani ai o le fugalaʻau fou o le ea fou nai lo le discrepanislia. I le taumalulu, e faigata mo le faʻafitauli o le foʻia soʻofaʻatasi o le ea i nofoaga ma pauna, ona malulu tele lea o le fale mautotogi. O se tasi o tali o le puipui po o le faamalama trim alatoto. Ua gaosia e pa ma se fetuʻutuʻu ma le vevela ma le vevela i totonu o le atigi. Faamalama lavea i le pito i luga o le ipu tioata. E i ai ni mea faʻapitoa ma auala i totonu. O le ea mai le auala e ulufale ai i le va o le pito i luga o le faavaa. O le vaitafe malulu o loʻo i lalo o le faʻamatalaga, e sosolo aʻe mai lona tino mai lona tino, ma lauʻoto i lalo.

O loʻo i ai masini e fesoʻotaʻi ma mea faigaluega e fuaina ai le vevela ma le le fiafia i totonu o le potu. E mafai ona faʻatautaia e faʻatumauina se pulega faʻapitoa. I totonu o le pusa o loo i ai le taimi.

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_16

O le a le mea e fai pe a fai e te faia se tipi i le malo

I lea tulaga, e lua filifiliga - o le aveʻesea o le kesi i totonu o le auala i totonu o le pu i totonu o le puipui ma le faʻaaogaina o recyclingcms.

Faapipiiina o se puipui o le puipui

E le mafai ona faʻaaogaina lenei metotia. Ae le i faʻatauina mea faigaluega, e manaʻomia le talanoa ma sui o le kamupani inisinia. E i ai ni faatapulaʻaga e le mafai ona avea ma tala a o leʻi faia se mea e faʻaalu ai le afu i le umukuka i le umukuka.

E tusa ai ma le SP 54 13330.2011, o le faʻaaogaina o masini puipui mo le faʻamalosia e le faʻatagaina o le ea ua faʻatagaina. O le mea foʻi, o le mamao ese mai i le tuaoi o Windows e tatau ona le itiiti ifo i le 8 m. I le tele o fale, o faamalama umumula o loʻo i ai i le tuaoi, lea e faia ai le tuaoi o le tino e le mafai. I le taumafanafana, pe a faia, o le manogi o le a tui i le faamalama lata ane. O le vaega o le gaʻo gaʻo o le a faʻaalia i luga o le faʻamalama.

Ina ia foia le faʻafitauli, e mafai ona e faʻapipiʻi ni faʻamamafa mamana e faʻamamaina ai le tafe o le 'au. Peitaʻi, i le tulaga lea, e faigofie atu le tuʻituʻi o se pu i le puipui, ae ia lafo atu le ea i tua i totonu o lou fale mautotogi.

Grid fafo lelei. I aiga, o ni vaega o faʻamaumauga, o lona faapipiiina o le a faʻaseesea, a leai o le faʻalavelave o le a maumau lona foliga.

Afai o tuutuuga faʻatagaina, o le alatoto e fesoʻotaʻi i le faʻaogaina o le palasitika paipa O le tasi e le tatau ona tuiina le auala e le pe o le uafu - pe a maeʻa ona o loʻo faʻalavelaveina ai pito, manaʻomia le faʻamaufaʻailoga ma sima sima. E le gata i lea, pe a pa le pa pupuni i totonu o le molimu, faʻaputuputu taufetuli. E sili le faʻaaogaina o le paso o le paleane - o loʻo alu ese atu ma le lelei. E mafai ona filifilia le lapoa e tusa ma le tele o le mataupu.

Toe faaleleia faiga

Latou galulue e pei o le kesi o le kesi mai le potu. A faʻapipiʻiina o latou, e le manaʻomia le fofo le fesili pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se mea e fesoʻotaʻi ai ma le ventrain i le umukuka. O le kesi o le ea o le ea e le manaʻomia, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. E leai ni faʻasa mo le faʻaaogaina. E le tatau ona tuʻufaʻatasia e le poloketi. Faapipiʻiina le mataupu ma ona ituaiga e le eseʻese mai filifiliga muamua. O le leai o se tala o le paipa mai luga o loʻo fesoasoani e sefe ai avanoa mo se meafale fofoa.

Mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi le pulou i le umukuka i le ventiplation ma pe faʻapefea ona faia 4759_17

Pau lava le mea e totoe o le suia o faʻamama, ina ia sili atu le aoga o le faia o se ulufafo i le maina poʻo fafo.

Faitau atili